SPREUK

Censuur is het instrument dat gebruikt wordt wanneer de leugen aan kracht verliest.

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op SPREUK

 1. bobzelf zegt:

  DEZE MAN VOND U NET ALS PUTIN EN GEERT EN THEIRRY OOK EEN KLOOTZAK

  LUISTER EVEN .

  WAT ALS U 38 JAAR GELEDEN WEL HAD GELUISTERD ??

  OOM IK HOEF GEEN GELIJK, MAAR IK HEB HET WEL

  Geliked door 6 people

  • Alex Delarge zegt:

   Janmaat gaat de geschiedenisboekjes in als een groot ziener.

   Geliked door 1 persoon

   • bobzelf zegt:

    Alex Delarge zegt:
    21 juni 2022 om 23:03
    YESSSSSSS OOK TOEN AL….KREEG JE DE MENSEN NIET WAKKER

    DANK U DIKKE HUG

    OOM VLADIBOB

    Like

  • karton zegt:

   @ bobzelf op 21-6-2022 om 19.58 u. Ach ja, de heer Janmaat, als kerel kan ik nu nóg emotioneel worden als ik terugdenk aan de tijd dat hij, met z’n partij Centrum Democraten, in de Kamer zat. Kapot gemaakt door de toenmalige “politici en elite”. Moordaanslag tijdens een vergadering in Kedichem, maandenlange dagelijks een observatieteam van de politie achter hem aan om hem maar te kunnen betrappen om hem daarmede te kunnen belasten. Zelfs in die jaren heerste hier al een soortement van linkse dictatuur. Ik zat er in die tijd, ongevraagd en niets vermoedend, midden in, helaas ! Maar ook wel weer hoed omdat ik nú precies weet hoe ‘t werkt binnen de politiek én de politie.

   Like

 2. Hovawart zegt:

  Hoe beschermen wij onszelf tegen een overheid die de gevolgen van hun beleid niet kunnen inschatten of voorzien, regeren is immers vooruitzien, maar de faalhazen kijken enkel achterom, in verwondering naar de tsunami van rampspoed van hun politieke onvermogen …. .

  Like

 3. BosscheBol zegt:

  Het bedrijfsleven wil immigranten omdat ze hopen op goedkope arbeidskrachten (jammer alleen dat ze niet graag arbeiden).
  De overheid wil immigranten omdat ze hun aanhang steeds sneller kwijtraken en hopen dat de immigranten uit dankbaarheid op hún stemmen (hoewel ze waarschijnlijk over een paar jaar islamitische partijen gaan oprichten en dáár op gaan stemmen).

  Like

 4. Léon van Duren zegt:

  https://niburu.co/gezondheid/17524-en-jij-wilde-graag-een-kind-na-je-coronavaccinatie

  Censuur is aantoonbaar een teken van zwakte,censuur is fascistisch !!!

  Het pharma maffia vaccinazi kabinet van de geïnstitutionaliseerde schaamteloze nietsontziende beroepsleugenaar Mark R. is het meest onbetrouwbare kabinet ooit!! Leugens werden gevolgd door leugens!!!Het kabinet van de recidiverende pharma maffia psychopaat Mark R. en z’n zeer vele geïnstitutionaliseerde pharma maffia veelplegers is één toonbeeld van overtreffende morele verdorvenheid !! Alleen een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal kan deze geïnstitutionaliseerde pharma maffia vaccinazi’s nog berechten!! Ook de tweede kamer inclusief de zouteloze christenen van de SGP en de naam ChristenUnie is voor de meerderheid een ruggengraatloze immorele bende ,behalve de moedige strijders van FvD en in enige mate de PVV!!

  https://niburu.co/gezondheid/17524-en-jij-wilde-graag-een-kind-na-je-coronavaccinatie

  De geïnstitutionaliseerde pharma maffia vaccinazi’s zijn bij wet gelegaliseerd !!Dankzij ook een door en door verziekte gecorrumpeerde rechtsstaat!! De verdorvenheid ten top ,gesteund door het gecorrumpeerde OMT en niet te vergeten het RIVM =Reinste Intimidatie Van Mensen!!!
  Het geïnstitutionaliseerde satanische establishment kent het verschil tussen GOED en kwaad niet meer!!

  Alles wat tegen de inzettingen van DE LEVENDE GOD (DE SCHEPPER van hemel en aarde)indruist hebben de satanische nietsnutten in de tweede kamer ten onrechte gelegaliseerd zoals ; Het ziekelijke homohuwelijk,het dagelijks vermoorden van baby’s in de moederschoot,transgender gekheid,het satanische woke onderwijs ,de totalitaire islam en andere goddeloze rottigheid,enz….!!! Nederland en grote delen van Europa zijn van top tot teen door en door verrot!!Er staat de mensheid een zwarte dag te wachten!!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,JEZUS leeft!!!)

  Haelen 6081CZ

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s