Politie pakt plofkrakers uit de Maghreb

(Door: Manfred Rouhs – Vertaling: E.J. Bron)

Wat zijn dat eigenlijk voor mensen, die complete bankfilialen opblazen om enkele duizenden euro´s contant geld uit geldautomaten buit te maken? Welnu, laten we zeggen: die zijn niet van hier. Ze vallen uit het Benelux-gebied Duitsland binnen en profiteren van de onbewaakte grenzen.

´s Morgens vroeg op 16 juni 2022 was er een ontploffing in een filiaal van de Westerwald Bank in Kroppach in de Duitse deelstaat Rheinland-Pfalz. Zoals zo vaak overtreft blijkbaar ook in dit geval de zaakschade de waarde van de buit aan contant geld. Waar ooit een geldautomaat stond, is het nu een puinhoop.

Diezelfde nacht nog werden twee daders opgepakt, vijf anderen ontsnapten eerst in een personenauto met een Nederlands kenteken. Hun wilde rit in de richting van de Nederlandse grens eindigde op 17 juni bij een gesloten spoorwegovergang in Bonn-Beuel.

De Kölner “Express” is in staat tot het kunststukje om uitgebreid over de plofkraak te berichten, zonder echte informatie te geven over de achtergrond van de daders. Je hoeft echter alleen maar de foto´s van de gearresteerden beter te bekijken om jezelf daar een beeld bij te maken. Verder commentaar overbodig.

Plofkrakers richten elk jaar in Duitsland voor miljoenen schade aan. Volgens informatie van de politie van de deelstaat Nordrhein-Westfalen wonen de meeste daders in het gebied Utrecht, Rotterdam en Amsterdam. Ze zijn “overwegend afkomstig uit Marokkaans-Nederlandse criminele groepen (…). de Nederlandse politie schat hun aantal op ongeveer 500 tot 700 personen.”

Duitsland laat zich dus al jarenlang door minder dan duizend Maghrebijnen terroriseren, die zich in Nederland verschansen, van daaruit steeds opnieuw expedities naar het Duitse buitgebied ondernemen en zich daarna in hun rustige achterland achter de Maas terug te trekken.

Een vastberaden handelende Duitse politiek zou vast en zeker maar enkele weken nodig zijn om voorgoed met dit probleem af te rekenen…

Bron:
pi-news.net
Door: Manfred Rouhs

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op Politie pakt plofkrakers uit de Maghreb

 1. Ton Ruygrok zegt:

  Nou weet je…., het komt overheden wel goed uit .. ( misschien orkestreren ze het zelf wel, waarom zou men anders graag criminelen willen importeren…..) die geweldadige kraakjes .. eens temeer reden contanten af teschaffen…
  En het gros van NL en daar buiten zal vinden .., ‘ja helaas het moet wel’..
  En zo weet men de zinnen en meningen te bespelen en te manipuleren…
  Ton Ruygrok, Monster

  Geliked door 2 people

  • Lucie zegt:

   Oh wat heb je gelijk!!!!!

   Like

  • Harry zegt:

   Die indruk heb ik ook !
   Ze gebruiken het geteisem om hun doelen te bereiken .
   Vraag me af waarom ze na jaren van dit soort gedonder die bendes nog steeds niet hebben opgerold .
   Nou ja , we hebben wel een idee …………
   Dat antifa tuig laten ze ook gewoon los lopen , komt van pas ………..

   Geliked door 1 persoon

  • Jan J zegt:

   Dat de politiek het contant geld wil afschaffen is wel duidelijk. Als dat gebeurd is zijn we echte slaven.
   Maar de meeste burgers werken hier wel aan mee omdat het zo gemakkelijk en veilig zou zijn.
   Misschien is het gemakkelijk , maar veilig beslist niet. Informeer maar naar de schade met internetoplichting welke tientallen meer private personen betreft met een zeer hoge schade
   Ook als je elektronisch betaalt leg je je prive bloot. Met een druk op de knop weet men waar en hoeveel aan welke producten uitgeeft

   Like

 2. Ravian zegt:

  Ja ja, maar als je op vakantie gaat bespaart het je aan de Duitse of Franse grens wel mooi TWEE keer twee eindeloze minuten oponthoud.
  Das toch mooi VIER minuten per jaar gespaard, en als je naar Spanje gaat dan praat je zelfs al over ACHT minuten, en naar Italië over maar liefst TWAALF minuten.
  Dus niet net doen of Schengen enkel nadelen heeft hè.
  En die vluchtelingen kosten maar dertig miljard per jaar.
  Dat is slechts 6000 Euro per tweeverdiener gezin per jaar.
  Krijg je toch mooi jaarlijks tot wel12 minuten van je leven voor terug.
  En dat we dit jaar, net als de afgelopen 2 jaar overigens, van wegen corona hoax en de inflatie hoax niet op vakantie kunnen dat doet daar NIETS aan af.
  Het blijven toch mooi een hypothetische twaalf minuten gespaard.
  En zo houd je de voedselbanken ook een beetje bezig tenslotte.

  Hoezo Nexit?

  Geliked door 3 people

 3. Boike zegt:

  Waar maken die Moffen zich toch druk over. Dit wilden ze toch. Open grenzen en de kansparels onbelemmerd toegang verstrekken. Alle problemen, die wij te berde brachten werden weggewimpeld. Frau Merkel, dat kreng uit de oude DDR, heeft het zelf gezegd: “Wir werden es schaffen”. Wel, ga dan niet zeuren, maar ga het dan maar lekker schaffen. Die lummeltjes uit Allochtonia zijn lekker bezig. Ze kwamen hier, om te kansparelen.

  Geliked door 3 people

  • hannah zegt:

   namens een Moffin ….. kunnen we dat woord niet achterwege laten ….. tevens de kaaskoppen …

   Like

   • droevige mof zegt:

    Ik denk niet dat het slecht bedoeld is, Ik denk niet dat het slecht bedoeld is, want elke mof is een Duitser, maar niet elke Duitser is een mof. Ik heb hier vaak te horen gekregen dat ik mijn naam moet veranderen omdat ik een aangename Duitser ben en geen mof. Een mof is een dominante betweter die onvoorspelbaar en humorloos is. Ik heb de naam toch gehouden, gewoonte of paradoxale interventie.

    Geliked door 1 persoon

  • Htskday zegt:

   Wat is het verschil dan tussen moffen en kaaskoppen??
   Hier in Nederland gebeurd precíes hetzelfde!! :

   “”Dit wilden ze toch. Open grenzen en de kansparels onbelemmerd toegang verstrekken.””

   Like

   • Bert v zegt:

    Er zitten wel een zeer groot aantal gynaecologen bij.
    Daar is hier ook een tekort aan.
    Zij onderzoeken de jonge meisjesschoenen genoemd,

    Like

 4. Waarom niet af geknalt.
  Het zal namelijk niet zo zijn dat ze aan hun proefstuk bezig waren.
  Daarbij geeft dat een overduidelijk signaal een hun maatjes.

  Geliked door 4 people

 5. daders liquideren, de beste methode. Niet na zovel jaar gevangenisstraf maar direct na de uitspraak. Is het snel over.

  Geliked door 4 people

 6. Vilseledd zegt:

  Kunnen ze ze niet gewoon laten verdwijnen, zoals de Argentijnen deden? Is het meteen ook niet meer ‘leuk’ voor andere zandhapperts.

  Geliked door 3 people

 7. Republikein zegt:

  Plofkippen arresteren lukt beter

  Like

 8. R Thomasson zegt:

  Men kan het bericht over de plofkraken, zonder echte informatie over de achtergrond van de daders, op twee manieren bekijken: a) totale minachting van de overheid voor de lokale bevolking. Men beschouwt de gedupeerden als toevallige prooi van gevaarlijke geïmporteerde getinte beesten die bescherming moeten krijgen, alsof ze zeldzame dieren zijn. Bijv.: wolven, Eur. Beren enz., b) het gebrek aan informatie benutten op positieve wijze t.b.v. de autochtone bevolking. D.w.z. de situatie gebruiken om het aantal van deze geïmporteerde beesten uit te dunnen. Geen informatie over de daders, betekent dat ZE NIET BESTAAN! Men kan ze naar een soort goelag-achtige interneringskamp sturen in Belarus, Moldavië of een andere Oost Europees land. Daar vandaan (een volle vliegtuig) deporteren naar een Afrikaans land Bijvoorbeeld Congo, Sierra Leone of Rwanda.

  Like

 9. Stef zegt:

  Vliegtuig met losklep boven Marocco is de beste oplossing. Soort van 757.
  Familie mag gratis mee.

  Like

 10. Gerrit zegt:

  Het laten ploffen van de automaten gaat daar blijkbaar makkelijker dan hier. Het zijn er inmiddels zoveel dat men zich afvraagt waarom de Politie niet wat slimmer bezig is. Meerdere personen in een snelle Audi met Nederlands kenteken die in de nacht het land binnenkomt.Vertrokken vanaf Utrecht of Amsterdam.

  Like

 11. Steven zegt:

  Ennuh.. reden ze toevallig ook in een dikke Audi?.. want dat is toch standaard bij die knulletjes met afgeschoren koppen?

  Like

 12. BigLJohn zegt:

  De gelegenheid maakt de dief. Je zet de voordeur van je huis toch ook niet blijvend open, compleet met een bord oor je deur met; iedereen is welkom, niemand word hier gecontroleerd, neem mee wat van uw gading is. De buurt zo denken dat u rijp bent voor het gesticht.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s