VUILE VERRADER!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op VUILE VERRADER!

 1. Harry zegt:

  Dit zou zijn arrogantie en gedrag tijdens alle ontmaskeringen van zijn leugens wel verklaren .
  Het doel heiligt de middelen .
  Alles voor “ het groter goed “ .

  Super links tyfustuig in opmars .
  Hoog tijd om dat te stoppen !

  Like

 2. Olie bol zegt:

  Reichkomissariat de Niederlande wou Bernard ook al in 1940/45

  Geliked door 2 people

 3. Triumph1971 zegt:

  Sieg heil Klaus.Moeten we nog meer toevoegen aan deze zoon van een oppernazi?

  Geliked door 1 persoon

 4. Frits ter Weele zegt:

  Tja het schandknaapje van Adolf Schwab

  Geliked door 1 persoon

 5. ludwig zegt:

  zelfs als belg kom je daar mottig van, die arrogantie op dat gezicht. Hoe één persoon liegt en bedriegt en alle Nederlanders bedot. Kan er dan niemand die leugenaar stoppen ?? Bij ons niet beter, we zitten met een wef-eerste minister De Croo, een zogenaamde young world leader. Daar schrijft de pers zelfs niet over!!!

  Geliked door 1 persoon

 6. Wim Vreeswijk zegt:

  En dan te bedenken dat de vader van bovengenoemde Klaus Schwab de rechterarm was van Adolf Hitler tijdens WO-2

  Geliked door 1 persoon

 7. Marijke zegt:

  Een volks en landverrader is het. Hij moet voor het tribunaal. En nee, ik ben geen Fvd aanhanger, ik roep het al een hele tijd. Denk dat Baudet dit van mij overgenomen heeft 😉

  Geliked door 1 persoon

 8. johannes zegt:

  gewoon een domme technocraat die doorgeslagen is in zn eigen/club verdwaalde logische denken, zoals velen en vooral wanneer eigen financiën een rol spelen.
  Klinkklare leugens worden dan ook tactieken genoemd wat al duidelijk aangeeft dat ze er niet VOOR de bevolking zijn maar er TEGEN vechten, immers waarom zou je anders tactieken nodig hebben ? het volk zou je dan toch op handen dragen

  Like

 9. Aranka Muscal zegt:

  Ik haat deze man, en ik wens dat hij gauw van de wereldpodium werdwijnt!

  Like

 10. Peter. zegt:

  Daarom moet alles wat hij heeft uitgevreten op zijn telefoons worden uitgezocht ,en wat deze smeerlap heimelijk heeft besproken met Schwab,wie gelooft dat alles wat nu duur is komt door de oorlog in de Ukraine moeten ze in een inrichting stoppen .

  Geliked door 1 persoon

 11. Blaffertje zegt:

  Ik word misselijk als ik die kop van Pinokkio zie.
  Die eeuwige nep grijns en die kakwangetjes 🤢

  Geliked door 2 people

 12. Harry zegt:

  Ik vraag me oprecht af wat er in die kop van Rutte omgaat .
  Het zou me niet eens verbazen als deze ” liberaal ” er van droomt om die enge Schwab op te volgen . Geen liberaal maar een glibberaal , dát is wat ie is .
  Heb eens met een tweede kamer lid gesproken en die vertelde me dat Rutte er alleen maar zit voor zijn eigen belang .
  Ben er inmiddels heilig van overtuigd , dat ie gelijk heeft .
  We kunnen het iedere dag weer waarnemen .

  Geliked door 1 persoon

 13. Léon van Duren zegt:

  T.a.v: De politie,justitie, defensie,de AIVD, Het NCTV, De MIVD,de Koninklijke Marechaussee, de nationale recherche,de Rijksrecherche en andere eventuele moedige overheidsinstanties!!

  Kom uit uw ivoren torens van angst!!

  Gelukkig zijn er bij de bovengenoemde overheidsinstanties zeker een half – tot één procent moedige mannen en vrouwen die wel de schaamteloze nietsontziende pharma maffia psychopaat Mark R.,en z’n zeer vele medeplichtige WEF trawanten durven te onderzoeken!! Natuurlijk is er heldenmoed voor nodig om deze gewetenloze satanische WEF boevenbende te onderzoeken!! (Rechercheren) Alleen een toekomstig onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal kan de zeer vele geïnstitutionaliseerde pharma maffia veelplegers onafhankelijk berechten!!
  Spijtig genoeg is de ruggengraatloze geruïneerde niet authentieke huidige rechterlijke macht hiertoe niet in staat!!Ook het huidige RIVM (reinste intimidatie van mensen)is aantoonbaar een bedenkelijk instituut!!

  Deze schaamteloze nietsontziende collaborerende pharma maffia neonazistische WEF aanhanger wordt nog steeds angstvallig de hand boven het hoofd gehouden door de eveneens collaborerende laffe achterbakse minkukels in de tweede kamer !! Het is werkelijk een gotspe dat Nederland momenteel door een gewetenloze WEF pharma maffia psychopaten geregeerd wordt!!

  https://www.frontnieuws.com/moderna-ceo-over-covid-19-prikken-niemand-wil-ze/

  https://www.frontnieuws.com/de-16-grootste-leugens-die-uw-regering-vertelt-over-de-oorlog-in-oekraine/

  https://www.frontnieuws.com/oekraiense-regering-dient-wetsvoorstel-in-om-officieren-in-staat-te-stellen-overgevende-oekraiense-legertroepen-te-doden/

  Onderzoek doen naar de feiten!! Rechercheren !!Niet blindelings afgaan op wat de geïnstitutionaliseerde WEF pharma maffia psychopaten ons op de mouw spelden!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,JEZUS leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 1 persoon

 14. Boike zegt:

  Ik raakte onlangs in gesprek met een echte Hagenees, die was opgegroeid in de Schilderswijk, maar nu elders woont. Hij wist mij wijs te maken, dat er in de Gevangenpoort, dat is vlakbij het Binnenhof, nog een oude machine staat, waarop vroeger notoire leugenaars werden behandeld, voor waarheidsvinding.

  Hij stelde voor, om alle landverraders met geheugenproblemen en al diegenen, die een loopje nemen met de waarheid, op deze machine een speciale behandeling te geven, om hun geheugen wat op te frissen en om na te gaan of zij nog weten, wat de principes van democratie inhouden. Dat zou heel veel bewijsmateriaal op kunnen leveren voor een tribunaal.

  Hij dacht, dat er ook nog een oude Franse machine stond, waarmee veroordeelden vroeger op eenvoudige wijze een kopje kleiner werden gemaakt.

  Ach, die Hagenezen hebben de neiging, om geen blad voor hun mond te nemen en gewoon uit te kramen, wat hen goed dunkt. Dat is dus de vrijheid van meningsuiting.

  Geliked door 1 persoon

 15. Frits zegt:

  Niet te begrijpen dat dit soort triefel nog steeds vrij kan rond lopen/fietsen.
  VVD: Vuile Verraders Dictatuur

  Like

 16. droevige mof zegt:

  Vraag van Ursula von der Leyen, Reichskommissariat Deutschland, aan de ondercommissaris van de Duitse deelstaat Niederlande, Herrn Markus Rütte.:
  Is de koninklijke familie al ontscheept in Zeeland, op weg naar de Engelse kust? Welke kleine man zal de rol van Anton Mussert overnemen? Is de NSB omgedoopt tot WSB, Wereld Sociale Beweging? Wat doen we met de ongevaccineerden? Hen dienstplichtig maken in Oekraïne voor de wederopbouw? Allemaal belangrijke vragen die opgehelderd moeten worden. De Nederlanders zijn weer eens slecht georganiseerd. (Antwoord in het Engels, Frans of Duits, niet in dit vreselijke Nederduitse dialect)

  Geliked door 1 persoon

 17. Julia zegt:

  Oppakken dit soort smeerlappen en snel dagen voor een tribunaal. Uiteindelijk behoort landverraad en volksverraad zeer streng gestraft te worden. Nieet alleen volksverraad maar ook Rutte heeft zich schuldig gemaakt vanwege misdaad tegen de menselijkheid zoals o.a. het uitzonderen van het maatschappelijk leven van ongevaccineerden, ouderen opgesloten en in eenzaamheid laten sterven, gezondheidszorg om zeep geholpen zodat mensen onnodig lang op wachtlijsten moesten voor de nodige behandelingen dat zelfs vroegtijdig overlijden tot gevolg had vanwege uitstel van strikt noodzakelijke behandelingen en niet te vergeten duizenden kinderen uit de ouderlijke macht ontnomen vanwege het toeslagen schandaal waarvan niet duidelijk is waar deze kinderen zijn terecht gekomen. Kortom deze man had allang veroordeeld moeten zijn net als nog een aantal politieke criminelen binnen het Haagse kartel.

  Geliked door 1 persoon

 18. karton zegt:

  Wát een afgrijselijk duo, op de foto ! Hoe vindt dat zootje elkaar toch steeds weer ?
  FF off-topic :
  Die Rutte is toch wel zo godvergeten gemeen en laaghartig ! Hoorde gisteren op tv dat deze smeerlap, in z’n tijd als staatssecretaris, waarbij hij o.a. de belastingdienst in z’n portefeuille had, diverse regelingen bij de belastingdienst heeft ingevoerd waardoor deze dienst in staat werd gesteld om maatregelen te treffen waardoor het zg. Toeslagenschandaal kon ontstaan. Ik had dit nog niet eerder gehoord.
  Rutte blijkt hiernaar al diverse malen naar te zijn gevraagd door de2de Kamer (de zg. Volksvertegenwoordiging !), teneinde uitleg/verduidelijking te geven; Rutte blijft dat weigeren, deze figuur behoort tot het laagste allooi der levende wezens en heeft m.i. een leven, dat ruimschoots voltooid is.

  Geliked door 3 people

 19. Léon van Duren zegt:

  Aangifte doen bij de politie over de pharma maffia oorlogsmisdadigers van het kabinet van de schaamteloze nietsontziende recidiverende pharma maffia psychopaat Mark R. heb ik gedaan op 22 januari jongstleden!!De keurige aardige politie agent zei : ze zullen jouw aanklacht altijd afwijzen,na 2 dagen hadden de laffe angsthazen van het OM te Maastricht reeds een afwijzing opgemaakt!! Nog nooit in mijn korte leventje heb ik zo snel een bericht terug gekregen van justitie!!!

  Vooraf afgesproken machtsbescherming van de macht door het geïnstitutionaliseerde medische pharma maffia syndicaat!!De Nederlandse rechtsstaat is spijtig genoeg totaal ontspoord dankzij de onbetrouwbare gecorrumpeerde bestuurscultuur!!!

  Alleen onafhankelijke tribunalen kunnen de geïnstitutionaliseerde pharma maffia oorlogsmisdadigers uiteindelijk berechten met behulp van de speciale Neurenberg code!!Mensen als de terroristische pharma maffia COVID-19 psychopaten zoals : Mark R.,Jaap van D., aartsleugenaar Hugo de J., obersturmbannführer Ferdinand G., Ernst K., terroristenvereerster Sigrid K.,horen in een beschaafde rechtsstaat achter slot en grendel te worden opgesloten in afwachting van hun berechting door een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal!!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,JEZUS leeft!!!)

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 1 persoon

 20. Léon van Duren zegt:

  https://childrenshealthdefense.org/defender/corrupt-pharma-monkeypox-scare/

  Het geïnstitutionaliseerde medeplichtige medische pharma maffia establishment is corrupt!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s