Aartsbisschop van San Francisco weigert Nancy Pelosi de heilige communie

(Door: “KEWIL” – Vertaling: E.J. Bron)

De katholieke aartsbisschop van San Francisco, Salvatore Cordileone, weigert de tamelijk machtige Democratische voorzitster van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden, Nancy Pelosi (82), met onmiddellijke ingang de heilige communie: Een katholieke wetgever, die abortus ondersteunt, hoewel hij de leren van de kerk kent, begaat duidelijk een zware zonde…

Zodra zij zich als katholiek tegen abortussen uitspreekt, zou Pelosi natuurlijk weer tot de communie worden toegelaten. Nadat door een lek bekend geworden was dat het hoogste Amerikaanse gerechtshof van de VS zich weldra tegen abortus zou kunnen uitspreken, is abortus al dagenlang het belangrijkste binnenlandse politieke thema in de VS.

Maar het zou hier helemaal niet om abortussen gaan, maar om het karakter van politici, die zich voordoen als katholieken of leden van een andere religie, en dan in de politiek het exacte tegendeel doen van datgene wat hun religie voorschrijft. En daartoe behoort ook president Joe Biden, die graag altijd weer als katholiek optreedt en die veel Amerikanen nu ook de heilige communie willen weigeren.

Pelosi woont in Californië, Biden behoort tot een bisdom aan de oostkust, die hem de communie tot nu toe niet heeft verboden. Maar zoals gezegd, het thema veroorzaakt veel deining, alleen al bij het conservatieve “Breitbart” waren er meer dan 8000 commentaren, en die gaan ongeveer als volgt:

Wauw! Iemand in de kerk heeft EINDELIJK gemerkt dat Pelosi een wilde, antichristelijke, bloeddorstige baby-slachter is! De bisschop in Delaware zou Biden tientallen jaren geleden al hebben moeten excommuniceren…

De beslissing van de bisschop wordt bij “Breitbart” in de VS alleen maar verwelkomd. En het is natuurlijk de vraag wat de katholieke kerk in Duitsland doet. Blijkbaa rkan hier iedereen geloven wat hij wil – en het liefst helemaal niets. De heersende richting wil een queere paus – iets anders vertegenwoordigen de katholieken niet meer. Het belangrijkste is de kerkbelasting.

Maar religies, die geen geboden en verboden kennen en deze niet willen doordrukken, zijn geen religies en uiteindelijk aan de dood overgeleverd.

Bron:
pi-news.net
Door: “KEWIL”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Aartsbisschop van San Francisco weigert Nancy Pelosi de heilige communie

 1. Boike zegt:

  Aartsbisschop van San Francisco, Salvatore Cordileone, Chapeau !!!

  Abortus provocatis is in mijn beleving GEEN voorbehoedsmiddel, maar moord.

  Het leven begint bij de bevruchting. Als je sex hebt, kan zwangerschap het gevolg zijn. Dat heb je je te realiseren als je sex hebt. Er zijn voldoende voorbehoedsmiddelen beschikbaar. Maak daaruit een keuze. Maar is de vrouw eenmaal zwanger, dan hebben zowel papa als mama de concequenties van de daad te accepteren. Het ongeboren kind, kan zich niet verweren en heeft bescherming nodig. Ja, de vrouw heeft het recht, om over haar eigen lichaam te beschikken, maar dat recht moet ze wel uitoefenen vóór ze sex heeft. Eenmaal zwanger prevaleert het recht op leven van het kind. Dat leven begint bij de bevruchting en niet pas na 3 weken, of pas na 3 maanden, of pas bij de geboorte, of pas 28 dagen na de bevalling. Nee het leven begint bij de bevruchting. Het gaat hier om hele primaire normen en waarden.


  Het zwangere meisje op het affiche zegt bevreesd: Mijn mama gaat me vermoorden.
  Vele vrouwen laten hun ongeboren baby weghalen onder druk van de sociale omgeving.
  De ongeboren baby zegt bevreesd: Mijn mama gaat mij écht vermoorden.
  De organisatie achter dit bord, Lifecore, is tegen abortus, maar biedt ook hulp aan moeder én kind.
  Besef dat bij een abortus provocatis het kind levend in stukken wordt getrokken en gesneden. Je moet wel een psychopaat zijn zonder gevoelens en emoties en zonder geweten, om dat je eigen kind, je eigen vlees en bloed, aan te kunnen doen.

  https://www.christipedia.nl/wiki/Abortus

  Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   Boike.Gruwelijk en verschrikkelijk die baby moorden (abortussen) Het zijn voor de satanisten die op deze wereld regeren offers aan baal,moloch oftewel satan.

   Like

   • Boike zegt:

    @ ronjaspers 22 mei 2022 om 22:02

    De voorstanders van abortus provocatis zijn veelal geliëerd aan de satanische partij van de DOOD 666.

    Een samenleving, waarin egoïsme de boventoon voert en het respect voor het menselijk leven is verdwenen, is gedoemd ten onder te gaan.

    Het begon met legalisering van abortus provocatis. Toen werd euthanasie gelegaliseerd. De grenzen worden egoïstisch steeds verder opgerekt. De stap naar genocide is nu heel klein.

    De scheidslijn tussen hysterische egoïsten en psychopaten is heel dun. Egoïsme kan geen geluk brengen. Geluk is geven en nemen, meer geven dan nemen.

    Like

  • Peter Rissing zegt:

   Gatverdamme wat een emotionele reactie. Het zal je maar gebeuren dat een ‘ander’ beslist wat er met en in jouw lichaam moet gebeuren. En de levenslange emotionele consequenties daarvan. Brrrrrr.

   Geliked door 1 persoon

   • Boike zegt:

    @ Peter Rissing 22 mei 2022 om 23:39

    Gatverdamme wat een egoïstische reactie. Dit getuigt van gebrek aan verantwoordelijkheid en geweten. Wat zijn dat voor normen en waarden ???

    Een vrouw, die zwanger is, heeft de plicht voor haar ongeboren kind te zorgen en heeft niet het recht haar ongeboren kind te vermoorden.

    Een ongeboren kind is geen ding, maar een levend mens. Het zal je maar gebeuren, dat een ander, je moeder, gaat beslissen of je wel of niet mag leven.

    Abortus provocatis is GEEN voorbehoedsmiddel, maar moord.

    Een vrouw, die haar ongeboren kind vermoordt, zal levenslang met de emotionele consequenties van deze gruweldaad moeten leven. Brrrrrr.

    Aan het plegen van de gruweldaad, abortus provocatis oftewel kindernmoord, verdienen een bepaald soort artsen een vermogen.

    Besef ook, dat er een duistere handel in geabortreerde kinderlijkjes is, waar heel veel geld in om gaat. Je wilt niet weten, waar die lijkjes voor worden gebruikt. Dat is echt om van te kotsen.

    Geliked door 1 persoon

   • Lot zegt:

    Dus een kind van 6 maanden wat in de baarmoeder zit mag in stukken gehakt worden, en een kind van 6 maanden wat geboren word moeten we beschermen , dit heeft niets met geloof te maken, dit heeft meer te maken , met hoe je zelf moreel in elkaar zit. Als je ook niets kunt voelen voor een kindje wat daar in stukken ligt, dan vraag ik me af ben je dan nog wel een mens, men moet niet normaal maken wat gewoon niet normaal is.

    Geliked door 1 persoon

 2. Oliedom zegt:

  De vrouw is degene die over haar eigen lichaam gaat en niet die viespeuken van een kerk/moskee of wat dan ook voor een geloof, zie trouwens bij die demonstraties wat daar loopt, fanatieke oude mannen en vrouwen of debielen.
  Maar die malloten in Amerika (en elders) zijn sowieso hypocrieten met hun, aan de ene hand de bijbel en de andere hand de pistool.

  Like

  • Boike zegt:

   @ Oliedom 22 mei 2022 om 22:14

   Ja. de vrouw heeft het recht om over haar eigen lichaam te beslissen. Maar naast rechten heeft ze ook plichten. Soms wegen de plichten zwaarder dan de rechten.

   Eerst lol hebben met ongeremde vrije sex en daarna janken vanwege ongewenste zwangerschap en vervolgens het kind dan maar vermoorden. Nee, die vlieger gaat niet op.

   Ook het ongeboren kind heeft rechten. Het kind heeft recht op het leven. Dat recht van het ongeboren kind weegt zwaarder, dan het recht op zelfbeschikking van de moeder.

   Het ongeboren kind is een nieuw menselijk leven. Het kind kan zichzelf niet verdedigen. Het kind heeft recht op bescherming en zorg.

   Het is de plicht van de vrouw, om voor het welzijn van het kind, waarvan zij zwanger is, te zorgen. Dat betelkent niet het kind vermoorden, maar beschermen.

   Als je sex hebt, loop je risico op zwangerschap. Als je dat risico niet wilt lopen, moet je, of geen sex hebben, of een voorbehoedsmiddel gebruiken.

   Abortus provocatis is GEEN voorbehoedsmiddel. De vrouw is immers al zwanger. Dat betekent, dat het nieuwe menselijke leven er al is.

   Het leven begint bij de bevruchting. Als je dat leven afdrijft, abortus provocatis, pleeg je dus een moord.

   Een vrouw kan zich uiteraard beroepen op “baas zijn in eigen buik”. Maar dat moet ze echter wel doen, voordat ze sex heeft. Achteraf is te laat.

   Wanneer de zwangerschap een feit is, moet je de consequenties van je daad accepteren en al is het nog zo moeilijk, er het beste van proberen te maken.

   Uiteraard gaat de man in deze niet vrij uit. Ook hij heeft plichten. Het kind, waarvan hij de vrouw bezwangerd heeft, is ook zijn kind. Ook hij heeft de plicht, om voor het welzijn van zijn kind te zorgen.

   Een vrouw, die ongewenst zwanger is geworden, hoeft niet met de vinger te worden nagewezen. Die vrouw heeft hulp en ondersteuning nodig. Een ongewenste zwangerschap kan eenieder, dus ook jou, overkomen.

   De vrouw, die abortus provocatis pleegt, zal levenslang met de emotionele consequenties van de moord op haar kind moeten leven. Voorwaar een hele zware beproeving.

   Dit alles heeft niets met godsdienst van doen, maar wel alles met onze normen en waarden.

   Geliked door 1 persoon

 3. Malpaso zegt:

  Applaus voor deze aartsbisschop. Wat me altijd verbaasd over dat soort politici is dat ze wel eggen een geloof aan te hangen en zelfs naar de kerk gaan, maar in hun praktijk vaak precies het tegenovergestelde laten zien in hun daden en stemgedrag. Die Nancy zit al vele decennia in de politiek en heeft net zo vele jaren voor een steeds verder uitbreiding van abortus gestemd.
  Het katholicisme is daar heel duidelijk over en toch is ze ‘katholiek’. In Amerika mag je tót aan je 7e maand (24 weken) abortus laten doen, terwijl een kind normaal in de 9e maand geboren wordt, maar ook wel vroeger. Na 6 maanden in de baarmoeder is het écht niet meer maar een klompje cellen maar al zo goed als af. Je zou nog kunnen argumenteren dat tot een beperkt aantal weken het zou kunnen, al begeef je je dan ook op glad ijs. Om echter tot aan je 7e maand abortus te kunnen doen is gewoon wat het is: moord.

  Geliked door 1 persoon

  • Boike zegt:

   @ Malpaso 23 mei 2022 om 00:41

   Het menselijk leven begint bij de bevruchting. Het is, ook in den beginne, zekerlijk geen hoopje cellen, maar een mens in wording, een kind.

   De vrouw die zwanger is, heeft de plicht haar ongeboren kind te beschermen. Het ongeboren kind heeft recht op die bescherming. Dit recht van het ongeboren kind dient zwaarder te wegen, dan het recht van de moeder, om over haar eigen buik te beslissen.

   Een vrouw heeft inderdaad het recht, om baas te zijn over haar eigen buik. Maar dat recht moet ze wel uitoefenen voordat ze sex heeft. Er zijn voldoende voorbehoedsmiddelen beschikbaar. Abortus provocatis is GEEN voorbehoedsmiddel.

   Abortus provocatis is dus pure moord. Ook als de zwangerschap nog maar pril is.

   Zij die hieraan tornen, tornen aan de normen en waarden van het menselijk leven.

   Geliked door 1 persoon

   • Malpaso zegt:

    “Als je ook niets kunt voelen voor een kindje wat daar in stukken ligt, dan vraag ik me af ben je dan nog wel een mens, men moet niet normaal maken wat gewoon niet normaal is.” schrijft Lot; daar sluit ik me helemaal bij aan, maar niets is zeker en niets is 100% dat moet je altijd blijven bedenken. Echter dat hysterische geschreeuw van ‘baas in eigen buik’ tot en met de 6e maand is walgelijk, veel egoïstischer en kinderlijker kun je het niet bedenken: ík ík ík….. , net als een kind dat zijn hondje moe is en: ík wíl mijn hóndje niet meer schreeuwt; ik zou zeggen bedenk dat van te voren voor je seks hebt en gebruik voorbehoedsmiddelen, ik vindt het nog steeds gelegaliseerde moord, het is echt de gemoderniseerde versie van offeren aan: https://nl.wikipedia.org/wiki/Moloch_(god).

    Geliked door 1 persoon

  • Boike zegt:

   @ Malpaso 24 mei 2022 om 00:47

   Helemeel met je eens.
   Het egoïsche hysterische geschreeuw van “baas in eigen buik” grenst aan het psychopatishe.
   Bedenk, dat deze lieden veelal geliëerd zijn aan de satanische partij van de DOOD 666.
   Ook in mijn visie is abortus provoctis moord.

   Geliked door 1 persoon

 4. karton zegt:

  Wat lees ik nou weer ? Nancy Pielosi krijgt géén Geilige Communie van die bisschop ? Geen probleem lijkt mij : dan geeft Billy Clinton die toch aan dat vrouwmens ? Daar was hij toch altijd al zo sterk in ?!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s