“Stand with Ukraine”-oorlogsdemonstratie: Demonstranten met bloedige handen

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

De organisatoren verwachten meer dan 10.000 deelnemers aan een pro-Oekraïne-oorlogsdemonstratie vanmiddag in Berlijn. Vanaf de gemakkelijke en veilige Brandenburger Tor gaan ze zodoende min of meer aan de kant van Zelensky staan, die op dit moment duizenden jonge mannen in een zinloze oorlog de dood injaagt.

Een niet al te kleine groep oorlogsactivisten heeft blijkbaar nog steeds niet genoeg van het grote afslachten in de Oekraïne en wil nog meer zinloos bloedvergieten zien.

Stand with Zelensky

Tenminste als je de organisatoren van een demonstratie onder het motto “Stand with Ukraine. Day of Kyiv in Berlin” gelooft. Die verwachten vanmiddag meer dan 10.000 deelnemers bij de Brandenburger Tor in Berlijn. Gisteren waren de voorbereidingen al bezig voor de grote manifestatie en talrijke straten rondom de Brandenburger Tor waren al afgesloten.

Vanaf 20.00 uur zal e rop het podium bij de Brandenburger Tor een benefietconcert voor de Oekraïne plaatsvinden. Daar zullen minder bekende Oekraïense musici optreden en zal de promotiefactor door videoboodschappen van oorlogssympathisanten vanuit de politiek vergroot worden.

De Oekraïense soldaten van achteren aanvallen

Terwijl intussen duidelijk is dat de Oekraïne deze oorlog verloren heeft, de betrokkenen in de Oekraïne eindelijk onderhandelingen met Moskou en een einde van de oorlog verlangen, Oekraïense soldaten in scharen overlopen naar de Russen om zich niet langer als kanonnenvoer de dood in te laten jagen, blijft men vanuit het veilige Duitsland leuzen bejubelen om vol te houden, die geschikt zijn om een zinloze oorlog verder te verlengen.

Aan de handen van deze demonstranten kleeft het bloed van vele honderden Oekraïense soldaten, die nu voor Zelensky en zijn gewetenloze trawanten alleen nog maar moeten dienen als kanonnenvoer. Het moraliserende, al honderden jaren om zijn oorlogsgeilheid bekend staande Duitsland laat zich opnieuw van zijn “beste kant” zien.

Bij onze Oostenrijkse buren vind t inmiddels een duidelijke kentering in de stemming plaats, nadat een video op de sociale netwerken de ronde doet, waarin Oekraïense immigranten een taxichauffeur het ziekenhuis in slaan, hem op straat laten liggen en er daarna in luxe SUV´s vandoor gaan (bron).

Bron:
philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op “Stand with Ukraine”-oorlogsdemonstratie: Demonstranten met bloedige handen

 1. bobzelf zegt:

  TIJL JE VADER STAAT OP 1 VANDE FOTO’S

  LEUK HE ???

  GROETJES OOM BOB
  Buitenland
  Nederlandse journalist doet verbazingwekkende vondst in voormalig hoofdkwartier Azov-bataljon
  Photo of Robin de Boer Robin de Boer27 mei 2022 06:00114 27.608 1 minuut leestijd
  Foto: Sonja van den Ende in voormalig hoofdkwartier van Azov-bataljon (VK/Sonja van den Ende)
  Help door deze info met vrienden op je socials te delen!
  finger pointing right

  Voor de inwoners van Marioepol is de Oekraïense stad bevrijd. Volgens de westerse media is de stad ‘gevallen’. In Marioepol was het Azov-bataljon gestationeerd, een nazigroepering die jarenlang getraind en gefinancierd is door het Westen.

  Journalist Sonja van den Ende is in Marioepol en heeft in het voormalige hoofdkwartier van het Azov-bataljon veel bewijzen gevonden waaruit blijkt dat Hitler een prominente plek innam.

  Tot haar verbazing lagen er visitekaartjes: van Michael Faul van de Duitse ambassade, een Canadese kolonel genaamd Brian Irwin en Christophe Boursin, een medewerker van de Franse ambassade in Kiev. Kolonel Irwin ‘heeft een onmiskenbare invloed gehad op de operaties van de Canadese strijdkrachten in Oekraïne’, zo wordt gesteld.
  ver
  Foto: Visitekaartjes in voormalig hoofdkwartier van Azov-bataljon (VK/Sonja van den Ende)
  Schande

  “Het bewijs dat de NAVO direct betrokken is en een proxyoorlog voert tegen Rusland,” schrijft Van den Ende op haar website. “Het komt er eigenlijk op neer dat de NAVO sinds 2014, de coup d’état, in Oekraïne onder andere neonazi’s zoals het Azov-bataljon heeft getraind en dit bataljon heeft op haar beurt de Russisch sprekende bevolking in Oekraïne geterroriseerd, gemarteld en gedood.”

  Het Westen is volgens de journalist medeplichtig aan genocide op de burgers van de Donbass door deze neonazi’s te sponsoren. Eerder financierde het Westen de jihadisten die flink hebben huisgehouden in Syrië. “Een schande,” aldus Van den Ende.
  ver
  Foto: Beeld van Hitler in voormalig hoofdkwartier van Azov-bataljon (VK/Sonja van den Ende)
  Verliezen

  Ze wijst erop dat er de laatste dagen steeds meer berichten naar buiten komen over Oekraïense legereenheden die niet kunnen vechten omdat ze geen materiaal hebben, met name aan het front in Severodonetsk.

  “Het Oekraïense leger en bovenal het Westen zijn aan het verliezen. Krampachtig proberen zij dit te ontkrachten, maar de bewijzen stapelen zich op. Naar wat ik gezien heb en waarschijnlijk nog ga zien, gaat de NAVO verliezen!” concludeert Van den Ende.

  GROETJES OOM VLADI . DIE HEEFT ALLE TOUWTJES NU IN HANDEN

  GEINIG HE . VOOR EEN OUWE TAXICHAUFFEUR MJIN OOM

  Geliked door 3 people

 2. Ton Ruygrok zegt:

  Laten we er geen hetze van maken, dit doen niet alle Ukraïners , Taxi chauffeurs in elkaar slaan..
  Over het algemeen zijn het gave lui die gasten.., net als die zelensky van hun.., ook zo’n toffe peer..,
  Elke dag klap ik een poosje voor zijn portret.., …pffff….,
  Ton Ruygrok, Monster

  Geliked door 1 persoon

 3. Julia zegt:

  Leugens, leugens en nog eens leugens. Kijk wie de grootste veroorzakers zijn van deze vreselijke oorlog wederom Amerika en Europa. Vooral nog meer wapens leveren https://www.telegraaf.nl/nieuws/513318932/live-harpoon-raketten-in-oekraine-genoeg-om-hele-zwarte-zeevloot-te-laten-zinken Wat denken die aanhangers van een NAZI figuur genaamd Zelensky dat Rusland dit zover laat komen. Kortom het zal een keiharde strijd worden en Rusland kan dan niet kwalijk genomen worden om zwaar geavanceerde wapens in te zetten. De NAVO laat bewust de oorlog escaleren waar duizenden burgers slachtoffer van zullen worden. Eens slaat de grote beer keihard terug. Zelensky die Rusland van oorlogsmisdaden durft te beschuldigen hij is zelf geen haar beter en blijft zijn massaslachting onder zijn militairen en burgers onverbiddelijk voort zetten. Kijken hoe hard de meute aanhangers van Zelensky nog hem zullen blijven eren als ze niets meer te eten hebben, in de kou zitten en financieel aan de grond zitten. Maar helaas dan is de klok niet meer terug te draaien. Nimmer had de VS met haar oologszucht zich mogen mengen alsmede de NAVO niet het heeft de oorlog alleen maar meer en meer doen escaleren. De VS heeft al vele oorlogen op haar naam waarvan we kunnen zeggen dat deze nu niet bepaald succesvol zijn geweest kijk naar het Midden Oosten een puinhoop en miljoenen mensen op de vlucht vanwege de chaos die de VS hebben veroorzaakt. Vooral zo doorgang Westerse leeghoofden in Europa.

  Geliked door 5 people

 4. Belozersky zegt:

  Er zal gedemonstreerd worden voor westelijke normen en waarden voor Oekraine. Van machtsevenwicht en invloedssfeer zullen ze nog nooit van gehoord hebben. Ik hoorde een Oekrainer op tv zeggen, we strijden voor onafhankelijkheid. Het is mij niet duidelijk wat hij daarmee bedoelde. Lid van NAVO en EU of neutrale status? Daar zit nogal verschil tussen. Een ander zal zeggen, we strijden voor vrijheid. Maar je leefde toch al in een vrij land? Daar heb je toch geen lidmaatschap(voortraject) van de NAVO voor nodig wat tot oorlog leidde met Rusland.

  Like

 5. Harry zegt:

  Iedere dag laat men ons verwoestingen zien op tv , vanuit Oekraïne .
  Is dat raar ?
  Nee helemaal niet !
  Zolang wij en die stomme Amerikanen oorlogstuig blijven leveren aan die oeki’s , blijven de Russen terugschieten !
  En gezien al die verkruimelde flatgebouwen , schiéten ze verdomd goed raak , ook nog .
  Zag deze week nog een voltreffer in een museum , MIDDEN IN DE ROOS !
  Één klap – álles wég !

  Dat die Zelensky nou niet snapt , dat die achterlijke Amerikanen hém voor hun karretje gespannen hebben !
  Dat is toch stom ?
  En de Amerikanen misdadig ?
  Maar wat kan corrupte klootzakken collateral damage nou schelen ?

  Nog steeds zijn ze van plan om meer en “ betere “ wapensystemen te leveren aan Oekraïne .
  Waarschijnlijk is het anders te snel afgelopen .
  Maar wat als Putin nou eens écht in het nauw gedreven wordt ?
  Dan hebben “ we “ toch zelf de voorwaarden voor een derde Wereldoorlog uitgerold ?
  Zou zo’n hypersonisch ding op Washington , Parijs en Berlijn ze wakker schudden ?
  Ben bang , dat ze het dan nóg niet snappen !

  De boycotmaatregelen halen niks uit , werken eerder contraproductief .
  De wapenleveranties hebben ook niet echt tot resultaten geleid , wel tot heel veel meer doden , stommiteit nummer twéé !
  De verhouding met Rusland is langdurig verziekt , wat is nou de winst van al die flauwekul ?

  Geliked door 3 people

  • Wim zegt:

   Volgsnx mij snapt die Zelensky heel goed waar hij mee bezig is. Vooral op de momenten dat hij zijn bankrekening checkt. En verder vogt hij als komediant het script dat zijn broodheren schrijven.

   Geliked door 3 people

  • bobzelf zegt:

   Harry zegt:
   29 mei 2022 om 13:32

   effe niet serieus !!
   er komt een duitser in AMSTERDAM
   HET POLITIE BUREAU INGELOPEN MIT GESTREKTE ARM NATURLICHHH

   UND SAGT .

   HERRR POLIZEI . ICH HATTE MEINES FAHRAD GEGEN DIE MAUER GESETZZZZZT

   ICH KOMME NUR 7 MINUTEN SPATER LANGS HER

   UND ?? WASS DENKEN SIE ?? MEIN FAHRAD GESTOLEN GANZ VERSCHWUNDEN ??

   NOU ZEI MIJN VATER ALS POLITIE AGENT

   IK WAS IN 1945 , IN BERLIJN WAAR NET MIJN RUSSISCHE FREUNDEN BINNEN WAREN GEFALLEN
   DE BEVRIJDERS STONDEN TOEN NOG IN KNOKKE BIJ DE PLAATSELIJKE FRIET KOTTEN !!
   ALSO HATTE ICH MIJN FAHRADT GEGEN DIE BAHNHOFF GEPLEURT . KOM ICH 12 MINUTEN SPATER ZURUCK ?

   DAS GANZE BAGNHOFFF VERSCHWUNDEN !!!

   DUITS EXAMEN 1865 EEN 6- WHAHAHAHA ABER GEINIG DOCH ??

   IS ER HIER MISCHIEN OOK NOG IEMAND DIE KRAUT FAN WAS. . DAN GAAT IK ALVAST WEER MIJN MOND SPOELEN WHAHAHAHAHA

   Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    @ bobzelf op 29-5-2022 om 19.33 u.
    Hij is (weer) goed, @ bobzelf !!
    Bedenkt u dit allemaal vanuit uw strandstoel op ’t Griekse strand bij Edem ?
    Of bennie al weer zurück in Nederland ?
    Wenn nicht, blijf nog lekker een poosje in Griekenland want ze houden je op Schiphol úrenlang tegen voordat je naar huis mag. En ’t weer is ook nog ’s kl.ten en Quasimodo loopt als een Haantje Pik door de Brusselse burelen te paraderen als een haan met stront aan z’n poten, maar hij , de gróte Quasi, zal die ondeugd van een Orbán wel eens ff mores leren ! Er is in dit trieste landje toch nog wel erg veel te lachen @ bobzelf !

    Like

   • bobzelf zegt:

    karton zegt:
    30 mei 2022 om 16:40 \
    GEGOEDE DOOS OUD PAPIER . LEUK LEUK LEUK

    NOU HET IS EN WAS EEN OUWE MOP HOOR … EUGENLIJK HEEL OUD
    MIJN VADER VERTELDE HEM OOIT IN ??? 1952 ? 55 ??

    EN NEDERLAND . NEE HET IS HIER AL 6 A 7 WEKEN STRALEND STRAND WEER VAN DE WINTERWHAHAHA 1 AVOND EN NACHT 13 UUR GESNEEUD EN DE VOLGENDE MORGEN OM 12.00 WAS HET WEER WEG . WHAHAHA

    MORGEN WEER 35 GR. DUS DAN GEEN HELEDAG OP HET STRAND ZITTEN

    WE RENNEN BIJ EDEM NAAR BINNEN . STRANDBED MEE VOOR MIJN MEISSIE

    IK ZIT LEKKER IN DE ZON OP HET TERRAS COLAATJE EN FLES WATER MET IJS HOPPA DAN WEER 1/2 UURTJE ONDER ZO’N GIGANTISCHE PARASOL

    THE QUEEN GAAT 3 A 4 X EFFE ZWEMMEN TUSSENDOOR

    IK DOE DAT AL LANG NIET MEER. ALTIJD JEUK VAN DAT ZOUTE WATER . ALS JE DAARNA IN DIE KOKEND HETE ZON GAAT ZITTEN

    JA ZE HEBBEN EEN DOUCHE BATTERIJ STAAN 200 METER VERDER OP

    EN HET GROOTSTE PROBLEEN ??

    DE VISSEN NEUKEN IN HET WATER . DUS SNAPPIE ???

    NEDERLAND WHAHAHA KUTWEER. REGEN TORNADO WINDHOOS
    GRENZEN OPEN DUS NOU BUITEN EEN GROTE BRAM MET DUBBEL MAYONAISE HEB IK ER NIETS TE ZOEKEN WHAHAHAHA

    DUS MISSCHIEN EEN PAAR DAGIES IN AUGUSTUS ???
    MAAR ALS MIJN ZUSSIE HIER 2 A 3 WEKEN MIJN KOELKAST
    LEEG KOMT VRETEN EN IK WAT DAGIES PRIVECHAUFFEUR BEN LEUK LEKKER EN HEEL GEZELLIG

    DENK I IK TOCH NIET ,DAT IK NAAR MIJN ZUSSIE GA ?? WHAHAHAA

    DAN KOMT ZIJ DUS GEWOON VOOR DE 2E KEER

    DUS WANNEER ZEKER WEL , ??

    NOU MIJN VADER RIEP DAN ALTIJD IETS VAN ? iJS EN WEDER DIENENDE

    DUS 2023 2 e WEEKEND APRIL DE ROTTERDAM MARATHON .
    ALS IK MIJN MUTSIE BIJ KAN HOUDEN

    DIE LOOPT WERKELIJK ALS EEN KIVIET

    ja ik train best nog wel lang ervoor. maar als ouwe lul wordt je heel langzaam wel fitter en fitter maar niet meer echt beter dan wel sneller

    dus ik geniet dan uurtje of 5 onderweg. lekker filmpies maken van dat volledig gestoorde publiek met geschat een dik miljoen MIJN LACHENDE MEISSIE FILMEN TIJDENS HET LOPEN ,. lekker naar mooie wijven kijken . nee ik verveel me nooit op zo’n dag yippie

    laatst APRIL20 22 3 X OP TV GEWEEST MIJN MEISSIE ZELF IN DE KRANT . BIJ DE START . HELE FAMILIE LANGS DE KANT WHAHAHA

    EN IEDER JAAR DATZELFDE GEZEUR EN GEZEIK , NOU JA MEER UIT BEZORGDHEID HOOR

    OOM BOB IS DAT NOU NIET GEVAARLIJK OP JE OUWE DAG ??

    WAT ?? HOEZO . NOU JA DAT JE DOOD BLIJFT OP DAT PARCOURS ONDERWEG.

    NOU DAT LEG IK DAN SIMPEL UIT . DUS

    LUISTER LIEF VAN JULLIE
    MAAR ALS JULLIE VROLIJKE OOM BOB DE COOLSINGEL OPDRAAIT EN TUSSEN EEN 50 /60000 DOL ENTHOUSASTE TOESCHOUWERS HEEN LOOP… . EN IK PLEURT DOOD NEER ??

    IS DAT GEEN MOOIE DOOD DAN, JA JULLIE ZIIN DAT BEDROEFD ?/DENK IK

    MAAR IK BEN OP EEN FENOMENALE MANIER UITGESTAPT

    DUIDELIJK HUGG MAKKER

    MIJN MEISSIE

    DIE GAAT ERVOOR . DIE WIL OP DESUPERMARATHON LIJST VOOR VROUWEN

    ALS ENIGE RUSSISN MET 10 X GEFINISD

    EN JAN LUL OME BOB HOBBELT WEL MEE. DE GANG IS ER UIT

    MAAR ALS IK FIT BEN . DAN GAAT HET NOG NET DAN BEN IK 74

    DUS DANK MAKKER IN DE STRIJD . JA BIJ ZULKE DOMME STUKKIES DENK IK NIET NA. DAT HOBBELT DAN ZO HET PAPIER OP WHAHAHAHA

    OOM STRANDSTOEL MORGEN 35 GR . HUGGIE..

    .

    Geliked door 1 persoon

 6. Ravian zegt:

  Er worden dus “meer dan 10.000” extreem rechtse demonstranten verwacht, die allemaal links stemmen en van zichzelf denken dat ze “progressief” en “liberaal” zijn, LOL
  In een stad met de afmetingen van Berlijn was “maar 10.000” overigens beter van toepassing geweest…

  Geliked door 3 people

 7. antiislamnu zegt:

  Laat die 10.000 randdebielen lekker naar Oekraïne gaan kunnen ze daar mee vechten ik denk dat er geen een is die dat aandurft

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s