Groot-Brittannië stelt Covid-19 vaccinatieslachtoffers schadeloos

(Door: Dr. Hannes Strasser – Vertaling: E.J. Bron)

De Oostenrijkse Minister van Gezondheidszaken Rauch beweert nog steeds onverstoorbaar dat de Covid-19 vaccinaties geen bijwerkingen en geen sterfgevallen veroorzaken. Daarentegen is de Britse regering al veel verder, want zij biedt op haar officiële homepage aan alle vaccinatieslachtoffers na Covid-19 vaccinaties schadeloosstellingen en hulp aan.

Elk zwaar gehandicapte vaccinatieslachtoffer krijgt £ 120.000,- belastingvrij

Iedere Brit die na een vaccinatie tegen bepaalde ziektes zwaar gehandicapt is, kan aanspraak maken op een eenmalige belastingvrije betaling van £ 120.000,- (op dit moment ongeveer € 140.000,-). Deze betaling wordt “Vaccine Damage Payment” genoemd. Een vaccinatieschadebetaling kan effect hebben op andere sociale uitkeringen en aanspraken, bijvoorbeeld op sociale hulp, inkomensafhankelijke werklozenhulp, tegoed betreffende arbeidsbelasting, tegoed betreffende belasting voor kinderen en woongeld.

Ettelijke vaccinaties kunnen zware vaccinatieschades veroorzaken

Hierop kunnen o.a. zwaar gehandicapte vaccinatieslachtoffers aanspraak maken na de volgende vaccinaties tegen: Covid-19, difterie, Haemophilus influenzae type b, humaan papillomavirus, influenza, mazelen, meningokokken (types b, c en w), de bof, kinkhoest, pneumokokken, kinderverlamming, rotavirus, rodehond, pokken, tetanus en tuberculose. Dat geldt ook voor gecombineerde vaccinaties. Er is eveneens aanspraak op schadevergoeding wanneer de moeder van een vaccinatieslachtoffer tijdens de zwangerschap tegen een van de genoemde ziektes werd gevaccineerd.

De vaccinatieschadebetaling vindt plaats bij een zware handicap van minstens 60%

Een zware handicap wordt door de Britse regering gedefinieerd als handicap van tenminste 60%. Daarbij speelt het geen rol of het om lichamelijke of geestelijke handicaps gaat. De vaccinatieschades worden medisch nauwkeurig geëvalueerd, en wel door de behandelende artsen en ziekenhuizen die de patiënten behandelen. Niet door anonieme pandemie-artsen zoals in de vaccinatieplicht wet in Oostenrijk.

Eenvoudige aanvraag van de vaccinatieschadebetaling in Groot-Brittannië

De aanvraag voor een vaccinatieschadebetaling vindt in Groot-Brittannië heel eenvoudig plaats: men hoeft alleen maar het aanvraagformulier van de homepage te downloaden, dit in te vullen en daarna naar het desbetreffende meldpunt te sturen. Wanneer de schadebetaling wordt afgewezen, kan men daartegen in beroep gaan. Daartoe moet men uitleggen waarom men denkt dat de beslissing verkeerd was, en nieuwe medische data indienen, die in de procedure nog niet waren vermeld. Er is geen sprake van een tijdslimiet, en men kan zo vaak men wil in beroep gaan tegen de beslissing. Bovendien kan men ook in beroep gaan bij het zogenaamde “Social Security and Child Support”. Dit is onpartijdig en onafhankelijk van de Britse regering.

Andere hulp en juridische stappen mogelijk

Vaccinatieslachtoffers kunnen ook extra hulp krijgen: die omvatten o.a. financiële hulp bij een handicap, bij noodzakelijke verbouwingen en inrichtingen thuis of rouwhulp betalingen bij sterfgevallen. Bovendien kan men elk moment verdere juridische stappen inleiden en aanspraak maken op schadevergoeding, zelfs wanneer men deze vaccinatieschadebetaling al heeft ontvangen. Dat geldt waarschijnlijk speciaal voor vaccinatieslachtoffers die deze vaccinatieschadebetaling niet krijgen, omdat ze niet zwaar gehandicapt zijn in de zin van deze regeling, maar toch sterk beperkt worden in hun wijze van leven. En de rechterlijke aanspraken op schadevergoeding zijn in de Anglo-Amerikaans elanden zoals bekend wezenlijk hoger dan in Oostenrijk.

De Covid-19 vaccinatie is potentieel schadelijk en dodelijk

De Britse vaccinatieschadebetaling is volgens mij een voorbeeld voor Oostenrijk. Door de Britse regering wordt nu heel officieel bevestigd dat vaccinaties zware handicaps en sterfgevallen kunnen veroorzaken. De Covid-19 vaccinatie is in de eerste plaats verbonden met de potentieel schadelijke en dodelijke vaccinaties; ze is dus alles anders dan “heel veilig”, zoals door voorstanders van vaccinatie sussend beweerd wordt. Bovendien wordt expliciet genoemd dat ook kinderen, wier moeders in de zwangerschap gevaccineerd werden, wel degelijk vaccinatieslachtoffers kunnen zijn. In Oostenrijk wordt daarentegen nog steeds geprobeerd om er juist bij zwangere vrouwen op aan te dringen zich te laten vaccineren. Dat is iets, dat volledig tegenstrijdig is aan de medische veiligheidsmaatregelen van de afgelopen 60 jaar.

Deze regeling is voorbeeldig voor Oostenrijk

Dat alles wordt immers in Oostenrijk door diverse “experts”, politici en media nog steeds categorisch betwist. Vooral Minister van Gezondheidszaken Rauch zou de Britse regeling ter harte moeten nemen en er als Minister van Sociale Zaken voor moeten zorgen dat Oostenrijkse vaccinatieslachtoffers net zo schadeloos gesteld worden. De grens van de zware handicap is in Groot-Brittannië met 60% zeer hoog gekwalificeerd. Ook vaccinatieslachtoffers met minder erge handicaps zouden eenvoudig en snel financiële compensatiebetalingen van de staat moeten krijgen, we hebben in Oostenrijk immers nog steeds een wettelijke vaccinatieplicht en een “groene pas”, die de mensen in feite dwingt tot Covid-19 vaccinaties. Want veel patiënten laten me weten dat ze na een Covid-19 vaccinatie sterk beperkt worden in het leiden van hun leven en zelfs niet meer kunnen werken.

Bron:
wochenblick.at
Door: Dr. Hannes Strasser

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Groot-Brittannië stelt Covid-19 vaccinatieslachtoffers schadeloos

 1. jungleelephant zegt:

  Mij benieuwen hoe Kuipers hier op gaat reageren!

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   junglellelephant Kuipers een D66 rat zal dit ten zeerste ontkennen en is al klaar voor de volgende ronde het vaccinatie terreur. Het deert dit soort schaamteloze misdadigers tegen de menselijkheid niet of er slachtoffers door vaccinatieschade zijn. Zelfs het CBS stelt https://www.telegraaf.nl/nieuws/1376968328/cbs-coronaprikken-leidden-niet-tot-hoger-risico-dood-te-gaan maar ja CBS is nu niet bepaald meest betrouwbare bron. Kortom de vaccinatie propaganda wordt weer volop in gang gezet. Misschien is het animo dit jaar minder omdat velen die de gifprikken hebben laten toedienen dit voor vakantie deden en er nu achter zijn dat vliegreizen bewust worden beperkt sterker nog worden geannuleerd https://www.telegraaf.nl/nieuws/67581227/verbazing-bij-reizigers-omboeken-kan-niet-maar-je-kunt-nog-wel-tickets-kopen. De torenhoge brandstofprijzen zullen ook veel mensen vanwege de hoge inflatie meer thuis houden omdat het voor velen al de keuze moet worden gemaakt welke rekening prioriteit heeft. Daarbij hebben al die experimentele vaccinaties niet geholpen. Vreemd dat velen nog blind blijven en onderdanig hun gezondheid laten schade door een stel elitaire machtswellustelingen en de big pharma die hier miljarden aan verdienen. Kortom wij worden geregeerd door leugenaars.

   Geliked door 1 persoon

 2. droevige mof zegt:

  Boris Johnson heeft blijkbaar de zinkende Titanic verlaten en een reddingsboot gepakt. Maar dat zal hem geen goed doen, want zonder zijn vaccinatiecampagnes zouden er geen slachtoffers zijn gevallen die nu moeten worden “gecompenseerd”. Rutte en Scholz zullen hem spoedig volgen, de
  een heeft geen actief herinnering en de ander ” hat es nicht gewusst”.

  Geliked door 3 people

 3. Frits zegt:

  De 1ste stap is gezet. Nu nog wat tribunalen en de doodstraf invoeren om herhaling te voorkomen.

  Geliked door 3 people

 4. saddy zegt:

  Dat is dus belastinggeld. Ook van mensen die niets te maken wilden hebben met die hoax.

  Het zal dus zelfs zo zijn dat je moet betalen voor lui die jou eerst voor van alles en nog wat hebben uitgemaakt en je uitgesloten hebben van deelname aan het openbare leven.

  Lekker gevoel zal dat geven.

  Geliked door 2 people

 5. delamontagne zegt:

  De Paus doet ’t weer anders
  / / /
  Een verrassend “muntstuk” uit ’t Vaticaan: een eerbetoon aan de Prikkers van “Big-Pharma”………

  Het nieuwe muntstuk van 20 Euro uit het Vaticaan, een medicus en een verpleegster die een jong persoon inenten [ middenin onder ’t Kruis ].
  Aan-te-nemen een adolescent ( in ierder geval geen oudere die aan meerdere kwalen lijdt )

  Like

 6. ronjaspers zegt:

  Ik heb mensen zo vaak gewaarschuwd dat die corona/covid 19 vaccinazi,s dodelijk zijn.Er zijn wereldwijd al miljoenen mensen doodgespoten,en miljoenen hebben ernstig lichamelijk of neurologisch letsel opgelopen.En nog zijn er veel mensen die wegkijken,kop in het zand steken,of lijden aan cognitieve dissonantie.

  Geliked door 1 persoon

 7. Klaas M zegt:

  Vandaag (24-6-2022) gelezen dat de vaccinatieplicht in Oostenrijk inmiddels van de baan is. Het is een begin.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s