Gaat het nog? Zelensky wil iedere maand $ 1 miljard van het Westen!

(Vertaling: E.J. Bron)

Als dat zo doorgaat, is het Westen weldra failliet, en zou Poetin zijn doel bereikt hebben – en misschien ook de Oekraïne:

De Russische aanvalsoorlog op de Oekraine zorgt volgens informatie van de Oekraïense president Volodomyr Zelensky voor een maandelijks begrotingsgat van $ 5 miljard. “Om ons in de vrijheidsoorlog staande te kunnen houden, hebben we snelle en voldoende financiële ondersteuning nodig”, zei Zelensky in een videotoespraak. De financiële hulpverleningen van de partnerlanden zouden volgens Zelensky geen uitgaven of geschenken zijn, maar de bijdrage aan de eigen veiligheid.

“De verdediging van de Oekraïne betekent ook hun verdediging tegen nieuwe oorlogen en crises, die door Rusland geprovoceerd zouden kunnen worden, mocht de aanval van Rusland op de Oekraïne succesvol eindigen”, zei hij. Daarom zouden alle bondgenoten moeten samenwerken om een Russisch succes te verhinderen.

Duitsland zal als eerste door de knieën gaan en de “roebel” richting Oekraïne laten rollen, dat heeft mevrouw Baerbock per slot van rekening beloofd.

Totdat Duitsland dan in puin ligt en het oosten opnieuw opbloeit. Plan uitgevoerd.

Bron:
journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

29 reacties op Gaat het nog? Zelensky wil iedere maand $ 1 miljard van het Westen!

 1. Beter dat die halve gare zijn neus nog wat meer poeierd en verder zijn gek bakkes dicht houdt, Komt toch geen enkel zinnig woord uit.

  Geliked door 3 people

 2. Peter zegt:

  Groene en socialisten zijn idioten

  Like

 3. overbetaalde dorpsgek/mislukte clown heeft iets teveel drugs gebruikt

  Geliked door 1 persoon

 4. Julia zegt:

  Hoogste tijd om Zelensky zijn mond eens te gaan snoeren. Hij zelf is een grote oorlogsmisdadiger die door het blijven smeken om wapens bewust de oorlog in stand houdt en zorgt voor meer en meer burger doden. Dan die slijmbal en NAZI aanhanger Hoekstra die toezegt een stad te willen adopteren voor wederopbouw. Hoe staat het met de wederopbouw van de woningen in Groningen? Welke leugens moeten we nog geloven? Een weldenkend mens wil de propaganda voor wat betreft de tot heilig verklaarde Zelensky niet meer aanzien of aanhoren. https://www.ninefornews.nl/journalist-boos-over-verslaggeving-azovstal-in-marioepol-een-volstrekte-leugen-en-desinformatie/ In ieder geval stort ook Rutte nog heel veel geld naar de corrupte bende in de Oekraïne en worden gepensioneerden wederom de dupe van het het begrotingsgat. https://www.ad.nl/politiek/tekort-naar-3-4-procent-kabinet-laat-gepensioneerden-opdraaien-voor-aow-verhoging~a8c6074e/
  Hang vooral nog een blauw/gele vlag aan de gevel en ga rustig verder met uw biertje, voetbalwedstrijd en bitterbal. Dream on.

  Geliked door 6 people

  • delamontagne zegt:

   Hoe staat het met de wederopbouw van de woningen in Groningen? = *****
   Eigen volk eerst schijnt voor Nederland een vloek, iets verschrikkeluks like RACIESME te zijn.
   Bijna overal ter wereld geldt wel:”EIGEN VOLK EERST”

   Geliked door 3 people

   • henryN zegt:

    Nee helaas klinkt niet overal EIGEN VOLK EERST . Kijkt U maar naar Britainfirst.org Engeland behoort ook niet tot de landen met : eigen volk eerst”

    Geliked door 1 persoon

 5. Boike zegt:

  Die Zelensky kan met zijn grote NAZI smoel wel zoveel willen, maar daarom hoeven wij het nog niet te doen. Ik wil ook wel, dat idioten mij veel geld geven, maar ‏ik krijg ook niks.

  Geliked door 1 persoon

 6. Claudia Millenaar zegt:

  Waarvan?

  Wij zijn intussen volkomen kaalgeplukt door de dure hobby’s van onze zo omnipotente leiders, zowel landelijk als via de EU, alle ‘vluchtelingen’ die dankbaar gebruik maken van de situatie om in onze sociale hangmat te integreren, kosten goud geld. Dat is de enige integratie die wel uitstekend verloopt en dat allemaal mede door jullie vanaf 2014 stammende gesodemieter daar. De oostelijke bevolking jullie restricties opleggen en het leven onmogelijk maken, is je reinste discriminatie!

  Blijkbaar heeft hij nog een soort Hollywood gevoel van het acteur verleden – geld groeit aan boompjes in de fantasiewereld – maar de werkelijkheid is echt anders.

  Geliked door 3 people

 7. bobzelf zegt:

  WHAHAHAHAHH , JA EN DAN LIEG IK DUS NIET

  ZELENSKI DENKT DUS SERIEUS DAT AL DI MILJARDEN !!!!

  DUS GRATIS ZIJN EN GIFTEN …

  DIE KOMT NOG VAN EEN RARE KERMIS THUIS . ALS DIE WAKKER WORDT .

  NOU JA KAN HEM HET VERROTTEN

  STRAJS LEKKER BAATJE BIJ ?? GOLDMAN SACHS ??

  OF BIJ DE BBC

  LAAT DE ARMOE DE PLEURIS MAAR KRIJGEN

  UKRAINE WAS AL KUIST VERROT VAN DE ARMOE

  EN NU ???

  ALLES , WERKELIJK ALLES ZIJN ZE KWIJT .

  DUS DE USA HEEFT VOOR DE 225 X EEN CONDOOM MET EEN GAT VOL GESPOTEN

  SLIM VOLK, WHAHAHA MET 31 TRILJARD USA DOLLARS AAN STAATSSCHULD ..
  EN GESTEUND DOOR ?? WAT EMMERS STRONT ZEG MAAR

  MIJN OOM HEEFT EEN ROEBEL EN DIE IS OPGEHANMGENAAN ECHT VOELBAAR GOUD DAT TEGEN DE WANDEN KLOTST .

  WHAHAHAHAHA . MISSCHIEN KAN IEMAND DAT EVEN UITLEGGEN

  AAN ONZE HUIS MONGOOL . a.k.a nsb ss rat mit geschrevhten arm whahahaha

  OOM GLORY TO UKRAINE LEKKER HOOR VOLGEND JAAR ZO’N GANGENSTELSOL
  VAN MARIOPOL ALS TONEEL

  Geliked door 1 persoon

 8. stradivotsi zegt:

  Lulkoek van navo gesponsorde muppet Zilenski, de wereld heerschappjij door …. zal en moet gebeuren.

  Geliked door 2 people

 9. Bob Fleumer zegt:

  Zelensky is van de pot gerukt om het westen als een flappentap te willen gebruiken! Dag meneer zelensky!

  Like

 10. karton zegt:

  Deze figuur verdiende ooit z’n geld als komiek, hij doet dat nog steeds !

  Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   karton.Vergis u niet in die nazi zelensky,hij is levensgevaarlijk een psychopaat en staat in de machtspyramide boven de extreem linkse multimiljardair george soros.Wat ik niet zeker weet is of zelensky een “marionetpop” of familie is van de machtigste figuren op aarde.De khazariaanse mafia (nepjoden) a.k.a. de cabal,deepstate,illuminati.

   Geliked door 1 persoon

 11. Rensk. zegt:

  Laat dat maar over aan Ursula van der Leyen. Zij zorgt wel voor de contracten. Komt helemaal goed voor Oekraiene. Kon ze ook zo goed met Astra Zenica. Als het verkeerd gaat zoals voorgaande contract betalen de Noord-Europese burgers de schade wel. No problem.

  Geliked door 3 people

 12. Hovawart zegt:

  In IJmuiden ligt de nieuwe, grootste zeesluis ter wereld, 500 m lang, 70 m breed en 18 m diep. Koning Willem-Alexander opende op 26 januari 2022 de Zeesluis IJmuiden, de feestelijke opening en de ingebruikname van de grootste zeesluis ter wereld…….(en tevens de afsluiting van de Port of Amsterdam, waar de Linksche Looney Brigade in de gemeenteraad geen vervuilende schepen meer wil laten aanmeren..)
  Maar nu al blijkt de grootste sluis in IJmuiden een sluisje vergeleken bij de Oekraïense Republiek , daar sluist men nog véél meer weg.. zelfs meer geld laat verdwijnen dan de Republiek Amsterdam .

  Geliked door 5 people

 13. Harry Willemse zegt:

  Ik wil ook iedere maand een miljoen, ik wil niet hebberig lijken, van het westen.

  Like

 14. Belozersky zegt:

  De EU heeft zijn hand in een wespennest(Oekraine) gestoken. De gevolgen zijn niet te overzien. Er hangt een groot prijskaartje aan wat ten koste gaat van eigen welvaart. Een land in oorlog steunen is van alle tijden maar hoever ga je?

  Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ Belozersky.
   “ten koste van eigen welvaart” ??
   Welke welvaart bedoelt u ?
   Één van de uiterlijke kenmerken van ónze welvaart zijn dat bijv. de Voedsel- en Kledingbanken ? Of bedoelt u de niet meer te betalen medische kosten ? Of het onderwijs dat eigenlijk geen “onderwijs” meer mag heten ?
   Aan de behandeling van ouderen én kinderen kan men de welvaart in een land afmeten.
   Nederland was óóit een welvarend landje, door de opéénvolgende “regeringen” met daarin o.a. de Garistelijke partijen, is er van die welvaart helemaal niks overgebleven.

   Geliked door 1 persoon

 15. R Thomasson zegt:

  Deze vent lijkt heel veel op een kater uit onze buurt. Lucky Cat is een grote, dikke, brutale – maar ook zeer charmante – grijze kater. Hij heeft de gewoonte overal voor eten te bietsen; al heeft hij een huis. Als men een achterdeur open doet, springt hij als een Cheeta naar binnen, en vreet bliksem snel de voer van onze katten weg. Hij probeert zijn tactieken zo’n beetje overal in de buurt. Kennelijk hebben de mensen genoeg van hem, en hij krijgt niets meer. Nu zit hij urenlang bij onze duur te miauwen. Ik heb zijn naam omgedoopt van “Lucky Cat” in “Zelensky”. De twee hebben in hun persoonlijkheid zeer veel gemeen; al is de nieuwe Zelensky gewoon een huis, tuin en- keuken kat, en de originele Zelensky de president van Oekraïne.

  Geliked door 4 people

 16. Oliedom zegt:

  Oh, niet meer? Nou effe tsaar Rutte de vierde vragen joh, die knijp dan de Nederlanders nog effe stukje verder uit. Gvd flikker een bom op die corrupte clown.

  Geliked door 2 people

  • Julia zegt:

   Oliedom Prijs de dag niet voor het avond is geloof mij maar dat de Russen nog wat in petto hebben en dat de bom gegarandeerd gaat vallen. Ons wordt wijs gemaakt dat die clown de overwinning haalt nou we wachten af de EU en NAXO zullen nog wel eens van een hele koude kermis thuis kunnen komen. Je vraagt je toch werkelijk af hoe dom en wat voor een verraders de EU leiders alsmede de rotte appel Rutte, Hoekstra zijn om mee te werken aan de ondergang van geheel Europa voor een NAZI en corrupt land. Dan zie je maar weer met wat voor een genen dit politieke gajes is besmet.

   Like

 17. koosv8 zegt:

  Deze man is al niet groot, maar kan hij niet beter nog een kopje kleiner? En de rest die hem volgt, en de steuners en deugers in het Westerse corrupte blok ook. Er is veel werk aan de winkel. Een hypersonische raket op Davos volgende week, zou opzich verschrikkelijk zijn, maar ook veel oplossen en opruimen.

  Geliked door 2 people

  • LUCIA zegt:

   @KoosV8
   Die 5g satellieten van Musk zijn al een aardig aantal, misschien wel alle naar beneden geflikkerd, een zootje van ze neer regenend op Davos zou ik ook niet erg vinden maar een behoorlijk grote steen uit het universum mag ook van mij..als die bende daar maar daarna stil is

   Like

 18. Jade zegt:

  Zoveel geld aan coke heeft hij nodig om
  z`n toneelstukje vol te houden…

  Like

 19. Ondertussen 2349 ratten uit hun hol gehaald, en Azovstal zou nu dus helemaal leeg zijn en kunnen onderzoeken beginnen.
  Ik heb het vermoeden dat er nog een en ander boven zal komen.

  Geliked door 1 persoon

 20. henryN zegt:

  i miljard per maand wil deze clown en U denkt natuurlijk dat dat gebruikt zal worden voor “verbetering”. Ik heb gelezen dat hij geld nodig heeft om al z’n ambtenaren en vriendjes te betalen.
  Het zal nooit en dan ook nooit voor de bevolking gebruikt worden. Dus laat hem maar vragen en het beste is hem te negeren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s