De overheid heeft ons vierkant de rug toegekeerd

(Door: Ines van Bokhoven)

Kritiekloze dienstbaarheid burgers aan de staat is het motto

Welke voordelen biedt het Nederlandse staatsburgerschap ons eigenlijk nog? Wat doet onze overheid voor ons? Voor een woning hoef je niet bij haar aan te kloppen en ook je kind kan zomaar verdwijnen. Langzaam maar zeker wordt onze bestaanszekerheid afgebroken, terwijl onze bestuurders in luxueus Davos bedenken hoe de nieuwe wereld eruit moet gaan zien. De burger is een lastige bijkomstigheid geworden. Als onze overheid ons de rug toekeert, waarom doen wij dat dan ook niet?

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op De overheid heeft ons vierkant de rug toegekeerd

 1. Boike zegt:

  Het heeft er alle schijn van, dat alsmaar meer mensen beginnen te begrijpen, dat er achter de gespeelde innemendheeid, de mooie woorden, de gladde praatjes en alle glitter en glamour, in de duisternis van de achterkamertjes een hele satanische agenda schuil gaat. Een agenda, die niet veel goeds voor ons in petto heeft. Een agenda, die ons niet alleen van ons bezit en geluk wil beroven, maar het ook op onze menselijke waardigheid heeft voorzien. Een agenda, die de wereldbevolking wil decimeren. Een agenda, die de overlevenden van deze genocide wil transhumaniseren tot computergestuurde robots, die slaafs de opdrachten van de door Lucifer geïllumineerde (verlichte) elites, zonder gevoelens en emoties en met slechts een beperkt naprakkedenkiezeerverstand, klakkeloos in slavernij uitvoeren.

  De Wappies begrepen dit al heel lang en waarschuwden. Zij werden als complotdenkers wegezet. Toch blijken zij telkens weer gelijk te hebben. De Wokes daarentegen willen niet het niet horen. Zij zijn met valse propaganda in slaap gesust. Zij lopen vrolijk blatend achter hun herder aan, recht naar het slachthuis. En de media fungeren als de herdershond, die de kudde bij elkaar houdt.

  WOKES wordt eindelijk eens wakker. Gij zijt als de vier aapkes; gij ziet niets, gij hoort niets, gij zegt niet, maar gij wordt wel bij uw pietje gepakt. Het volk wordt veneukt en Henk en Ingrid worden genaaid. De democratie is al lang ter ziele. De machthebbers spuissen met de duivel. Zij hebben hun ziel en zaligheid aan dat monsterlik gedrocht verkocht en verwachten nu een hemel op aarde. Maar een duivelse hemel is wel een hel.

  WOKES, gij hebt lang genoeg geslapen. Open uw ogen en wordt wakker. Zie, hoor en begrijp wat er gaan de is. Het geluk van u, uw kinders en uw kindskinders staat op het spel. Leun niet langer achterover, maar doe wat. Vecht voor uw geluk, uw rechten en uw vrijheden. Roep de schurken, die uw land verraden, tot de orde. Vandaag kan het nog, morgen is het kwaad wellicht geschied en is het te laat.

  Geliked door 3 people

 2. karton zegt:

  De rijksoverheid heeft ons inderdaad de rug toegekeerd, alleen als ze geld van ons nodig hebben “verlagen” zij zich nog om het van ons af te jatten.

  Geliked door 2 people

 3. koddebeier zegt:

  De (R)Overheid is de laatste 10-20 jaar uitgegroeid tot de meest onbetrouwbare organisatie van Nederland, leert niet van fouten, rechtlijnig ,kan niet luisteren, stoort zich aan de mening van de burgers, schijt aan alles en iedereen, denkt alles beter te weten, maar bovenal dom, zeer dom !!
  Dienen andere meesters en niet het volk. (landverraad)
  En het IQ van de meeste politici is schrikbarend laag !

  Geliked door 1 persoon

 4. Malpaso zegt:

  “….ik vrees elke dag het nieuws en de krankzinnigheid van onze bestuurders..” schrijft Ines in dit artikel. Dat zal voor steeds meer mensen opgaan lijkt me: de boodschappen in de supermarkt worden iedere week een tientje duurder, voor dezelfde hoeveelheid, ik was deze week nogeens bij een supermarkt en had zo’n klein boodschappenmandje die ze daar standaard hebben nog niet eens vol voor bijna € 40, een half jaar geleden zou ik daar misschien € 25 voor betaald hebben, als je gaat tanken krijg je bijna een hartaanval als je de bedragen voor een litertje ziet. En het houdt maar niet op: ze bedenken iedere maand waanzinnigere dingen en nieuwe heffingen lijkt het.
  Heb je een autootje dan kon je vroeger plannen voor als ie aan vervanging toe was, gewoon weer een degelijk 2e handsje, nu is er de dreiging dat de brandstof duur blijft (goed voor het milieu) en dat je op electrisch over móet, maar dat is onbetaalbaar…. hoe moet je dan naar je werk als je niet in een van de grote steden woont waar je wel met openbaar vervoer zou kunnen. De grote stad die je ontvlucht was omdat daar de woningen onbetaalbaar of niet te krijgen waren…. Als je een brave burger bent, je hele leven al, je zou zó een bewijs van goed gedrag kunnen krijgen en het érgste dat je ooit gedaan misdaan hebt is een bekeuring krijgen voor 10 km te hard rijden….

  “De krankzinnigheid van onze bestuurders”, hoe précies de spijker op de kop!

  Geliked door 2 people

 5. Ravian zegt:

  “Als onze overheid ons de rug toekeert, waarom doen wij dat dan ook niet?”

  Crapuul zoals waar onze overheid uit bestaat kun je beter niet de rug toekeren, voor je het weet steekt er dan namelijk een mes in.

  Geliked door 1 persoon

 6. Wim Vreeswijk zegt:

  77% van de Nederlanders heeft inmiddels compleet zijn/haar broek vol van deze regering zonder enige visie of voorspellend vermogen !

  Like

 7. Julia zegt:

  Overheid niet alleen denk ook aan ons koningspaar. Zij bezochten vandaag Valkenburg om te kijken hoe het met de ondernemers en bewoners gaat na de overstroming. https://www.telegraaf.nl/nieuws/1069001369/koningspaar-brengt-verrassingsbezoek-aan-valkenburg. Hieruit blijkt dat dit paar ver van de samenleving staat zij zijn blijkbaar niet op de hoogte inzake de schadevergoedingen https://www.binnenlandsbestuur.nl/ruimte-en-milieu/niet-alle-schade-limburg-vergoed. Het werkt weer net zo traag als de schadevergoedingen in Groningen dit duurt inmiddels ook al een aantal jaren. Kortom de Overheid en het Koninklijk Huis is er niet meer voor Nederlanders.

  Like

 8. Léon van Duren zegt:

  Nederland wordt net als in de tweede Wereldoorlog wederom door collaborerende landverraders van allerlei politieke pluimages geregeerd!! Zeer zware geïnstitutionaliseerde pharma maffia criminelen ruïneren Nederland met behulp van de gewetenloze criminelen van het transhumanistische satanische WEF onder leiding van de neonazistische Klaus S.!!

  Leugens werden gevolgd door leugens!! De Nederlandse rechtsstaat is totaal ontspoord!!!
  https://viruswaarheid.nl/juridisch/avondklokbedrog-ontmaskerd/

  Like

 9. Mag het in plaats van de rug toegekeerd zijn ook iets zijn van de laatste 50 jaar zwaar verneukt

  Like

 10. Joepiedepoepie zegt:

  Wel innen maar, er iets voor terug krijgen, homaar?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s