Zweden: Ebba Åkerlund´s graf meer dan 100 keer gevandaliseerd

(Door: “DissidentNL”)

En sindsdien hebben ze nog eens honderdduizenden moslims geïmporteerd…, omdat eeuh de islam een religie van vrede is, en van de ontheiliging van de graven van de christelijke kinderen die ze vermoorden.

Breitbart:

Ebba Åkerlund, die slechts 11 jaar oud was toen ze werd vermoord tijdens de terreuraanslag in Stockholm in 2017, heeft haar graf volgens haar vader al minstens honderd keer ontheiligd zien worden.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Zweden: Ebba Åkerlund´s graf meer dan 100 keer gevandaliseerd

 1. Angélica zegt:

  Volgens mij klopt er iets niet…

  Vrouwen in Nederland die een hoofddoek dragen, beweren dat ze dat in vrijheid doen. Lale Gül die géén hoofddoek draagt, wordt ernstig bedreigd en is in levensgevaar…

  Toen in 2019 vanwege veiligheidsrisico’s de burqa in Nederland aan banden werd gelegd, trokken linkse Nederlanders en moslimorganisaties gezamenlijk op om hiertegen te protesteren. Nadat de Taliban in Afghanistan de macht overnam en vrouwen verplichtte om niet langer een broek of rok te dragen, zwegen deze organisaties…

  De schuld van alle ellende die het gevolg is van het toelaten van vele tientallen miljoenen moslims in Europa, ligt bij de regeringsleiders. Zelfs Merkel ‘Wir schaffen das’ heeft toegegeven dat de integratie van moslims in Europa is mislukt en de multiculti-maatschappij niet functioneert. Desondanks blijven de deuren voor deze agressievelingen en criminelen wagenwijd openstaan…

  Like

  • Wakkere Joost zegt:

   Ja bedreigd met medewerking van andere moslima s etc
   Dus vandaar wij doen dat vrijwillig gat het kwartje nu nog niet vallen?
   Die moslim sekte is door en door verrot en ziek.
   en toevallig heb ik zo een zieke moslima feeks als buurvrouw.
   En als het ze uitkomt zijn ze vaak noch erger dan hun mannetjes
   met terreur die ze vaak voor hun karretje spannen als het ze zo uitkomt.
   Ze stijgen zo in aanzien bij hun aanhang.
   Het is gewoon gehersenspoeld tuig anders niet.
   En een achterlijke cultuur.

   Like

  • Tja Angélica.
   Het is niet zo moeilijk te begrijpen hoe dat zit met die kopvodden gekken.
   Een aantal organisaties die zich inspannen om te vertellen dat dit allemaal op vrijwillige basis gebeurd hangen aan de subsisietiet en hebben allemaal directies die zwaar betaald worden dus moeten ze soms met verklaringen komen’
   Of die verklaringen enig hout snijden doet er in het geheel niet toe, als de subsidiestroom maar blijft vloeien om hun zakken te vullen.
   Als voorbeeld geef Ik de mensensmokkelaars in de middelandse zee als voorbeeld.
   Heet is al jarenlang duidelijk dat die in contact staan met criminelen in noord Afrika om die boten op de juist tijd op de juiste plaats te hebben wat word geregeld in onderlinge communicatie.
   Ter vergelijking
   Doet de politie onderzoek naar een persoon hebben ze binnen no time zijn hele telefoongebruik in kaart gebracht en kan een veroordeling geregeld worden.
   Bij de mensensmokkelaars lukt dat niet want laten die nou toevallig allemaal in bed liggen met een aantal politieke partijen, met name politieke partijen die het globalisme voor staan.
   Nou heb Ik de neiging om nogal eens de waarheid te zeggen en daarom kan dit ook eenvoudig politieke corruptie genoemd worden want dit soort corruptie levert voorlopig nog steeds stemmen op van de gütmensch

   Like

 2. Angélica zegt:

  Het toppunt van domheid, naïviteit, weg-met-ons, wokenes, inclusiviteit en diversiteit is mevrouw van Gennip.

  Geradicaliseerde moslims die nergens voor terugdeinzen hebben in Parijs hun eigen banlieues veroverd. Het zijn no go areas waar noch de politie noch het leger durven ingrijpen. Erger dan dit kom je in Europa nergens tegen, zelfs niet in Molenbeek en Malmö!

  Maar:

  https://www.ad.nl/werk/van-gennip-franse-jeugdwerklozen-uit-voorsteden-hier-welkom-om-te-werken~a8b4f4a6b/

  Van deze lieden heeft nog nooit iemand gewerkt en ze leven van diefstal, wapen- drugs- en vrouwenhandel. Bovendien financieren salafisten uit Saoedi-Arabië hen om angst te zaaien door middel van terreur. Zo willen ze uiteindelijk bereiken dat Parijs de hoofdstad wordt van islamitisch Eurabië.

  Deze vrouw overtreft Halsema en Merkel in domheid. Ze is een groot gevaar voor Nederland want ze wil heel bewust terroristen naar Nederland halen die zelfs nog een graatje erger zijn dan de zogenaamde kalifaatkippen. Denk maar eens aan ‘Bataclan’!

  Geliked door 1 persoon

 3. roheline1 zegt:

  Ontheilig alle moskeen in Europa, tot aan de grond.

  Geliked door 1 persoon

 4. koddebeier zegt:

  Wat een krankzinnige smeerlap(pen) !!!

  Like

 5. oliedom zegt:

  Ik begin mij steeds meer te ergeren en kwaad te worden op die bastaarden (Regeringen) uit europa, die dit soort tuig niet knalhard durft aan te pakken en dus naar hun land terug trapt, vooral in Nederland wordt dat tuig met fluwelen handschoenen verwend.

  Like

 6. Ravian zegt:

  Schokkend plaatje hè.
  Nou, dit was niet het gevolg van een verschrikkelijk ongeluk maar het gevolg van een aanslag gepleegd door een gepamperde “zielige” vluchteling.
  En Ebba was niet het enige slachtoffer van die aanslag, enkel het slachtoffer waarvan ze het beeldmateriaal zo veel mogelijk uit de media gehouden hebben, zoals ze dat met alle “foute” slachtoffers doen.
  Als Ebba Akerlund Alan Kurdi geheten had dan was er van haar trieste overblijfselen een gedramatiseerde fotoreportage gemaakt, en dan hadden die plaatjes maandenlang de voorpagina’s gesierd.
  Dan was ze als tranentrekker gebruikt om de deugmensen voor de linkse omvolkingskar te spannen.
  En om dezelfde reden hebt u de plaatjes van de, letterlijk, slachtpartij in het Bataclan theater nooit te zien gekregen, en ook niet die van de promenade in Nice, waar het vol lag met de plat gewalste lijken van vrouwen en kinderen.
  Dat “speelt Wilders maar in de kaart” tenslotte.
  In het Bataclan theater zijn tientallen jonge mensen ritueel geslacht, van de mensen die naderhand de lijken moesten bergen, dat zijn dezelfde mensen die dagelijks verkeersslachtoffers van de périphérique schrapen, hebben er buiten het theater staan te kotsen.
  Als de beelden van wat er in het Bataclan theater gebeurt is één keer gedurende “prime time” ongecensureerd op de staats televisie te aanschouwen zijn dan is het in één keer met de “multiculturele” linkse droom, en het hele linkse omvolkingsproject, afgelopen.
  Daarom mag u die beelden niet zien.
  Daarom zijn slachtoffers als Ebba “foute” slachtoffers, omdat ze de linkse agenda in gevaar brengen.
  En daarom is het belangrijk dat de alternatieve media er voor zorgt dat deze slachtoffers niet vergeten worden.
  Herdenk Ebba, door de socialisten geofferd op het altaar van hun multiculturele tempel, herdenk haar en al die andere brutaal vermoorde onschuldige slachtoffers van de foute ideologie die islam heet.
  Maar vergeet nooit dat de islam enkel in Europa kan existeren bij de gratie van het socialisme.
  De islam is het onkruid, maar het socialisme is zijn wortel.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s