Verzekering “One America”: Oversterfte van 100.000 doden per maand. Tendens stijgend!

(Door: Matthias Oldorff – Vertaling: E.J. Bron)

Deze trend blijkt uit de data van alle aanbieders van levens- en pensioenverzekeringen in de VS, aldus de bestuursvoorzitter van “One America”, Scott Davison! De doden zijn mensen uit de werkende bevolking, 18-64 jarigen, dus geen gepensioneerden. Een dergelijke dramatische ontwikkeling is volgens de insiders in de branche nog nooit eerder in de geschiedenis voorgekomen!

Scott Davison verklaarde al in januari 2022 tegenover de economische kamer van de staat Indiana wat deze stijging van het aantal sterfgevallen met 40% voor gevolgen zal hebben. In Europa is een artikel over het thema geblokkeerd [link], er is echter wel een YouTube-video over [link].

We maken op dit moment de hoogste sterftecijfers mee die we in de geschiedenis van deze branche ooit gezien hebben – niet alleen bij ´One America´”, zei Scott Davison, de CEO van de onderneming, tijdens een online persconferentie deze week. “De data komen overeen met die van alle spelers in deze business”.

Davison zei dat de stijging van het aantal sterfgevallen “enorme, enorme aantallen” zouden zijn, en dat het geen oudere mensen zouden zijn, die sterven, maar “hoofdzakelijk mensen in de leeftijd van 18 tot 64 jaar”, werknemers van ondernemingen, die levensverzekeringen bij ´One America´ zouden hebben.

En wat we zojuist in het derde kwartaal gezien hebben en wat zich in het vierde kwartaal voortzet, is dat de sterftepercentages 40% hoger zijn dan voor de pandemie”, zei hij.

Alleen om u er een voorstelling van te geven hoe erg dat is: een catastrofe, die eenmaal in de 200 jaar voorkomt, zou een stijging van 10% tegenover de tijd voor de pandemie betekenen”, zei hij. “40% is dus een ongehoord percentage.”

Scott Davison, bestuursvoorzitter van “One America”.

Stijgend aantal sterfgevallen

Bij een zogenaamde sigma gebeurtenis wijken de data, in dit geval het aantal sterfgevallen, met drie standaardafwijkingen van het gemiddelde af en zouden volgens de CEO overeenkomen met een stijging van 10%, een gebeurtenis die normaal gesproken misschien eenmaal in de 200 jaar zou voorkomen. Daarbij gaat het duidelijk niet om zogenaamde “Covid-doden”. De desbetreffende mensen sterven aan kanker, auto-immuunziektes, hartinfarcten, beroertes enzovoort, dus aan aandoeningen, die door de Amerikaanse gezondheidsautoriteit FDA in een interne presentatie al lang als vaccinatie-bijwerkingen bekend zijn [link, pagina 16].

Het is afzienbaar dat de verzekeringsconcerns, die rekening houden met enorme verliezen, financiële ondersteuning van de staat nodig zullen hebben.

Gemiddeld sterven er in de VS ongeveer 7755 mensen per dag [link]. Een stijging van het aantal sterfgevallen met 40% betekent dat er dagelijks 3100 personen meer overlijden. Elke maand sterven er dus 93.000 meer mensen dan gebruikelijk. De data zijn afkomstig uit het derde kwartaal van 2021. Omdat de vaccinaties het immuunsysteem successievelijk steeds meer schade toebrengen, zijn de actuele cijfers vermoedelijk ondertussen nog wezenlijk dramatischer.

Bron:
pi-news.net
Door: Matthias Oldorff

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Verzekering “One America”: Oversterfte van 100.000 doden per maand. Tendens stijgend!

 1. paulzwueste zegt:

  Lat je maar lekker prikkeee….!

  Geliked door 2 people

 2. JooJootje zegt:

  In de toekomst zullen er vragen gesteld worden bij het afsluiten van een levensverzekering, “heeft u in het verleden een Covid vaccinatie gehad?” zo ja dan zal dat worden verwerkt in uw premie.

  Geliked door 2 people

 3. bobzelf zegt:

  WEL GLOEIENDE GLOEIENDE GLOEIENDE

  HOEVEEL KEER ,HEB IK NOU GEROEPEN ,

  GA SNEL VOOR JE 1.2.3. SPUIT EN JE BOOSTERTJE ??

  WANT DAN KAN JE BIJ DE MC . DONALDS LEKKER NAAR BINNEN !!!

  MAAR U WIST HET BETER HE ??

  EIGENWIJS WHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAH

  OOM WUHAN

  Geliked door 1 persoon

 4. koosv8 zegt:

  Maar, moet daar nog iemand voor opgehangen worden, of laten we deze idioten gewoon verder hun gang gaan.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s