Soros bij het WEF: Rusland moet ten onder gaan, opdat globalisten overwinnen

(Vertaling: E.J. Bron)

Onder de illustere wereld”leiders”, die bij het World Economic Forum (WEF) in gezelschap van “Great Reset”-Mastermind Klaus Schwab bijeenkwamen, bevond zich ook George Soros, De Amerikaanse miljardair, die zelf over een slagvaardig globalistisch netwerk van stichtingen beschikt, legde daar zijn bedoelingen uit. Hij sprak van een Derde Wereldoorlog en kondigde in dit geval aan dat de “civilisatie” zou sterven wanneer men Poetins Rusland niet snel uit de weg zou ruimen. Bovendien appelleerde hij aan het Westen om af te zien van Russisch gas – wat uiteraard complete economieën zou ruïneren.

Overwinning tegen Poetin voor globalisten-reorganisatie

George Soros is inmiddels een oude man en leek de laatste tijd nogal “zijn ambt moe”. De 91-jarige liet zich echter de laatste maanden steeds vaker door zijn zoon en “troonopvolger” Alexander vertegenwoordigen. Bijvoorbeeld ook, toen die in februari waarschijnlijk nieuwe voorschriften overbracht naar de zwart-groene regering in Wenen. Maar de top in Davos is nog altijd “zaak van de chef”. En zo ging Soros senior tekeer als in zijn beste dagen van “Regime-Change”-inspanningen, toen zijn netwerk erbij betrokken was om ongemakkelijke regeringen door het voorspiegelen van een volkswil d.m.v. een putsch af te zetten.

Nu moet blijkbaar Rusland het vuur na aan de schenen gelegd worden. Bij het traditionele WEF-diner verkondigde Soros: de oorlog in de Oekraïne zou snel moeten eindigen met een nederlaag van Poetin. Want hij zou de aandacht afleiden van de “existentiële klimaatcrisis”. Zodoende zouden “dringende maatregelen tegen de klimaatverandering” achterop raken. Dus: het liefst zouden de wereld”leiders” bij de reorganisatie van de wereld onder dekmantel van de duurzaamheid al verder zijn – en met “onze civilisatie” bedoelt Soros uiteraard het door hem wezenlijk mee gecreëerde, neomarxistische systeem onder de hegemonie van de VS.

Gasbelasting om burgers in afhankelijkheid te drijven

In grote, pathetische woorden sprak hij ervan dat de zogenaamde klimaatcrisis uiteindelijk “het einde van onze civilisatie” zou betekenen. Daarom zou men de Oekraïne elke ondersteuning moeten geven waar het om vraagt”, kennelijk om zich daarna weer aan het klimaat te kunnen wijden. Het laatst had Zelensky zelf bij de WEF-bijeenkomst nog meer zware wapens en nog hardere sancties tegen zijn buurland geëist. Een olie-embargo vindt hij weinig zin hebben vanwege de prijsdynamiek, in plaats daarvan wil hij Poetin bij het gas raken. Echter blijkbaar tegen menig anders luidend mediabericht in niet met een boycot, maar een andere onheilspellende constructie.

Zo kan Soros zich een “stevige belasting op gasimporten” voorstellen. Dit zou, wordt hij door de “Welt” geciteerd, het voordeel hebben dat de consumentenprijzen niet dalen en de openbare hand in Europa “grote sommen geld” kan innemen. Dat zou men dan weer kunnen gebruiken om armen te helpen en in groene energieën te investeren. Dus: de gasprijs voor de gewone burgers en de industrie in Europa moet hoog blijven, opdat men de mensen, zodra ze na het WEF-uitdrukking “niets meer bezitten” hen in de afhankelijkheid van aalmoezen van de staat drijft. Rusland daarentegen zou de verliezen nooit meer goed kunnen maken.

Omdat hij een ommezwaai maakte: Soros vol lof over Scholz

Daarentegen is er lof van de globalisten wanneer politici hun plannen volgen. Zoals in het geval van de Duitse SPD-bondskanselier Olaf Scholz. Deze had zich eerst tegen meer oorlog ophitsing verzet. Nadat hij echter de al gebouwde gaspijpleiding “Nord-Stream 2” in de ijskast zette en zware wapens aan de Oekraïne leverde, is Soros weer tevreden. Hij verklaarde: “Als het om de Europese eenheid gaat, schijnt Scholz altijd het juiste te doen… uiteindelijk. Quasi als dank voor de gehoorzame vervulling van de wensen van de wereld”leiders” mocht Olaf Scholz donderdag de laatste toespraak voor de officiële slotwoorden van het WEF houden.

Bron:
wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Soros bij het WEF: Rusland moet ten onder gaan, opdat globalisten overwinnen

 1. Soros kan lullen wat hij wil maar vanmorgen is vanuit Kiev de opdracht gegeven om te gaan onderhandelen met Poetin omdat ze begrepen hebben dat de toestandhopeloos is.
  Dus op zijn minst een Domper voor de klootzak.

  Geliked door 2 people

 2. Harry zegt:

  Zijn Wij nog steeds wappies ?
  Of valt alles nu geleidelijk op z’n plaats ?
  Putin is natuurlijk ook geen lieverdje , maar die WEFFERS , dat is gewoon tuig !

  Baudet zal ook niet ongelukkig zijn met dit nieuws , hij krijgt toch wel heel vaak gelijk !

  Geliked door 1 persoon

  • bobzelf zegt:

   Harry zegt:
   28 mei 2022 om 12:01

   BESTE HARRY ??

   WAT HEEFT MIJN OOM VLADIMIR JOU DE LAATSTE 32 JAAR DAN ALLEMAAL AANGEDAAN DAN ???

   MISSCHIEN KAN JE DIE LIJST GELIJK MET DIEVAN TIJL HIER EVEN PLAATSEN

   ZOU WEL LEUK ZIJN

   DE EFTELING IS GEWOON OPEN HOOR MANNEN . HET SPROOKJES BOS OOK

   DIE PLEURIS TAXICHAUFFEUR . HALLO VARAWAY EN NAVALNY FAN TIJL

   Like

 3. BosscheBol zegt:

  Volgens mij is WO III al begonnen. Alleen ziet het er nu heel anders uit dan oorlog tot nu toe.
  Tot nu toe waren er nationale (politieke en financiële) elites (bijv. van Frankrijk, Duitsland, Engeland en Amerika) die het met elkaar aan de stok kregen, de oorlog uitriepen en hun volkeren massaal naar de slachtbank stuurden om hún probleem te beslechten.
  Nu hebben de elites over bijna de hele wereld de handen ineen geslagen om al hun volkeren tegelijk naar de dood te sturen: honger, kou, ziekte, aanvallen met de gifspuit, energiegebrek. Ze zijn bezig het volk letterlijk kapot te maken. Dat is hun missie.

  Geliked door 1 persoon

 4. Hovawart zegt:

  Heeft men in Brussel al het Horst Wessellied tot EU-volkslied uitgeroepen?
  Ik verwacht binnenkort wel een uitvoering van “Die Fahne hoch” in zes talen, gebracht door onze Frenske, bijgestaan door Didi op z’n blikken trommeltje……..

  Geliked door 2 people

 5. Bob Fleumer zegt:

  Deze WEF mensen hebben alleen gezag als de uitvoerende krachten er naar luisteren en handelen anders zijn het lege hulzen die hun waandenkbeelden najagen. Dus bezoekers van het WEF zeg eens NEE en gebruik jullie gezonde verstand als dat nog aanwezig is.

  Geliked door 1 persoon

 6. Marijke zegt:

  Niemand wil een derde wereldoorlog, maar deze gevaarlijke gek wel. Het was overigens van het begin af aan al duidelijk dat er alles aan gedaan wordt door de VS en de EU om Poetin af te zetten.

  Like

 7. Hovawart zegt:

  Europa zal wederom grote offers moeten brengen, de globalisten met hun Great Reset plegen genocide…..selectieve volkerenmoord…enkel hebben de Europeanen het zelf nog niet in de smiezen.

  Geliked door 1 persoon

 8. R Thomasson zegt:

  De WEF bijeenkomst 2022 was een daverend succes; alle wereldmonsters en “monsters to be” hebben zich daar verzameld. Davos leek op de bijeenkomst van heksen uit Mussorgsky’s “Nacht op een Kale Berg https://www.youtube.com/watch?v=SLCuL-K39eQ. Echter, de heksen van Mussorgsky waren onschuldige wezens. Zijn kwamen naar de berg om beetje plezier te hebben. De MONSTERS VAN DE WEF zijn veel gevaarlijker en vooral bloeddorstiger dan welke heks dan ook. Ook deze heks, uit de “Tovenaar van Oz”, is er niets bij https://www.youtube.com/watch?v=aeVjfksNPsU. George Soros en zijn monsterachtige vrienden horen meer bij deze club van Terminators, die dromen over wereldhegemonie, en genocide op mensen die zij denken geen recht hebben op leven https://www.youtube.com/watch?v=L7-h2UdXqbo en https://www.youtube.com/watch?v=NVfJW3ncTAA In de film The Boys from Brazil was er een man die kon het gevaar voor de mensheid afwenden. Is er ook nu iemand, of een groep dappere mensen, die deze monderne Nazi’s van de 21se eeuw kan stoppen? Wij hebben nog weinig tijd de zandloper is bijna leeg.

  Geliked door 1 persoon

 9. koddebeier zegt:

  Sterf is eindelijk fossiel !!

  Geliked door 2 people

 10. Belozersky zegt:

  Er wordt dus hard gewerkt om een nieuwe wereldorde te scheppen. Swab en Soros willen ook hun steentje bijdragen. Dat moet ten koste gaan van Rusland. Die moet geisoleerd worden en de gastoevoer moet op termijn dicht naar Europa. De uitgelokte oorlog met Rusland is onderdeel van het plan. Doel is Rusland verzwakken en Poetin wegwerken. Daarna moet een soort Navelny het overnemen die een eind maakt aan het machtsevenwicht tussen west/oost. Voorlopig liggen de Russen op koers hun doelen te bereiken op het slagveld.

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Beloszersky De Russen zullen ongetwijfeld hun doel bereiken. Men wil meer kerncentrales waar zijn die leeghoofden dan van afhankelijk van Rusland. Het Rusland van president Poetin is groot geworden met de export van olie en gas. Maar ook op het gebied van kernenergie werkt het Russische bedrijf Rosatom eraan zich onmisbaar te maken in het Westen. Dertien EU-landen hebben een kerncentrale van Russische makelij. De Europese Unie heeft het nakijken. Kortom je kunt wel stellen dat ook Europa zich flink in de voeten hebben geschoten en het is uiteraard te ziek voor woorden dat een stokoud stuk onkruid als Soros en Schwab de totale vernietiging van Europa als doel hebben vanwege hun ziekelijke machtswaanzin waar de WEF pooiers zoals o.a. Rutte en de EU ongekozen leeghoofden alsmede onze nep koningin graag een steentje aan bijdragen. Tijdens het recentelijk feestje in Davos is er weer heel veel bekonkeld en veel deals geslagen om de dictatuur en tirannie voort te zetten. Helaas zullen hier miljoenen burgers de dupe van worden

   Geliked door 1 persoon

 11. Groene Leeuw zegt:

  Die staan gelukkig al dicht bij de dood….

  Like

 12. ronjaspers zegt:

  Die george soros is een levensgevaarlijk fossiel,psychopaat en satanist.Hij zit achter de islamitische/illegalen invasie naar europa,hij heeft ook 226 E.P. leden in brussel omgekocht.In zijn jeugd tijdens de 2e wereldoorlog heeft hij gestolen goederen van de vermoorde joden verkocht aan de duitsers/nazi,s.Hij werkt mee aan de NWO agenda/great reset.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s