Aan Hugo de Jonge

(Door: Jan Dijkgraaf)

Meneer De Jonge,

Woensdag maakte u bekend dat gemeenten gedwongen gaan worden statushouders bij het verdelen van woningen voorrang te verlenen boven mensen die al jaren op de wachtlijst staan. Ik heb het interviewtje dat u gaf aan RTL-verslaggever Floor Bremer nog even teruggekeken om te zien welke argumenten u daarvoor had.

Het waren er drie: “Het moet.” “Het zal moeten.” “Toch zal het moeten.” En welke oplossing voor de mensen die al jaren op de wachtlijst staan? Geen. Eigenlijk zei u: eigen volk laatst.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Aan Hugo de Jonge

 1. Hovawart zegt:

  Het demoniseren van landgenoten is een vast gegeven in de vaderlandse volksvertegenwoordiging, met zulke partijgenoten heb je vijanden dichterbij dan wenselijk is….

  Geliked door 1 persoon

  • Marijke zegt:

   En de vraag is: waarom?!?! Wij betalen onze volksverlakkers om onze belangen te behartigen en wat doen ze? Alle belangen van alle buitenlanders behartigen behálve van diegenen die ze betalen. Waarom laten wij dit gebeuren?!

   Like

 2. Frits zegt:

  Inderdaad. De nieuwe betekenis van NL:
  Nederland Laatst
  😠☹😔

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Het maakt niet uit welke ministerspost hij heeft, hij is en blijft een achterbakse smeerlap met dictator neigingen !

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   koddebeier Wel een smeerlap waar talloze burgemeester achter staan. Eigen bevolking kaal plukken met zware gemeentelijke belastingen maar dit soort linkse burgemeesters vertrappen wel eigen burger die al jarenlang wachten op een betaalbare woning. Waarom omdat een mislukkeling en dictator De Jonge dit eist. Deze burgemeesters zijn hun functie niet meer waard. Wie is De Jonge een afvallige CDA smeerlap die al heel wat doden op zijn naam heeft staan door zijn mislukt en falend corona beleid. Die vent had allang het veld moeten ruimen. Ondertussen moet deze dictator wel beveiligd worden met een politie post voor de deur en dat is uiteraard niet voor niets. Veel mensen spugen hem uit en terecht.

   Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    @ Julia op 28-5-2022 om 18.19 u.
    Uiteraard staat 99,99% van de burgemeesters in NL achter deze smeerlap. het bereik.
    De reden is niet moeilijk te raden; als de burgemeesters maar goed luisteren naar “Den Haag” dan ligt een volgende, nog véél beter betaald baantje, binnen bereik.
    Kijk bijv. naar Aleida Wolfsen, ex-burgemeester van Utrecht, doet nu “iets” met privacy;
    Johnnie Berends, ex-burgemeestervan Apeldoorn, is nu commissaris v.d. “koning”in de één of andere provincie; en wat denkt u dat op de burgemeester van Ter Apel/Vlagtwedde ligt te wachten als ’t aldaar weer een klein beetje rustig is geworden ?
    En die Brulboei van Nijmegen probeert zich, al blèrend en schreeuwend omhoog te werken via de rug van anderen.
    Dat hele “ras van boven-ons-gestelden” daar klopt geen ene moer van, ’t is gewoon een luizige ambtenarenwereld……..als de baas je maar aardig vindt en je bent van het type “kontenlikker” dan “kom je het verst”.
    Zum kotzen, ik ken die wereld van ambtenaren een beetje, kon er niet aan meedoen maar liep dan ook diverse promoties mis, maar ik heb een rein geweten !

    Like

 4. Eigenlijk zegt ie:
  “Eigen Volk eerst naar de verdommmenis” waarmee duidelijk wordt dat we al 80 jaar de verkeerde Nazies voor Nazies aan het uitschelden zijn…

  Geliked door 2 people

 5. karton zegt:

  Deze vieze man verenigt enkele “historische” figuren in zich , n.l. : Hugo Mengele , Hugo Goebbels. Waardeloze “mensen”.

  Geliked door 1 persoon

 6. Olie bol zegt:

  We worden met zijn allen dakloos gratis geld.

  Daklozen krijgen energietoeslag van 800 euro: ’Staan te trappelen om drank te halen’

  Jolanda Eilander: ,,We hadden nog beter de kont ermee kunnen afvegen, want nu hebben we er ook nog ellende van.’’

  ALKMAAR – „Het is één groot feest. Ze staan te trappelen om bier bij de Jumbo te halen of om naar de drugsdealer te gaan”, aldus Jolanda Eilander over ’haar’ daklozen. Die hebben opeens geld. Eilander is de eigenaar van het sociaal pension De Opvang in Alkmaar.

  Geliked door 2 people

 7. Hovawart zegt:

  Elke Hollandse gemeente moet (vrijwillig verplicht) bijdragen aan het huisvesten van statushouders en een betere spreiding van asielopvang over het hele land,….zodat de Hollandse buurtjes te laat in de gaten krijgen dat ook hun wijk een banlieue is geworden…….en Turks de voertaal.
  (dat de aanpassingsproblemen niets anders zijn dan pesterijen om de kazen weg te treiteren)

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s