Deze schatjes komen ons straks helpen met tomaten plukken . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “vester71“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Deze schatjes komen ons straks helpen met tomaten plukken . . .

 1. karton zegt:

  Franse probleemjongeren kunnen in Nederland worden tewerkgesteld, althans dat wil de één of andere totaal doorgedraaide c.q. doorgesnoven “Haagse politicus”. Zij zouden bijv. in de horeca kunnen gaan werken, vindt zo’n gekke figuur in “Den Haag”.
  Ik weet niet zeker of ik óók in aanmerking kom voor Franse “hulp” maar dan zou ik wel héél erg graag een plm. 25 jarige Francaise willen inhuren (maar graag zónder problemen) die mij ’s morgen ff komt douchen en natuurlijk óók afdrogen, verder ook nog zo ééntje voor licht huishoudelijk werk, zoals ff op haar knieën ónder de kast stoffen, een klein afwasje doen en m’n pyama klaarleggen voor m’n welverdiende nachtrust.
  U begrijpt het vast wel : ik wens deze hulp alléén maar om m’n echtgenote te ontlasten. (!!!!!!!!)

  Geliked door 2 people

 2. Hovawart zegt:

  De kandidaten voor een ministerspost of staatssecretarisbaantje verplichten om één jaar in een multicultureel volksbuurtje te wonen,…….om de kloof tussen burger en politiek te verminderen en het inzicht te vergroten…If you can’t solve it, it isn’t a problem, it’s reality. Sometimes reality is the hardest thing to understand and the thing that takes the longest to realize. But once it hits you in the face you’ll never forget it. It will always be there in your memories and future descision making, sometimes that is the best way to learn and look at it.

  Like

 3. Ravian zegt:

  Het enige wat die komen plukken is de vruchten van andermans arbeid.
  Wel dankzij de partij van de rode tomaat, dat dan wel weer.
  Ach ja, als straks de chaos uitbreekt dan komen ze er vanzelf achter dat Nederland heel wat groter is dan de Schilderswijk, en dat hun strootje toch het kortste is.
  Alleen jammer dat we, dankzij het partijkartel, tot het zover is nog met dat gajes opgescheept zitten.

  Geliked door 3 people

 4. Wim Vreeswijk zegt:

  Krankzinnig idee van Macron !

  Like

 5. Oliedom zegt:

  Die schatjes komen nu al af en toe bij ons langs voor een overvaltje of voor de drugs, dus niets nieuws onder de zon.
  Maar het is GVD complete waanzin dat die bastaarden compleet niet worden aangepakt en naar hun zandbak worden getrapt, zowel niet door die fransozen als Nederland.

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Oliedom op 14-6-2022 om 19.57 u.
   Zowel in Nederland als in Frankrijk staat een héél apart figuur aan de leding van de “regering”.
   Frankrijk heeft ene Mini Macron die is gehuwd met z’n “eigen grootmoeder” en wij hebben ene Quasimodo Rutte waarvan men niet weet of hij (of is ’t tóch een omgebouwde “zij”?) “het” doet met mannen, vrouwen, kindertjes en/of dieren.
   Beide mensjes, Macron en Rutte, vallen aldus in de categorie : hebben dringend hulp én begeleiding nodig op hun (hopelijk nog korte) levenspad.
   Ik vind het erg opvallend dat zulk soort psychopaten een land kan gaan leiden, hoewel, het is OVERDUIDELIJK dat zij dát helemaal NIET kunnen.

   Like

 6. Peter zegt:

  Snap heel goed dat het CDA op 6 zetels staat vind het er nog 6 teveel maar ze werken er gelukkig hard aan om zichzelf op te heffen,ga vooral zo door.

  Geliked door 2 people

 7. scherpschutter1943 zegt:

  Nederland is een volkomen naar de kloten geholpen land, door het partijkartel onder leidng van topcrimineel rutte. Er is niets meer aan te doen en dus komt het nooit meer goed, tenzij Poetin een bom laat vallen op het binnenhof, waar ze toevallig nou eens allemaal aanwezig zijn. Ze zullen er niets van merken. R.I.P. kartelpolitici

  Geliked door 1 persoon

 8. pepo Copyright zegt:

  Na de boeren moeten de tuinders weg.
  Als de vele ( arbeids) immigranten permanente verblijfsvergunning hebben ontvangen zullen de tuinders geruimd gaan worden.
  Staat in hun agenda 2030.

  Geliked door 1 persoon

 9. Hovawart zegt:

  ♫ Welkom,♪ welkom ♫ welkom ♪,…in het afvoerputje van Europa.

  Geliked door 1 persoon

 10. Julia zegt:

  Wees allen welkom in de verzamel en puinbak van voorheen Nederland waar eigen burgers niet meer tellen en schorem uit alle werelddelen wordt binnengehaald en voorzien van een verblijfsvergunning met als beloning een levenslange uitkering en een woning. Er kan nog veel meer bij wat maakt het nog uit dit land is door de politieke onbenullen en mede dankzij een groot aantal deug schaapjes compleet naar de klote. De enige waar ik medelijden mee heb zijn onze kinderen waarvoor nu niet een bepaalde mooie toekomst wacht. De tijd van bloemetjes en de bijtjes is voorbij en komt nooit meer terug.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s