Hang him high!

Dit is de man die samenzweert om minstens VIER MILJARD “nutteloze eters” te vermoorden. Zijn naam is: KLAUS SCHWAB.

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

26 reacties op Hang him high!

 1. Harry zegt:

  De meest nutteloze eter sinds hitler !
  En zonde van al dat dure voer , dat die vent door z’n strot propt , kreeft , kaviaar , wagyu , biefstukken ……..
  Desondanks spreekt ie ook nog zó bedonderd Engels , dat ik hem alleen daarvoor al met plezier aan dat touw zou zien bungelen .
  Laat staan de zaken waar ie écht voor gestraft zou moeten worden , de verdomde fascist !

  Werkelijk onbegrijpelijk , de één wordt opgepakt omdat ie oprecht onrecht aan de kaak stelt ,
  de ánder kan gewoon massamoord propageren !
  En dat loopt gewoon nog los buiten !

  Geliked door 6 people

 2. Jade zegt:

  CEO Pfizer – Albert Bourla, eerder deze week:
  50% in 2023, en daarvoor kreeg hij applaus.

  Like

  • R Thomasson zegt:

   CEO Pfizer Albert Bourla – Mengele en Dr. “Becel” van Moderna zijn ook goede kandidaat voor de galg. Er zijn al TE VEEL onschuldige volwassenen, jongeren en kinderen die de dood vonden door de RNA VACCINS van Pfizer en Moderna. Men weet hoe gevaarlijk ze zijn voor de gezondheid. Virologen en epidemiologen van de eerste rij zoals: Nobelprijs winnaar Luc Montagnier, Prof. Dr. Sukharit Bahkdi uit Duitsland en onderzoekster Dr. Judi Mikowits uit de VS hebben hun waarschuwingen geuit, maar men gaat gewoon door met deze “Kiss of Death”. De dodelijke agenda van Klaus Schwab, George Soros, Bill Gates en consorten moet – kost wat het kost – doorgaan. THE SHOW MUST GO ON.

   Geliked door 1 persoon

 3. bobzelf zegt:

  WHAHAHAHAHAHAA DIT HANG HIM HIGH ??

  LEVERDE BINNEN 30 SECONDEN OP FACEBOOK 30 DAGEN VAKANTIE OP

  WHAHAHAHAHAHA

  BIG BROTHER IS WATCHING YOU. I THINK ??

  Geliked door 7 people

  • Olie bol zegt:

   Hoe veel keren ben je dit jaar al op vakantie geweest 😂😂😂

   Geliked door 1 persoon

   • bobzelf zegt:

    Olie bol zegt:

    29 mei 2022 om 14:49

    SINDS 1 MEI 2021 ?? EFFE KIJKEN POEIERSUIKER !!

    8 x 30 dAGEN
    1 X EEN WEEK
    1 X 3 DAGEN
    EN
    1 X 24 UUR

    DAT WASVOOR EENMOP UIT DE 2E WERELD OORLOG

    NEE. ER KIJKT NIEMAND NAAR JE. …..

    NEEHOOR NOBODY IS WATCHING YOU

    WHAHAHAHAHAH

    DE LAATSTE WAS HANG HIM HIGH. NAAR DE GELIJKNAMIGE WESTERN

    WERELD BEKEND . MAAR DAT WEET DIE FEESTBOEK MUTS DUS NICHT WHAHAHA

    DUS ER WERDEN EEN HELE BERG AZOV ONSCHULDIGE SCHOOLJONGENS IN BUSSEN NAAR RUSLAND GEGOOID
    PLEURIS AZOV ASHOLS ZEG MAAR HALLO VAR -AWAY

    DUS SCHREEF IK “”HANG THEM HIGH. “”

    WAS NIET GOED GELOOF IK .??/ WHAHAHAHAHA

    OOM STRAFKAMP HOE ZOU HET MET KLAAS EN NAVALNY ZIJN EIGENLIJK ??

    OOH JA NAVALNY HEEFT ER 9 JAAR BIJ GEKREGEN WHAHAHA

    ONSCHULDIE CIA MEDEWERKER DENK IK WHAHAHAHA

    p.s. het voordeel hiervan ??
    dat mijn mooie meissie iedere keer gelijk muurverf . deur verf etc ging halen

    ik moet zeggen ..ziet er perfect uit nu .. whahahahaha

    Geliked door 2 people

  • Blaffertje zegt:

   Reken maar van yes.

   Geliked door 1 persoon

 4. Frits zegt:

  To make this world a better place. Yes.

  Like

 5. Julia zegt:

  Beter is ook Soros, Gates en de rest van de WEF pooiers ook maar zo een ketting om de nek hangen. Dat is een weldaad voor de algehele samenleving. Ongelooflijk hoeveel doden dit tuig al op hun geweten hebben en denken hier genadeloos meer door te kunnen gaan.

  Geliked door 6 people

  • R Thomasson zegt:

   @Julia zij hebben nu al meer doden op hun geweten, dan een gemiddelde Goelag, of een concentratiekamp in het formaat van Mauthausen, Dachau of Buchenwald. Denk maar aan de halve miljoen kinderen in India die Bill Gates met zijn “vaccinatie spuitjes” heeft gedood of verminkt. En dan hebben wij nog de kinderen in Zuid Afrika die “spuitjes” kregen tegen Malaria en Polio. De vrouwen in Zuid Amerika die van zijn spuitjes Zika kregen. Denk aan alle mensen en kinderen die nu doodgaan aan de “Corona-vaccinaties”. Soros heeft een andere blik op de Endelosung: vooral in Europa. Hij importeert naar Europa tsunami-zwermen van jonge bruine en zwarte kloten, veelal met ISIS, Al Qaida, Al Nusra enz. achtergrond. Hij werkt stap voor stap naar het moment dat zijn protegés een Jihad-oorlog, op Europees grondgebied, zouden beginnen, en het ontvolkingswerk voor hem zouden doen. Hij krijgt de volle assistentie van functionarissen in West Europese landen. For a Fist Full of Dollars, zijn ze gewillige beulen. https://www.youtube.com/watch?v=cpbbuaIA3Ds

   Like

 6. Boike zegt:

  Als we met de kennis van het heden, kijken naar het verleden, kunnen we lessen trekken voor de toekomst.

  De geschiedenisboekjes leren ons, dat als nutteloze samenzweerdes over de schreef gaan, het gepeupel het recht in eigen handen neemt en korte metten maakt.

  Enkele voorbeelden:
  – Louis XVI en zijn Marie Antoinette
  – Nicolae Ceaușescu en zijn vrouw Elena
  – Johan de Witt en zijn broertje
  – Tsaar Nicolaas II en zijn familie

  Geliked door 3 people

  • Yvonne zegt:

   Dat zie ik hier nog niet gebeuren eerst voetbal dan poos niets,mopperen op de bank,typen op je tablet maar schavot of andere dingen op het Binnenhof zetten dat doet de Nederlander niet

   Geliked door 3 people

   • R Thomasson zegt:

    @Yvonne. Men moet dankbaar zijn dat de Nederlander dan niet doet, of niet zo gauw. Dat betekent dat de Nederlanders is een serieuze en verantwoordelijk mens. Als dat gebeurt, dat heeft de persoon op het schavot zeer kwalijke dingen gedaan. Bijvoorbeeld Anton Mussert en Meinoud Rost van Toningen.

    Like

  • LUCIA zegt:

   @Boike: Tsaar Nicolaas en zijn familie waren geen nutteloze samenzweerders ze zijn door de fascistische marxisten aangevoerd door Lenin koelbloedig vermoord, Hij was een bewonderenswaardige man in vele opzichten, daarna is op vreselijke wijze door de khazarische Joden, die dus de marxistische beweging ontketend hebben op beestachtige wijze miljoenen mensen afgeslacht, ik heb dingen gelezen die afgrijselijk zijn en menige tijdgenoot die dit geobserveerd heeft, stelt dat men op beestachtige manier mensen vermoord heeft en daarbij in wreedheid de nazi’s overtroffen heeft. Sollzhenitzin heeft hier o.a. veel over geschreven.

   Like

 7. BosscheBol zegt:

  Al in de 19de eeuw wilde een deel van de elite dat het “domme” volk uitgeroeid of gecastreerd werd.

  De laatste 20, 30 jaar komt dat weer terug. Er zijn verschillende methodes:
  1) een onderlaag creëren (van zo’n 10, 20%) door ervoor te zorgen dat ze steeds minder bezitten en zelfs geen voedsel en onderdak meer hebben. Die onderlaag wordt dan door de elite belachelijk gemaakt en beschuldigd van van alles en nog wat en de rest van het volk staat er lachend bij: zij zijn de goeien en zij zijn niet aan de beurt. De eerste slachtoffers: ouderen en chronisch zieken, politieke tegenstanders.
  Is die onderlaag opgeruimd, dan creer je een nieuwe. Tot ze allemaal opgeruimd zijn. Het volk houd je rustig met leugens en amusement. Denkt u dat ze in opstand komen? Denk nog maar eens …
  2) Laat ziektes ontsnappen, steeds dodelijkere ziektes. Maak “geneesmiddelen” die steeds dodelijker worden. Het volk jut je gemakkelijk op. Je krijgt ze zo gek om ’s nachts het raam open te zetten en in de lucht te klappen. Samen met elkaar staan wij tegen corona. Je krijgt ze met minimale moeite zo gek om met blote arm naar de injectieplaats te rennen. Het volk wordt zelfs boos als de spuiten wat te laat zijn!
  3) Oorlog. Een grof middel maar zeer effectief. De elite maakt een oorlog en jut het volk op: “samen staan wij tegen Putin (die tot massamoordenaar en gek wordt verklaard). Als de bom dan uiteindelijk valt, stapt de elite in hun privéjets en vliegt naar Argentinië om zich bij de eerdere nazi’s te voegen.

  Geliked door 5 people

  • R Thomasson zegt:

   @BosscheBol. Geweldige realiteitsanalyse. Uitroeiingsmethode nr. 1. is de “Klaus Schwab methode”. Hij heeft deze methode met zijn moedermelk meegekregen. Al de slaven uit de concentratiekamp van zijn ouders, moesten slavenarbeid verrichten tegen het uiterste minimale voedsel die ze nodig hadden om te kunnen werken. Aan dode slaven hadden ze niets. Maar wij leven nu in de 21ste eeuw, en de tijdens zijn veranderd. Dus, men moet ervoor zorgen dat de toekomstige slaven, en slachtvee (ouderen, chronisch zieken, paupers en politieke tegenstanders) steeds minder bezitten, en zelfs geen voedsel en onderdak meer hebben. De elite zou wel een weg vinden iemand van alles en nog wat te beschuldigen. Bijvoorbeeld: de Russen! Het domme volk die nog een (huur)huis heeft en een baan, zal hen lachend toejuichen. Ja! Zij horen bij de goeien! En zij zijn (nog)niet aan de beurt! Methode 2. is de “Bill Gates methode” Hij is al een tijdje bezig met dodelijke of verminkende spuitjes uit te delen in de Derde Wereld . Zijn contacten met de lab van Wuhan leverden verbluffende resultaten. Methode 3. Oorlog is de grootste hobby van NWO globalisten. De wereld is hun speelveld en tijdverdrijf. Als het spelletje niet lukt, kruipen ze terug naar hun kapitaal hollen en beginnen overnieuw.

   Geliked door 1 persoon

   • BosscheBol zegt:

    Dank je R Thomasson. Misschien vind je dat ik nu ga zwammen maar ik probeer het toch maar. De elite heeft heel goed naar de geschiedenis gekeken en daar veel van geleerd. Bijv. het oppakken van joden in 40 – 45. Daar waren maar heel weinig Duitsers bij betrokken. Bijv. Een hoge SS officier in Amsterdam vroeg aan de joodse raad om een adressenlijst van bijv. 5000 joden. De joodse raad gaf die onmiddelijk want zo konden zijzelf en hun familie en vrienden een paar jaar buiten schot blijven. De Nederlandse politite kreeg die lijst en haalde de joden uit hun huizen. De Nederlanders stonden erbij en keken ernaar en gingen later de huizen van de weggevoerde joden leeghalen of in die huizen wonen. De Nederlandse politie bracht de joden naar het station en daar werden ze in Nederlandse treinen geladen en door Nederlandse machinisten naar de vernietigingskampen gebracht. We kunnen verontwaardigd de joodse raad vcan verraad beschuldigen maar hoe zouden we zelf gehandeld hebben?
    In de verniettigingsdkampen waren ook niet zoveel Duitsers. Het werk werd gedaan door kapo’s. Dat waren joden die geselecteerd werden door de Duitsers om de andere joden naar de vergassingsinstallatie’s te drijven, om hun spullen te stelen, om hun lijken naar de verbrandingsovens te slepen en om en het vuur onder de ovens gaande te houden. In ruil daarvoor mochten ze een paar weken langer leven. We kunnen de kapo’s van verraad beschuldigen maar wat zouden we zelf doen?
    Al dit soort onmenselijke praktijken heeft de elite in zich opgenomen. Ze kunnen grote groepen mensen manipuleren zonder veel geweld te gebruiken en zonder veel mensen nodig te hebben. Ze zullen dit op ons loslaten. Het zijn mensen zonder geweten. Het zijn psychopaten.

    Geliked door 1 persoon

 8. boorzalf zegt:

  Ophangen en daar na een houten pin door zijn hart, zodat deze 🦇”night flier” zeker de pijp uit is.

  Geliked door 6 people

 9. karton zegt:

  Vier miljard “nutteloze eters” ?
  Maak daar maar “Vier miljard en één” nutteloze eters van, want die KlauSS SSchwab behoort zélf ook bij die “nutteloze eters”.

  Geliked door 3 people

 10. koddebeier zegt:

  Laten we vooral zijn handlangers niet vergeten, ook in Nederland !

  Geliked door 2 people

 11. Ravian zegt:

  Wel langzaam ophijsen svp.
  Met zo’n valluik duurt het niet lang genoeg…

  Geliked door 1 persoon

 12. memaxq zegt:

  Hang gelijk alle wef leden op; doe de leden van de woh er bij en alle rijke stinkers die achter een nwo staan. Pffff, DAT zou lekker opruimen !!!

  Like

 13. koosv8 zegt:

  Wat een mooi plaatje, zou in Nederland op het malieveld op een zomerse dag een mooi feest kunnen zijn. Met een schavot voor de galg, guillotine, en een vuurpeloton.
  Ze mogen kiezen, dat is toch aardig genoeg lijkt me. Met het verschil dat hier WEL wordt gedaan waar men voor kiest. BARBECUE erbij, braderie en springkussens voor de kleintjes. Geweldig, Feest van de gerechtigheid.

  Geliked door 1 persoon

  • Boike zegt:

   @ koosv8 29 mei 2022 om 21:38

   Dat wordt dan een enorm feest, waar de beulen een hele zondag werk aan hebben. Het zijn er namelijk nogal wat, die in aanmerking komen voor de speciale behandeling.

   Het is wel verstandig, om een tribunaal het oordeel te laten vellen. Anders krijg je achteraf veel te veel vragen, om uitleg.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s