In een verbazingwekkende draai geven Amerikaanse leugenmedia nu toe dat Oekraïne de oorlog aan het verliezen is

(Door: “DissidentNL”)

Nu de oorlog van Rusland in Oekraïne zijn vierde maand ingaat, zijn de mainstream media getrakteerd op eindeloze krantenkoppen en analyses van de omvangrijke militaire verliezen van Rusland. Tegelijkertijd zijn de Oekraïense strijdkrachten opgehemeld en is hun slagkracht geromantiseerd, terwijl er tot nu toe vrijwel geen openbare informatie is gegeven over actuele verliezen aan Oekraïense strijdkrachten, tegenslagen en uitrusting.

Maar voor het eerst komt The Washington Post met een verrassend trieste en negatieve beoordeling van hoe de door de VS gesteunde en uitgeruste Oekraïense strijdkrachten het er in werkelijkheid vanaf brengen, meldt Zero Hedge. Weg is de rooskleurige idealiserende lens waardoor elke ontmoeting met de Russen gewoonlijk wordt afgeschilderd. WaPo-correspondent en auteur van het bericht Sudarsan Raghavan onderstreept de werkelijke situatie dat “Oekraïense leiders een beeld van militaire onkwetsbaarheid tegen Rusland projecteren. Maar commandanten geven een realistischer beeld van de oorlog, waar onderbewapende vrijwilligers beschrijven dat ze in de steek worden gelaten door hun militaire kopstukken en een zekere dood aan het front tegemoet zien.”

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op In een verbazingwekkende draai geven Amerikaanse leugenmedia nu toe dat Oekraïne de oorlog aan het verliezen is

 1. Olie bol zegt:

  Dat was ook te verwachten

  Geliked door 1 persoon

 2. Ravian zegt:

  The Washington Post moet nog wat geloofwaardigheid zien te redden…
  En het gaat zo te zien erg snel bergafwaarts met de Oeki’s, dus veel tijd hebben ze niet meer.
  Van de andere kant hebben hun linkse lezers een goudvissengeheugen, dus wie weet, misschien komen ze er nog mee weg.
  Daar zijn ze natuurlijk ook erg goed in, in “er mee weg komen”, Übung macht den Meister tenslotte…

  Geliked door 2 people

 3. droevige mof zegt:

  Als het plan is om in Europa een oorlog te ontketenen tussen de NAVO en Rusland, dan is het logisch om Oekraïne tot mislukking te verklaren, tenzij de “echte” soldaten nu komen, de elite-eenheden van de kleurrijke, diverse EU-staten.
  De Duitse MSM zitten precies op deze koers. Gisteren meldde SPIEGEL dat de Groene minister van Buitenlandse Zaken Baerbock waarschuwt voor “oorlogsmoeheid” en haar partijgenoot Hofreiter oproept tot onmiddellijke wapenleveranties.
  De “rechtse” krant DIE WELT laat reacties van lezers toe, niet allemaal natuurlijk. Ook hier maar één motto: Poetin moet gaan, dan komt alles goed.
  In mijn “intellectuele” omgeving hoor ik ook niets anders, dan moet ik het aan de Turkse groenteboer vragen. Hij zit op de koers van Erdogan en eist vredesonderhandelingen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Wim Vreeswijk zegt:

  Oekraïne laat zich alleen maar misbruiken door WEF en een paar wereldwijde grootmachten die alleen maar voor eigen gewin dit spel meespelen. Dat er uiteindelijk miljoenen doden zullen vallen interesseert ze geen moer. Ondertussen gaat Rusland onverminderd door met het koloniseren van Afrika met het aanleggen van schooltjes, wegen en ziekenhuisjes terwijl de Afrikanen tevreden toekijken in het zonnetje. Dit model is gewoon gekopieerd van de chinezen die dit concept al jaren in de praktijk brengen in Afrika.

  Like

 5. Belozersky zegt:

  De VS doen er alles aan om het tij voor het Oekrainse leger te keren. Oekraine heeft een grote hoeveelheid Harpoonraketten ontvangen waardoor de hele Zwarte Zeevloot van de Russen naar de bodem kan worden geschoten. Biden schijnt ook al goedkeuring hebben gegeven voor het geavanceerd rakettensysteem. Deze week beslissen de Amerikanen of ze die gaan leveren.
  Biden is uit op escalatie.

  Geliked door 4 people

 6. hslot4 zegt:

  Weet je wat ik zo frapant grappig en eigenlijk droeftoeter vind als ik Russia Today wil zien moet ik mijn proxy/vpn op Amerika zetten of een ander niet EU land . DDR 2. 0 hier in Nl . En daar hoor je hele andere dingen . Vind ze overigens een stuk betrouwbaarder dan de EU verslaggevers van de mainstream. . Volg ze al meer dan 20 jaar de proxy oorlogen van Amerika en hun verslag geving bleek altijd on par . Dus even VPN addon in je appstore halen of in je firefox browser.

  Like

 7. bobzelf zegt:

  Belozersky zegt:
  29 mei 2022 om 08:44

  EN DE USA DENKT DAT HET DAARNA STIL BLIJFT ??
  EN
  DAT MIJN OOM ZO GESCHROKKEN ZAL ZIJN

  EN NIET TERUG SCHIET . KOMT TIE WHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

  EN DE DONBASS . CHERSON EN NATUURLIJK DE KRIM GELIJK TERUG GEEFT

  WHAHAHAHAHAHAHAHAH

  OOM BOBBIE

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s