Australië in de Covid-waanzin: Autoriteiten laten honden in asiel doodschieten

(Vertaling: E.J. Bron)

Opdat in de lockdown vertoevende dierenbeschermers helemaal niet in de verleiding komen om de door hen geredde of verzorgde viervoetige beschermelingen in het Dog Rescue Shelter te bezoeken en onder schending van de enorme isolatievoorschriften hun woningen te verlaten, liet het stadsbestuur in het Australische Cobar (New South Wales) meerdere honden doden. Zoals verschillende Australische media onder verwijzing naar het Office of Local Government berichten, werden daar 15 dieren – inclusief puppy’s – meedogenloos gedood.

Volgens het bericht hadden de vrijwilligers van het dierenasiel in de afgelopen 16 maanden weliswaar voor alle denkbare beschermende corona-maatregelen in de omgang met de geredde dieren gezorgd, aldus een vrijwilligster, een jonge moeder. Om voor de verzorging van de dieren de lockdown-quarantaine te verlaten, zou absoluut geen bezwaar geweest zijn. Maar de autoriteiten wilden het zekere voor het onzekere nemen en de aanleiding voor het bezoek elimineren: de dieren zelf.

Maar in het Zero-Covid-nachtmerrieregime Australië kent men blijkbaar geen erbarmen, vooral niet in de meest dichtbevolkte staat New South Wales. Daar werden de uitgaansverboden twee weken geleden nog enorm aangescherpt: het leger wordt zelfs ingezet tegen de eigen bevolking. In de buurstaat Victoria had de minister-president Daniel Andrews zelfs gedreigd dat soldaten “van deur tot deur” zouden gaan om de Covid-beperkingen en eventuele gedwongen tests door te drukken.

Dierenbeschermers zijn buiten zichzelf van woede over deze executies “We zijn diep geschokt en helemaal ontsteld over deze gevoelloze hondenmoord en wijzen de onacceptabele rechtvaardigingen van de Raad dat het doden een absoluut noodzakelijk bestanddeel van een Covid-noodplan zou zijn, resoluut af”, aldus Lisa Ryan, de regionale campagnemanager van “Animal Liberation”. Andere dierenbeschermingsorganisaties in de hele wereld lieten zich gelijksoortig uit.

Bron:
journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Australië in de Covid-waanzin: Autoriteiten laten honden in asiel doodschieten

 1. Blaffertje zegt:

  Vreselijk.
  En dat allemaal voor een griepje.

  Geliked door 5 people

 2. Claudia Millenaar zegt:

  Deze wereld is ziek, dood en doodziek.

  Geliked door 5 people

 3. Léon van Duren zegt:

  T.a.v: politie,defensie,justitie,De AIVD, Het NCTV, De MIVD, De Koninklijke Marechaussee, de nationale recherche, De Rijksrecherche en andere eventuele moedige overheidsinstanties!!

  Zeker 1% van de overheidsdienaren van de bovengenoemde instituten hebben waarschijnlijk de moed om deze zeer zware misdaden op z’n merites de beoordelen!!

  Kom uit uw ivoren torens van angst!!

  https://childrenshealthdefense.org/defender/diseased-monkeys-experiments-health-threat/?itm_term=home

  Het zou goed zijn deze satanische transhumanistische Australische WEF pharma maffia vaccinazi’s zo snel mogelijk te ruimen met behulp van een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal !!

  De doodstraf doormiddel van de galg voor dit geïnstitutionaliseerde WEF pharma maffia gespuis zou op z’n plaats zijn ,om de schade voor de argeloze onwetende Australische bevolking nog enigszins te beperken!! Vanwege de ernst van de gepleegde misdaden tegen de menselijkheid is de doodstraf waarschijnlijk de enige optie voor deze satanische transhumanistische Australische WEF (mis)leiders!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland , Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,JEZUS leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 4 people

 4. antiislamnu zegt:

  Shithol Country

  Geliked door 1 persoon

 5. Léon van Duren zegt:

  T.a.v: politie,defensie,justitie,De AIVD, Het NCTV, De MIVD, De Koninklijke Marechaussee, de nationale recherche, De Rijksrecherche,en andere moedige overheidsinstanties!!

  Zeker 1% van de overheidsdienaren van de bovengenoemde instituten hebben heldenmoed om de door mij benoemde WEF pharma maffia vaccinazi’s te gaan onderzoeken!!

  Wanneer worden de schaamteloze nietsontziende recidiverende pharma maffia psychopaten zoals Mark R.,Hugo de J.,Ferdinand G., Terroristenvereerster Sigrid K., Ernst K., en hun zeer vele medeplichtige geïnstitutionaliseerde handlangers nu eens eindelijk preventief gedetineerd in afwachting van hun berechting door een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal!!!

  De Italiaanse fascistische pharma maffia vaccinazi de oud valsemunter Mario D,en z’n zeer vele geïnstitutionaliseerde WEF maffia puppets moeten gestopt worden!!!

  Stop het terroristische WEF pharma maffia fascisme!!

  https://www.blckbx.tv/corona/maskerloze-draghi-leest-italiaanse-schoolkinderen-de-les-over-mondmaskers

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,JEZUS leeft!!!)

  Haelen 6081CZ.

  Like

 6. Léon van Duren zegt:

  Over de van overheidswege georganiseerde pharma maffia gesproken!!

  Gelukkig zijn er ook moedige wetenschappers met een rechte rug!!

  Geliked door 1 persoon

 7. Ravian zegt:

  In Australië regeert de waanzin.
  Het hele politieke zooitje aldaar dient geruimd te worden.

  Geliked door 2 people

 8. Groene Leeuw zegt:

  Is het geen verkapte islamisering bij de Aussies?

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Tja, de meeste stammen van misdadigers af !!

  Like

 10. Léon van Duren zegt:

  De gewetenloze geïnstitutionaliseerde pharma maffia WEF sekteleden moeten zo snel mogelijk voorgoed uit de samenleving geïsoleerd worden om de schade enigszins binnen de perken te houden !!

  https://niburu.co/gezondheid/17457-de-vaccinaties-richten-nog-veel-meer-schade-aan-dan-we-al-wisten

  https://niburu.co/het-complot/17456-de-jacht-op-ongevaccineerden-wordt-voorbereid

  Al is de leugen nog zo snel de WAARHEID achterhaalt haar wel!!

  Like

 11. droevige mof zegt:

  Krankzinnig verhaal uit de Duitse deelstaat Saksen-Anhalt: een man zou zich meer dan 100 keer
  hebben laten inenten tegen Covid19 en vervolgens de certificaten hebben verkocht aan tegenstanders van vaccinatie die een bewijs van inenting nodig hadden. Het klinkt allemaal erg onwaarschijnlijk. Maar de reactie van de gezondheidsautoriteiten is interessant. Er zou niets gebeuren met de gezondheid van de man. Het vaccin zou goed noch kwaad doen. Het zou binnen enkele dagen worden afgebroken en ineffectief zijn. ‘Baat het niet, dan schaadt het niet’
  Dat het geen goed doet, daar ben ik zeker van, maar niet dat het geen kwaad doet. Zeker niet.
  https://www.spiegel.de/panorama/justiz/sachsen-anhalt-und-sachsen-mann-liess-sich-wohl-mehr-als-100-mal-gegen-corona-impfen-a-44196256-edca-461c-8af2-2b6d5bb7d26d

  Like

 12. Frits zegt:

  Hier krijg ik hartkrampen van. Hoe kan je zo iets bedenken. Wat/wie volgt? De oudere, de zieke, iedereen?? Wat een schoften.

  Like

 13. ronjaspers zegt:

  Smerig uitschot met hun NWO genocide agenda.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s