Klimaatwaanzin drop-outs – hun aantal neemt toe

(Vertaling: “Malpaso”)

Het wordt tijd om een training te lanceren waarmee klimaat-discipelen uit hun religieuze cult kunnen komen. Die bestaan wél voor neonazi’s, Jehova-getuigen, Al Qaida en andere religieuze sekten. Alleen programma’s voor klimaatfanaten, de grootst bestaande sekte, die terug willen naar het normale leven en hun sekte de rug toe willen keren, zijn er niet.

Tijd dus om hen op weg te helpen, want het aantal uitvallers van de sekte begint al toe te nemen. We kennen intussen drie internationale zwaargewichten die hen al voorgingen:

 • Britse regering
 • BlackRock
 • HSBC

Fossiel is het Britse nieuwe “groen”, de Britse regering wil meer aardgas produceren.

Daarom wordt uit een eerst fossiele brandstof een “duurzame”, “groene” brandstof, wat laat zien dat je je idiotie alleen maar kunt veroorloven zolang het duurt, “weer even een crisis in het Midden-Oosten en weer terug naar normaal”, zoals men zei in de Britse politieke comedyserie “Yes, Minister”. Het land heeft trouwens onlangs ook al aangekondigd weer gewoon steenkolen te gaan winnen voor zijn zware industrie.

Wie had gedacht dat ook uitgerekend BlackRock zou stoppen met de klimaathysterie?

BlackRock begraaft het groene activisme, ook uit angst voor de Russische bevoorradingsstop. De gigant onder de investeringsmaatschappijen zegt: traditionele vormen van energie zijn nodig om de veiligheid te bevorderen. BlackRock heeft aangekondigd dat het bedrijf voortaan tegen groen activisme zal stemmen op alle aandeelhoudersvergaderingen van bedrijven waarin het aandelen heeft. Want groen activisme is hen nu te extreem. Dit is een belangrijke ommekeer van het bedrijf dat verreweg de grootste kapitaalfondsen ter wereld beheert. De multinational geeft aan zich zorgen te maken over voorstellen om de financiering van fossiele brandstofcorporaties te beëindigen en zelfs bedrijven te dwingen fabrieken te sluiten om hun eigen emissies en die van toeleveringsketens te verminderen.

Er breken harde tijden aan voor klimaatactivisten, ze zijn een fade-away model geworden.

Een schitterend voorbeeld komt van een conferentie die onlangs plaatsvond in Londen, waar Stuart Kirk, verantwoordelijk voor risicomanagement bij de HSBC Bank, een aantal leuke uitspraken deed die je 3 maanden geleden nog niet zou hebben gehoord. De tijden en de stemming lijken aanzienlijk veranderd. Kirk adviseerde de aanwezigen zich geen zorgen te maken over de klimaatverandering. Het is niet het financiële risico waarom men zich zorgen zou moeten maken. Er zijn altijd wel gekken die het over het einde van de wereld hebben”, zei Kirk. Kirk, die verantwoordelijk is voor ESG-risico’s bij HSBC, milieu-, sociale of overheidsrisico’s, richtte zich ook tot de ex- ‘Governor’ van de Britse Centrale Bank, Mark Carney, en andere activisten die het risico van klimaatverandering steeds maar weer groot praten:

“Ik begrijp heel goed dat je aan het einde van je carrière bij de centrale bank veel lege tijd hebt om in te vullen. Je moet overal iets zeggen, de wereld rondvliegen, spreken op conferenties en iets vinden om de volgende spreker mee af te troeven. Maar ik denk dat het een beetje uit de hand is gelopen.” In een andere opmerking stelde hij dat de mensheid zich gewoon zou moeten gaan aanpassen aan de veranderingen in het milieu. En verder: “Wat maakt het uit of Miami over 100 jaar onder de zeespiegel ligt. Amsterdam ligt al eeuwen onder de zeespiegel en het is een mooie stad. We zullen dat aankunnen.”

Zo zijn er meer signalen dat er langzaam maar zeker een einde komt aan het klimaatspook. Misschien is dat de reden waarom onze nieuws- en actualiteitenprogramma’s’ nu zo’n haast hebben om steeds maar weer een aantal inwoners van India te laten sterven en over de ene na de andere hitte catastrofe in de Indiase zomer te melden, of straks wellicht weer over de Australische bossen die in brand vliegen… (propvol Eucalyptusbomen, ‘gas-trees’ genoemd door de Aussie’s, omdat ze vol olie zitten en áltijd branden als in benzine gedrenkte fakkels)

Ze moeten wel heel veel haast maken met het doorvoeren van hun klimaatagenda, voordat binnenkort íedereen in de gaten heeft dat het grotendeels hysterie is. Al die huidige beelden in onze ‘actualiteiten’ krijgen dan al snel een nostalgische waarde… Een herinnering aan het tijdperk van de massale klimaathysterie…

Bron:
freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
Malpaso”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op Klimaatwaanzin drop-outs – hun aantal neemt toe

 1. NASA voorspelt nieuwe ijstijd op basis van bestudering van zonnevlekken

  Like

 2. casparfrans zegt:

  Goed nieuws voor het begin van alweer een week!!

  Like

 3. BosscheBol zegt:

  Citaat: “Ze moeten wel heel veel haast maken met het doorvoeren van hun klimaatagenda, voordat binnenkort íedereen in de gaten heeft dat het grotendeels hysterie is.” Einde citaat.
  Zo is het. En de Groenen maken ook zo’n haast in de hoop dat straks het geld op is. Dat er geen weg terug meer is. Dat we bijv. geen kerncentrales meer kunnen bouwen omdat al het geld is weggesmeten aan windmolens, zonnecellen en die smerige biocentrales.

  Geliked door 1 persoon

 4. Blaffertje zegt:

  De theorie van Bonhoeffer over stupiditeit.

  Dit telt niet alleen voor de klimaatdrammers, maar ook voor de mensen die als een makke schapen de leugens over corona en de Oekraïene oorlog slikken.

  Geliked door 2 people

 5. Julia zegt:

  De klimaathysterie kent voorlopig nog geen einde. De klimaat angstporno rukt nu op https://www.ad.nl/binnenland/50-graden-in-nederland-moeten-rekening-houden-met-extreme-temperaturen~a9038ba2/ Daarbij zullen de o zo belangrijke bomen meer en meer worden gekapt vanwege de bio massa centrales alsmede het volstampen van onze weinige natuur met huizen waarom omdat we volgens De Jonge een migratieland zijn elk jaar stromen er nieuwkomers binnen van een grootte van de stad Apeldoorn. Dus meer container hokken moeten er komen zo langzaamaan planten we over tenten neer en wordt Nederland de opvolger van armoede en enorme tentenkampen zoals o.a. Calais. En maar zeiken over klimaat al die uitvreters die dagelijks binnen komen zullen toch de mondjes van moeten worden gevoed, zullen zich toch moeten douchen en leveren dus meer en meer uitstoot CO2 terwijl onze gezonde koeien het veld moeten ruimen. https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/hugo-de-jonge-nederland-is-een-immigratieland Of moeten wij allen straks ook een vergunning krijgen om gedoseerd naar buiten te mogen. Alles is bewust kapot gemaakt en de grootste verrader Rutte begeeft zich meer op de voorgrond in Brussel https://www.telegraaf.nl/nieuws/2089861699/rutte-in-de-cockpit-van-europa-hij-trekt-de-rol-van-merkel-naar-zich-toe Dan kan Nederland wel helemaal in pakken en is aan de duivel overgeleverd het beetje wat hij nog niet heeft gesloopt kan hij in zijn nieuwe carrierre helemaal slopen. Altijd al gezegd dat het een smerige rat is nu de kapitein door heel veel Nederlanders wordt uit gekotst verlaat deze smerige volksverrader het al reeds zinkende schip. Hopen dat de hogere hand eerder in grijpt als dat Rutte de kans krijgt om vanuit Brussel ons land verder kapot te maken en onze soevereiniteit en democratie helemaal vernietigt. Hij heeft te lang de boel besodemieterd, belogen en bedrogen dit kan en mag niet ongestraft blijven.

  Geliked door 2 people

 6. droevige mof zegt:

  Complimenten aan de vertaler. De Duitse tekst is ingewikkeld en op sommige punten ronduit slecht geschreven. Een uitdaging voor de vertaler om er het beste van te maken. Geslaagd.

  Geliked door 1 persoon

 7. Boike zegt:

  Het wordt inderdaad de hoogste tijd, om gehersenspoelde WEFfers, globalisten, Vaccin-nurds, satanisten, NAZI’s, Maçons, Bilderbergers, klimaat-idioten, politiek-correct-tuig en andere schurken uit hun duivelse cult te trekken en weer menselijke gevoelens en emoties bij te brengen.

  Er is dus veel werk aan de winkel voor psychologen.

  Geliked door 1 persoon

 8. bobzelf zegt:

  GEGOEDE MAandag morgen .

  HIER OME BOB NOG EFFE . SPECIAAL VOOR DHR VARAWAY ONZE MONDSPOELER
  WANT IK SPRAK TEGEN EEN WERELDKANJER EEN SUPER MASSAMOORDENAAR
  DAN MAG DAT NIET . TOCH ??

  DAT OOM BOB VOOR ZIJN PLEURIS JOOD ZIJN MOND MAAR MOEST GAAN SPOELEN

  ???????????????????????? LEES EN HUIVER VARAWAY MET JE LULVERHAAL

  EN DE VARAWAY LOSER DUS STEUN ZOCHT. WAAROM ANDEREN NIET REAGEERDEN

  KIJK ZO’N LOSER PRAAT JE DAN TEGEN . EN HARRY ZEI OOK EVEN DAT HIJ DUS EEN LOSER 1e klas was .

  EN DAN ANTWOORDEN , NEE DAN IS ZO’N LOSER INEENS PLEITEN KNAP HOOR

  LOSERTJE DUS

  ik zou deze grapjas. MET ZIJN GROTE BEK ADVISEREN OM DIT STUK OVER DIE FIJNE JOOD DEZE MASSAMOORDENAAR GOED TE LEZEN , UIT TE PRINTEN EN !!!!!!

  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  VOORAL DE LAATSTE ALINIA GOED TE LEZEN, EN DAARNA DE REST VAN ZIJN ZIELIGE ARMTIERIGE PL…R…S LEVEN ZIJN KOP TE HOUDEN TEGEN OOM BOB

  DANK U

  LEEST U EVEN MEE. EEN 99 JARIGE ONSCHULDIGE JOODSE MASSAMOORDENAAR
  EN DAN HEB IK HET ALLEEN NOG MAAR OVER VIETNAM HOOR

  DE IRAK AFHANISTAN DODEN . ?? COLLATERAL DAMAGE VOOR EEN ASHOLE ALS KISSINGER

  MAAR MENSEN ZOALS U ZIJN DAN NU ONVINDBAAR ALS IK ZE OPEN EN BLOOT EVEN TENTOONSTEL
  Kissinger zat er meestal naast. Ook nu weer met concessies aan Poetin

  De Amerikaanse oud-minister van Buitenlandse Zaken Henry Kissinger (99) zei maandag als onlinegast op het World Economic Forum in Davos dat Oekraïne een deel van zijn grondgebied moet afstaan aan Rusland. Aangezien Kissinger er in zijn lange politieke en diplomatieke leven bijna altijd naast zat, is het verstandig om zijn woorden te negeren, schrijft Jelte Wiersma.

  Henry Kissinger werd vrijdag 27 mei 99 jaar. Hij heeft dus liefst 40 procent meegemaakt van de tijd dat de Amerikaanse republiek (opgericht in 1776) nu al bestaat. Op het moment dat Amerika definitief een supermacht werd, in de Tweede Wereldoorlog, was Kissinger een jongvolwassene. Net zo indrukwekkend is dat hij als geboren Duitser en Jood in 1938 vluchtte voor de nazi’s en in New York een veilige plek vond. Hij diende vanaf 1942 in de Amerikaanse krijgsmacht in Europa en was medebevrijder van een concentratiekamp bij Hannover, in zijn geboorteland.
  Gooi de bom

  Na de oorlog bouwde hij een carrière op als academicus en denktanker en in 1957 vestigde hij zijn naam door in een boek te pleiten voor het normaliseren van de inzet van tactische atoomwapens en die niet te reserveren voor uitzonderlijke situaties. Dit maakte hem populair bij de Joint Chiefs of Staff, een militair adviesorgaan van de Amerikaanse federale overheid. De militaire bazen probeerden jaren president Dwight D. Eisenhower (1953-1961) ertoe te bewegen kernwapens tegen onder meer China in te zetten. Eisenhower – zelf generaal – was zo wijs om dit tegen te houden.

  Kissinger, Vietnam

  Lees meer over zijn periode als minister van Buitenlandse Zaken: Henry Kissinger (1973-1977): verafgood en verguisd HALLO ????

  In zijn zucht naar macht ??? HALLO .. – hij vond andere intellectuelen vrijblijvend door niet politiek te worden – steunde Kissinger telkens de uiteindelijk verliezende presidentskandidaat, tot Richard Nixon in 1968 de presidentsverkiezingen won. Kissinger diende vervolgens als Nationaal Veiligheidsadviseur (1969-1975) en als minister van Buitenlandse Zaken (1973-1977) onder Nixon en diens opvolger Gerald Ford. Sinds 1982 is hij met de oprichting van zijn internationale adviesbureau Kissinger Associates een soort superlobbyist geworden, heeft hij een publieke rol als commentator en is hij (on)gevraagd ad-hocadviseur van Amerikaanse presidenten.

  Het is lastig om niet enige bewondering voor deze razendslimme en nog altijd hardwerkende man op te brengen. Maar, en dat is een grote ‘maar’, Kissinger schoot nogal eens mis.
  Vluchten uit Vietnam

  Zijn bekendste wapenfeiten als Nationaal Veiligheidsadviseur en minister van Buitenlandse Zaken zijn de terugtrekking van de Amerikaanse soldaten uit Vietnam en het toelaten van China tot de op recht gebaseerde westerse orde. President Nixon erfde begin jaren zeventig de Vietnamoorlog van zijn voorganger Lyndon B. Johnson en beloofde die oorlog eervol te beëindigen. Kissinger was de man die dat voor elkaar moest boksen

  In een ingewikkeld spel met de communistische machten Sovjet-Unie en China, die Noord-Vietnam geld en wapens gaven, wist Kissinger in 1973 een vredesakkoord te sluiten met communistisch Noord-Vietnam. Amerika trok zich terug en het min of meer democratische Zuid-Vietnam werd in 1975 – de vredesakkoorden werden meteen verbroken – ingenomen door de communisten. Beelden van de Val van Saigon en de evacuatie per helikopter van het Amerikaanse ambassadepersoneel maken nog altijd indruk.

  XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

  Wat kreeg Kissinger voor elkaar? Niets eigenlijk. De oorlog om de democraten in Vietnam te beschermen was verloren. Zo’n 60.000 Amerikanen waren er voor niets gesneuveld

  XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
  hallo mond spoeler ben je er nog ?? zal wel niet he ??

  oom napalm en agent orange gooier ook zo’n onschuldig iets van uw kissinger

  hjet aantaal doden is niet eens te schatten !!!

  WE PRATEN OVER EEN 2 MILJOEN 320.000 DODEN EN MILJOENEN MILJOENEN GEWONDEN , TOT DE DAG VAN VANDAAG

  DUS IK MOEST MIJN MOND SPOELEN GRAPPIGE ASHOLE ??

  DANK U

  ZO EEN GOED BEGIN VAN DE MAANDAG MORGEN !!!!

  OOM BOBZELUF a.k.a strandstoel

  Like

  • LUCIA zegt:

   @Bobzelf : FWIW ik heb me ook blauw geergerd aan het geprijs en het bijna engelenvleugels aanmeten van deze stille moordenaar , van hem was toch ook de leus dat de oude mensen useless eaters zijn en dan op dit Forum, hem als bijna heilige doen neerzetten van sommige mensen …kijk dat zijn die 1,5 hersencel momenten van medeforum genoten die je irriteren.

   Like

 9. karton zegt:

  Klimaat , klimaat , klimaat ?! Ik kan ´t woord niet meer horen, het hele klimaat interesseert mij geen ene moer want ik kan er niks aan veranderen, hoeveel plastic rietjes ik ook weiger te gebruiken of doordat ik géén wattenstaafjes meer in de Noordzee gooi. Zolang de aarde bestaat is er óók al “klmaat” op aarde , de ene keer warm en een poos later weer eens koud, kijk naar wat er aan fossielen wordt gevonden op plekken in ’t binnenland waar dus járen geleden eens een zee én zeer warm weer was. In de Noordzee vindt men botten van beren en mammoeten, óóit was daar dus geen zee. Maar ach, weten die dwaze Fransje Timmermans en Robje Jetten veel ? Wel nee, ze weten NIET veel, zelfs helemaal niks, ze lullen uit hun nek, de gekken.
  In Frankrijk zwemt een orka in de één of andere rivier, komt vast door de klimaatsverandering, dat beest lacht zich kapot : “Stomme mensen denkt hij/zij, ik vind ’t hier leuk, véél vis te eten enz”.
  Wanneer denken niksnutten als Fransje en Robje eens aan ’t LÉÉFklimaat in ons landje ? In de grote steden is bijna niet meer gewoon te leven, het leefklimaat is totaal vernield tgv de ongebreidelde binnenkomst van niet-europeanen die ons volledig proberen “onder te sneeuwen”, doe daar eens wat aan ipv jullie eigen hobby’s uit te voeren.

  Geliked door 3 people

  • karton zegt:

   @ karton.
   Helaas is de in Frankrijk rondzwemmende orka overleden. Het beest zwem in de Seine bij Parijs, `gelukkig in de Seine en niet in de Meine`, denk ik dan maar !
   Klimaat-idioten hebben inmiddels beweerd dat het beest is dood gegaan vanwege de slechte klimatologische omstandigheden ter plaatse.

   Like

 10. bobzelf zegt:

  KIJK BERTUS . DIT WERD NOOIT GEBLOKT ???

  HEEFT SLECHTS ?? 1.372.000 KIJKERS .

  EN MIJN STUKKIE PROZA MAG NIET ?/ WHAHAHA

  HUGGIE

  IK HOOP DAT DIE BIJBEL FANATICUS . WE HEBBEN HET ECHTE GELOOF

  OOK MEELEEST

  Like

 11. Jean zegt:

  Nooit doe ik de deur open voor religieuze waanzinnigen, nooit laat ik ze binnen.

  Geliked door 1 persoon

 12. Ravian zegt:

  Yep, het zijn gelovigen, ze noemen het niet voor niets “de groene kerk”, en daarom valt er met hen ook niet te discussiëren, omdat ze niet in staat zijn om wetenschappelijke argumenten te accepteren.
  En hetzelfde geld voor de “linkse kerk” waar dit nieuwe geloof uit is voortgekomen, ook daar geld dat je net zo goed tegen de muur kunt gaan staan praten, omdat ze allemaal een vijf centimeter dikke plank eikenhout voor de kop hebben.
  Gelovigen zijn de gevaarlijkste mensen ter wereld, omdat je ze zonder enig tastbaar bewijs alles kunt wijsmaken, en het bijbehorende fanatisme vervolgens tot terrorisme en ander onheil kan en zal leiden.
  Daarom is wat er momenteel in het onderwijs gaande is ook zo desastreus, omdat ze er de jonge generatie het zelf denken afleren, omdat ze er het “geloven” propageren.
  Ze kweken er gewoon rekruten voor de groene kerk, en voor de linkse kerk, en voor de lgbtq kerk, etc., enz.

  Geliked door 1 persoon

 13. Waaruit blijkt dat de Britten dan op papier wel uit de EU zijn gestapt maar wel gewoon de doctrine van Brussel blijven volgen nadat wegens Rusland het aardgas plotseling groen moest worden.
  Het kan zijn dat in GB gedacht wordt dat ze met Johnson een conservatief gekozen hebben maar zoals achteraf blijkt is ook hij gewoon een neo liberaal

  Geliked door 2 people

 14. jungleelephant zegt:

  Werd tijd!

  Geliked door 1 persoon

 15. BigLJohn zegt:

  De klimaatbelasting komt er aan alsmede een flinke belasting op uw koophuis met daarnaast stikstofbelasting. Maar wie zal er tegen die tijd nog geld te besteden hebben, zelfs de beter gefortuneerden zullen niet kunnen overleven ten tijde van een hyperinflatie die binnen korte tijd te verwachten valt.

  Like

 16. ronjaspers zegt:

  Ik hoop niet dat mensen mij het kwalijk nemen maar ik heb veel moeite met deze hoop porno.De satanische globalistische elite plannen de NWO agenda al ongeveer 100 jaar.Die zullen vechten tot de laatste snik.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s