Eigen mensen eerst!

De kartel-leden van het parlement hebben geen flauw benul van wat er gaande is in de samenleving. Ze leven in een bubbel van kaviaar, champagne en high tea.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “OVC 16“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Eigen mensen eerst!

 1. Eigen mensen eerst.
  Nou weet Ik niet of de lezers wat geduld hebben, maar als jullie wachten totdat je een ons weegt geef Ik je een kleine kans

  Geliked door 2 people

 2. Oliedom zegt:

  Zij hebben geen flauw idee? Nou om de dooie donder wel, maar het boeit dat tuig niets, alles wordt bewust gedaan, die tjunami aan gelukszoekers, het niet terugsturen ervan en ook geen criminelen met twee paspoorten het land uitdonderen, dat corrupte ukrainie helpen, die verrotte EU met gigantisch vele €€€ geven ten koste van de Nederlanders en onze regels aan dat criminele EU overdragen. Zum kotzen!!!!!

  Geliked door 3 people

 3. saddy zegt:

  Mwah. Bedoel je daarmee ook de lui die bij de MSM werken? Die bijwerkingen niet registreren? Die riepen en roepen dat niet-geprikten huis-arrest moeten krijgen? Die vertelden dat niet-geprikten verantwoordelijk waren voor de doden? Die ambtenaar zijn en zodoende net zo strafbaar als rutte?

  Laat dan maar.

  Like

 4. stradivotsi zegt:

  “Ze leven in een bubbel van kaviaar, champagne en high tea.”

  De coke snuif niet vergeten

  Geliked door 1 persoon

 5. saddy zegt:

  Gaat niet lukken: “”De verschijnselen van een besmetting met monkeypox lijken op die van een besmetting met pokken, maar verloopt in het algemeen veel milder.”” Het is alleen wel een ziekte die slecht is voor het miljeu, want je blijft maar die afgevallen korsten en schilfers opzuigen.

  Like

  • karton zegt:

   @saddy op 21-5-2022 om 17.36 u.
   U bent vast in de war met schurft.
   Apenpokken is al verschrikkelijk natuurlijk en dan zou je ook nog eens al die afgevallen korsten en schilfers moeten opzuigen ? Ik hoorde dat apenpokken ook vochtige plekjes op de huid zou achterlaten, dus dat zijn dan waterpokken, maar das weer héél wat anders hoor. Op tv zie je wel eens walvissen met van die grote pokken op hun lijf, dat zijn óók pokken, hoorde ik, maar die heten weer vispokken. Ik gebruikte zélf wel eens als een soortement van “scheldwoord”, de woorden : “Krijg toch de pikpokken !” Maar pikpokken ? Bestaan die eigenlijk wel ?

   Like

 6. henryN zegt:

  Eigen mensen eerst!! KIjk ook maar eens naar Britainfirst.org een organisatie die steeds groter wordt in Engeland en laat zien waar immigratie toe kan leiden. Uiteraard worden ze direct van racisme beschuldigd. Iedere dag komen daar rubberen bootjes aan met ” asielzoekers”. AZC’s hebben ze niet in Engeland maar geen probleem: gigantisch veel hotels gebruikt men daar voor en ook dat alles betaald door de belastingbetalers. Veel foto’s en video’s te vinden op deze website.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s