Wilders: “Asielzoekers in Paleis Soestdijk stoppen is gestoord”

(Door: “NieuwRechts”)

Vijftig minderjarige asielzoekers moeten worden opgevangen op het landgoed van Paleis Soestdijk, een historische plek in Nederland. Dat meldt RTV Utrecht. Geert Wilders noemt het “gestoord”. 

De minderjarige asielzoekers zouden in de voormalige marechausseekazerne op het terrein van het paleis worden opgevangen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op Wilders: “Asielzoekers in Paleis Soestdijk stoppen is gestoord”

 1. Rini Stegeman zegt:

  Majesteitsschennis ? Compleet GESTOORD!

  Like

 2. Wim Vreeswijk zegt:

  Persoonlijk ben ik geen fan van het koninklijk huis, maar het is een oliekoekiedom idee om daar asielzoekers in te zetten !

  Like

 3. Julia zegt:

  De miljoenen slapende deugmensjes onder ons hebben in ieder geval een vooruitzicht om slapend met vakantie te gaan https://www.ad.nl/binnenland/slapend-van-amsterdam-naar-barcelona-vanaf-eind-2023-kan-het-met-de-trein~aebee737/ Hopen dat dan een enkele reis is en de trein net als de vliegtuigen niet meer op de plaats van bestemming aankomen. Knettergek en inderdaad gestoord maar ja ons erfgoed moet er zelfs aan geloven komt Paleis Noordeinde nu ook aan de beurt plek genoeg Willem en Max hebben uiteindelijk maar een paar kamertjes nodig. Het paleis op De Dam het feestpaleis voor de ontvangst van elitaire uitnemers biedt nog heel veel ruimte makkelijk om te integreren in de multi culti bende dat ligt midden in het centrum. Je kunt uiteindelijk niet op industrie terreinen zetten het moet wel een beetje op stand.

  Geliked door 1 persoon

 4. Julia zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/hotels-werken-niet-mee-aan-asielwaanzin-slechts-30-in-plaats-van-2500-statushouders-wonen-nu-in-hotel Ik steun dit volledig onze eigen daklozen krijgen al jaren geen onderdak en zeer zeker niet op het landgoed van Soestdijk en in hotels. Ook de gezinnen die door de criminele toeslagenaffaire uit hun huizen zijn gezet komen hiervoor niet in aanmerking. Wat voor een moraal moeten die deugmensjes hebben die hier nog achter staan eigen volk keren ze de rug toe wat mij inziens gelijk staat aan de NSB mentaliteit.

  Geliked door 2 people

  • LUCIA zegt:

   @Julia ; Jullie lezen allemaal over een woord heen ….MINDERJARIGE asielzoekers en dit keer… reken maar zullen het geen vermomde 30 jarigen zijn …ik vraag me af hoeveel hiervan niet zullen verdwijnen of een vreemde dood vinden…Want Waar Zijn De Kinderen Van De Toeslagenouders Gebleven …enig idee…IEMAND???

   Like

   • karton zegt:

    @LUCIA. Rutte heeft er in ieder geval geen actieve herinnering aan. M.a.w. : zoekt u het maar mooi uit mensen, ik moet nu eerst ff maar m’n vriendin v.d.Leyen om te overleggen hoe we Oekraïne de EUSSR kunnen binnen smokelen.

    Like

 5. Wim Vreeswijk zegt:

  Inderdaad !

  Like

 6. Eppo- zegt:

  Gewoon binnen blijven halen hier en binnen allemaal Arabieren , Murken , Dobbers .
  Op een dag komen die Hollanders er Zelf wel achter .
  Laat Ze maar hard werken voor Ze , veel betalen voor Ze en met de kolerezooi ervan ook nog opgescheept zitten van Ze .
  Daaaaaaaaaaaag Hoor.

  Like

 7. Edwin Vissers zegt:

  Ik kan alles uitleggen maar doe het niet !

  Like

 8. Jade zegt:

  Hoezo, laat ze de boel maar mooi afbreken…
  Misschien wordt dom-Nederland dan eindelijk
  eens wakker.

  Like

 9. Ronald zegt:

  En de toegenomen Nederlandse daklozen door deze elitaire ellende nog meer in de steek gelaten!!!
  Tijd voor de guillotines!!

  Like

 10. Hans M zegt:

  We zijn hier echt knettergek. World Economic Schorem. Na een jaar kun je het paleis afbreken maar je hebt dan wel weer grond om huizen te bouwen voor “vluchtelingen”. Stop deze idioterie, sluit de grenzen en stel eens een keer orde op zaken.

  Geliked door 1 persoon

 11. Boike zegt:

  Henk en Ingrid zullen niet blij zijn met deze onhandige opmerking van Geert Wilders. Er zijn immers plannen in de maak, dat Henk en Ingrid verplicht inwoning gaan krijgen van Oekraïnse NAZI’s en asielzoekers.

  Waarom zouden Henk en Ingrid wel inwoning in hun gewone rijtjes woning of flat, moeten accepteren, terwijl grote leegstaande paleizen zouden moeten worden ontzien ???

  Paleis Soestdijk is heel groot, telt heel veel kamers en heeft heel wat flinke bijgebouwen. Daar kun je heel veel asielzoekers en vluchtelingen in onderbrengen. Je kunt zelfs ook nog dat hele park vol zetten met container onderkomens.

  En we hebben nog meer van die paleizen en grote huizen in Nederland, die nauwelijks of niet gebruikt worden.

  Waarom heeft de koning en zijn familie recht op zoveel woonruimte, terwijl Henk en Ingrid met een minimale woning gelukkig moeten zijn ??? En dan ook nog worden opgezadeld met een dreigende verplichte inwoning.

  Nee Geert, dit was echt een domme opmerking van jou. Dit gaat je geen stemmen opleveren, maar gaat je stemmen kosten. Je opent de ogen van Henk en Ingrid en je ze laat duidelijk wie je bent, waar je voor staat en wie je naar de mond praat.

  Geliked door 1 persoon

 12. Oliedom zegt:

  In dit geval geert, mogen ze alle parasieten daarin stoppen, dan ook alles he! en dan een heel hoog hek erom heen en laat ze dan verrekken.
  Na een tijd is het wel doodstil en dan afbreken die handel en nooit meer opbouwen voor het sprookjeshof en uiteraard ook geen schadevergoeding, dat circus heeft de Nederlanders al genoeg gekost.

  Like

 13. memaxq zegt:

  Oud koningin Juliana zal zich in haar graf omdraaien als zij wist wat men met haar oude ambtswoning wil doen. In de jaren 60 zei ze al dat Nederland vol was. Ik ben geen koningshuis fan maar heb altijd respect gehad voor Juliana als een vrouw van en voor de gewone man/vrouw. Juliana was trouwens een geadopteerde burger dochter van Wilhelmina.
  Ik vind dat alle kartelpolitici verplicht moeten worden enkele asiel/gelukzoekers in huis dienen te nemen.

  Geliked door 1 persoon

  • Boike zegt:

   @ memaxq 23 juni 2022 om 01:47

   Juliana zei al in de troonrede van 1950 dat Nederland vol was. En dat heeft ze herhaald in de troonrede van 1979.

   Like

  • Yvonne zegt:

   Ik wilde precies hetzelfde schrijven dat dame Juliana zich zou omdraaien in haar graf
   Zij wilde toen dat de Nederlander zou vertrekken het was te vol met 10 miljoen
   Moet je nu zien we gaan al richting 18 miljoen
   De mensen worden steeds gewelddadiger steekpartij enz
   Zet een stel ratten in een te kleine kooi en die gaan ook vechten, maar nee hoor de politiek blijft doorgaan met de halve wereld binnen te halen
   Ik heb 3 slaapkamers en wil kleiner wonen zelfs dat lukt niet ga zo door heer Rutte dank u voor het verzieken van ons eens zo fijn landje

   Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ memaxq op 23-6-2022 om01.47 u.
   Ik heb al eens eerder gehoord dat Juliana een geadopteerd kind zou zijn geweest, een kind van “gewone” ouders. Ik heb daar nooit enig bewijs van gezien, een DNA test lijkt mij dan wel het eerste wat men zou kunnen doen, maar dat zal nóóit gebeuren, denk ik.
   Haar “vader”, prins Hendrik dus, zwaaide trouwens als een bezetene met z’n bevolkingsknuppel buiten de paleispoorten en bezwangerde héél veel mevrouwen, dus……….hij kón “het” wel !
   Maar waarschijnlijk was Wilhelmina maar éémaal in haar leven vruchtbaar en was hij toen nét te laat (of te vroeg) óf………hij was d’r helemaal niet !

   Like

 14. Frits zegt:

  Dus Willem en Maxima gaan ze heel de dag bezig houden en “s-avonds in bed stoppen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s