VIDEO Dr. Nicolaus Fest (AfD): EU kondigt “Europees Rijk” aan! (+ NL-vertaling)


(Vertaling: E.J. Bron)

Goedendag! Mijn vorige video ging over de Conferentie over de Toekomst van Europa, de CFE. Ter herinnering: de CFE is de poging om van een sowieso al democratisch twijfelachtige EU een schandalig antidemocratisch bureaucratie-imperium te maken, waarin volkeren en natiestaten absoluut helemaal niets meer te zeggen hebben. “Imperium”? – let op! – is niet mijn woordkeuze. Guy Verhofstadt, de linksextreme leider van de CFE, benoemt daarmee zelf het doel waarnaar de CFE streeft: een imperium EU.

Het Duitse woord voor imperium is “Reich”. Daarmee hebben wij en de volkeren van Europa zoals bekend hele eigen ervaringen opgedaan. Alleen al daarom zouden hier alle waarschuwingssignalen moeten aangaan. Zelfs de grootste voorstanders van de goederenruil en handel zouden op een bepaald moment moeten toegeven: “Reich” is iets fundamenteel anders dan “gezamenlijke binnenmarkt”.

Terug naar de CFE. Ik had in de vorige video een paar dingen genoemd die voor ons dreigen: verlies van de nationale belastingsoevereiniteit, verkiezingen als democratische farce en onbegrensde immigratie. Dat waren slechts enkele highlights, de anderen volgen nu: een eigen leger! Ook dat wil het nieuwe EU-rijk voor, letterlijk, “voornamelijk defensieve taken”. Betekent: anders dan de NAVO wil de EU ook offensieve taken waarnemen. De zogenaamde “vredesmacht EU” wordt zo de “oorlogsmachine EU”. Als het tot een EU-leger komt, dan beslissen niet meer de nationale parlementen over de deelname aan de oorlog van hun land, maar vertegenwoordigers van andere volkeren: Polen, Italianen of Portugezen bepalen dan hoeveel Duitse soldaten voor operaties, bijvoorbeeld in Afrikaanse landen, hun leven riskeren.

Tegelijkertijd wordt ook de NAVO irrelevant. En helemaal onduidelijk is ook of deze strijdkrachten niet ook binnen Europa ingezet kunnen worden, bijvoorbeeld tegen gele hesjes, Covid-sceptici of wandelaars. Buitenlandse soldaten hebben vast en zeker minder scrupules om tegen zulke mensen militair op te treden dan eigen soldaten tegenover hun landgenoten.

De grenzen moeten niet alleen geopend, de migratiestromen niet alleen bevorderd worden. Men wil juridisch bindende verdeelsleutels, waarmee contingenten Afrikanen, Afghanen of Arabieren over de Europese landen verdeeld worden. Uiteindelijk beslist niet meer elk land voor zichzelf wie welkom is en wie niet, maar Brussel. Opdat de burgers deze immigratie als geluk verstaan, moet men hen onderwerpen aan een hersenspoeling. Daarom beveelt de CFE aan om de burgers op te voeden, en wel vanaf de eerste klas. Zoals in de DDR Marxisme-Leninisme op het leerplan stond, moet in het vervolg – als het aan de EU ligt – migratiekunde onderwezen worden, vanzelfsprekend begeleid door, dat wordt nadrukkelijk genoemd, NGO´s, dus door de EU gefinancierde, meestal linksextreme en democratisch niet gelegitimeerde propagandisten. Om het Orwelliaanse beeld van een overtuigingsdictatuur af te ronden, wil men bovendien websites instellen waarop de burgers – letterlijk – “kritische vragen” mogen stellen. Wie zo stom is om dat te doen, zal dan vermoedelijk onmiddellijk bezoek krijgen van de “NGO´s” – of meteen van vertegenwoordigers van het EU-leger. Of hij wordt publiekelijk belasterd, buitengesloten, ondermijnd. Ook dat kennen we uit totalitaire staten.

En dan moet ook nog de belastingpolitiek, de sociale politiek en de gezondheidspolitiek “geharmoniseerd” worden, dus geünificeerd en gecentraliseerd. Betekent: geen interne Europese concurrentie, maar prijsdictaten zoals in het Oostblok, want dat heeft immers tot de mooiste resultaten geleid; tot de grootste armoede, vervallen huizen, verwoest milieu en oeverloze corruptie.

De AfD wordt vaak ten onrechte als “extreem” belasterd. Het exacte tegendeel is juist! De extremisten zijn diegenen, die de gemeenschap van de vaderlanders door een “Reich”, politieke diversiteit door centralisme en het defensieve bondgenootschap NAVO door een militair offensief leger van de EU willen vervangen. En die, om dat te doen, bij letterlijk elke bewering en iedere zin en elke daad van voorbereiding liegen, trucjes toepassen, bedriegen.

Wij, om dat een keer duidelijk te zeggen, zijn de verstandigen. De anderen, die zogenaamde linksen, Groenen, liberalen en iedereen die aan deze levensgevaarlijke onzin CFE meedoet, zijn de idioten, de antidemocraten, de extremisten. Daarom mijn verzoek: blijft u sceptisch! Want wat hier ook vandaan komt, het is puur gif.

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op VIDEO Dr. Nicolaus Fest (AfD): EU kondigt “Europees Rijk” aan! (+ NL-vertaling)

 1. Ludwig zegt:

  Om koude rillingen van te krijgen is te licht uitgedrukt. Intern woedend dat niet verkozen entiteiten samen met hun uitgerangeerde losers, die om een of andere reden van de bühne moeten verdwijnen, de gewone mens nu zijn levensvreugde gaan afnemen. Machtsgeile personen die denken dat ze de wereld gaan verbeteren. Voor hen een spel om te zien hoe ver ze kunnen gaan en daarom de huidige bewindvoerders voor hun kar kunnen spannen. Hoe kunnen de huidige politici daar bijna allemaal aan meedoen? Dat kan ik nog altijd niet vatten of denken ze dat voor hen een postje voorzien is in een wereldregering? Weten ze echt niet, als het doel bereikt is, Zij waarschijnlijk eindigenvoor een muur met een stukje ijzer in hun kopje ?

  Geliked door 2 people

 2. Olie bol zegt:

  Dat wou hitler ook Ein Reich de EU is niks ander dan Hitler

  Geliked door 2 people

 3. stradivotsi zegt:

  AfD heeft gelijk inzoverre. Deutsches Reich heeft helemaal niks met “Reich” EU te maken althans letterlijk. die dwaze vergelijking steeds weer bij de ‘slimme” burgers. Men wil het gewoon niet begrijpen. Men moest eerder
  zeggen “De Verenigde Staten Van Europa” en waar klinkt dit naar ? prijsvraag nummer 3 met 7500 virtuele buttplug prijzen.

  Like

  • karton zegt:

   @ stradivarius op 22-5-2022 om 22.02 u. Ja, daar vraagt u me wat zeg ! Waar klinkt dat naar !? Ik noem dat “verenigd Europa” voorlopig : de “Je-naait-me-steeds” van Europa. (afgeleid van de United States)

   Like

 4. bobzelf zegt:

  LPR People’s militia is about to liberate the territory of the Republic. Only 5% remains

  oom glory to the songfestival whahahaha

  Geliked door 1 persoon

 5. ronjaspers zegt:

  De E.U. is afkomstig uit de nazi agenda,hitler wilde ook alle grenzen weg in europa.hitler en de nazi,s veroverden de europeese landen met oorlog,de E.U.koopt landen met miljarden om ze aan te laten sluiten bij de E.U. Een stille oorlog met stille wapens georganiseerd door de bilderbergers,de nazi/rotschild klauSS schwab zei al de 4e industrieele revolutie,oftewel het 4e nazi rijk.

  Like

 6. saddy zegt:

  Er zijn nu 13 miljoen werklozen in de EU en dus (?) gaan de grenzen open. Zogenaamd omdat er vacatures zijn.

  Like

 7. saddy zegt:

  Deze is ook wel leuk.
  Oekrientjes in duitsland krijgen vanaf 1 juni ook hun pensioen van de duitse staat. Dus oekriense vrouwen vanaf 57,5 jaar en oekriense mannen vanaf 60 jaar. Duitsers moeten echter even tot hun 70ste wachten.

  Hoe zit het hier eigenlijk?

  Geliked door 1 persoon

 8. Peter Loosduinen zegt:

  wederom zeer goed gesproken door Dr. Nikolaus Fest !!
  100 % mee eens.

  Like

 9. Voight-Kampff zegt:

  Geen zorgen.

  De gehele EU (zowel west als oost Europa) zijn gedwongen tot een bijrol (van hoofdzakelijk consumeren) op het globale economische slagveld.

  Eurazië,vmet Rusland, China en India als de vooraanstaande marktspelers, wordt het centrale hart van de wereld.

  Afrika gaat ontwikkeld worden en hier gaan posities worden ingenomen door de Eurazië-actoren.

  Australië, Canada, VS en VK zullen in de periferie van de Eurazië-macht gaan opereren.

  De as London, Washington, Vaticaan zal teruggedrongen worden.

  Het andere mogelijke scenario is WW3, die zal worden veroorzaakt door de verliezende spelers onder leiding van het VK.

  Dit is het. Als je gepositioneerd bent in Europa en een dienstbetrekking inneemt (dus geen ondernemer bent) dan is je handelingsvrijheid nul. Echter, ook op het Eurazië-continent zal de dynamiek worden bepaald door de oligarchen.

  De kans op doorbraak van Nesara is uiterst klein.

  Geliked door 1 persoon

 10. Tja de nooit liegende MP moet reug naar de kamer om het nodige te verantwoorden.

  Al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt haar wel, Rutte moet weer naar de Kamer komen voor sms’jesgate

  De oppositie is woest nu Rutte weer de Kamer heeft voorgelogen. In een goed functionerende democratie kost het fout informeren van het parlement je de kop als minister-president. Oppositie wil een nieuw debat over sms’jesgate.

  Er lijkt maar geen einde te komen aan de serie leugens van minister-president Pinokia. Zei Rutte tijdens het debat over SMS-gate nog dat hij zijn Nokia-apparaat gebruikte om SMS-berichten te sturen, nu blijkt alweer dat hij daarover gelogen heeft. In een eerder interview met Linda de Mol heeft Rutte namelijk gesteld dat hij belt met een Nokia, maar al het overige berichtenverkeer doet met een iPhone. Deze premier hangt van list en bedrog aan elkaar.

  FVD is de onbetrouwbare premier spuugzat. Nederland verdient beter. Ook BVNL is klaar met minister-president Pinokia. “Nederland zit niet te wachten op een pathologische leugenaar die klaarblijkelijk heel wat te verbergen heeft, maar op een premier die daadkrachtig het land bestuurt en op wie het volk kan vertrouwen”, aldus BVNL-voorman Van Haga.

  https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/al-is-de-leugen-nog-zo-snel-de-waarheid-achterhaalt-haar-wel-rutte-moet-weer-naar-de-kamer-komen-voor-smsjesgate

  Like

 11. bobzelf zegt:

  FILM MET ENGELSE ONDERITELING VANAF 1 MINUUT 36 !!

  VOOR ALLE MENSEN HIER, DIE NU WILLEN WETEN WAT ER JAREN LANG GESPEELD HEEFT

  IN GEKKENHUIS UKRAINE . MET ALLE FILMPJES WAAR MIJN OOM UITLEGT

  WAT ER ALLEMAAL IS GEBEURD . DE UKRAINE LEUGENS

  HET SMEKEN OM MINSK 1 2 EN 3 UIT TE VOEREN

  8 JAAR LANG GEWEIGERD DOOR MERKEL ,, USA EN HOLLANDE MACRON

  DE MAIDAN IN VOLLE GLORY , DE ONNODIGE DODEN

  HET NIET LUISTEREN , NAAR ALLE VRAGEN DIE MIJN OOM HEEFT GSTLED

  VANAF 2001 2004 TOT DE DAG VAN VANDAAG

  DUS KIJK EN NEEM EEN 27 MINUTEN DE TIJD OM DE EU /USA HERSENSPOELINGEN WEG TE GOOIEN
  DUS HIER WORDEN ALLE UKRAINE USA EU LEUGENS DUS ZICHTBAAR GEMAAKT

  DUS BAKKIE PLEUR EN 2 KANOOS

  KIJK KIJK KIJK NAAR DE ECHTE WAARHEID !! HEERLIJK

  GROETEN OOM BOBZELLUF

  Geliked door 2 people

 12. saddy zegt:

  Mooi overzicht arbeidsongeschiktheid en bijstand van nederlanders, turken en marokkanen

  Geliked door 1 persoon

 13. Léon van Duren zegt:

  Adolf Hitler was ook een totalitaire linkse fascistische schurk net zoals nu ruim 80 jaar later de pharma maffia vaccinazi’s te Brussel en het onzinnige geldverslindende Straatsburg!!!

  Wir haben es nicht gewusst!! L’histoire se répète??

  Geliked door 1 persoon

 14. Rene zegt:

  Het EU commando in Brussel is in zijn dictaat kom pleet getikt en verstrikt in de VS droom .

  Like

 15. Belozersky zegt:

  In het verleden ontstonden rijken door militaire veroveringen. Babylonische Rijk, Perzische Rijk, Romeinse Rijk, Ottomaanse Rijk ….. Na 75 jaar vrede in Europa slaan we nu de weg in om via militaire weg landen bij de EU of NAVO te voegen. Is te verwerpen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s