Van Haga: “Frans Timmermans is gewetenloze man met slechte plannen voor Nederland”

(Door: Bart Reijmerink)

BVNL wist al een poosje dat de Brusselse PvdA-bureaucraat Frans Timmermans niets op heeft met Nederland. Maar dat hij uitgerekend op de dag van het boerenprotest tegen de stikstofplannen komt met nieuwe wetsvoorstellen die hard ingrijpen bij de agrarische sector, slaat alles.

Als het aan Eurocommissaris en PvdA-prominent Frans Timmermans ligt dan mogen pesticiden niet meer worden gebruikt door boeren die in de buurt van scholen en parken zitten. De Telegraaf heeft stukken in handen gekregen waaruit dit nieuwe plan van Timmermans duidelijk wordt. 

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

29 reacties op Van Haga: “Frans Timmermans is gewetenloze man met slechte plannen voor Nederland”

 1. Ravian zegt:

  “Door middel van een reeks maatregelen wil Timmermans ervoor zorgen dat het landschap in Europa groen blijft.”

  Welke maatregelen zijn dat?
  Is dat het volbouwen van Nederland met gratis woningen voor asiel eisers, is dat het verlagen van het CO2 gehalte in de atmosfeer, is dat het verarmen van de bodem middels het uitbannen van stikstof, of is dat het verbieden van middelen tegen het groen opvretende insecten?
  Duidelijk nog nooit de binnenkant van een middelbaar onderwijs biologie boek gezien.
  Wat een domme lul, wat een nitwit.
  Typisch PvdA niveau dus…

  Geliked door 6 people

 2. Julia zegt:

  Deze smerige ongekozen zak gewoon voorop een trekker zetten en die vetzak recht in de ogen laten kijken van duizenden boeren. Wat denkt die zak nog langer Nederland kapot maken. Ook de VVD en D66 de grootste lafbekken en angsthazen bleven op hun zwaar beveiligde post. VVD en D66 in de Tweede Kamer zijn er niet over te spreken dat Kamerleden van andere partijen wél naar het boerenprotest in Stroe zijn afgereisd. VVD-Kamerlid Thom van Campen en D66’er Tjeerd de Groot gaan niet vanwege bedreigingen. Van Campen: „Ik had het elegant, charmant en collegiaal gevonden als we als 150 Kamerleden één lijn zouden trekken.” Tijd dat het algehele volk massaal elegant is één lijn gaan trekken om die giftige politieke rotte appels eens flink aan te pakken en met pek en veren de weilanden in te sturen. Ongelooflijk en arrogantie ten top vreemd toch dat ze worden bedreigd snapt u het? Timmermans is uiteraard net als het giftig D66 en de VVD de wanhoop nabij omdat ze zichzelf in de voeten hebben geschoten en van ellende flink uitstoot moeten gaan leveren vanwege het openen van de kolencentrales. Trouwens als er één de natuur om zeep helpt is het die dwaas Timmermans met zijn bio massa centrales waar talloze bomen voor moeten worden opgeofferd. Het zooitje is werkelijk om uit te kotsen.

  Geliked door 3 people

  • karton zegt:

   @ Julia. Timmermans voorop een trekket ? Dat durft die Kazakov-patiënt niet. Zoals enkele “politici” in NL deden mbt Stroe is wel sluw : bel de één of andere “veiligheidsdienst” en vraag hen te verklaren “dat hun veiligheid niet kan worden gewaarborgd”, zodat die lafbekken kunnen verklaren : “We gaan niet naar Stroe. Daar zijn boze boeren die ond zillen doden als ze ons zien zónder beveiliging”. Diep triest dat zulke “politici” zich zó belangrijk voelen dat zij niet zonder beveiliging kunnen komen. Stelletje lafhartige sukkels !

   Like

   • karton zegt:

    Ik schreef Kazakov-patiënt masr bedoelde natuurlijk “Korsakov-patiënt”. (Ik had misschien een neutje teveel op)

    Like

 3. BosscheBol zegt:

  De corrupte elite voert oorlog met haar eigen volk.

  Geliked door 4 people

  • Ad Bos zegt:

   Dit …, mijn vriend , zeg ik al een paar jaar ! Vervolgens werd/ wordt ik glazig aangekeken . Gr. Ad bos .( sse bol ) 🤤

   Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    @ Ad Bos op 22/6/2022 om 23.22 u.
    Ik zat zo ff te kijken naar uw naam ónder de reactie en vraag mij af : Bent u, als beantwoorder tevens de reageerder ?
    Ik bedoel dus : u reageert zélf op uw reactie ? Of bent u iemand anders ?
    Of, zoiets men hier weleens zegt : BennieBennie, of BennieBennienie ?

    Like

 4. Joannes den Hollander zegt:

  Deze dictatoriale gewetenloze narcistische dwaas heeft totaal geen idee waar hij het over heeft.

  Geliked door 4 people

 5. karton zegt:

  Oh oh oh wat heb ik een pestpokken-hekel aan die landverrader Timmermans !
  Deze man ziet vanaf een afstand glimlachend toe hoe Nederland in één grote chaos is veranderd, maar…..hij doet er zelf dapper aan mee.
  Deze man is totaal gestoord en wel zodanig dat je ’t “crimineel gedrag” zou mogen noemen.
  Fransje, neem aub een slokje vitriool, het zal jou van alle ellende verlossen en wij, de bevolking, kunnen op een normale wijze voortleven.
  Doe ’t Fransje, ik zal je nog jaren dankbaar blijven !

  Geliked door 7 people

 6. Julia zegt:

  Rutte is in ieder geval gecharmeerd over het (niet lachen hoor het lijkt wel satire) vakwerk van de Europese Commissie https://www.ad.nl/politiek/kandidaat-lidmaatschap-oekraine-tegenstander-rutte-liet-zich-overtuigen-door-vakwerk-europese-commissie~a36facae/ Volgens mij is Rutte knap aan de rand van krankzinnigheid wat een vakwerk de Europese Commissie o.a. Von der Leyen rommelt de gehele EU een derde Wereldoorlog in maar ja ook Rutte is het met dit vakwerk eens. Noodoproep. Help wie maakt een einde aan het sloopwerk en verraad van die ongekozen zakken binnen de EU en helpt ons van Rutte en Kaag af. Er is echter wel een oplossing https://vk.com/id376534624?z=photo376534624_457271464%2Falbum376534624_00%2Frev Kortom volgens NASA als we er niets aan doen dan krijgen wij ruzie met buitenaardse wezens. Laat die buitenaardse wezens dan maar komen. Hoe ziek is zelfs NASA de wereld wordt geregeerd door krankzinnigen die allang opgesloten hadden moeten worden.

  Geliked door 6 people

  • Oliedom zegt:

   Rutte is net als die timmerfranz een psychopaat en die hoort men voorgoed op te sluiten of een spuitje te geven, want het is een gevaar voor de mensheid.

   Geliked door 5 people

  • karton zegt:

   Als pesticide bedoeld is om onkruid te verdelgen dan zou ik héél graag zien dat een sproeivliegtuigje, geladen met pesticide , langdurig gaat sproeien boven zowel Den Haag als Brussel/Straatsburg. Dan zijn we in ieder geval voorgoed verlost van Rutte en z’n rotzooi en Fransje Timmermans en z’n mede-criminelen. Ik ben niet gelovig, maar misschien wil dhr. Edwin Vissers hierbij een handje helpen ?!

   Like

  • karton zegt:

   @ Julia op 22-6-2022 om 17.24 u. Ik lees plots iets over buitenaardse wezens ! Maar die zijn toch al lang onder ons ? Ik noem er maar een paar : Vrouwtje Bezemsteel (Qut Quag), Robje Reetkever (Jetten), Beer Brom (Bruls), Demente Dolfie (Rutte), en nog 10-tallen andere vreemde wezens !

   Like

 7. Hier word duidelijk dat het niet gaat om natuur of wat verder dan ook want bijvoorbeeld stikstof waar ze in Den Haag de mond van vol hebben is namelijk een bodemverbeteraar.
  En dan weet die halve gare te vertellen dat de grond verder uigeput raakt.
  Hij zou daarbij dan maar beter uitleggen waarom de boeren in Nederland de hoogste opbrengst per hektare halen over de hele wereld.
  Dit soort nitwits proberen de zaak te beliegen maar ze zijn zo ver nitwit dat ze niet door hebben dat hun leugens dagelijks doorgeprikt worden door mensen die hun verstand wel gebruiken ( Nietwaar Rutte) en niet achter de kwats uit Brussel en Davos aanhobbelen.
  Stuur die halve gare met pensioen naar een onbewoond eilend ergens op de wereld, dan kan hij in ieder geval geen kwaad meer aanrichten.
  Sterven mag trouwens ook.

  Geliked door 3 people

 8. Ton Ruygrok zegt:

  Ik ben blij met dhr. Timmermans… weg met die pesticiden…. !
  Alleen nog daar gebruiken…, waar deze ” fijne ” vent verschijnt…,
  A Ruygrok, Monster.

  Geliked door 3 people

 9. ronjaspers zegt:

  Dat volgevreten zwijn is een staatsgevaarlijke landverrader en een rat van het smerigste rioolwater.Hij heeft niet in de gaten dat als de NWO (great reset) is geinstalleerd hij en zijn gezin en familieleden afgemaakt zullen worden door zijn bazen.

  Geliked door 5 people

 10. karton zegt:

  Fransje Timmermans . alias Paulus de Bosneuker, is een gewetenloze crimineel.

  Geliked door 5 people

 11. jungleelephant zegt:

  Die gaat de boeken in als een van de grootste smeerpijpen van Brussel!

  Geliked door 4 people

 12. Hovawart zegt:

  Een échte PvdA’er in hart en nieren, en wederom komt de kwezel uit Mestreech met een ingefluisterd plan om enkel binnen de Pays-Bah de eensgezindheid te splijten, alles afbreken wat ooit zorgvuldig werd gevormd.. voor gestreden is, want de Linksche Looney Brigade zijn de apostelen van het grootkapitaal,…..de monniken van de klimaatreligie, het onderdrukken van de goedgelovigheid, de energietransitie is hun nieuwe testament,….totdat ook hier weer blijkt dat alles heeft moeten wijken voor een visie en de bevolking ernstig gedupeerd achterblijven…..de elite roept altijd zachtjes om de domoren van d66, en de nitwits van pvda en groenlinks een zeteltje te geven in een regering…want negatieve kennis (wat niet te doen) is machtiger dan positieve kennis (wat wel te doen).

  Geliked door 1 persoon

 13. karton zegt:

  Wat is dat in hemelsnaam voor geleuter over milieu, stokstof, CO2-uitstoot, zure regen enz. enz. ?
  Ik ben zeer regelmatig in der Achterhoek, in de provincie Groningen (Westerwolde), Overijssel en momenteel Limburg. Wat mij meteen opvalt is ’t feit dat álles groeit en bloeit, bloemen in de bermen (juist dáár zou dat niet moeten kunnen door het langs razende verkeer !) bomen die zo groen zijn als gras (!!!). Volgens de “geleerden” zit er zo hier en daar een grasje tussen de heidepollen en dát wijst op stikstof-gedoe. Ik zou zeggen : zet er een schaapskudde op, schapen zijn dól op gras en laten de heide staan, probleem opgelost !
  Ja kijk, zeggen die “geleerden” dan, schapen poepen ook wel eens zo links en rechts en dát geeft óók weer stikstof-gedoe. Ik zou dan weer zeggen : “Rot toch, stelletje zg “geleerden”, waarom moesten er zonodig bevers, wolven, moeflons en andere zéér wilde beesten worden geplaatst in dit reeds overvolle landje ?” En ál die zg “vluchtelingen” poepen en piesen óók links en rfechts in ’t open veld, overnachten er zelfs, geeft dat geen stikstof-heisa ?
  Ik word er zó moe van, maar ik blijf zeggen : ’t is één hele grtote leugen dat hele stikstof-gedoe omdat de “verheid” de grond van de boeren nodig heeft, NIET ivm Natura-2000, maar voor de woningbouw tbv “vluchtelingen”.
  In Natura-2000 zijn gebiedjes van nauwelijks 20 vierkante meter aangewezen als “natuurgebied”, 4 bomen op een rijtje ?………..natuurgebied dus wég met die boer daar !!!
  4″politici” op een rijtje ? ……….géén natuurgebied dus koppen d’raf !!

  Geliked door 1 persoon

 14. J.v.d.Heijden zegt:

  Timmerfrans is een gevaarlijke machtswellusteling. En NEP-socialist.
  Veel eerder een communist.
  Binnen de burelen van Wiertzstraat 60 Brussel zit de volgende “groene” Putin
  die, als we niet oppassen, iedereen op hoge kosten zal jagen.

  Geliked door 2 people

 15. J.v.d.Heijden zegt:

  Aan alle boeren van Nederland:
  Deze is voor jullie..!!!

  Geliked door 1 persoon

 16. J.v.d.Heijden zegt:

  En toen woaren ze allemoal uut-e-luld…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s