De ergste ontkenners zijn immigratie-ontkenners

(Door: Maaike van Charante)

De zwarte schapen van deze tijd zijn de klimaatontkenners, de coronaontkenners en nu zelfs de stikstofontkenners. Maar ons land loopt niet vast door mensen die – al dan niet terecht – vraagtekens zetten bij het klimaatbeleid, het coronabeleid of het stikstofbeleid. Nederland loopt vast door te veel immigratie. Degenen die daarover weigeren te praten, zijn pas echt ontkenners.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op De ergste ontkenners zijn immigratie-ontkenners

 1. karton zegt:

  Hoera hoera !!!!!!!!! Ik behoor tot de “Zwarte Schapen” !!!!!!! En ik voel me er héél gelukkig bij !!!

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   karton U bent één van de weinige die het verstand bij elkaar heeft. Wat een fiasco eerst voor miljoenen de sluiten https://www.binnenlandsbestuur.nl/ruimte-en-milieu/onyx-kolencentrale-rotterdam-sluit-versneld 212,5 miljoen en nu in sneltreinvaart open waar wederom miljoenen mee gepaard gaan. Dan blijft de vraag waar halen wij de kolen vandaan? Er ligt een voorraad voor twee weken. Dat gaat het worden toch. De zoveelste klimaatfiasco boeren en koeien verbannen vanwege de stikstof uitstoot en de kolencentrales op volle toeren. Vandaar hecht ik geen enkel geloof meer aan de doelstellingen van het klimaat ook het tot de strot duwen van al die rijdende zaklantaarns en brandstof auto’s schrappen. Ben benieuwd hoe dat gaat met de komende jaren van energie tekorten die uiteraard onbetaalbaar wordt. Laat mij dan maar een klimaatontkenner zijn maar het grootste fiasco vindt nu al plaats. Net als de corona wappies niet geloofden in de experimentele vaccinaties de waarheid de 3 prikken werken niet tegen de zogenoemde nieuwe variant dus wederom massaal in de rij voor de volgende ronde van experimentele vaccinaties.Geloofde in besmettelijke ongezonde mondmuilen ik zie ze nu al weer langzaam op het toneel verschijnen nou dat heeft echt geholpen de besmettingen vliegen je nu al om de oren en de herfst en winter moet nog komen. De besmettingen zullen dan gigantisch toenemen vanwege dat miljoenen mensen hun immuun systeem door het experimentele gif naar de donder hebben geholpen en dus meer vatbaar zijn. Eén ding blijf ik bij de wappies hebben tot op heden in alles gelijk gehad maar ja de wappies zijn in de minderheid dus de weldenkende mensen met gezond verstand ook. Waren maar miljoenen mensen wappies geweest dan hadden we niet in de ellende van nu beland. Geloof niet in de overheid de leugen regeert en de WEF dictatuur is het doel om de great reset in 2030 te realiseren. Dat is een feit dat ik niet zal ontkennen omdat dit de bittere waarheid is. Klimaatterreur is hetzelfde als coronaterreur het gaat om pure onderdrukking en het ontnemen van vrijheden. Niet voor niets is de georganiseerde chaos op Schiphol in gang gezet dat is om het klootjesvolk zo min mogelijk te laten vliegen geldt ook voor de hoge brandstofprijzen velen zullen uit armoede door de torenhoge inflatie hun caravan en auto aan de kant moeten laten staan. Een smerig doordacht politiek spel.

   Geliked door 2 people

   • karton zegt:

    @ Julia. Dank voor uw support. Ik ben zó kotsmisselijk van het hele gebeuren in dit, eens zo gave én rijke landje. Zoals nu met de boeren, “ om de natuur te herstellen” , zegt Den Haag; maar anderzijds laten ze 10-duizenden “vluchtelingen” in dit overvolle landje toe, alsof daardoor het milieu niet extra wordt belast ! Noorwegen is 10 X zo groot als NL en met maar 5 miljoen inwoners ! Dáár zouden miljoenen vluchtelingen prima kunnen worden opgevangen, vooral binnen de poolcirkel. Zag ik Winnie Sorgdrager plots op tv als lid van de zg Cultuurraad over wangedrag binnen de zg Cultuursector. Die zelfde Sorgdrager was minister ttv het gebeuren rond ex-politieman René Lancee op Schiermonnikoog. Hij werd door een Arrestatieteam (afgezet door een helicopter op ‘t eiland) uit z’n bed getrokken omdat hij z’n dochter zou hebben misbruikt. Later bleek álles gelogen , Sorgdraget (min. van Justitie) probeerde Lancee veroordeeld te krijgen met smerige verdachtmakingen, hetgeen mislukte. Zij moest daardoor aftreden. Heel smerig wijf, die Sorgdrager, maar heeft weer een goede baan ! Ongelooflijk, kan allemaal in dit gave landje ! Schandelijk.

    Like

 2. bobzelf zegt:

  KIJK EFFE MEE , DAN BENT U WEER HELEMAAL BIJ
  MET WAT ECHT NIEUWS

  OOM BOB UW Bob, zoals voorheen beweerd; woorddiarree op level 1 niveau

  Geliked door 1 persoon

 3. ronjaspers zegt:

  De invasie ontkenners van europa zijn de extreem linkse landverraders.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s