EU wil vaccinatiedruk op ongevaccineerden opvoeren – Iedereen moet elke 3 maanden een injectie

(Door: “DissidentNL”)

Wie denkt dat de opschorting van de Covid-maatregelen in een groot deel van Europa betekent dat die maatregelen, en dus de vaccinatiecampagne, tot het verleden behoren, moet eens kijken naar de recente uitspraken van de Europese Commissie over dit onderwerp, te beginnen met de verklaring van 27 april van Commissievoorzitter Ursula von der Leyen over de “volgende pandemische fase“.

Hoewel Von der Leyen erkent dat de “noodfase” van de pandemie voorbij is – maar volgens haar blijkbaar niet de pandemie als zodanig – waarschuwt zij dat “we waakzaam moeten blijven”, meldt Robert Kogon. Het aantal besmettingen in de EU is nog steeds hoog en wereldwijd sterven nog steeds veel mensen aan COVID-19. Bovendien kunnen nieuwe varianten opduiken en zich snel verspreiden.” “Maar we weten de weg vooruit,” concludeerde ze, “we moeten de vaccinatie en de boosters verder opvoeren, en gericht testen”.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

31 reacties op EU wil vaccinatiedruk op ongevaccineerden opvoeren – Iedereen moet elke 3 maanden een injectie

 1. een besmetting is geen ziekte en verhoogt de weerstand van de gezonde mens

  Geliked door 2 people

 2. jetse47 zegt:

  Eerst de maloten/”integere”/ criminelen die het “virus” in stand houden met een echte dubbele dosis injecteren waaraan velen overleden zijn en schade van ondervonden hebben dan zien wij of zij nog zo happig zijn met die troep uit delen.

  Geliked door 1 persoon

 3. droevige mof zegt:

  De Duitse regering blijft vasthouden aan het hele Coronanarratief. Maskers worden nog steeds
  gebruikt in het openbaar vervoer, lange-afstandstreinen, openbare gebouwen, ziekenhuizen en vele bedrijven. En cotonatests moeten overal worden gepresenteerd, zelfs op persoonlijke feesten. De minister van Volksgezondheid, altijd in een slecht humeur, waarschuwt en dreigt: “In de herfst gaan we door met vaccineren.”
  Vanaf 1 juni kunt u in heel Duitsland bijna gratis met lokale en regionale treinen reizen. De treinen zullen overvol zijn en mensen zullen verkoudheidskiemen oplopen. Dat is de rechtvaardiging om weer te gaan injecteren. Een duivels plan, als het lukt.

  Geliked door 2 people

 4. koddebeier zegt:

  Ophangen het hele zooitje ongekozen moordenaars !!

  Geliked door 6 people

 5. Wim Vreeswijk zegt:

  En dan maar afwachten wat voor rotzooi je ingespoten krijgt. We moeten zelf meer op onze eigen gezondheid en immuniteit gaan letten, dus minder overgewicht, roken, drugs, alcohol en elke dag 15 minuten op de trimfiets. Moet kunnen lijkt mij !

  Geliked door 1 persoon

 6. Julia zegt:

  Wat mij betreft sterven de ongekozen fascisten in in Brussel allemaal aan vernietigende experimentele vaccinaties van mijn lijf blijven ze af niet goedschiks dan kwaadschiks. Wie denken ze dat ze zijn. Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.
  Is de massa domoren er nog niet achter dat dit tuig zichzelf absoluut niet hebben laten vaccineren ze worden niet voor niets allemaal zo oud. Zij zorgen wel goed voor zichzelf, klasse eten bestaande uit o.a. duurste vis en vleessoorten, dure reisjes en zeer goede huisvesting met alle luxe en voorzieningen en supplementen die hun immuniteit juist versterken. Zelfs vitamine D wil de D66 dictator Kuipers uit het basispakket en wordt mensen dus misgund https://www.metronieuws.nl/in-het-nieuws/binnenland/2022/05/vitamine-d-uit-basispakket-onverantwoord/ Ondertussen betalen we ons wel blauw aan zorgpremie die uiteraard nodig is voor duizenden profiteurs gratis van medische zorg te voorzien en de premie betaler de kolere kan krijgen. EU heeft miljoenen ingezetenen als miljoenen mensen dit idioten en hun vaccinaties negeren en denken je lult maar raak is dat tuig met hun tirannie voor goed uitgespeeld. Het is niet meer normaal hoe zij met mensenlevens om gaan en verdienen de allerhoogste straf vanwege genocide en misdaad tegen de menselijkheid.

  Geliked door 5 people

 7. boorzalf zegt:

  “Wereldwijd sterven nog steeds veel mensen aan covid 19” SPUIT!!!!!!!!
  Ze bekijken het maar met die vaccinaties. Stel psychopaten.

  Geliked door 6 people

 8. Joepiedepoepie zegt:

  Deze niet gekozen snoeptante gaat niet over mijn gezondheid oordelen!
  Meer dan 21/2 jaar geen griep gehad, dan vertrouw ik op mijn gezondheid, basta!

  Like

 9. Léon van Duren zegt:

  De Europese volgelingen van de massamoordenaar Joseph Mengele,zoals de pharma maffia horror dokter Ursula von der L. horen thuis in de gevangenis i.p.v. de argeloze burgers onzinnige experimentele inentingen te verplichten!!

  https://commonsensetv.nl/whos-super-regering/

  https://www.frontnieuws.com/wetenschappers-ucl-vaccin-veroorzaakt-ernstige-neurologische-aandoening/

  Voor de nep leiders van Europa moet snel tijdelijk de doodstraf worden ingevoerd!!

  Natuurlijk na berechting door een totaal onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal!!

  Deze geïnstitutionaliseerde pharma maffia psychopaten zouden zo snel mogelijk preventief moeten worden gedetineerd in afwachting van hun berechting!

  Geliked door 4 people

 10. Drs.E.N.Schilder zegt:

  We moeten inderdaad waakzaam blijven. Von der Leyen is Schwab’s meest geesteszieke psychopaat en zou inderdaad middels slechts één ‘vaccinatie’ geruimd moeten worden. Tegelijkertijd met al die fascistische WEF-marionetten! Als we de wereld ècht willen redden moeten we als eerste af van deze zogenaamd elitaire wereldwijd meest gehate parasieten. Schwab heeft zelfs zijn eigen bruinhemden-‘politie’ al opgericht. Gaan die binnenkort ook over naar zwarte tenues? Hij hult zichzelf al regelmatig in een lederen ‘space’ outfit alsof hij een of Andre god is. Maar goden kunnen ook sterven en voor deze ‘goden’ mag een zeer spoedig Ragnarok aanstaande zijn.

  Geliked door 5 people

 11. Drs.E.N.Schilder zegt:

  Ik zal Von der Leyen of welke EU-parlementariër, WEF-trekpop dan ook, NOOIT erkennen of accepteren als gezaghebbend of bepalende voor wat betreft ook maar enige zeggenschap over mij en mijn leven. Net zoals ik Máxima niet zal erkennen als mijn koningin en Willem niet meer als mijn Koning. Ze mogen wat mij betreft binnenkort allemaal als landverraders naast Klaus hangen. Niet hoog (hang him high) maar net met twee tenen aan de grond.

  Geliked door 1 persoon

 12. Boike zegt:

  “Von der Leyen erkent dat de “noodfase” van de pandemie voorbij is – maar volgens haar blijkbaar niet de pandemie als zodanig”

  Ja, die heks heeft gelijk, maar het zit wel een beetje helemaal anders, dan zij ons doet voorkomen.

  De hoofrolspeler, de wereldberuchte ongeschoolde ondeskundige en niet-bevoegde vaccin-terrorist en computernurd, Killy Gates, heeft namelijk onlangs verklaard, dat hij de hele wereld heeft genaaid. “Het was gewoon de griep”, zei hij.

  En de griep kennen we al heel erg lang. Die is ook vrij onschuldig. Elk najaar steekt die de kop weer op. Dus dit najaar zal er wel weer een griep komen.

  Ursula von der Leyen heeft dus gelijk, dat het niet over is. Maar dat is geen reden, om de wereldwijde campagne voor een verplichte gevaarlijke vaccinaties, boosters en ondeugdelijke testen verder te intensiveren. Alleen idiote heksen stellen zulke domme kwakzalverijen voor.

  Die campagne is ook niet bedoeld, om de mensheid te beschermen tegen een plotselinge gril van de natuur. Het hele corona/covid-19 gedoe is een PLANDEMIE, die tot doel heeft, om met behulp van vaccinaties de wereldbevolking grotendeels uit te roeien en de overlevenden te transhumaniseren tot gecomputeriseerde zombies en in slavernij te voeren ten behoeve van de satanische elites.

  Het is inmiddels wel genoegzaam duidelijk, dat het hele corona/covid-19 vaccinatie-gedoe is gestoeld op leugens, bedrog en corruptie. Het is een smerige oorlogsvoering tegen de mensheid met behulp van biologische wapens.

  Ursula von der Leyen, de EU-dictator, kan, wat mij betreft, naar de hel lopen met haar haar heksen-streken en kwakzalverij.

  Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   Boike.Klopt,de griep is corona en corona de griep.De satanische elite gebruikt al eeuwen dezelfde tactiek,ordo ab chao (vrijmetselaars symbool) verdeel en heers,brood en spelen.En de vrij nieuwe tactiek met de corona hoax,probleem,reactie,oplossing.Creer een niet bestaand probleem,corona (griep) reactie,slavenmaskers,1.5 m afstand,lockdowns,oplossing dodelijke corona vaccinazi,s

   Like

 13. Frits zegt:

  Zonder dit te hebben gelezen zeg ik: Fuck you EU🖕🏻

  Geliked door 1 persoon

 14. apollonia652014 zegt:

  Ze doen maar, prik toch niet. Ben geen eigendom van ze en kan goed zelf beslissen wat goed voor me is.

  Geliked door 1 persoon

 15. Ravian zegt:

  Geweld is altijd een laatste redmiddel, en het gebruik er van dient altijd met de grootst mogelijke voorzichtigheid overwogen te worden, maar, net als met oorlog, is het ook enkel een volgende stap in de oplossing van een conflict die moreel te verantwoorden kan zijn.
  In dit geval gaat het om het onder valse voorwendselen opdringen van een medisch experiment dat, inmiddels bewezen, blijvende invaliditeit en zelfs de dood tot gevolg kan hebben.
  Degenen die dit organiseren en faciliteren zijn strafbaar volgens de Neurenberg protocollen, en indien schuldig bevonden is de standaard opgelegde straf de doodsstraf.
  Zolang er echter geen fysiek geweld bij te pas komt, en de slachtoffers zich vrijwillig aan dit experiment onderwerpen, is het gebruik van fysiek geweld tegen deze organisators en facilitators discutabel (wat niet wil zeggen dat er geen morele rechtvaardiging bestaat).
  Maar dit alles geld dus enkel zolang we het over instemmende volwassenen met een persoonlijke verantwoordelijkheid hebben.
  Simpel gezegd, al dan niet in deze dodelijke val tuinen is primair een ieders eigen verantwoordelijkheid.
  Maar dit verandert dus op het moment dat we met minderjarigen van doen hebben, met jongeren dus waarvan de wet stelt dat deze nog niet in staat zijn om zelf weloverwogen beslissingen te nemen aangaande zaken die een diepgaande invloed op hun leven hebben.
  In dit geval vervalt het persoonlijke beslissingsrecht in dit soort zaken aan de staat, waarbij het heel belangrijk is te beseffen dat die staat enkel een instrument is (of hoort te zijn) van het volk.
  Dit houd dus in dat de eindverantwoordelijkheid bij het volk ligt, het volk waar u en ik onderdeel van uitmaken.
  Als zodanig is het beschermen van minderjarigen tegen zaken die hen ernstig kunnen schaden dus ook u en mijn verantwoordelijkheid.
  En als dan vervolgens, zoals in dit geval, alle wettelijke en democratische middelen falen, als de inzet invaliditeit en zelfs mogelijk de dood is, als het een aanval betreft op de jonge generatie, op de kinderen die eenieder van ons geacht wordt te beschermen, als op deze wijze zelfs het voortbestaan van het volk zelf bedreigt wordt, dan gaan we toch echt eens stevig over die allerlaatste optie na moeten denken.
  Dan gaan we onszelf de vraag moeten stellen of we ons wat van onze morele plichten aan gaan trekken of dat we lijdzaam gaan toekijken hoe onze toekomst, in de vorm van onze kinderen, verwoest wordt, of we ons gelijk makke schapen naar de slachtbank gaan laten leiden dus…
  Denk er eens over na zou ik zeggen.
  Maar niet te lang, want de tijd dringt…

  Geliked door 2 people

 16. Htskday zegt:

  Het vaccinatie schade dashboard – update

  https://commonsensetv.nl/het-vaccinatie-schade-dashboard-update/

  Iemand nog een prikje?

  Geliked door 2 people

 17. jungleelephant zegt:

  Aan mijn lijf geen polonaise!

  Geliked door 2 people

 18. R Thomasson zegt:

  Als men de EU-afgevaardigden over COVID-19 vaccinaties hoort, en luistert naar de trollen geouwehoer in de video, dan bekruipt hetzelfde gevoel dat graaf Klaus Schenk von Stauffenberg had toen hij de Wolfsschanze, op 20 juli 1944, binnenliep, met de bedoeling een einde te maken aan de nazidictatuur. Hij en zijn medeplichtige officieren hadden een doel: Duitsland en Europa te bevrijden van de greep van het pure kwaad. Men kan overduidelijk in de video zien dat de afgevaardigden van de speciale gezondheidscommissie zijn pionnen. die een theater uitvoeren voor onzichtbare machtige bazen. Waren zij vrije mensen, dan had iemand van ze de moed gehad over de vaccindoden te spreken. Zijn of haar twijfels te uiten over al de jonge jongens die op het voetbalveld bezwijken en plotseling doodgaan, al de honderden en zelfs duizenden mensen die ineens, uit het niets, heel ziek worden en sterven. Soms sterven ze ter plekke direct na de booster-prik. De k** aan de top beschikt over een talent: kinderen baren (zij heeft thuis zeven stuks). Zij volgt trouw de pad die haar ouders hebben ook gevolgd: Befehl ist Befehl, en verklaarde op 27 april 2022, dat de natie-staten zich moeten bereiden op de volgende “pandemie”. De EU wil de vaccinatiedruk op ongevaccineerden opvoeren, en om de drie maanden moet de drek van Pfizer en de Turken van BionTech in gezonde lichamen worden gespoten. Dat als “bescherming” tegen de ziekte. De Corona bestaat echt. Mensen werden ziek. Net als bij iedere griep epidemie gingen ook mensen met onderliggende gezondheidsrisico dood. Maar van de vaccins gingen gezonde jonge mensen, jongeren en kinderen plotseling, en zonder reden, dood. De afgevaardigden, samen met dat wijf uit Griekenland, bespraken en tactiek die de Ongevaccineerden in de val moet lokken. Als dat niet zou lukken, kan men de volgende stap nemen: https://www.youtube.com/watch?v=uwFLgA8wYxw

  Geliked door 2 people

 19. Cathja zegt:

  IK MOET HELEMAAL NIKS….!!!

  Mijn lichaam is van MIJ, en niet van Ursula von der Leyen, de EU of van welke onnozelaar dan ook die vindt dat ik kennelijk ‘beschermd’ moet worden.
  In de ruim 2 jaar covid-idioterie ben ik niet gevaccineerd, maar ook geen enkele dag ziek geweest.
  Dit staat in een scherp contrast met al die mensen die vaccinatieschade hebben opgelopen, en niet te vergeten alle mensen die hun leven hebben verloren.
  Die gifprik mogen ze in Brussel gratis uitdelen van mij, maar van mijn lichaam blijven ze af!!

  Geliked door 5 people

 20. karton zegt:

  Kan dat mens van von der Leyen niet ff geïnjecteerd worden met het ZyklonB vaccin ?
  Zyklon B beschermt de gevaccineerde tegen het plegen van nog veel meer misdaden tegen de menselijkheid en zorgt er tevens voor dat de gevaccineerde een vrij kort ziekbed heeft.
  Dus ??………….Doen !!!

  Geliked door 5 people

 21. booster123c zegt:

  Dus ze bedreigen ons verder? Nou, oog om oog, tand om tand denk ik dan maar. Tijd van alles in vrede op willen lossen lijkt me wel een beetje voorbij. Degene die mij dood wil mag zelf wel een beetje gaan oppassen. Ik ga niet zonder slag of stoot in ieder geval. Genoeg is genoeg.

  Geliked door 5 people

 22. Julia zegt:

  https://www.frontnieuws.com/wetenschappers-ucl-vaccin-veroorzaakt-ernstige-neurologische-aandoening/ Vooral weer gaan volgzame schaapjes. Dat corrupte ongekozen wijf Von der Leyen verdient rijkelijk aan vaccins https://www.bnr.nl/nieuws/politiek/10474292/von-der-leyen-weigert-sms-jes-met-pfizer-baas-te-openbaren. Maar ja miljoenen mensen zouden eens wat meer huiswerk moeten maken en de feiten onder ogen durven te zien. Je laat je toch niet blindelings een schadelijk expermenteel goedje injecteren en zeer zeker jonge gezonde kinderen niet. Nu is het de apenpokken straks in de herfst weer een nieuwe variant van het omikron virus.

  Geliked door 6 people

  • BigLJohn zegt:

   Julia; je kunt er vergif op innemen dat ze de komende winter ons weer willen pakken met een of ander verzonnen zeer besmettelijk en zeer dodelijk virus. Ik hoop dat de Nederlandse bevolking zich weer niet laat beetnemen. Robert Jensen heeft goede hoop. Ik houd er een andere mening op na; eerst zien, dan geloven….

   Geliked door 2 people

 23. Léon van Duren zegt:

  T.a.v: De politie,Justitie,Het OM, De AIVD, Het NCTV , De MIVD, De Koninklijke Marechaussee, de nationale recherche, De Rijksrecherche, en andere moedige overheidsinstanties!!

  Zeker 1% van de overheidsdienaren van de bovengenoemde instituten durven de geïnstitutionaliseerde pharma maffia vaccinazi’s te rechercheren vanwege de zeer ernstige vergrijpen tegen 17 miljoen Nederlanders!!

  https://stichtingvaccinvrij.nl/jaap-van-dissel-is-corrupt-en-adviezen-van-het-omt-worden-beinvloed-door-de-regering-mag-het-gezegd-worden/ (RIVM= reinste intimidatie van mensen!)

  Over van overheidswege georganiseerde pharma maffia gesproken!!Wie durft het Big Pharma maffia complex te onderzoeken?

  Wanneer wordt de Nederlandse rechtsstaat weer hersteld??

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,JEZUS leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 4 people

 24. ronjaspers zegt:

  Weten jullie nog wat die genocidale psychopaat hugo “mengele” de jonge zei toen hij nog minister van genocide was.We weten waar de ongevaccineerde mensen wonen,ik weet niet of dit een “bedreiging” of een “waarschuwing” was.Ik vrees dat alle ongevaccineerden gedwongen gevaccineerd zullen worden met die dodelijke corona vaccinazi,s.

  Like

  • R Thomasson zegt:

   @ronjaspers. De genocidale psychopaat Hugo “mengele” de Jonge is een klein nietig loopjongetje die in dienst trad bij de grote jongens. Hij is benoemd tot minister van genocide omdat iedereen wist dat hij is een zwakke schakel. Een dombo die men kan genoeg betalen om leuke schoentjes te kopen, en naar een goede kapper te gaan. Als iets mis loopt, kunnen Rutte en Co. hem als een geroosterd varken serveren, en hem de schuld voor alles geven. De echte Dr. Mengele zit aan de top van Pfizer en zijn broer bij Moderna.

   Geliked door 1 persoon

 25. Hovawart zegt:

  Wij worden achteraf liever de dupe door onze boerenfluitjesverstand dan door te geloven in de goedbedoelde raad van een politicus,….
  liever leven als een nitwit dan geleefd worden door een nitwit.

  Geliked door 2 people

 26. Zijlstra zegt:

  @ Htskday
  De doden en gewonden gaan over 400 miljoen Europeanen, 20 % oftewel 100 miljoen EU-burgers
  laten zich niet vaccineren.

  Geliked door 2 people

 27. R Thomasson zegt:

  @Zijlstra. 20% van de Europeanen zijn niet achterlijk. De verstandigste mensen van Nederland zitten in Het Bildt. Daar wonen de meeste wappies.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s