Rusland plant uittreding uit WHO-globalisme en WTO

(Door: Kornelia Kirchweger – Vertaling: E.J. Bron)

Omdat ze meer schaden dan helpen

De Russische regering begint met een serie uittredingen uit internationale organen, waaronder de Wereldhandelsorganisatie (WTO) en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), zei de plaatsvervangend woordvoerder van het Russische parlement, Pjotr Tolstoj, afgelopen dinsdag. Men zou Ruslands internationale verplichtingen en verdragen moeten onderzoeken, “die ons land niet helpen, maar schaden. Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft een lijst met zulke verdragen naar het parlement gestuurd”, zei Tolstoj. Die zou geanalyseerd worden om daarna als uittredingsvoorstel ter overweging te worden gegeven.

Russen zien verplichtingen verwaarloosd

Het lidmaatschap van een serie supranationale organisaties zou voor Rusland een “genadeloze ervaring” geweest zijn. Men zou Rusland regels hebben opgedrongen, waaraan de organisaties zich echter zelf niet zouden houden, zei Tolstoj. Rusland zou uit de Raad van Europa zijn uitgetreden, nu zoude volgende stap de uittreding uit de WTO en de WHO zijn, “die hun verplichtingen tegenover ons land verwaarloosd hebben”, zei hij.

De Russische president Vladimir Poetin zei in april dat de “illegale” beperkingen van westelijke landen voor Russische ondernemingen een schending van de WTO-voorschriften zouden zijn en dat de regering het Russische uitgangspunt in de organisatie tot 1 juni zou moeten bewerken. De Europese lidstaten van de WHO hebben op 10 mei voor een resolutie gestemd, die de WHO dwingt om te beslissen over een mogelijke verplaatsing van haar Europese kantoor voor niet overdraagbare ziektes uit Moskou evenals over de tijdelijke stopzetting van regionale ontmoetingen in Rusland. De resolutie werd door de Russische viceminister van Gezondheidszaken, Andrey Plutnitsky, bekritiseerd, die haar een “grove schending van de grondwet van de WHO” noemde.

Meningsverandering: uittreding uit de WTO

Al in maart stelde een Kremlin-vriendelijke minderheidspartij in het parlement een wetsontwerp op, dat de uittreding uit de WTO voorstelde, nadat een groep westelijke landen had besloten om Moskous handelspreferenties na diens speciale operatie in de Oekraïne op te schorten. Vorige maand duidde Moskou nog aan liever in de handelsorganisatie te blijven.

De beslissing tot uittreding is het resultaat van omvangrijke westelijke sancties, die aan Moskou als reactie op zijn militaire operatie in de Oekraïne werden opgelegd, die eind februari begon. Sindsdien werden er meer dan 10.000 doelgerichte sancties tegen Rusland opgelegd – het land is zodoende de meest gesanctioneerde natie ter wereld.

Bron:
wochenblick.at
Door: Kornelia Kirchweger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Rusland plant uittreding uit WHO-globalisme en WTO

 1. Jade zegt:

  Goede zaak, moesten wij ook eens doen…

  Geliked door 1 persoon

 2. Léon van Duren zegt:

  De satanische neonazistische transhumanistische wereldorganisaties moeten ter aller tijden vermeden worden !!Vladimir Poetin doet wederom een gouden zet door niet langer deel uit te willen maken van het fascistische WEF pharma maffia netwerk met al hun satanische netwerken!!Het niet langer deel willen maken van alle duivelse goddeloze transhumanistische fascistische organisaties pleit voor Vladimir Poetin !!

  Geliked door 2 people

 3. Lord of Hosts zegt:

  In Rusland is er al een verbod op de invoer van medicijnen/vaccins die worden aanbevolen door de WHO. Dat zal niet voor niets zijn.

  Geliked door 1 persoon

 4. stradivotsi zegt:

  Ik begin de Russen van nu steeds meer te waarderen. Goed plan als men dat overweegt, weg van die internationale “handboeien verdragen”, zelf bepalen eigen economie eigen kennis. Putin is te slim en maak er maar beter geen zeik mee. Een Lada kan veel hebben en loopt en loopt. Dus zijn zo gek nog niet daar. groeten, sjtradimovski

  Geliked door 2 people

 5. Boike zegt:

  Dus Rusland gooit de knuppel in het hoenderhok.
  Dat zouden veel meer landen moeten doen.
  Lidmaatschap is onderwerping en slavernij.
  Loop niet in de voetsporen van de Khazaarse maffia.
  De Nieuwe WereldOrde is de duivelsgespuis.
  Stop het globalisme.
  Blijf baas in eigen huis.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s