Vragen van het Vlaams Belang brengen het aan het licht: Ontaardende christenhaat in Brussel

(Vertaling: E.J. Bron)

De ontkerstening van Europa maakt snelle vorderingen. Een bijzonder drastisch voorbeeld biedt Brussel, dat zich graag laat bejubelen als “hoofdstad van Europa”. Daar werden tussen 2019 en 2022 in de hele hoofdstad-regio niet minder dan 53 beschadigingen van kerken of kapellen vastgesteld. In dezelfde periode was slechts één enkele moskee het doelwit van vandalen. Dat blijkt uit het antwoord op parlementaire vragen van het Vlaams Belang in het Brusselse parlement.

Christelijke plaatsen van gebed zijn derhalve 53 keer vaker het doel van vernielingswoede dan moskeeën. Volgens het Vlaams Belang maken deze cijfers duidelijk dat een deel van de Brusselse bevolking het culturele en spirituele erfgoed van het land verafschuwt, waarschijnlijk om religieuze redenen, en deze haat omzet in daden.

In detail laten deze daden een aanzienlijke mate aan haat zien, waaraan christelijke instellingen in de Brusselse regio staan blootgesteld: 53 kerken en kapellen, 12 begraafplaatsen, 2 abdijen en 1 klooster werden het doelwit van overvallen, vernielingen en bezoedelingen.

In de media echter is ook in België alleen maar sprake van buitenlander vijandigheid en islamhaat. Excessen tegen autochtonen en christenhaat worden systematisch onder het tapijt geveegd, maar ze zijn er wel degelijk. “Het feit dat in dezelfde periode slechts één moskee werd beschadigd, terwijl er 53 kerken beschadigd werden, bewijst dit”, onderstreept de voorzitter van het Vlaams Belang in Brussel, senator Bob De Brabandere.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Vragen van het Vlaams Belang brengen het aan het licht: Ontaardende christenhaat in Brussel

 1. Harry zegt:

  Wellicht is dit exemplarisch voor de christenen .
  Ze zijn nog te laf om de feiten te vermelden .
  Waarom trekken ze hun bek niet open ?
  Niet qua incest e.d , in eigen kring , de leugenachtigheid van de vrome ondernemers , noch tegen het islamitisch tuig dat ze vrezen of heimelijk koesteren ,
  “ omdat ze tenminste nog érgens in geloven “ .
  De ongelovigen zijn de ergsten , volgens hén .

  Dat soort vromen verdienen niet beter !
  Voor mijn part álle kerken dicht en de islam verbieden .
  Óp naar een humanistische samenleving !

  Geliked door 1 persoon

 2. Wim Vreeswijk zegt:

  En de islamisering van Europa gaat onverminderd door….

  Like

 3. Ravian zegt:

  Gezien in België slechts één op de twintig inwoners een islamiet is wordt die factor 53 dan dus effectief een factor 1.000+
  Dat is dan het verschil tussen een pacifistisch geloof en een oorlogszuchtige ideologie.

  Like

 4. Edwin vissers zegt:

  Listen to this message, and ask yourself; “Where am I in this picture”???


  1964

  Like

 5. Wim Vreeswijk zegt:

  Dat is al jaren een feit. Grenzen dicht !

  Like

 6. Stef zegt:

  De enige schuldigen hieraan zijn de linkse media, de nieuwe NSBers.

  Like

 7. Julia zegt:

  En maar doorgaan dat schorem binnen te halen. Ook Nederland heeft weer 1,25 miljoen uit de belastingpot beroofd om het schorem in toom te houden. https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/kabinet-trekt-luttele-125-miljoen-euro-uit-voor-maatregelen-tegen-overlast-asielzoekers Eerst betalen we miljarden om het gajes binnen te halen vervolgens trekken we miljoenen uit om het schorem in toom te houden. Wat te denken ze per direct op een grote boot te zetten en ze af te laten drijven naar land van herkomst en vooral de grenzen potdicht. Nu ook nog dwang dat gemeenten asielzoekers moet gaan opnemen die op een woning wachten. Waarom moet een eigen burger worden gediscrimineerd en heeft de import voorrang op een woning. Er zijn talloze Nederlanders die al jaren wachten op een betaalbare woning. Knettergek dat zooitje in Den Haag maar ja het is nu eenmaal de opdracht vanuit Brussel hieruit blijkt dat de nietsnutten in Den Haag niets meer te vertellen hebben over eigen land omdat de gluiperds Rutte en Kaag de hielen likken van Brussel en er talrijke deals mee hebben geslagen. eigen land verraden en de soevereiniteit geheel hebben overgeleverd. Kortom het gajes binnen het kartel kan zonder meer de laan worden uitgestuurd vooral een weldaad voor onze samenleving.

  Geliked door 1 persoon

 8. Julia zegt:

  Dan maar hopen dat de christelijke psychopaat De Jonge nog lang zijn kerk kan bezoeken want deze dictator is aangesteld om nu censuur en discriminatie op de woningmarkt te veroorzaken. https://www.ninefornews.nl/de-jonge-gaat-eerste-20-panden-opeisen-voor-asielopvang-de-dictatuur-doet-zijn-intrede-in-nederland/ Daar hebben we uiteraard een nietszeggende ex onderwijzer voor nodig die al op zijn naam heeft vele doden en terreur tijdens zijn falende coronabeleid tirannie en dictatuur blijkt door en door in de gene te zitten van deze ziekelijke machtswellusteling. De Wet laat het toe welke wet de wet die dit gajes zelf heeft gemaakt maar de wet laat geen discriminatie toe. Maak maar eerst maar eens duidelijk waarom dat geïmporteerde grut voorrang zou moeten hebben een woning. Dat het wanbeleid rondom het asielbeleid tot een enorme chaos is uit uitgelopen is niet de schuld van de burgers maar de grote schuldigen hiervan zijn onze politieke mislukkelingen die koste wat het kost zo nodig duizenden profiteurs blijven binnen halen terwijl al jaren de overlast en de problemen rondom de overvolle AZC’s bekend zijn. De idioten lieten het zelfs toe dat heet tuig geen buskaartje koopt en belonen ze met een eigen buslijn. Weer is 1.25 miljoen keiharde euro’s aan belastinggeld uitgetrokken voor het in toom houden van het schorem uit de zandbakken. Hoelang moet een Nederlander die belasting betaalt nog wachten op een betaalbare woning of is dat van geboorte tot aan de kist niet meer aan de orde. Ook de stroom vluchtelingen uit het corrupte land de Oekraïne die zich hier hebben gevestigd en absoluut niet van plan zijn terug te keren krijgen voorrang op een woning.

  Geliked door 1 persoon

 9. oliedom zegt:

  Mooi dat wij dat weten en de meeste vragen worden beantwoord, maar hier nog één vraagje???
  WAT GAAN JULLIE ERAAN DOEN!!!!!!
  Of blijft het alleen, zoals altijd, bij woorden en wordt dus NIETS aangepakt wat die uit “Criminelen” Arabische en Afrikaanse landen hierzo uitvreten.

  Like

 10. Jean zegt:

  Héél snel islam verbieden in heel Europa want islam staat voor ondergang, geweld en terreur.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s