2200 rijken en schonen in Spanje aangeklaagd – vaccinatiepaspoort op oneerlijke wijze verkregen – ook een farmaceutische baas

(Door: Thomas Oysmüller – Vertaling: E.J. Bron)

Prominenten hebben blijkbaar geen zin in de gen-cocktail

Meer dan 2200 mensen worden er door de Spaanse politie van beschuldigd om zich tegen geld in het internationale vaccinatieregister te hebben laten registreren. Het bijzondere: ze behoren allemaal tot de rijken en schonen van de samenleving. Zelfs de president van een groot farmaceutisch concern wordt aangeklaagd.

De Spaanse politie heeft 2200 mensen aangeklaagd die hun Covid-vaccinatiecertificaat vervalst hebben. Onder hen bevindt zich ook Jose Maria Fernandez Sousa-Faro, president van het grote Spaanse farmaceutische concern PharmaMar. In de akte van beschuldiging zouden zich uitsluitend prominenten en de Europese elites bevinden.

Vaccinatiecertificaat kopen

Tegen grote geldbedragen, aldus berichten Spaanse media, werd men in het nationale vaccinatieregister opgenomen. Sousa heeft meerdere duizenden dollars betaald om niet aan discriminatie blootgesteld te worden, maar toch geen mRNA-vaccin geïnjecteerd te krijgen.

Politie rolt compleet netwerk op

El Mundo” bericht dat de Spaanse politie een operatie uitgevoerd zou hebben en een netwerk van “prominenten en elites” blootgelegde, dat zich zou hebben onttrokken aan de vaccinatie. De chef van het netwerk zou een verpleger uit de universiteitskliniek La Paz (Madrid) zijn. Hij wordt er van beschuldigd meer dan € 200.000,- voor de registratie van meer dan 2200 mensen in het nationale vaccinatieregister geïnd te hebben. Berekent u zelf maar even de gemiddelde prijs.

Netwerk strekt zich uit over heel Europa

De verdachte zit op dit moment in voorarrest. Maar de verpleger bood wel degelijk “service”: de prijs was afhankelijk van de “maatschappelijke positie”. Hoe belangrijker men was, des te hoger was de prijs. Het netwerk zou zich over heel Europa uitstrekken en niet alleen Spanjaarden betreffen.

Sporters, farmaceutische bazen en acteurs

Ook tegen veel sportmensen wordt een onderzoek ingesteld: bijvoorbeeld tegen een verdediger van de hoogste voetballiga of tegen Fabio Díez Steinaker, vice-Europees kampioen en vijfde bij de Olympische Spelen in Sydney in het beachvolleybal. Dat zijn echter “kleine vissen”. Ook de 23-jarige Australische tennisser Alex de Minaur, op dit moment in de top-20 van de wereldranglijst, staat op de lijst.

Ook een van de rijkste Spanjaarden op de lijst

Behalve de president van het grote farmaceutische concern PharmaMar staat ook een van de rijkste mannen van Spanje, Trinitario Casanoya, op de lijst. Bovendien een bekende arts, evenals zangers en acteurs. Er zouden nog meer namen bekend kunnen worden. Het is het eerste geval in Europa dat in grote stijl vaccinatiebedrog onder de rijken en machtigen vaststelt. Uit die kringen hoorde men anders alleen maar dat de “vaccinatie veilig is en werkt”. Wie geen vaccinatie zou nemen, zou “onsolidair” zijn. PharmaMar heeft naar eigen zeggen “de strengheid van de wetenschap” als eigen principe. Waarschijnlijk heeft de president van het concern daarom het vaccinatiecertificaat gekocht.

De zaak toont eens temeer de sociale perspectieven van de corona-politiek: wie niet wilde buigen voor de vaccinatiedruk en de sociale uitsluiting niet wilde accepteren, maar wel over genoeg geld en netwerken beschikte, die kocht het certificaat gewoon. De verpleegster in het ziekenhuis of de caissière bij de supermarkt moest zich gewoon laten vaccineren of was haar baan kwijt.

Bron:
wochenblick.at
Door: Thomas Oysmüller

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op 2200 rijken en schonen in Spanje aangeklaagd – vaccinatiepaspoort op oneerlijke wijze verkregen – ook een farmaceutische baas

 1. BosscheBol zegt:

  De rijken en schonen kijken wel uit om die troep in te laten spuiten. Dat is voor het klootjesvolk!

  Like

 2. Boike zegt:

  Ja, daar heb je het weer, leugen, bedrog en corruptie is een altijd een goed samenwerkend drietal. Natuurlijk laten de rijken zich niet met leugens en bedrog ompraten, om zich met dodelijke vaccins of een gen-cocktail te laten injecteren. Nee, zo dom Zijn ze niet. De rijken beschikken over de financiële middelen, om ambtenaren om te kopen. Geld, dat stom is, maakt recht, wat krom is.

  En ik heb zo’n flauw vermoeden, dat die 2200 mensen, die nu van omkoperij worden beschuldigd, helemaal nooit voor de rechter zullen hoeven te verschijnen. De hele kwestie zal wel in de doofpot verdwijnen wegens een procedurefoutje of zoiets.

  Als er sprake is van omkoperij zijn er niet alleen mensen, die sommem geld betaalden, maar ook ambtenaren, die de centjes ontvingen. Die zullen zich dus ook moeten verantwoorden. Maar ambtenaren zijn bureaucraten, die zich uiteraard indekken. Ze zullen heus wel een schriftje hebben, waarin ze aantekeningen hebben gemaakt over collega’s en bazen, die een scheve schaatsen reden. Als ze laten doorschemeren, dat ze iets weten, verdwijnt menige kwestie in de doofpot.

  Like

  • Vilseledd zegt:

   “En ik heb zo’n flauw vermoeden, dat die 2200 mensen, die nu van omkoperij worden beschuldigd, helemaal nooit voor de rechter zullen hoeven te verschijnen.”

   Ze zullen zeggen: “Als je ons (de overheid) ook nog betaalt, dan ga je verder vrijuit.

   Like

 3. loekie zegt:

  niets nieuws onder de zon….en de massa zag dat het goed was….

  Like

 4. boorzalf zegt:

  Geheim agent 666 Julleke was even in beeld, 05:06. in het gele pak.

  Like

 5. R Thomasson zegt:

  Dit verhaal laat des te meer zien dat de rijken en superrijken nul vertrouwen hebben in de DREK dat wordt als “COVID-19 vaccin” ingespoten in de lichamen van het menigte. De minachting tegen het voetvolk is bij deze kringen natuurlijk enorm. Zij hadden nooit gedacht dat iemand zou ze te grazen nemen; zij zijn TE BELANGRIJK! Ook de D66-stemmers in de kapitaalvilla’s van Wassenaar, Bloemendaal, Velp en andere goudkusten hebben nooit gedacht dat hun prominente partijgenoten en fr rechters-maffia van D66, zouden ze naaien. Decennia lang bleven hun dure buurten en dorpen allochtonen-vrij. Als er iemand van deze segment in hun omgeving kwam wonen, was hij een buitenlandse expat, of een academicus met Dr. drs. of Ir. titel voor zijn naam. Analfabete Asielzoekers uit jungle of de woestijn werden – vanzelfsprekend – ondergebracht in arme wijken. Helaas, worden de elitaire snobs door hun eigen politici BEET GEPAKT. Iedere gemeente wordt gedwongen de asielzoekende schorriemorrie te huisvesten. Dus de bewoners van “Zonnendaal” (film Flodder) komen uit de duur van hun kapitaalvilla, en de eerste wat zij zien, is “getint gespuis met gesluierde vrouwen en ISIS-achtige kerels rochelend in het Arabisch, of krijsend in een of andere Afrikaans taal. Zij begrijpen nu dat NL Flodders waren een luxe die er niet meer is. https://www.youtube.com/watch?v=J1six1hxXdM&t=65s

  Like

 6. Léon van Duren zegt:

  Nu maar hopen en bidden dat de moedige Spaanse justitieambtenaren de zaak voor heel Europa en de corrupte Amerikaanse regering Joe B. tot de bodem uit rechercheren!! Het zou op termijn het beste zijn dat de geïnstitutionaliseerde pharma maffia overheden terecht staan voor een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal!!Mensen in Nederland zoals Mark R. ,Hugo de J., Ferdinand G.,terroristenvereerster Sigrid K.,de huidige minister van VWS Ernst K.,en hun zeer vele geïnstitutionaliseerde medeplichtige pharma maffia trawanten hadden allang preventief moeten worden gedetineerd vanwege de medogenloosheid van de door hun gepleegde medische misdaden tegen de menselijkheid !! Voor deze zogenaamde collaborerende politieke WEF pharma maffia psychopaten mag op termijn absoluut geen pardon meer bestaan !! Na een grondige onafhankelijke berechting is misschien de tijdelijke invoering van de doodstraf een optie vanwege het enorme recidivegevaar bij deze totaal onbetrouwbare WEF politici !!

  Welke gestoorde psychopaten organiseren als het waar is deze absurde experimentele onderzoeken op weerloze dieren als apen!!
  https://childrenshealthdefense.org/defender/diseased-monkeys-experiments-health-threat/?itm_term=home

  Moedige overheidsdienaren laat u ook niet afleiden door de verschrikkelijke gebeurtenissen in de Oekraïne!! ( Waarschijnlijk een ongeëvenaarde beestachtige afleidingsmanoeuvre van het corrupte naar een wereldregering strevende WEF maffia syndicaat!!??)

  De huidige wereldbevolking wordt bedreigd door een gewetenloze satanische transhumanistische WEF sekte met zeer vele vertakkingen naar veel verschillende corrupte regeringen wereldwijd !! Maar al zijn hun (WEF) leugens nog zo snel de WAARHEID achterhaalt haar wel!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,JEZUS leeft!!)

  Haelen 6081CZ.

  Like

 7. antiislamnu zegt:

  Rijke mensen zijn meestal hoog opgeleid en intelligent zij laten zich niet zomaar iets aansmeren als deze mensen het vaccin niet vertrouwen is dat toch weer een extra bevestiging dat het rotzooi is alleen al de directe leugen dat het een vaccin is was voor mij al genoeg om het niet te nemen

  Like

 8. Léon van Duren zegt:

  De geïnstitutionaliseerde psychopaten van het fascistische WEF,de corrupte WHO en de Big Pharma Maffia vaccinazi’s smeden waarschijnlijk weer een nieuw complot met een nieuw virus!!
  De van overheidswege georganiseerde medische misdaden tegen de menselijkheid dreigen wederom onverminderd door te gaan!!Zie de link van David Icke!

  https://davidicke.com/2022/05/26/here-we-go-again-yawn-david-icke-dot-connector-videocast/

  Van overheidswege georganiseerd bioterrorisme ??

  Like

 9. Léon van Duren zegt:

  https://www.theepochtimes.com/top-airline-pilot-suffers-cardiac-arrest-between-flights-post-mandatory-covid-vaccination_4477128.html?utm_source=top5noe&utm_campaign=top5-2022-05-28&utm_medium=email&est=UnfHIOClnKGoaWX4Et8JeZKhZ66zu4nJksF%2BKpKTI9l8R5IIDT%2FFMNtX%2FQwIU2tBhcBSgA%3D%3D

  Stop het wereldwijde van overheidswege georganiseerde terroristische COVID-19 pharma maffia stappenplan!! Stop het geïnstitutionaliseerde COVID-19 pharma maffia facisme !!!

  Herstel de rechtsbescherming voor 17 miljoen Nederlanders!!

  Stop met de vooraf afgesproken machtsbescherming van het Big Pharma Maffia Complex !!

  Stop de van overheidswege georganiseerde medische chantage!!

  Like

 10. Léon van Duren zegt:

  https://stichtingvaccinvrij.nl/jaap-van-dissel-is-corrupt-en-adviezen-van-het-omt-worden-beinvloed-door-de-regering-mag-het-gezegd-worden/

  Leugens werden gevolgd door leugens!!

  Vrijwel de gehele Nederlandse rechtsstaat is ontspoord!!

  RIVM= reinste intimidatie van mensen!!

  Like

 11. Léon van Duren zegt:

  T.a.v: Politie,justitie, defensie,De AIVD, Het NCTV, De MIVD, De Koninklijke Marechaussee, de nationale recherche, De Rijksrecherche en andere eventuele moedige overheidsinstanties!!

  Toch zeker 1 % van de overheidsdienaren van de voorgenoemde instituten zijn waarschijnlijk moedig genoeg om de zeer vele geïnstitutionaliseerde (WEF) COLLABORERENDE COVID-19 pharma maffia terroristen ,ongeacht hun statuur of maatschappelijke positie in de kraag te vatten en hen preventief te detineren in afwachting van een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal!!!
  Deze met voorbedachten rade georganiseerde misdaden tegen de menselijkheid kunnen niet ongestraft blijven!!

  https://stopworldcontrol.com/report/

  De van overheidswege georganiseerde misdaden tegen de menselijkheid kunnen niet ongestraft blijven!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen ,JEZUS leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s