Het “plan” van het kabinet . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Laura)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Het “plan” van het kabinet . . .

 1. Rensk. zegt:

  Intelligente plannen zal Rutte zeggen. Wat een stel clowns. Media roeptoetert dat er helemaal niet zoveel migranten binnenkomen.Valt allemaal wel mee zeggen zedan. Dat er geen huizen genoeg zijn daar hoor je ze niet over. Hoezo zijn wij verantwoordelijk voor asielzoekers?Houd daar eens mee op. Daar hoor je die stupids niet over.’Die media moet weg samen met Rutte en dat hele achterlijkheidskabinet;

  Geliked door 4 people

 2. Rosa zegt:

  Geliked door 3 people

 3. Bob Fleumer zegt:

  Dit kabinet heeft geen plan het is chaos all over!!!

  Geliked door 2 people

 4. Ravian zegt:

  Yeah, en enkel de guillotine GAAT het nog kunnen oplossen.
  Tsjakka…

  Geliked door 5 people

 5. Hovawart zegt:

  Een kabinet van managers, effectief management dat het chronisch ontbreekt aan het hanteren van de juiste stijlen, technieken, theorieën, kennis, leiderschap en maar te zwijgen aan charisma, het nemen van beslissingen en het geven van antwoorden een steeds lastiger onderwerp blijkt te worden, om over het creëren van draagvlak maar te zwijgen….triviale zaken in hun optiek.
  Dat georganiseerde zwijgen gebeurt in Brussel zelfs in alle talen, en wanneer er dan toch een beslissing, besluit of stelling genomen dient te worden, komen de managers steevast met een Plan A en Plan B methode, (Rutte bedient zich liever van Punt 1, 2, 3, 4, of 5,….dat kun je op de vingers van één hand natellen…..zodat zelfs kinderen het snappen)
  Plan A is de meest gangbare optie om beslissingen zó vér mogelijk door te schuiven, Plan B is vaak een optie waarbij men hoopt en bid dat de situaties/omstandigheden/inzicht/noodzaak vanzelf veranderen……maar bij de oeverloze herhalingen van Kamervragen dan de schuldvraag fluks doorspelen naar hun departementen….
  De moderne politiek is gecorrumpeerd door het bestuurlijke onvermogen van baantjesjagers en carrièremutsen…….alles voor een vinkje op hun curriculum vitae..(krokodillentranen of onderliggende ziektes redden meestal bij ernstig gezichtsverlies).

  Geliked door 3 people

 6. jungleelephant zegt:

  Ik vraag me af waar wij die zolen/dozen voor betalen?En dan houd ik het nog heel netjes!

  Geliked door 2 people

 7. M. Hounjet zegt:

  6 grote nullen, die niets, helemaal niets kunnen, alleen Nederland in de problemen rijden, en daarvoor de hoofdprijs krijgen

  Geliked door 2 people

 8. ronjaspers zegt:

  Conclusie: Het corrupte nazi bilderberg/WEF kabinet moet opgelost worden.

  Geliked door 4 people

 9. Blaffertje zegt:

  Prima.
  Doen we 👍🏻

  Wij kunnen het zelf ook veeeeeeel beter oplossen dan dat stel overbetaalde idioten in de tweede kamer.

  Geliked door 2 people

 10. Freya zegt:

  ze willen het aan de maatschappij overlaten. Prima idee. Dan ligt de weg open om daadwerkelijk dingen anders aan te pakken. Ik zelf ben penningmeester geweest bij een groep mensen (+/- 200) die een lokaal geld hebben. Deze groep mensen had geen status zoals een vereniging of stichting. De groep is organisch ontstaan (mond-op-mond reclame) en heeft in de 25 jaar tijd dat het bestaat nog maar 1x subsidie aangevraagd. De organisatie was er een van houtje touwtje met een kerngroep maar niet echt een bestuur. Er was een levendige handel met gemiddeld 40 transacties per week. De software was zelf geschreven.
  Wat ik wil zeggen is dit: er zit een enorme kracht in de maatschappij, en als je die weet aan te spreken dan kan er erg veel. En fuck hoger opgeleiden. Die zijn als zand in de machine.

  Geliked door 3 people

 11. paulzwueste zegt:

  Compliment en zó is het….!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s