Ik ben beschermd tegen de apenpokken! . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Разрушитель“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Ik ben beschermd tegen de apenpokken! . . .

 1. Ravian zegt:

  Dat “leck mich”, hoort daar niet nog wat achter?

  Geliked door 2 people

 2. bobzelf zegt:

  IK DENK PERSOONLIJK DAT MIJN OOM VLADIMIR DEZE WEEK WHAHAHAHAHA
  OM
  NIEUWE SANCTIES KOMT VRAGEN

  ALS HIJ UITGELACHEN IS …….. WHAHAHAHAHAHAHAH

  ER WORDT OVER AL HEEL HARD MET DEUREN GEGOOID ??

  WAT RAAR ??

  OOM BOB

  IK DENK DAT MIJN OOM De roebel bereikt het hoogste niveau in vier jaar ten opzichte van de Amerikaanse dollar. IN RUSLAND KIJKEN ZE REEDS UIT NAAR HET VOLGENDE PAKKET SANCTIES 🙂 De Russische munt wordt sterker aan de vooravond van de belastingdeadlines. (Bron Russia Today – 20 mei 2022)
  De Russische roebel bereikte vrijdag een hoogste punt in vier jaar ten opzichte van de Amerikaanse dollar en een hoogste punt in zeven jaar ten opzichte van de euro. De roebel wordt aangedreven door kapitaalcontroles, het nieuwe op roebel gebaseerde gasbetalingssysteem en de dreigende vennootschapsbelasting, die de binnenlandse vraag naar de valuta opdrijven. Het bereiken van 57,67 roebel ten opzichte van de dollar om 08:13 GMT vertegenwoordigt de sterkste positie van de roebel sinds maart 2018, volgens gegevens van de Moscow Stock Exchange. De roebel won ook bijna 5% ten opzichte van de euro, terwijl de wisselkoers minder dan 60 roebel bereikte ten opzichte van de euro.
  Volgens Bloomberg is de Russische munt dit jaar de best presterende munteenheid ter wereld geworden, ondanks de scherpe daling in april als gevolg van ongekende economische sancties tegen Rusland.
  Het is sindsdien echter versterkt dankzij maatregelen van de Russische centrale bank en regering. Als onderdeel van de kapitaalcontroles van de toezichthouder mogen Russische burgers en ingezetenen euro’s, Amerikaanse dollars of andere Europese valuta’s kopen tegen de officiële wisselkoers, maar kunnen ze tot 9 september geen vreemde valuta opnemen. Mensen die rekeningen in Amerikaanse dollars en euro’s hadden bij Russische banken vóór 9 maart mogen $ 10.000 of het equivalent daarvan worden opgenomen voor de periode tot 9 september. Russische burgers kunnen echter elke andere vreemde valuta kopen en opnames in roebels zijn niet beperkt.
  De op handen zijnde belastingbetaling stuwt ook de roebel omhoog, omdat daarvoor traditioneel een extra omwisseling van vreemde valuta in roebels nodig is.
  Ook de Russische aandelenindices stegen. De in dollars luidende index van de Moscow Stock Exchange steeg 0,33 procent tot 2.444,57 punten, terwijl de RTS-index in roebel 0,72 procent steeg tot 1.254,69 punten rond 07:04 GMT, volgens gegevens van de beursvloer.

  Geliked door 2 people

 3. BigLJohn zegt:

  Waren we maar beschermd tegen figuren als Rutte, Kaag. Ollongren, Klaver en Swab, maar vooral alle idioten die menen deze schooiers te moeten volgen. Dan hadden we geen last van al die verzonnen zaken als Corona en apenpokken-virus. Deze wereld word geregeerd door idioten en psychopaten, en deze ellende word in stand gehouden door miljoenen bang-schijters en volgers die aan hun broek hangen. Het probleem bestaat alleen maar in de warrige hoofden van vele mensen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s