WAKKER WORDEN! HIER GAAT HET ZE OM!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op WAKKER WORDEN! HIER GAAT HET ZE OM!

 1. Julia zegt:

  Dit stuk ellende hoeft maar één injectie te krijgen maar wel onder dwang. Wat een walgelijke misselijkmakende fascist. Dit soort oude zakken schijnt niet van de akker zijn te trappen. Hoogste tijd voor de dag van rechtvaardiging geldt overigens ook voor de WEF aanhangers die zo nodig zich rijkelijke te goed hebben gedaan aan drankjes en hapjes en een goed diner zonder insecten in het fascistische hol Davos. Ongelooflijk en niet te begrijpen dat wij ook te maken hebben met dit soort WEF gajes zoals o.a. Rutte, Kaag, Hoekstra en het diep treurige is dan zelfs Maxima onze geïmporteerde nep koningin graag een bezoekje brengt bij het WEF. Op wie kan een Nederlander nog vertrouwen we worden verraden en overgeleverd aan de tirannie van het WEF. Het is werkelijk zum kotzen.

  Geliked door 10 people

  • Kijk Julia, als een of andere pampatemeier hier bijvoorbeeld komt vertellen dat de Nederlandsecultuur niet bestaat zijn er toch ook wel wat dingen op te merken.
   We zouden het kunnen hebben over Nederlandse schrijvers en schilders bijvoorbeeld.
   Maar buiten dat is het natuurlijk al heel erg lange tijd dat Koninginnedag gevierdword en nu koningsdag wat wel degelijk met onze cultuur te maken heeft, hoewel Ikzelf nooit met een vlaggetje ga staan te zwaaien en mij persoonlijk dit soort dagen niks interesseren want de oranjesen aanhang hebben al lang genoeg geparasiteerd op de bevolking.
   Dat ze weet te vertellen dat de Nederlandse cultuur niet bestaat zegt mij dat dit wijf al te lang in een eigen bubbel geleefd heeft.
   Daarbij cultuur verandert door de jaren heen, maar dat schijnt bij die mafklapper niet door te dringen of het is haar verteld tijdens haar opleiding hoe te gedragen als koningin.
   Verder overigens dat je Schwab cs fascisten noemt ben Ik totaal met je eens want vergis je niet dat fascisme uit gaat van een leider die in alles het laatste woord heeft.

   Geliked door 3 people

   • BigLJohn zegt:

    Henk der Niederlánder; de Nederlandse cultuur bestaat niet….Nee voor Maxima niet, zij is idolaat voor de ideeen van Klaus Swab. Daarom kwam zij volgens mij met deze rare uitspraak.

    Geliked door 2 people

   • Julia zegt:

    Henk der Niederlánder Meerdere malen werden er in Nederland aangiften gedaan tegen Jorge Zorreguieta op verdenking van betrokkenheid bij politieke moorden in Argentinië. Prins Willem-Alexander heeft hem voor het huwelijk nog proberen te verdedigen. Volgens hem hadden de interviews waarop een nieuw boek over Videla was gebaseerd nooit plaatsgevonden. Hij verwees hierbij naar een brief verschenen in de Argentijnse krant La Nación. De brief bleek echter van Videla zelf afkomstig te zijn. Maxima beschreef deze actie van haar toekomstige man met de beroemde woorden “je was een beetje dom”, waarmee zij, ondanks haar vader, toch de harten van de Nederlanders wist te veroveren.
    Zo ziet u maar heel veel Nederlanders laten zich graag een oor aan naaien. Madam bezoekt wel het WEF maar ik heb nimmer vernomen dat zij de moed bij elkaar heeft verzameld om een gesprek aan te gaan met de dwaze moeders in Argentinië https://www.amnesty.nl/encyclopedie/dwaze-moeders-argentinie Dit is de reden waarom ik totaal geen respect heb voor deze vrouw die valse lach let vooral op haar ogen is puur theater en die traan op dat huwelijk een lachertje. Ze wist toch dat papa niet welkom was op haar bruiloft. Wat mij betreft mag ze een enkeltje richting Argentinië krijgen dan maar nog eenmaal met het regeringsvliegtuig.

    Geliked door 1 persoon

   • ronjaspers zegt:

    Henk.De nederlanders kunnen op koningsdag beter met hakenkruis vlaggetjes zwaaien.Dan voelt het nazi bilderberg koningshuis zich beter op hun gemak.

    Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ Julia op 27-5-2022 om 17.34 u. U noemt daar ook wel een stelletje tuig van de richel zeg: Rutte, Hoekstra, Max. en Lex. Dat komisch duo vetrok gierend v.d. lach op vakantie naar Griekenland terwijl “geheel Nederland” in quarantaine zat ! Zij lachen ons allemaal in ons gezicht uit !!

   Geliked door 4 people

   • Julia zegt:

    karton Het meest trieste is dat de belastingbetalers ook nog na hun dood worden belast om de grafkelder uit te breiden. De werkzaamheden aan de koninklijke grafkelder begonnen vorig jaar, na jaren van vertraging. Toen bleek ook al dat de operatie flink duurder uit zou pakken dan voorzien. Er moest bijna 2 miljoen euro worden bijgepast, waarmee de totale rijksbijdrage op 3,6 miljoen euro kwam. Dat zou nu dus uitkomen boven de 4 miljoen. Het Koninklijk Huis droeg vorig jaar 300.000 euro extra bij. De Oranjes droegen ook nog een zak centje bij van 300.000 euro een schijntje dus van wat het de burgers kost. Kunnen die levenslange uitnemers zelf niet de totaalkosten betalen. Inmiddels hebben zij meer dan een miljard bij elkaar geschraapt van de belastingbetalers.https://www.quotenet.nl/quote-500/a218321/hoera-hoera-hoera-de-oranjes-zijn-eindelijk-miljardair-218321/ Het is en blijft een schaamteloze bende zonder enkel empathisch vermogen. Als de uitnemer Lex niet het bootje van 2 miljoen had aangeschaft had hij dat al voor zijn toekomstige huisvesting kunnen bijleggen. Ik, ik, en het volk stik.

    Geliked door 2 people

  • BigLJohn zegt:

   Julia; Die oude zakken ja. Het lijkt wel dat ze nooit doodgaan. Mannen worden in de meeste gevallen nooit zo oud. Swab 84, Soros 91, Henry Kissinger 99. En wat te denken van Bernie Eclestone, de vroegere Formule 1 baas ? Hij is 89, heeft zijn hele haardos (wel grijs) nog en heeft bij zijn 44 jarige vrouw een kind verwekt. De eerste drie mogen van mij op de elektrische stoel gezet worden, en wel meteen.

   Geliked door 2 people

   • karton zegt:

    @ BigLJohn op 28-5-2022 om 01.36 u. Die Bernie Ecclestone toch , de rakker ! Was z’n laatste stuiptrekking zeker ?

    Like

 2. Fran zegt:

  Als je die Davos’ clownshow gade slaat, dan lijkt het net een parodie op de James Bond films. De criminelen en slechteriken uit alle Bond films hebben zich verzameld en bekokstoven hoe ze de wereld naar hun hand kunnen zetten.

  Een stel fantasten die hun hele luxe leventjes hebben doorgebracht in echo kamers en spiegelpaleizen. Ze hebben niet eens door wat voor een zieke karikaturale beelden ze van zichzelf neerzetten.
  En aan deze horror clowns hebben onze Haagse clowns zich verhoerd.

  Geliked door 2 people

 3. droevige mof zegt:

  Het Vaticaan is ook vertegenwoordigd in Davos en denkt dat alles goed is. Wie is er verbaasd? Ik niet, al een hele tijd niet. Het is een bende criminelen, het wordt tijd dat de baas terugkomt.
  https://www.lifesitenews.com/news/scalabrinian-missionaries-superior-general-at-davos-says-the-church-is-at-the-forefront-of-implementing-wef-agenda/

  Geliked door 4 people

 4. ronjaspers zegt:

  Het gaat om de oprichting van een NWO 1 wereldregering,1 wereldvaluta (cashloze maatschappij) 1 wereldreligie (satanisme) 1 wereldleger.Voordat de NWO opgericht kan worden moet eerst 90% van de wereldbevolking uitgemoord worden.Het uitmoorden gebeurt momenteel met de dodelijke corona vaccinazi,s (biowapens) eventueel i.c.m. oorlog,of het uithongeren van de wereldbevolking.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s