Bezopen bureaucratie!

(Door: “@Van Rossem”)

De Telegraaf: “Daklozen krijgen energietoeslag van 800 euro: ´Staan te trappelen om drank te halen´.”

Wat U Zegt: de Stand van Dit Land. Een land waar de energieprijzen de pan uit rijzen omdat het beleid dicteert dat “het klimaat” belangrijker is dan het individuele huishoudboekje. Een overheid die vervolgens de meest armlastigen gaat “compenseren” met een “energietoeslag”, financiële middelen met een suffix die synoniem is geworden aan leed, ellende, peilloze politieke wantrouwens en ongekend onrecht: -toeslag.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Bezopen bureaucratie!

 1. Julia zegt:

  Volgens mij zijn de hersenen van het algehele partij kartel al zwaar aangetast waardoor zij niets meer kunnen presteren en bezeten en gehersenspoeld zijn door herr Schwab. Hoogste tijd dat hele zooitje er uit te trappen. Ze mogen echter wel oppassen want uiteraard hebben zij zich tijdens het fascistisch Davos feestje tegoed gedaan met het beste w.o. o.a. vlees. https://www.frontnieuws.com/vleeseters-gewaarschuwd-voor-apenpokken/ Wat mij betreft krijgen alle aanwezigen tijdens het feestje in Davos de apenpokken zodat ze wat mij betreft zeer lange tijd in quarantaine worden gezet. Even terug naar de volksverraders in Den Haag dat wijf Kaag dient morgen in de kraag te worden gepakt vanwege land en volksverraad ze is het meest gevaarlijke virus voor onze samenleving https://www.ninefornews.nl/minister-kaag-op-het-wef-deze-verschrikkelijke-crisis-biedt-grote-kans-om-al-onze-plannen-te-versnellen/ Ik stel voor met miljoenen mensen haar plannen te vernietigen en dat wijf mede met Rutte en zijn aanhang levenslang op tesluiten. Uiteindelijk staat op land en volksverraad de zwaarste straf . Dit zooitje kotst een weldenkend mens uit.

  Like

 2. Olie bol zegt:

  Een bar land dat Nederland 🇳🇱

  Like

 3. karton zegt:

  Potverdorie nog-is-antoe, ik heb ook altijd pech ! Voor € 800 koop ik in Duitsland 160 flessen z.g. “Klarer” (jonge jenever, 35%) Maar ik ben niet dakloos, ook dat nog.

  Like

 4. “Timeo Danaos et dona ferentes” is een bekende waarschuwing van de ouwe Grieken als ze het hadden over die rooie pleuriscommunisten waar je voor op moest passen, ook als ze met gratis dingen of geschenken kwamen, toen al…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s