“Noodsituatie” . . .

Als je de overheid toestaat om de wet te schenden wegens een noodsituatie, dan zal ze altijd een noodsituatie creëren om de wet te schenden.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Beth Be“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op “Noodsituatie” . . .

 1. droevige mof zegt:

  Nood breekt wet. Dit heeft de vrijheden van de grondwetten van de westerse wereld tenietgedaan. Het geplande apencircus gecombiniert net voedseltekorten is de nieuwe noodsituatie.

  Geliked door 2 people

  • Cathja zegt:

   Ze kunnen ons nu maken en breken. Kuipers gaat het WHO-verdrag ondertekenen, zodat op elk gewenst moment een virus kan worden bedacht, wat zogenaamd op de mensen overspringt, DE NOODTOESTAND WORDT AFGEKONDIGD, en wij weer opgesloten worden. Ik heb geen enkel goed woord meer over voor het mens-verachtende beleid wat bijna wereldwijd wordt uitgerold. Alsof mensen ‘dingen’ zijn waarmee je kunt doen en laten wat je wilt. Zelfs trachten er robots van te maken….

   KRANKZINNIG!!

   Geliked door 1 persoon

 2. Fred zegt:

  Waarheid zoals een koe.

  Like

 3. Julia zegt:

  Het politieke gajes heeft het volk verraden en een verdrag getekend om van elke ziekte nu een A status te maken zodat ze volk meer en meer kunnen tiranniseren, vrijheden te beperken, bedrijven kapot kunnen maken en massaal genocide te plegen met hun gifprikken. De dagelijkse onderdrukking en angst zaaien is al begonnen goh de apenpokken heeft zich inmiddels in Nederland al verdubbeld. Dagelijks nieuws apenpokken, apenpokken, apenpokken kan dodelijk zijn, bla, bla, bla. Het spel wordt precies gespeeld zoals in het begin van de corona. https://vk.com/id376534624?z=photo376534624_457271224%2Falbum376534624_00%2Frev
  In ieder geval kunnen we onze borst wederom nat maken mits we in massaal verzet komen. Vlak voor de grote vakantie en zomer festivals is het gajes klaar om de noodwet toe te passen, Vervolgens de komende herfst de zogenoemde gevaarlijke omikron variant zodat zelfs onze kerst wederom wordt verstierd en kerstmarkten wederom geen doorgang kunnen vinden. Maar ja ik ben maar een weldenkende wappie maar kan mij op de borst slaan dat al de weldenkende mensen die wappie worden genoemd tot op heden gelijk hebben gehad. Dus de keus ligt nu bij het volk of nog langer de oren laten hangen naar het elitair en politieke gajes of massaal verzet om vrijheid te behouden. Mijnerzijds een advies laat u geen angst inboezemen zoveel ziekte kunnen dodelijk zijn, niet uitkijken in het verkeer kan dodelijk zijn en ga zo maar door. Leef en maak er wat van maar geniet en blijf genieten van al uw vrijheden.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s