Antwerpen schorst deelraadsvergadering om deelnemers aan ramadan te laten eten

(Door: Mark Jongeneel)

Wij vinden dat we in Nederland doorschieten in multicul en wokisme. Onze zuiderburen gaan daar nog een stap verder in om te mogen deugen. Daar schorst men een vergadering van een deelraadgemeente om de deelnemers aan de ramadan te laten eten. Toch durven nog steeds hele globalistische volksstammen hardop te vragen, maar wat is dat dan toch, die islamisering van onze samenleving?

In het district Borgerhout, dat in de stad Antwerpen, maakt men het wel erg bont om te kunnen deugen. Daar schorst men een deelraadsvergadering om deelnemers aan de ramadan te laten eten. Vlaams Belang en de N-VA hebben hier terecht grote moeite mee en protesteren terecht tegen dit besluit. De voorzitter van de raad, een aanhanger van Groen (het Vlaamse equivalent van GroenLinks), negeert natuurlijk dit protest van de twee nationalistische partijen. Dit was de reden voor de raadsleden van N-VA en Vlaams Belang om deze vergadering te verlaten.

Lees verder>>>
(h/t A.H.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op Antwerpen schorst deelraadsvergadering om deelnemers aan ramadan te laten eten

 1. Julia zegt:

  Wat moeten we hierop nog zeggen. Tijd om al die deelraden eens flink in te dammen het voegt helemaal niets toe dan dat het alleen maar meer regeltjes en ellende op brengt.

  Like

 2. karton zegt:

  Is ’t niet om emotioneel van te worden ?
  Das pas naastenliefde mensen, geef dat soort tijd om te eten.
  Zo gaf de EUSSR-leiding, aan de ex-voorzitter Jan-Kloot Juncker, dagelijks ruimschoots de tijd om zich volledig te bezatten; dus maakt u zich vooral niet druk over het vreten tijdens of net ná de Rammendan.

  Geliked door 1 persoon

 3. Niek zegt:

  Ik ben het absoluut niet eens met de stelling en vind dat je naar de mens moet kijken, ongeacht je geloof en of je het nou doet voor Alla of wat je ook in je hoofd haald voor idioterie waarvan je vind dat jij je daaraan moet houden maar als het donker wordt en je hebt de hele dag niet gegeten hebt mag je best een kwartiertje de vergadering opschuiven zodat ze wat kunnen eten, dan zijn ze gewoon allemaal beter bij de les en kunnen weer een beetje normaal denken, moet je eens proberen om nuchter op te staan en de hele dag niets te eten, ik geef het je te doen?

  Like

  • karton zegt:

   @ Niek. Ik neem aan dat u uw opmerkingen cynisch bedoelt toch ? Niks aanpassen aan dat soort, zij bevinden zich in west-Europa en passen zich maar aan. Zo niet…….. terug naar hun zandbak daar kunnen ze doen/laten wat ze willen.

   Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   Niek.Ik citeer geert wilders:De islam is geen religie maar een veroverings ideologie,mohammed was een krijgsheer.islam is politiek,militair,rechtssysteem (sharia) overgoten met een religieus sausje.In het 1400 jarig bestaan van de islam ongeveer 600 miljoen doden.

   Like

  • henryN zegt:

   Ze kunnen toch hun broodtrommeltje meenemen in de vergadering. IK deed jaren hetzelfde op kantoor : om 15.00 uur at ik 2 sneetjes brood en een appel gewoon van achter m’n bureau en werkte gewoon door. Bovendien al die deelraad kletsrondes helpen de maatschappij echt niet vooruit.

   Geliked door 1 persoon

  • Boike zegt:

   @ Niek 20 mei 2022 om 19:55

   Een goede baas respecteert zijn personeel.
   Maar baas, blijf baas.
   Als je een vinger geeft, pakken ze de hele hand.
   En eer je het beseft, ben je je arm ook nog kwijt.
   Wie baas is, bepaalt hoe de koek wordt gebakken.

   Geliked door 2 people

 4. bobzelf zegt:

  JA HALLO , BELGEN . ??????

  JA JE ZOU HAAST ZEGEN DAT JE ZE IN NEDERLAND HAAST NIET TEGEKOMT TOCH ???

  GNA GNA GNA GNA TERINGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG

  OOM RIFGEBERGTE MET OASE

  Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   bobzelf.Ik durf het bijna niet te zeggen,maar ik ben in belgie geboren uit nederlandse ouders.Niet verder vertellen AUB.

   Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    @ ronjaspers op 21-5-2022 om 20.58 u. Ik durf het bijna niet te vragen………… heeft u, net échte Belgen, ook een puntzakje ? (sorry Ron J. ‘t moest er ff uit en ik kon ‘t niet laten ! Voelt u zich aub niet beledigd)

    Geliked door 1 persoon

   • ronjaspers zegt:

    karton. LOL ik kan wel tegen een grapje hoor.Wist u trouwens waarom mannen een zak hebben ? Een kistje loopt zo onhandig.

    Like

   • karton zegt:

    @ ronjaspers. 👍👍👍 😂 !!!

    Geliked door 1 persoon

   • bobzelf zegt:

    ronjaspers zegt:
    21 mei 2022 om 20:58

    ronnie daar hoef je jezelf toch niet voor te schamen

    altijd trots zijn op je afkomst

    dat heeft n.l. niets te maken met of je een goed mens bent !! of niet

    ome bob komt uit de kelders van het leven schiedam ZWART NAZARETH

    KOMT DOOR DE KOLEN STOOK VAN DIE INMENSE HOEVEELHEID JENEVERSTOKERIJEN

    “”zwart nazareth . er is zelfs een liedje over . 400 jenever stokerijen

    drank…, zuipen … dronken mensen … . SCHIEDAM ARMOE EN NU NOG !!

    ik kon mijn ogen soms niet geloven ik zelf drink dus zeg maar nooit,
    maar in mijn school tijd. ( armoe) in wasserij werken voor nieuwe voetbalschoenen ) dus 6 weken vakantie en dan 2 a 3 weken bij NOORDHOEK of aan de strijkmachines,
    en soms mocht je mee als bijrijder om bij WILTON FEUENOORD onder het droogdok de “”ketelpakken ?

    of overals vol met vuil en smeer op te halen die dan in grote kethels werden gewassen . en ook naar de disteleerderijen . ..

    daarstonden ze dan met vulmachines destijds met de hand de flessen jenever te vullen, en kokend heet daar met die kolenbranders .

    dus dan zopen de vullersdus geen flessen water leeg. maar zopen ze minimaal 1 liter bols. bokma. wennekers dan wel kethel 1 van nolet leeg wahahaha

    dus dronken naar huis . en daar vielen dan meestal wat klappen als moeders wat verkeerds zei ???

    misschien drink ik daarom wel niet whahahaha

    huggie makker trots zijn op je zelf .

    oom bobzelluf

    en ik zeik nu geweldig TIJL al jaartje of wat af.

    DUS DE OPLEIDING WAS GEWELDIG !!!

    Geliked door 1 persoon

 5. saddy zegt:

  Och, als dat in een kwartiertje kan.

  Minder leuk is vaak de mondgeur als je een hele dag geen water hebt gedronken.

  Geliked door 1 persoon

 6. ronjaspers zegt:

  Wisten jullie wat er op de kont van een moslima geschreven staat: rammen dan.

  Geliked door 3 people

  • karton zegt:

   @ ronjaspers op 24-5-2022 om 02.08 u. Hoe weet u dat , @ ronjaspers ? Ik heb nog nóóit de blote kont van een moslima gezien. Ik denk dat u ‘t weet van “ horen zeggen” ? Ik zag wel gisteravond, bij Johan Derksen, een ultieme uiting van kunst……..een geheel ontblote jonge mevrouw zat met wijd gespreide benen op een ronddraaiend laag krukje, ergens in een zaal met publiek. Iedereen keek als ‘t ware zó ‘t zeegat in. Ik dacht eerst dat het een verslag van een poezenshow was maar ‘t bleek een uiting van kunst te zijn. U weet wel …….. de “kunst” waar miljoenen euro’s aan subsidie
   naar toe gaan, uw en mijn geld, verstrekt door de Haagse Viespeuken. Ik denk dat de poes van die mevrouw vandaag met gouden snorhaartjes rondloopt.

   Geliked door 1 persoon

   • ronjaspers zegt:

    karton.Ik had ook die vrouw gezien met haar “ontplofte molshoop” als dat tegenwoordig kunst is dan weet ik het niet meer.

    Geliked door 2 people

   • karton zegt:

    Overmars vertrok bij Ajax vanwege een “dickpick” kwestie, gatverderrie, vieze Overmars.
    Maar…..hoe noemt men dan het showen van een geheel ontbloot vrouwelijk geslachtsdeel , dat óók nog eens wordt gepresenteerd met wijd gespreide benen zodat de inkijk 100% gegarandeerd is. in een zaal met publiek, waarbij de eigenaresse van dat geslachtsdeel langzaam ronddraait op een krukje, zodat een ieder kan “genieten” van het kunststukje.
    Kan men zoiets een “bigcat” noemen of “wetpussy”, ik ben benieuwd.

    Geliked door 2 people

   • karton zegt:

    Ik zit al een paar dagen te wachten op commentaar van bijv. Qut Quag , Judas Segers en meer van die “deugrakkers”, i.v.m. de “poezenshow” die op tv werd vertoond.
    Als Johan Derksen een lulverhaaltje heeft met een kaars in de hoofdrol, vliegt die gekke Qut Quag bijkans op d’r bezemsteel door het raam van de Kamer naar de “dader” om ‘m een mep met die steel te geven. Waar blijft zij nu ? Of houdt zij zich stilletjes i.v.m. haar eigen optreden als buikdansende “politicus” hetgeen óók opm tv werd vertoond ? Van Judas S. kan ik me z’n houding eigenlijk wel voorstellen : hij zat natuurlijk gewoon te “genotteren” van dat kunststukje op tv en spreekt er verder niet over anders weten z’n volgelingen dat hij tv kijkt, en zélfs naar vunzige kunst.

    Geliked door 2 people

  • Blaffertje zegt:

   😂

   Geliked door 1 persoon

 7. ronjaspers zegt:

  karton.Ik zal maar geen “dickpicks” van mijzelf gaan versturen,de mensen die ze zien zijn de rest van hun leven getraumatiseerd.Niet omdat hij zo groot is maar gruwelijk lelijk.Whahahaha.

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ ronjaspers op 26-5-2022 om 00.00 u.
   U hebt volledig gelijk, doe maar niet.
   Tenslotte is dat ding van ons, mannen, niet voor de show geplaatst, hoewel die fluit-kunstenares van de hare denkt, van “wel” !
   Vind jij ’t ook niet onbegrijpelijk dat niet álle vrouwen bezwaar maken tegen het “optreden” van één van hun “zusters”? Ik begrijp er geen moer van.
   Als een vent een fotootje stuurt van z’n pielemuis staan alle vrouwen te blèren, nu hoor je ze niet.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s