Aartsbisschop waarschuwt landen voor pandemieverdrag: “Overdragen van soevereiniteit is hoogverraad”

(Door: “9ForNews”)

Aartsbisschop Carlo Maria Viganò (foto) waarschuwt landen die overwegen zich aan te sluiten bij het pandemieverdrag van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) dat het overdragen van soevereiniteit aan het instituut gelijkstaat aan hoogverraad.

De komende dagen stemmen de leden van de WHO over een aantal resoluties rond de aanpak van pandemieën. Deze resoluties zijn gericht op het overdragen van soevereiniteit aan een supranationale entiteit, die grotendeels gefinancierd wordt door de farmaceutische industrie en de Bill & Melinda Gates Foundation, schrijft de aartsbisschop.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Aartsbisschop waarschuwt landen voor pandemieverdrag: “Overdragen van soevereiniteit is hoogverraad”

 1. uitstekende analyse; heel wat anders dan die chronische leugenaar en feitenverberger Rutte

  Geliked door 1 persoon

 2. Harry zegt:

  Beetje een vreemde uitspraak voor zo’n homo-pedo-godsdienstwaanzinnige , die zich helemaal aan een of ander verzinsel “ uit den hemel “ heeft verkocht !
  Is dat niet ongeveer hetzelfde als je land uitleveren aan de EU , of de WHO , of de WEF ?

  Maar velen zien altijd maar één kant van de medaille .

  Like

 3. R Thomasson zegt:

  De Italiaanse Aartsbisschop is een vent naar mijn hart. Dat hij een katholieke aartsbisschop is, betekent nog lang niet dat hij is door het 666-BEEST gehersenspoeld, en zijn verstand verloren. Hij laat zich ook niet omkopen door de globalistische geldvampiers die zich elite noemen. Hij weet dat de WHO, VN en EU zijn de tentakels van levensgevaarlijke satanistenorganisaties; voor wie geen misdaad is te ondenkbaar. In de OT staat het verhaal over Sodom en Gomorra die voor hun zonden werden vernietigd https://bijbel.eo.nl/bijbelse-achtergrond/de-verwoeste-steden-sodom-en-gomorra Arme stakkers! De kwaadaardige bende van de WEF, is veel gewiekster en veel gevaarlijker dan de mensen van Sodom en Gomorra ooit waren. https://www.weforum.org/agenda/2022/05/davos-2022-whos-coming-and-everything-else-you-need-to-know/ Hun bijeenkomst van 22 mei 2022 in Davos, kan men vergelijken met de Wannsee Conferentie van januari 1942, of de Bartholomeusnacht (in slow motion) van 24 augustus 1572 https://nl.wikipedia.org/wiki/Bartholomeusnacht. Het is een bijeenkomst van ultrarijke entiteiten uit de duisternis, en hun gehoorzame voetvolk die ZIJ hebben via smeergeld en verkiezingsfraude aan de leiderschap van land, cq NGO’s geholpen. Al hun agenda’s zijn gericht tegen ons. Maar deze entiteiten maken menselijke fouten. Een van hun fouten is arrogantie en nietige dunk voor de gewone mens. Zij hebben zo weinig respect, dat zij een Afrikaanse massamoordenaar hadden benoemd als hoofd van de WHO. Zijn Dr. titel is kennelijk net zo echt als de paratroepen vleugelspeld op het uniform van Idi Amin. Stel je voor dat deze clown en zijn “Wereld gezondheidscircus” zouden beslissen over lock-downs in Nederland, en natuurlijk over de “Gezondheidspas” https://dutchmilitaria.com/product-tag/nsdap-hitlerjugend-hj-gesundheitspass-versicherungskarte-paper/ in de vorm van QR-code die ongehoorzaam Nederland zal veranderen in TWEEDERANGS BURGERS. De WHO is een omgekochte neporganisatie die gefinancierd wordt door ONZE VIJANDEN. En zo moeten wij ze , de VN en de EU ook zien. Alles wat door de “elitaire viezeriken met goede bedoelingen” doen, is TEGEN ONS GERICHT. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

  Geliked door 1 persoon

 4. Julia zegt:

  Inderdaad 69 afgevaardigde vanuit Nederland in Davos inclusief onze zogenoemde koningin der Nederlanden madam Maxima. Altijd al gezegd dat die Oranjes niet deugen en de geïmporteerde aanhang uit Argentinië al helemaal niet de komaf van deze madam die tot koningin is gepromoveerd en er een zeer luxe leventje op na houdt op kosten van de Nederlandse belastingbetaler. Vooral nog vlaggen voor dat Oranje grut. Dan de rest van de verraders Rutte, Kaag, Hoekstra en Ollengran en noem de rest van de verraders maar op die de Nederlandse bevolking in opdracht van de grootste smeerlap Schwab meer en meer onderdrukt en bloot stelt aan giftige vaccinaties. Wie tuint nog in de propaganda en het angst zaaien over de apenpokken. Ben benieuwd of wederom miljoenen mensen het nog pikken in lock down te worden gezet of verplicht moet worden gevaccineerd. https://www.ninefornews.nl/uitvinder-mrna-technologie-over-apenpokken-media-en-overheid-wakkeren-angst-onnodig-aan/
  https://www.ninefornews.nl/schaamteloze-klaus-schwab-op-world-economic-forum-wij-maken-de-toekomst/ Wie heeft dat tuig gekozen en wie zit er nog op te wachten. Wat mij betreft krijgen ze zelf een virus die zeer dodelijk kan zijn.

  Geliked door 2 people

  • Blaffertje zegt:

   @Julia.
   Die Oranjes zijn zwarte adel.
   Ze deugen van geen meter.

   Ik zat gisteravond in het provinciehuis van Groningen en zag wat blauwe zwaailichten.
   Nieuwsgierig keek ik naar het spektakel.
   Man,man,man, wat een poppenkast.
   Maxima kwam aan de overkant en paar prijsjes uitreiken.
   Kakmadam in een poep chique kneiter van een auto met een trits volgauto’s er achteraan, en politie escorte van heb ik jou daar een dat allemaal van onze belastingcenten.
   Koningin Máxima steelt show bij ondernemersfeestje in Forum
   https://www.rtvnoord.nl/nieuws/925610/koningin-maxima-steelt-show-bij-ondernemersfeestje-in-forum
   #rtvnoord

   Afschaffen die hap.

   Ze zit bij Klaus Swaab aan tafel net als vele andere bobo’s.
   Swaab maakt er in Davos geen geheim meer van en verkondigt nu openlijk dat het WEF de macht heeft. Hij zei zo iets van “Hier zit de echte wereldmacht” en maakte met zijn armen een gebaar wijzend naar de aanwezigen.

   Like

 5. BigLJohn zegt:

  Dit artikel gaat in feite over landverraad. Maar welke rechter gaat hier een zaak van maken ? Dit gezegd hebbende gaan we een uiterst nare tijd tegemoet. Verzet bestaat in Nederland alleen nog maar op forums. Het laatste verzet zagen we in de tweede wereldoorlog. Bijvoorbeeld zo’n eenvoudig meisje als Hannie Schaft. Zij voelde zich verre van een held maar vond dat er iets moest gebeuren en sloot zich aan bij een verzetsgroep. Moet je vandaag de dag eens mee aankomen. Nederlanders hebben het nog steeds veel te druk met hun mobieltje, voetbal en duffe TV programma’s.

  Geliked door 2 people

  • Schimanski zegt:

   Jaja het is allemaal beperkt tot het eigen kleine wereldje en bij veel de illusie dat alleen zíj er wel tussen de regendruppels door kunnen fietsen, iedereen die weleens een tijdje in de regen heeft gefietst of gelopen weet dat je érg nat wordt, altijd.

   Like

 6. saddy zegt:

  Mee eens.

  Wat ik mis zijn de opmerkingen dat jij nu overgeleverd bent aan een zeer gewelddadige terrorist met marxistische wortels die daar door china is neergezet.

  Vraag voor bij het koffieapparaat: Ben jij nu eigendom van een terrorist, van china of van gates, de grote sponsor van corruptie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s