Media ignoreren ijskoud de 4e sterfdag van Susanna Feldmann

(Vertaling: E.J. Bron)

Vandaag, 23 mei, is het vier jaar geleden dat Susanna Feldmann (foto) op 14-jarige leeftijd door een Irakese migrant verkracht en vermoord werd. De mainstream media hullen zich in stilzwijgen.

Haar moeder Diana Feldmann schreef daarover op 22 mei op Facebook:

Mijn geliefde kind… mijn prachtige engel… Vandaag 4 jaar geleden was onze laatste gezamenlijke dag, onze laatste keer samen shoppen, ons laatste weerzien, ons laatste afhalen van je kleine zus van de kleuterschool, ons laatste afscheid. Niemand van ons kon zich op dat moment voorstellen dat dit alles de laatste keer zal zijn.

In de nacht van 22-05-2018 op 23-05-2018 is er iets vreselijks gebeurd. Aan jouw jonge, onschuldige leven werd een einde gemaakt. Na vele verschrikkelijke en pijnlijke uren werd je een prachtig hemelkind.

Ik zou me nooit in mijn leven hebben kunnen voorstellen dat ik het allerergste moet beleven en doormaken wat een mamma kon gebeuren. Terugkijkend ben ik er heel blij over dat ik jou op de laatste dag van je leven een plezier kon doen, dat we vriendelijk en niet met ruzie afscheid van elkaar hebben genomen.

Tot op de dag van vandaag kon ik niet begrijpen waarom jou het meest gruwelijke en allerergste werd aangedaan. Waarom mocht je maar 14 jaar oud worden?

Ik voel me machteloos en schuldig, omdat ik je niet redden, niet beschermen en niet helpen kon.

Ik, je mamma, die van jou vanaf de eerste dag afgodisch had gehouden, die jou als eerste in mijn handen, op mijn buik mocht houden, was in de laatste uren, minuten, seconden niet bij je, niet aan je zij.

Ik zal nooit kunnen begrijpen hoe en waarom de God, die ons zou moeten beschermen, zoiets verschrikkelijks heeft toegestaan. Waarom moest dit monster in menselijke gedaante jouw het ergste en gruwelijkste aandoen wat men een mens, een kind, een vrouw kan aandoen?

Je was nog compleet onervaren en op zoiets überhaupt niet voorbereid. Waarom moest je zo vreselijk en jong sterven? Het was nog lang niet je tijd. Je was toch nog een kind, dat zijn hele leven nog voor zich had.

Je was een vriendelijk, gelukkig kind, dat altijd graag en veel geweldige plannen voor de toekomst gesmeed heeft. Velen hielden afgodisch van je en mochten je graag.

Je hebt nooit iemand iets kwaads gewenst of iemand iets kwaads aangedaan. “Susanna, een meisje met een hart van goud.” Zo omschreven jouw vriendinnen je. Altijd vriendelijk, schuchter, aardig, behulpzaam en altijd lachend.

Al 4 jaar lang ga ik/gaan wij nu de moeilijkste weg zonder een van de belangrijkste mensen aan onze zijde, zonder jou, mijn geliefde kind. Dit verdriet, deze oneindige pijn, dit unfaire verlies, deze leegte van de ziel, deze voortdurende steek in het hart, dit onbegrijpelijke, dit niets kunnen veranderen, dit definitieve, zullen me mijn leven lang begeleiden, totdat we elkaar hopelijk terugzien.

Ik weet dat het leven verdergaat en moet verdergaan. Ik moet voor je kleine zus, die jou oneindig mist, verder leven en verder vechten, hoe zwaar he took is. Ik weet zeker dat deze kracht elke dag opnieuw van jou komt.

Jij geeft me deze onvoorstelbare kracht om niet op te geven. Heel vaak zijn er momenten, waarop ik nog steeds niet kan geloven dat je voorgoed bent weggegaan en dat het afscheid, dat geen echt afscheid was, voorgoed zou zijn.

Elke dag en elke nacht zie ik je zo prachtig voor mijn ogen zoals je altijd al was, mijn kleine poppetje met je prachtige lange haar, met je prachtige grote donkere ogen.

Ik hoor altijd de klank van je stem in mijn oren. Ik houd me vast aan de prachtige, onvergetelijke herinneringen aan een van de meest fantastische en liefste, prachtigste, mooiste en belangrijkste mensen in mijn leven. Aan jou, mijn geliefde dochter Susanna.

En precies zo houd en draag ik je nog steeds in mijn hart, in mijn herinneringen en in mijn gedachten, want een mens is alleen maar dood wanneer hij wordt vergeten. Jij leeft voort in onze harten, alsof je nooit zou zijn weggegaan.

In eeuwige liefde.

Op de verjaardag van de aanslag van een bij de autoriteiten bekende schizofreen in Hanau op 19-02-2020 condoleerden o.a. minister van Binnenlandse Zaken Nancy Faeser en de Duitse president Frank- Walter Steinmeier, alle media berichtten hier over.

Destijds schreef Diana Feldmann aan Steinmeier: “Wanneer herdenkt u mijn geliefde dochter?

Steinmeier heeft tot nu toe niet geantwoord.

Bron:
freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Media ignoreren ijskoud de 4e sterfdag van Susanna Feldmann

 1. Politiek correct genomen kan Suzanne niet herdacht worden want het zou zo maar kunnen zijn dat die tering koerd in het verdomhoekje word geplaats en dat moeten we met zijn allen niet willen natuurlijk.

  Geliked door 1 persoon

 2. johandederde zegt:

  Wens mevrouw Feldmann veel sterkte, soms weet je niet wat je kan zeggen. Deze mevrouw moet zich zo eenzaam en verlaten voelen door haar regering en de vele linkse guttmensch.

  Like

 3. Oliedom zegt:

  Klopt de bastaarden in dit land vinden het veel belangrijker om het over die “zielige asielzoekers” te praten die buiten moeten slapen en dat wij hun snel MOETEN helpen of die ukrainie “vluchtelingen”, die kunnen gewoon in hun, groot, land worden opgevangen ruimte en veilige plekken zat daarzo.
  Nou ik weet wel hoe n.l. per direct terugsturen en wel ALLES, dus ook die zgn. Statusgevallen.

  Like

 4. delamontagne zegt:

  De Moeder van Susanna die door een migrant werd gedood, beschuldigd Merkel:”ZIJ HEEFT ‘T BLOED VAN MIJN DOCHTER AAN HAAR HANDEN”……….

  Susanna Feldmann( die toen 14 jaar oud was ) werd in de nacht van 22 op 23 Mei 2018 in Wiesbaden- door de Asieligert Ali Bashar VERMOORD.
  Haar moeder denkt dat ’t kleine broertje van AB [ nee niet Ali B, maar Ali Bashar…..! ] Susanna heeft meegelokt om een goeie beurt te maken bij z’n grotere broer.
  Ali had een duidelijke voorkeur voor “maagden” [ waarschijnlijk overgenomen uit dat fraaie boek van die mislims…].
  Hij had al eerder een kind van 11 jaren misbruikt.
  Behalve dat hij haar verkracht en vermoord had, werden ook spullen van haar gestolen en verkocht, o.a haar portable.
  In tegenstelling wat toen werd verondersteld, had de moord geen enkel Anti-Semitisch motief [ haar moeder is Joods, haar vader een Kurd ]
  Uiteraard ontkende Ali haar verkracht te hebben.

  (( Ali B werd door de Kurdische autoriteiten in de Kurdische Regio gearresteerd en naar Dts-land gedeporteerd.
  Het Duitse Justitieële parquet is [ was ?] gelijktijdig in een gerechterlijke Aktie verwikkeld tegen de Politie-Chef “Dieter Roman” omdat deze er ILLEGAAL voor had gezorgd dat Ali B naar Dts-land werd gedeporteerd. ? ? ? ? ?
  [[ Wet = wet ! ]]

  Geliked door 1 persoon

 5. Oliedom zegt:

  En daar komt ook nog eens een keer bij dat, DAT soort bastaarden vervroegd vrij komen, bij een veel te lage straf, die zij al hadden kregen.
  Ook moeten buitenlandse criminele , ook deTweePaspoorten figuren, direct, na het uitzitten van de straf, het land uitgezet worden.
  Voor moord bij 100% bewezen, ALTIJD de doodstraf

  Geliked door 1 persoon

 6. Ravian zegt:

  Tuurlijk ignoreren ze dat, zoals ze alle slachtoffers van de “culturele verrijking” altijd ignoreren, omdat die “niet goed afstralen” op hun multiculturele linkse wensdromen, omdat die “Geert Wilders in de kaart spelen”.
  Maar als er 7.000 kilometer verderop een draaideur crimineel sterft, omdat hij aan de drugs is, en zich na op heterdaad betrapt te zijn tegen de politie verzet, dan staat de hele massa media maanden lang op haar kop, omdat het een zwarte betreft.
  En als dat dan vervolgens tot moord en plundering leid dan kijken ze niet enkel de andere kant op, nee, dan wordt dat zelfs goedgepraat.
  Zolang dit doorgaat, zo lang er door de massa media weggekeken blijft worden van de blanke slachtoffers van getinte criminelen, zo lang zullen ook de slachtoffers blijven vallen, en de meeste van hen zullen jonge vrouwen en kinderen zijn.
  Zolang links geteisem als de Shula Rijxmannen en de Mark Zuckerbergs van de wereld bepalen wat het volk denkt gaat de islamitische slachting van onze jonge vrouwen en kinderen, van de meest kwetsbaren in onze westerse samenleving, gewoon door.
  En de oplossing is o zo simpel; stop gewoon met naar de NPO te kijken, stop gewoon met facebook te gebruiken, stop met het meewerken aan de ondergang van onze westerse beschaving, stop met het ondersteunen van de organisaties die indirect het verkrachten en vermoorden van duizenden jonge vrouwen en kinderen op hun geweten hebben.
  Kap-er-eindelijk-mee…

  Geliked door 2 people

 7. koosv8 zegt:

  Het is net als overal, de schofterigheid van de machthebbers is grenzeloos, en maar binnenlaten lopen al die gefrustreerde krankzinnigheid, die in dat achterlijke boek niks anders zien dan haat, minachting en onverdraagzaamheid. Iedereen heeft het vaak over hersenspoeling, maar de koran maakt de waanzin, niet de bevolking die er oorspronkelijk woond. EN LINKS VINDT DAT GOED ZEKER.🤮🤮🤮

  Geliked door 1 persoon

 8. boorzalf zegt:

  In Egypte krijg je de doodstraf als de feiten bewezen zijn, doodstraf door ophanging. Kunnen ze hier in Nederland een voorbeeld aan nemen.

  Like

  • oliedom zegt:

   In dit Land beginnen zij dan te zeiken over, dat de Dader ook rechten heeft en naar mening van één of ander hof, moeten dat soort ook de kans hebben om een keer weer vrij te komen.
   Mijn mening is, dat die Daders de rechten hebben verspeelt en dus als 100% bewezen is , de doodstraf moeten krijgen.
   En een Moordenaar, die bewust iemand verkracht/afslacht/vermoord, is NIET zielig maar een door en door verrot persoon.

   Like

 9. Angélica zegt:

  Toen Merkel riep: “Wir schaffen das!”
  Was Ali Bashar in Irak erg in zijn sas
  De Koerden konden hen niet luchten
  Dus besloot z’n hele familie te vluchten
  Deze rotsmoes kwam hen goed van pas

  Ali vertelt ons graag zijn hele verhaal
  En daarin staat seks toch wel centraal
  Hij houdt het meest van jonge meiden:
  ‘Die kunnen ’t best hun benen spreiden’
  En slechts zelden wordt hen dat fataal

  Toch ging het bij hem ook ‘n keertje mis
  Ze was veertien en nog maagdelijk fris
  Hij dacht eerst dat ze hem graag wilde
  Maar toen ze hem wegduwde en gilde
  Stierf ze in z’n handen deze arme bakvis

  De Duitsers reageerden erg simplistisch
  Susanna was joods en hij dus racistisch
  Ook over z’n overvallen werd er gekakeld
  En elk geweldsmisdrijf weer opgerakeld
  Ze vonden hem gevaarlijk en sadistisch

  Dat hij nog rondliep maakte hen woedend
  Ali vindt ze te ver gaan en erg behoedend:
  ’t Ging over ‘n verkracht meisje van elf jaar
  Dat veroorzaakte helaas nogal veel misbaar:
  ‘Ze was ergens gedumpt en hevig bloedend’

  Van de reacties waren ze erg geschrokken
  En inmiddels is de hele familie vertrokken
  De ambassade leverde hen valse papieren
  ‘Weggepest vanwege Arabische manieren’
  ‘Je weet toch Aïscha was 9 ze zijn mesjogge’

  In islamitische landen zijn vrouwen tweederangs mensen. Ze zijn rechteloos en eigendom van hun echtgenoot. Als ze worden uitgehuwelijkt, zijn ze vaak nog minderjarig en lichamelijk onvolgroeid. Mannen mogen vrouwen mishandelen om hen te ‘corrigeren’ in naam van de profeet, stokslagen geven en met zuur overgieten als ze hun jaloersheid niet onder controle hebben. Als een andere man een gehuwde vrouw verkracht, kan zij gestenigd worden omdat ze ‘ontrouw’ is geweest. Linkse politici halen deze Middeleeuwse waanzin massaal binnen en verwelkomen ‘de jonge leeuwen’ die ‘hun instincten volgen’ als ze ‘op jacht gaan’, zei een GroenLinkse politica over het grote aantal verkrachtingen en overvallen in landen met veel moslimmigranten. Zo verdedigde ze ’t omvolkingsbeleid en nam ze het op voor de testosteronbommen met korte lontjes.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s