WANTED!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op WANTED!

 1. boorzalf zegt:

  Aangifte bij bij de lokale politie??? Die zijn net zo corrupt als markie.

  Geliked door 4 people

 2. bobzelf zegt:

  NOU VUUUUURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

  OOM VALERY SAITCHEV

  Geliked door 3 people

 3. Julia zegt:

  De rat let op zijn uitspraak Uiteindelijk, zegt Rutte halverwege de middag tegen de Tweede Kamer, komt het op één vraag neer: vertrouwt u mij? ,,Als er geen vertrouwen is, hoor ik het wel. Dan ga ik iets anders doen.” Dat is zeker hij zal in dienst treden van het WEF of inmiddels al een baantje hebben verovert in het dictatoriaal EU bolwerk. Zijn bedje is al gespreid. Dan kan hij zich er onderuit lullen van als de Tweede Kamer geen vertrouwen meer heeft in mij dan stap ik op. Natuurlijk de rat zal binnenkort het zinkende schip voormalig Nederland gaan verlaten met deze linke smoes om de schijn hoog te houden. Uiteindelijk weet hij donders goed wat voor een chaos en puinbak hij in Nederland heeft gecreëerd en eigen volk heeft verraden. Het is en blijft een geslepen onbetrouwbare rat. Helaas zal hij niet voor een tribunaal worden gedaagd zover laat hij het überhaupt niet komen want dan weet hij heel goed wat hem staat te wachten. Zoals gewoonlijk verlaten de kapiteins het eerst het zinkende schip.

  Geliked door 3 people

  • Blaffertje zegt:

   @Julia.
   ” vertrouwt u mij? ,,Als er geen vertrouwen is, hoor ik het wel. Dan ga ik iets anders doen.”
   Even dacht ik toen ik Pinokkio dit hoorde zeggen dat een droom uitkwam, maar helaas werd ik wakker in de nachtmerrie dat dat stuk stront nog steeds op zijn plek zit.

   Geliked door 1 persoon

 4. Jan J zegt:

  Toch stemmen nog veel mensen op deze psychopaat. Nederland is ten dode opgeschreven met alle landverraders in de regering waar nog steeds goedgelovigen en idioten op stemmen

  Like

 5. koosv8 zegt:

  Lokale politie???? 15 km verderop.

  Like

 6. Blaffertje zegt:

  Geliked door 2 people

 7. Blaffertje zegt:

  Maar nu weer dit;

  Pinokkio en companen hebben het lumineuze idee opgepakt om de mantelzorgers meer te betrekken in de zorg, maar hoe zien ze dit voor zich?
  De dag heeft maar vierentwintig uur.
  Menigeen heeft een baan, velen zijn tweeverdieners en hebben ook vaak nog kinderen.
  Zij hebben het al druk genoeg om alle ballen in de lucht te houden.
  Daarbij komt dat zorgen voor iemand die hulpbehoevend is niet even iets is wat je erbij kan doen alsof je een plantje water geeft, je moet er feeling voor hebben.
  De groep die meer tijd heeft zijn dan meestal de pensionado’s, maar die zitten vaak zelf al met lichamelijke problemen.

  Het mag duidelijk zijn dat dit vooral bedoeld is om geld uit te sparen.
  In plaats van geld in de zorg te steken, legt ons kabinet liever de verantwoordelijkheid neer bij ongeschoolde mensen die het probleem in de zorg gratis moeten oplossen.
  Zoals zo vaak heeft het kabinet op papier weer iets uitgedacht wat in de praktijk niet gaat werken.

  Dit kabinet staat zo ver van zijn bevolking af, het heeft helemaal geen idee heeft wat er onder de mensen leeft.
  Het gaat net als in de tijd met Fortuyn.
  Hij voelde wat er onder de mensen leefde en daarom had hij zo’n enorm succes.
  Dit speelt zich nu ook weer af en het is maar de vraag wie de volgende Pim Fortuyn word.

  Like

 8. saddy zegt:

  En hij houdt niet op met liegen, doodsbang voor het uitkomen van zijn sms-jes met klausje

  WEF regelt alleen de hotels en zaaltjes zegt Mark Rutte – Ongehoord Nieuws

  Heeft iemand ooit een openbare aanbesteding gezien dan? Ik wil dat ook wel organiseren.
  Kaag had toch iets 680 miljoen stiekem overgemaakt naar die zaaltjesregelaar? Dan wil ik het helemaal wel organiseren.

  We penetrated the governments zegt zaaltjesverhuurder klausje.
  People think we are going back to normal. This is not going to happen zegt zaaltjesverhuurder klausje.
  Ik heb echt het verkeerde beroep gekozen.

  Like

 9. Bas zegt:

  Like

  • Boike zegt:

   @ Bas 9 mei 2022 om 22:42

   De toeslagenaffaire is een hele grote schandvlek op het blazoen van ministerpresident Rutte. Het is een grote stinkende beerput.

   Het feit dat ondanks herhaaldelijke verzoeken om de affaire adequaat en ruimhartig op te lossen, wordt er zowel door de regering als door de betrokken instanties feitelijk maar heel weing voortgang geboekt. Dat is een grote schande. Het heeft er alle schijn van, dat de ruttige regering niet de wil heeft, om de kwestie op te lossen. Het lijkt wel, alsof de regering de handrem heeft aangetrokken.

   De slachtoffers van deze affaire worden min of meer aan hun lot overgelaten. Zij verkeren in diepe ellende en hebben geen enkel vooruitzicht op een spoedige oplossing. Dit riekt naar onwil bij de ruttige regring. Dit temeer, daar andere zaken wel razendsnel in de achterkaqmertjes worden geregeld. Dit wekt het vermoeden, dat er meer achter de toeslagenaffaire steekt, dan vermeende fraude door de aanvragers van toeslagen. Wellicht is het zelfs een bewust doorgestoken kaart geweest.

   Het belangrijkste element in de toeslagenaffaire is het feit dat grote aantallen kinderen, wellicht meer dan 1500, uit huis zijn geplaatst. De gepubliceerde gegevens hieromtrent zijn zeer onduidelijk en geven door allerlei statistische manipulaties weinig of geen inzicht. Halve waarheden zijn nog steeds hele leugens.

   Het is overduidelijk dat de hele toeslagenaffaire bewust is gecrëerd en in stand wordt gehouden. De bureaucratie viert hoogtij en de menselijkheid wordt genegeerd. Ouders, die in hun ellende een beroep deden op instanties werden niet geholpen, maar van fraude beticht en kregen een ontiegelijke trap na. En de kinderen zijn de dupe.

   Wat een uithuisplaatsing bij een kind teweeg brengt en wat een kind onder deze omstandigheden allemeaal meemaakt, wordt onder de pet gehouden.

   Kinderen, die uit huis geplaatst worden, kunnen zowel bij particulieren als in stellingen worden ondergebracht. In principe gaat het om het welzijn van de kinderen. Maar in de praktijk kun je daar grote vraagtekens bij plaatsen. Zowel particulieren als instellingen ontvangen van overheidswege een flinke financiële bijdragen. Dat kan voor belanghebbenden een leuke bron van inkomsten zijn.

   Het is inmiddels ook genoegzaam bekend, dat de kans, voor uit huis geplaatste kinderen om, zolang zij minderjarig zijn, weer bij hun ouders thuis te kunnen gaan wonen, zeer gering, zo niet nihil is.

   De toeslagen affiare roept heel veerl vragen op.

   Hoe gaat het met de kinderen ??? Wat is hierover bekend ??? Zijn zij wel gelukkig ??? Wat willen de kinderen ??? Krijgen de kinderen ook liefde, of alleen maar verzorging ??? Mogen de ouders hun kinderen ook opzoeken ??? Mogen de kinderen ook af en toe naar huis ??? Is er enig extern toezicht op het wel en wee van deze kinderen ???

   Hoeveel kinderen zijn er in de toeslagenaffaire uit huis geplaatst ??? Hoeveel van deze kinderen zijn nog minderjarig ??? Waar zijn die kinderen ondergebracht ???

   Hoe verhouden de tegemoetkomingen voor de uit huis geplaatste kinderen zich tot de vermeende fraudes ??? Wordt er wellicht water naar de zee gedragen ??? Zijn de vermeende fraudes al aangetoond en onderbouwd ???

   Op internet circuleren allerlei verhalen over kinderen, die in satanische rituelen sexueel worden misbruikt en/of worden afgeslacht. Deze kinderen zouden zowel worden gekidnapped, als door kindertehuizen, onder valse voorwendselen, worden aangeleverd. Bij deze duistere praktijken zouden zelfs lieden uit de allerhoogste kringen betrokken zijn. In hoeverre deze verhalen op waarheid berusten is moeilijk vast te stellen. Maar waar rook is, is wellicht ook vuur. De vraag rijst, of achter de uithuisplaatsingen wellicht ook een satanisch doel schuil gaat. Van een ministerpresident, die liegt en bedriegt en schaterlachend zijn duivels afgodsbeeld toont, is het ergste van het ergste op voorhand zekerlijk niet uitgesloten.

   Like

 10. Hovawart zegt:

  Mark heeft ook veel goede initiatieven getoond, waar echter nooit veel van terecht is gekomen….
  De afgelopen tien jaren zijn er ongetwijfeld ook vele wapenfeiten te melden,……..helaas heb ik daar geen actieve herinnering aan, zelfs geen enkel bewijs gezien, wel vaak verontschuldigingen voor zaken die op leugens en bedrog uitdraaiden en bindende overeenkomsten waar de komende generaties nog veel leed door zullen lijden.
  Ome Joop Den Uyl kan trots zijn op deze PvdA’er in VVD-kleren.

  Like

 11. johannes zegt:

  dat niemand de parallellen schijnt te zien met amerika waar ook eerst de gehele rechterlijke macht werd onderuit/aan hunne zijde wordt gehaald om zodoende verschoond te blijven van procedures die hen de andere kant van de tralies laat zien.
  Nog nooit heeft de westerse politiek zich zo laten chanteren en het volk gemanipuleerd om eigen corruptie onder de pet te houden.
  En ja hoor , las maar weer snel een pauze in met weer een (zgn) vreselijke gebeurtenis als een oorlog of pandemie (of net zo erg het volk tegen elkaar op te zetten door te kakelen over gender en ras en millieu en ga zo maar door)
  EN ja hoor als je in t nauw komt ga dan maar snel de schuld bij de ander leggen of die er ook in meetrekken (waar herken je een pathologische leugenaar toch aan ?)
  heeft een psychloog nog meer bewijs nodig dat dit soort lieden geestesziek zijn geworden dankzij hun eigen “handige”(lees liegen) cirkelredeneren en daardoor heel het westen de kelder in draaien om het zgn (volgens hun ideologie) weer op te bouwen ? heus ? eerst iedereen in het ongeluk storten en dan nog denken dat men niet mans genoeg is om gajes van dergelijk proportie op een lichtjaar afstand te ruiken ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s