Evolutie . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; MaryvanSoest)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Evolutie . . .

 1. topofflop zegt:

  De laatste in de rij is Frans Timmermans.

  Geliked door 4 people

 2. boorzalf zegt:

  Ook Klaus Schwab is geëvolueerd, hier zijn ware gezicht:

  Like

 3. Oliedom zegt:

  En de eerste pinokkio rutte. 😉

  Like

 4. johannes zegt:

  hahah evolutieTHEORIE , ik zie alleen maar degeneratie door de eeuwen heen en gezien de piramidebouw en diverse historische tempels en de historische operaties die men uitvoerden waren ze toen al meer mans dan tegenwoordig.
  En dan het woord prehistorisch alleen al , alsof er iets was voor de historie , je lacht je alleen om dat woord toch al slap, wanneer mensen gaan ontdekken hoe ze door bepaalde takken van wetenschap in de maling zijn genomen …………….laat ik t maar omschrijven als : dan breekt de hel los

  Like

 5. Hovawart zegt:

  De Horen, Zien en Zwijgen-Generatie, de bekende drie aapjes 🙈🙉🙊 geven de jeugd perfect weer en is gebaseerd op de Oosterse wijsheid van de beterweter Confucius…
  De voorste aap met zijn handen voor zijn ogen(ziet geen kwaad), de middelste aap met zijn handen op zijn oren (hoort geen kwaad) en de derde aap met zijn handen (of mondkapje) voor zijn mond (spreekt geen kwaad)……….het vierde aapje 🐒 die met jungle-longen ‘doet geen kwaad’ heeft zijn handen voor zijn buik, over zijn genitaliën of gekruist🐵…en houd meestal een smartphone📱 in z’n hand en heeft vrij vaak een koptelefoon🎧 op……..welkom op The Planet of the Apes.

  Like

 6. Julia zegt:

  Graag wat virus naar Davos daar zitten een zeer groot aantalpolitieke machtswellustelingen inclusief Rutte, Kaag en Ollengren bij elkaar om plannen te smeden miljoenen mensen nog meer te tiranniseren en onderdrukken. Wel toevallig dat de angst over het apenpokken virus precies voor het weekend van het WEF in Davos wordt ingeboezemd. Een vooropgezet plan dus maak de borst maar nat dat wordt wederom vrijheidsbeperking, testen en dwang tot vaccineren zelfs misschien nog een lock down voor de herfst. https://www.frontnieuws.com/pandemie-2-apenpokken-waanzin/ De WHO zal gaan bepalen welke maatregelen regeringen tijdens de appenpokken pandemie en de volgende pandemieën moeten gaan invoeren. Dan kan Kuipers roepen ik bepaal dit niet dit bepaalt de WHO en daar hebben we ons aan te houden. Het is een smerig plan dat Kuipers allang wist vandaar dat hij zich niet meer zo druk maakte en een ieder zijn verantwoordelijkheid gaf. De smeerlap ondertekent namelijk het verdrag een agreement dat boven onze grondwet staat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s