Voor- of tegenstander?

Zou u de openbare ophanging van landverraderlijke politici steunen?

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Friedzel“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

36 reacties op Voor- of tegenstander?

 1. Ravian zegt:

  Tuurlijk, maar wel zonder de valluiken.
  Met valluiken spartelen ze namelijk niet.

  Geliked door 4 people

 2. karton zegt:

  Deze vraag stellen is ‘m beantwoorden, zeker op deze site ! Ik persoonlijk zou graag het stoeltje waarop Rutte staat te wachten, onder hem wegtrappen ! Óók zou ik , gratis, 2 meter zg. “ophangtouw” willen leveren. Mocht dat reeds geleverd zijn dan schenk ik een gammele keukenstoel waarop Rutte z’n laatste momenten meemaakt. Verder wil ik óók wel het geheime teken geven waarna de beul het stoeltje wegtrapt. Mocht mijn steun niet persé nodig zijn dán zal ik met veel genoegen de voltrekking volgen via de tv. gekleed in een oranje pakje en een rood-wit-blauw puntmutsje op.

  Geliked door 5 people

 3. boorzalf zegt:

  Ophanging? Moeilijk, ik zou zeggen geef ze een stuk of 40 corona spuitjes. Nee, ophangen gaat te snel.

  Geliked door 1 persoon

 4. bobzelf zegt:

  IK KOM DERAN WHAHAHAHA NATUURLIJK .

  ZE HEBBEN ER TOCH ALLES AAN GEDAAN

  OOM LEKKER STRAK GRAAP.S.

  ALS JE MOEDWILLIG 17 MILJOEN DE DOOD INJAAGD .

  NO MERCY PLEASE .

  OOM MET VAL LUIK GRAAG

  Geliked door 2 people

 5. Dr. Heinz zegt:

  Ja, jawohl, yes, yes indeed!!!!

  Geliked door 2 people

 6. JooJootje zegt:

  Zonder enige twijfel.

  Geliked door 2 people

 7. pablo zegt:

  absolute voorstander, ik herhaal, ABSOLUTE VOORSTANDER

  Geliked door 3 people

 8. Léon van Duren zegt:

  De meerderheid van de ruggengraatloze tweede kamerleden zijn domweg respectloze minkukels ,die gewoon collaboreren met de (WEF) pharma maffia vaccinazi’s!! Behalve natuurlijk de moedige helden van FvD en in mindere mate de PVV !!

  Deze informatie is belangrijk voor die één procent moedige justitieambtenaren en andere overheidsdienaren die zich niet laten belazeren door de schaamteloze nietsontziende pharma maffia psychopaat Mark R., en z’n zeer vele medeplichtige pharma maffia vaccinazi veelplegers!!

  https://niburu.co/lezersbrieven/17522-dit-is-waarom-ons-land-de-coronaterreur-accepteerde

  De Nederlandse rechtsstaat is vrijwel failliet dankzij het collaborerende corrupte (WEF)pharma maffia syndicaat!!!

  RIVM= reinste intimidatie van mensen!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,JEZUS leeft!!!)

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 2 people

 9. Niek zegt:

  Nee, dat vind ik te ver gaan hoewel je kunt vinden dat zij te ver zijn gegaan in hun idiologie?
  De vrijheid van meningsuiting vind ik belangrijker ook al ben ik het er niet mee eens.

  Like

  • Marc zegt:

   Het gaat bij de huidige (én een aantal inmiddels overleden) politici niet om hun vrijheid van meningsuiting, maar om het bestraffen van extremisme en landverraad. Bijvoorbeeld het willens en wetens opheffen van alle grensbewaking, toelaten van lieden met een fascistische ideologie, het bemoeilijken van toekomstperspectieven van autochtone jongeren, enz.

   Geliked door 2 people

  • bobzelf zegt:

   Niek zegt:
   21 juni 2022 om 20:09

   NIEK TOCH ??

   ZE STAAN NU ZEG MAAR VANAF 2000 DAGELIJKS JE KOP VOL TE SCHIJTEN

   2005 NEE .EN HOPPA WEER EEN BERG STRONT OP JE HARSUS
   2015 NEE EN HOPPA EEN VRACHTWAGEN STRONT ERBIJ
   NEE UKRAINE KOMT NIET BIJ DE EU . HOPPA STRONT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   DE UKRAINE OORLOG IS ONzE OORLOG ??? STRONT EN WO 3 STRONTTTTTT

   WANNEER BEN JE DAT ZAT DAN ???

   ALS ZE DE LAATSTE BOOSTER IN JE ARM RAMMEN . OMDAT JE DAT ZO FIJN VOND ?? EN TEGELIJKERTIJD VOOR JE OGEN JE VROUW EN DOCHTER EEN VEEG GEVEN EN EEN BOOSTERTJE ??

   WHAHAHAHAHAHAH . SOORT MASOCHIST ?? NIEKIE TOCH

   Like

  • Piet friet zegt:

   Ok, maar in een jij of ik situatie? Wat dan??

   Like

 10. Marc zegt:

  Absoluut!

  Geliked door 1 persoon

 11. Alex Delarge zegt:

  Nee dat steun ik niet. Waarom ophangen of het vuurpeloton? Wat is er mis met de guillotine?

  Geliked door 3 people

  • Schimanski zegt:

   Die guillotine is in gebruik gekomen in de franse revolutie als ‘efficiënt’ werktuig voor de véle onthoofdingen die er plaatsvonden van de heersende klasse die het volk té lang hadden uitgezogen. Dát is de uiterste consequentie van zoiets doen. Ik had nooit maar dan ook echt nooit gedacht dat zoiets in onze streken in de 21e eeuw nog ooit zou kunnen, maar het begint er wel op te lijken. Steeds meer bevolkingsgroepen worden gepiepeld en gekoeioneerd, de één na de ánder, niet alleen met wat ze nog wel en niet mogen: voor hun algemene gezondheid, voor een virus of whatever waar je aan dood kunt gaan, misschien, mogelijk, stél je eens voor zeg, dood gaan dat is toch niet meer van de tijd…. En sinds máánden al een gierende inflatie die de lui met dikke banen; herkenbaar aan kakpraat, dikke, dure automodellen, grote Tesla’s, mooie villa’s, dikke merkkleding; goed kunnen betalen en als het voor hen te erg wordt verkopen ze toch ‘de boot’, of het 3e vakantiehuis. Herkenbaar net als in de tijd van die guillotine toen, ik zou mijn hart vasthouden als ik daarbij zou horen. Maar zij zelf zijn zó arrogant, over het paard getild en zeker van zichzelf dat ze denken dat ze ermee weg komen. Hoe debiel kun je zijn?

   Geliked door 1 persoon

 12. Boike zegt:

  Politieke machthebbers, die het te bont maken en een onderdrukkende dictutuur inrichten, spelen met vuur. Zij riskeren, dat het volk naar de hooivork grijpt en de barricaden op gaat, om weer orde op zaken te stellen. De geschiedenisboekjes vertellen de verhalen in geuren en kleuren.

  De huidige situatie, niet alleen in Nederland, maar ook in vele andere landen, neemt vormen aan, die het volk tarten en het bloed onder hun nagels vandaan haalt. De roep om gerechtigheid neemt niet voor niets met de dag toe. Er hoeft niet veel meer te gebeuren of de rode lijn wordt overschreden en dan slaat de muizenval dicht.

  Machthebbers, die de rode lijn overschrijden, vragen impliciet om een volksoproer. Als de spanningen oplopen kan een demonstratie gemakkelijk omslaan in rebellie, revolutie of burgeroorlog, met alle gevolgen van dien.

  Als het volk de barricaden opgaat, is de kans groot, dat het de machthebbers bij de kladden pakt. Dat loopt meestal niet goed af voor die machthebbers. Enkele voorbeelden: Khadaffi 2011, de Ceauşescu’s 1989, Johan de Witt en zijn broertje 1672, Louis XVI en Marie Antoinette 1793, hoge Duitse NAZI’s 1945.

  Eigen richting is zekerlijk niet aan te bevelen. Dat kon wel eens averechts uitpakken. De machthebbers ter verantwoording roepen voor een officiëel tribunaal geeft enige legitimiteit aan de veroordeling c.q. terechtstelling.

  Een terechtstelling, legale moord, geeft het volk een gevoel van gerechtigheid. Het is een afsluiting van een bepaalde periode en tevens een nieuw begin.

  De geschiedenisboekjes leren ons, dat een legale executie van machthebbers, die het volk verraadden, op een brede steun van het volk kan rekenen.

  Het lijkt mij voor foute politici niet onverstandig, om snel te gaan dimmen, op te pleuren en van het politieke toneel te verdwijnen, eer het te laat is.

  Geliked door 1 persoon

  • Marc zegt:

   Zeer netjes verwoord, Boike.

   Like

  • Boike zegt:

   Ik verwacht niet dat Nederlanders, gematigd, volgzaam en calvinistisch als ze zijn, als eersten de barricaden op zullen gaan. Dat zal eerder in andere landen gebeuren, waar de gemoederen over het algemeen wat hoger oplopen. Maar als het proces eenmaal op gang gekomen is, zou het zich wel eens als een lopend vuurtje kunnen verspreiden. Dan zouden Nederlanders ook wel eens acte de présence kunnen geven. Hoe het dan zal gaan aflopen is niet in te schatten.

   Like

 13. de barbaar zegt:

  Heb er geen enkel moeite mee om de punt 50 op de ter dood veroordeelde politieke en ambtelijk veroordeelden te richten…en de trekker over te halen.
  Zelfde met zorg en ziekenhuispersoneel die hebben mede-geprofiteerd van het doden van onschuldige clienten en patienten…de loodspuit eroverheen jassen.

  Geliked door 1 persoon

 14. Ton Ruygrok zegt:

  Van de week dacht ik nog.., hoe in de wereld is het toch mogelijk dat een figuur als Rutte ( maar ook zo’n verachtelijke Kaag enz. ) kan bestaan, gehandhaafd en zelfs geëerd en gerespecteerd blijft…
  En niet gewoon allang gefusilleerd is vanwege hoogverraad…!
  Terwijl hij zegt dat de oorlog in de Ukraïne ook onze oorlog is, en dat hij staat voor de veiligheid van ons land, en zo er alles aan zal doen om onze vrijheid te waarborgen en daarom Ukraïne financieel en met wapens zal steunen , ook al kost ons dit welvaart en comfort..
  ….Ja uiteraard ons want hij en de zijnen kost het uiteraard niks.
  Maar als er 1 is die onze veiligheid te grabbel heeft gesmeten en verraden dan is deze Rutte het.
  Neem alleen de deplorabele staat van de krijgsmacht die onder zijn beleid volledig door de hoeven is gezakt.., en waar mee hij ons in een so wie so weerloze situatie heeft gebracht tegen welke vijand dan ook.
  En dan zwijgen we nog over zijn misdadig migratie.., maatschappelijke veiligheid …, zorg …, klimaat beleid enz.
  Nauwelijks 1 jaar geleden was er nog een hele heisa over de leugenachtigheid lees onbetrouwbaar heid van deze figuur …. en hij is gewoon weer MP onvoorstelbaar..!
  Weg met deze engerd en al die andere engerds.., Weg er mee.!
  Ton Ruygrok, Monster

  Like

 15. Hang em high!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Geliked door 2 people

 16. pepo Copyright zegt:

  Dan weet je wél dat ze echt dood zijn.
  Na het Neurenberg proces schijnt dat er nog vele “veroordeelden” naar zuid Amerika zijn gegaan.

  Geliked door 1 persoon

  • Boike zegt:

   @ pepo Copyright 22 juni 2022 om 00:51

   Er zijn inderdaad heel wat Duitse NAZI’s, de meeste van hen hooggeplaatsten, naar Argentinië en Paraguay weten te ontkomen. Zij zijn vlak voor het einde van de oorlog vertrokken. Er waren tot op de laatste dag van de oorlog diverse vluchtroutes beschikbaar, zowel via het bezette Noorwegen, als via Spanje, Vaticaanstad en mogelijk Portugal.

   Opgemerkt dient te worden, dat zij niet, nà de veroordeling door het Neurenberg tribunaal, zijn ontsnapt, maar mogelijk wel bij verstek zijn veroordeeld.

   Ook Hitler is gevlucht. Hij heeft geen zelfmoord gepleegd in Berlijn. Hij is uitgeweken naar Argentinië Hij had daar een prima de luxe onderkomen en een uitstekende beveiliging. Hij is in 1967 bij een “autoongeluk” om het leven gekomen. De Amerikaanse geheime diensten waren van het verblijf van Hitler in Argentinië op de hoogte, maar zwegen stil.

   Na het einde van het Peron tijdperk in Argentinië namen vele oud-NAZI’s de vlucht naar Paraguay.

   Zowel in Argentinië als in Paraguay wordt op vele plaatsen nog steeds schaamteloos volop Duits gesproken.

   Er werd in Argentinië zeer waarschijnlijk door de NAZI’s aan een atoombom gewerkt, om daarmee New York aan te kunnen vallen en het “Vierte Reich” te kunnen stichten. In hoeverre de Amerikanen en/of Israël hebben ingegrepen is onbekend. Er zijn wel vermoedens.

   Amerika had reeds tijdens de oorlog het paperclip-programma opgezet, waarmee NAZI-wetenschappers, en (bankiers en zakenlieden ???) naar Amerika werden gehaald. Zeer beroemd/berucht is Werner von Braun van de raketten en de NASA.

   Thans rijst de grote vraag, wat de winkelende prins Bernhard, de deugniet, altijd in Agentiniè te zoeken had, buiten een familie bezoek aan de grootvader van Maxima. Tijdens de oorlog vloog de prins met een klein vliegtuigje vanuit Canada, waar hij een prinsesje, Margriet, had gemaakt, naar Argentiniè. Zeer waarschijnlijk bracht hij ook al vóór de oorlog een bezoek aan Argentinië. Vanuit Argentinië regelde hij o.a. voedselpaketten voor zijn moeder, Armgard, die in Duitsland woonde. Na de oorlog reisde hij vele malen voor “zaken” aangaande het Nederlandse bedrijfsleven naar Argentinië. Opvallend is, dat onder het bewind van Joop den Uijl, na de Lockheed affaire, grote Nederlandse bedrijven, als Werkspoor, die behoorden tot de relaties van de deugniet prins, de nek werden omgedraaid, terwijl de Nederlandse spoorwegen op het punt stonden nieuw materieel aan te schaffen. Wat wist Joop, dat wij niet weten ???

   Like

  • LUCIA zegt:

   @Pepo C; Juist daarom ben ik ook tegen lange gevangenisstraffen voor deze gasten er komt altijd wel weer een omgekochte ex-tassendrager( genoten van die term van Wilders), die ze er uit haalt maar ik vind dat ze wel zouden moeten kunnen kiezen, hoe ze willen gaan; 666 Corona-injecties, gedoneerd door het volk uit; ” Onzelfzuchtige Naastenliefde van het Seegertse Soort”, ik zag ergens hierboven ik meen 40 staan maar die satanisten /globalisten hebben niks met 40 en wel wat met 666 en dan de kogel , de strop en onthoofding .Je ziet hoe menslievend ik ben… ik gun ze ook de veilige uitweg en tevens levenslange zekerheid van “geen Corona”…

   Like

 17. Hans M zegt:

  Ja hoor. Na de 2de wereldoorlog werden diverse nsb-ers ook geëxecuteerd wegens landverraad. Ook Mark & Sigrid Ceausescu.

  Like

 18. Hans M zegt:

  Ja hoor. Na de 2de wereldoorlog werden diverse nsb-ers ook geëxecuteerd wegens landverraad. Dit geldt dus ook voor Mark & Sigrid Ceausescu.

  Geliked door 1 persoon

 19. oudmarinier zegt:

  Enerzijds zou ik met genoegen zien en toekijken hoe verraderlijke politici , leden Keuninklik Huis , militairen & politie , bankiers , rechters , advocaten , zakenmensen , CEO’s van NLse multinational bedrijven , etc etc etc , zsm openbaar worden berecht en het vonnis gelijk wordt voltrokken. Anderzijds , zouden deze lui er TE MAKKELIJK van af komen , daar ze het gehele NLse VOLK , jarenlang , BEWUST hebben laten lijden .

  Geliked door 3 people

 20. johannes zegt:

  hoe zeer mijn gevoel ook ja zou willen roepen , denk ik niet dat het verstandig is om de doodstraf weer in te voeren , ten eerste ben ik tegen alle vormen van moord(van moord komt moord een eindeloze spiraal), ten tweede de kans dat er onschuldigen vermoord worden wil je niet op je geweten hebben, en ten derde actie ondernemen vanuit enkel je onderbuikgevoelens en idealisme is zo links dat ik er niet eens mee te maken wil hebben en ten vierde : man man dan zouden ze er toch nog te makkelijk mee weg komen
  In een kooi diep in de grond in een beestentuin zou ze beter staan de rest van hun leven, al vraag ik me wel af of het niet schadelijk voor de beesten (hun imago) zou zijn (beestentuin niet verwarren met dierentuin)

  Geliked door 1 persoon

  • Boike zegt:

   @ johannes 22 juni 2022 om 04:22

   Een executie van de doodstraf is inderdaad moord, zij het een legale moord.

   De doodstraf is in Nederland niet afgeschaft, maar opgeschort. En dat met de uitdrukkelijke opmerking, dat de doodstraf in oorlogstijd nog wel opgelegd kan worden. Oorlogsmisdaden en landverraad/hoogverraad zijn dus nog steeds strafbaar met de doodstraf.

   Door de uitlating van Ministerpresident Rutte vorige week, heeft Rutte feitelijk Rusland de oorlog verklaard. Daar deze oorlogsverklaring niet volgens de regels van de grondwet is verlopen, is er mogelijk sprake van hoogverraad jegens de grondwet en/of het Nederlandse volk.

   De spelregels van de democratie negeren en de autonomie van het land uit handen geven, is niet niks.

   Soms moet je verstandig zijn en het gezonde naprakkedenkiezeerverstand laten prevaleren boven gevoelens en emoties.

   Like

   • karton zegt:

    @ Boike op 23-6-2022 om 02.42 u.
    Heeft Veldmaarschalk Rutte inderdaad de oorlog verklaard aan Rusland ? Potverdikkeme, dan begrijp ik nu óók waarom olie. benzine, zonnebloemolie, tarwebrood, fietsbanden en aardappels plots zoveel duurder zijn geworden.
    Hebben die Russen ons dus meteen gestraft ??!!

    Like

  • LUCIA zegt:

   @Johannes ;WATJE…!!!!! Er is altijd wel iemand die na 3 jaar of zo beslist dat ze genoeg gestraft zijn en dan worden ze weer op ons los gelaten…kijk maar naar de TBSérs

   Like

 21. Julia zegt:

  Komen ze te makkelijk van af laat ze maar flink lijden door ze in een koude kerker op te sluiten en de sleutel weg te gooien. Dan beseffen ze zich misschien wat ze hebben geflikt een volk de armoede in jagen, in de kou zetten, twee jaar lang van vrijheden hebben beroofd en in ruil voor enigszins wat vrijheid terug te krijgen giftige experimentele vaccinaties door de strot geduwd. Kortom een snelle dood is te mild en ik wil ze zelfs dood geen blik meer waardig gunnen.

  Like

 22. Hovawart zegt:

  Een massale zelfmoord onder de socialistische sekteleden kan het tij misschien nog keren, maar men stemt ervoor om als lemmingen achterelkaar van een hoge klif af te duiken….De Linksche Looney Brigade laat liever onze samenleving in de diepte storten en vele generaties in armoede en honger achter……….omdat ze te laf zijn om hun ongelijk toe te geven.

  Like

 23. koddebeier zegt:

  Voor… Verraad van Land en volk kan niet zwaar genoeg gestraft worden !

  Geliked door 2 people

 24. oudmarinier zegt:

  “verraderlijke politici , leden Keuninklik Huis , militairen & politie , bankiers , rechters , advocaten , zakenmensen , CEO’s van NLse multinational bedrijven ” AL dit soort gasten vergelijk ik regelmatig , met de leiders van Hamas , Hezbollah , Al Qaida etc etc etc , die ALTIJD weer en opnieuw oproepen tot ZELFDODING dmv bomvest en daarmee zoveel mogelijk slachtoffers maken bij hun “vijanden” (’t Westen)….. Maar NOOIT zie ik ook maar 1 van die zgn “lijers” het voorbeeld geven. En WAAROM NIET …??? Omdat ze verdomd goed weten dat het KLINKLARE ONZIN is . Zo ook met de zgn corrupte politici , rechters , advocaten , militairen/ agenten , bankiers , ceo’s etc etc etc….

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s