FvD: “Blanken worden door diversiteitsquota bij de overheid structureel achtergesteld”

Simone Kerseboom (FvD)

(Door: Bart Reijmerink)

Forum voor Democratie (FVD) heeft bewust tegen de motie van Joost Eerdmans (JA21) en Olaf Ephraim (BVNL) gestemd over dat Nederland geen racistisch land zou zijn. Volgens FVD is Nederland wel degelijk een racistisch land, blanke mensen worden namelijk door diversiteitsquota bij de overheid achtergesteld.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op FvD: “Blanken worden door diversiteitsquota bij de overheid structureel achtergesteld”

 1. Mag gerust gezegd worden dat daar geen woord spaans aan is.
  Voor mij is het niette bevatten dat de Nederlanders zich zo als derde rangs burger weg laten zetten door het Haagse gajes.
  Het zou toch echt hoogste tijd worden om net zoals hier in Bulgarije het parlement te bestormen want die achterlijkheid met die profiteurs die zo politiek correct asielzoekers worden genoemd loopt toch echt de spuigaten uit.
  Van de andere kant denk Ik dan weer zolang boer zoekt hoer de Meilandjes en meer van die heel “interessante” programma’s op televisie zijn en er schultenbrau en chips verkocht wordt de Nederlander zichzelf in slaaptoestand houdt.

  Geliked door 1 persoon

 2. Ravian zegt:

  “Diversiteitsquota” is gewoon een mooi links woord voor de ordinaire discriminatie van autochtone blanke Nederlanders.
  Gewoon tegen blanken gericht racisme dus.
  Hoe lang pikken we dat nog?

  Like

 3. Wim Vreeswijk zegt:

  Uit onderzoek in Amerika is overigens gebleken dat er veel meer blanken door negers worden vermoord dan omgekeerd. Toen daar een onafhankelijk onderzoek naar ingesteld werd, werd de niet blanke (!) auteur/onderzoeker direct uit al zijn functies bij Bklack Lives Matter geschopt volgens Leon de Winter.

  Geliked door 2 people

 4. Knalkopje1 zegt:

  Ook iets over diversiteit, de islam betreffende: een Franse rechter heeft de toestemming voor het zwemmen in boerkini in de zwembaden van Grenoble geblokkeerd. Het was een ideetje van de Groene burgemeester van die stad (hoe kan het ook anders). Lees hier het van woke druipende bericht van RTL. Iedereen die tegen dingen als de boerkini is, is volgens het RTL conservatief en/of extreem rechts. De islam is voor het RTL een progressief symbool, dus staan de nikab en de boerka ook feitelijk voor ware vooruitgang. RTL is te walgelijk voor woorden. Ik ben blij dat de rechter heeft ingegrepen.
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/Buitenland/franse-rechter-blokkeert-toelaten-boerkini-in-zwembad/ar-AAXJEBZ?ocid=msedgntp&cvid=0984858f2664497faaba504c948094

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s