VIDEO Gideon van Meijeren (FvD): Het werkelijke doel van stikstofbeleid is onteigening van grond

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op VIDEO Gideon van Meijeren (FvD): Het werkelijke doel van stikstofbeleid is onteigening van grond

 1. Harry zegt:

  Glashelder dat kereltje !
  In staat om die hele politieke maffia kort te hakken .
  De smerige manipulators van D66 zullen hem wel haten als de pest !
  Ik vind zijn analytisch vermogen méér dan geweldig .
  Steun hem , mensen !

  Geliked door 6 people

 2. Wim Vreeswijk zegt:

  Het is inderdaad een en al bedrog wat een groot deel van het parlement wil.

  Geliked door 2 people

 3. BigLJohn zegt:

  Gideon van Meijeren slaat de spijker op zijn kop. Boeren die moeten plaatsmaken voor huizenbouw bedoeld voor miljoenen Afrikanen, Arabieren, de meeste Moslims. Daarvoor zijn de plannen dat er naast Ter Apel nog 4 grote asielzoekerscentra erbij komen. De puzzelstukjes passen alhier perfect in elkaar. Nederland moet overspoeld worden door voornoemde figuren en wij dienen het gelag te betalen. En vele Nederlandse burgers zal het maar worst wezen en laten dat rapaille in Den Haag maar zijn gang gaan !

  Geliked door 7 people

 4. BosscheBol zegt:

  Tuurlijk: grond. Grond om windmolens neer te zetten, met de tienduizenden. Grond om huizen neer te zetten, met de honderdduizenden. Voornamelijk voor negers en mohammedanen. Zei daar iemand “omvolking”? Foei! Dat mag u niet zeggen, hoor!

  Geliked door 4 people

 5. jungleelephant zegt:

  Maar ondertussen is er weer 1 miljard zoek waar huizen van gebouwd hadden moeten worden!In wiens zijn zakken zou dat zitten?En Gideon heeft gelijk.Die arme asielparasieten moeten dringend voorzien worden van een woning;wij sluiten wel weer achteraan.Op naar de volgende lading!Kotsen moet je er van!

  Geliked door 4 people

 6. oudmarinier zegt:

  DE KEIHARDE WAARHEID !!!

  Geliked door 5 people

 7. Daan Kranenburg zegt:

  Mijn complimenten meneer Meijeren een duidelijke en feitelijke uiteenzetting van de werkelijkheid. Doel van de ‘Deep State’ is globalisering van de mensheid o.a. door omvolking. Met leugens en bedrog wordt dat plan door hun hofhouding gewillig en volgzaam uitgevoerd. Wat bezielt deze mensen die toch het vermogen hebben rationeel over oorzaak en gevolg kunnen nadenken? Mogelijk om een stukje persoonlijke macht, geld, privileges en publieke aanzien. Er bestaan mensen die een crimineel psychopathisch karakter hebben, gewoon slechte mensen, Erkenning van dat feit wordt echter in het algemeen niet herkend of vermeden. Meneer Meijering in uw betoog blijkt dat u dat feit wel herkend. Indien u als volksvertegenwoordiger dit consequent blijft hanteren bij alle stemmingen met heldere betogen, wens ik u veel sterkte. Succes bij de kiezers blijft mogelijk!

  Geliked door 2 people

 8. Julia zegt:

  De toekomst van Nederland het multi culti plattelandsleven. Een schaap of een geit p het balkon van hun nieuw onderkomen zal dan worden toegestaan uiteindelijk past dat in de cultuur van de binnengehaalde profiteurs. Chapeau voor Gideon een vent met onderbouwing en vooral een grote dosis gezond verstand maar ja daar zijn uiteraard de WEF marionetten in het hok van de democratie niet van gediend. De waarheid mag niet boven tafel komen de kartel politiek is van het ergste soort volksverlakkerij liegen en bedriegen en vooral dictatuur. Wegwezen met die bende en nieuwe verkiezingen wel de zittende tirannen en WEF marionetten uiteraard van de verkiezingslijst verwijderen vanwege volksverraad en jarenlange leugens.

  Geliked door 1 persoon

 9. karton zegt:

  Ik ben NIET van de “heren-liefde”, maar…………………
  ” I LOVE GIDEON VAN MEIJEREN !!!!!!!!! ”
  Afmaken die gore, godvergeten bende in “Den Haag”.
  Vanmorgen : wegens gebrek aan “stikstof-deskundigen” lopen gróte water- en wegenbouwkundige werken, enkele jaren vertraging op.
  Zet die dwaas Robje Jetten eens aan ’t werk, die weet ’t toch allemaal wel, de kontenlikker !
  ’t Is toch gvd niet meer te bevatten ? In Almere hebben “deskundige” wethouders miljoenen Euro’s weggesmeten aan de Floriade, geld van de belastingbetalers, staat er één zo’n lantefanterende “wethouder” zelfs nog te janken voor de tv-camera’s , om een dag later te vertrekken als “wethouder”. zulke minkukels zouden een een knalharde schop onder hun kloten moeten krijgen, zodanig dat ze hun verdere leven krom lopen. (ik wil die schop wel geven)
  Iemand in NL met de allergrootste bek krijgt de hoogste positie, kennis en/of kunde speelt geen enkele rol.
  Maar ons koninklijk Dikkertje, Amalia “stal weer eens de show” op één of ander koninklijk bal; ik verwacht dat ’t een zg, “horse-show” zal zijn geweest, de dikste kont heeft gewonnen !
  Ik weet dat ik hier van alles door elkaar heb gehaald, maar ik word elke morgen wakker met de idee : “Wat beleven we vandaag nu weer ?”
  Eigenlijk kan niets mij meer verrassen in dit landje; onze nationale, psychisch gestoorde figuur, Rutte, loopt, al kirrend achter ene Ursula v.d. Leijen aan te glibberten in Brussel en slaat, gierend van de lach iedereen die hij ziet, keihard op zijn/haar schouder.
  Die vent wordt per dag gekker !!!! Ik schaam me kapot met z’n malloot als zg. mp.

  Geliked door 1 persoon

 10. Boike zegt:

  Gideon Chapeau !!!

  Een van de weinigen die die geen ja en amen zeggen op het leugenachtige en frauduleuze regeringsbeleid. Een vent, die niet bang is, om de ruttige duivels bij de staart te pakken. Van dergelijke volksvertegenwoordigers zouden we er meer moeten hebben in de Tweede Kamer.

  Geliked door 2 people

 11. Blaffertje zegt:

  En bekijk ook het filmpje van die hondsbrutale apen in de link van GeenStijl hieronder.

  VIDEO – D66 Niger onderweg naar Stroe
  https://www.geenstijl.nl/5165656/video-d66-niger-onderweg-naar-stroe/

  Geliked door 2 people

 12. Blaffertje zegt:

  En van dit betoog van deze boer krijg ik een brok in mijn keel.

  Geliked door 2 people

 13. ronjaspers zegt:

  Op de gestolen grond van de boeren worden megacity,s gebouwd waar de toekomstige slaven komen te wonen.De slaven zullen 24/7 onder surveillance staan,dus worden gefilmd en afgeluisterd.Welcome in the NWO (great reset)

  Geliked door 2 people

 14. johannes zegt:

  Oh ik ga zo op deze kerel stemmen de eerstvolgende keer , nu hopen dat er ooit nog een stemronde komt en dan ook nog zuiver verloopt.
  Ik stem nl. meestal op iemand die zijn of haar (of wat voor kreet uit lhagdhgcuoasdcaq groep dan ook maar) sporen verdiend heeft de afgelopen jaren i.p.v. mooie praatjes waar zoals gewoonlijk weer niks van terecht komt of ineens toch een hele andere interpretatie had, en t liefst alleen maar oppositie tegenwoordig want je ziet het als er te weinig oppositie is , dan wordt het ineens heel voelbaar dat onze zgn democratie nooit meer was dan mogen kiezen tussen een blauwe of een rode kogel

  Geliked door 1 persoon

 15. pepo Copyright zegt:

  Waarom word niet de agenda 2030 map van Europa afgedrukt op de voorpagina van de krant!

  Dan zie je dat het niet voor huizenbouw is.
  Dan zie je dat Nederland het distributiecentrum wordt van het achterland van Europa én Oost Europa.

  Like

 16. Cindy Pereira zegt:

  Mensen wordt wakker!!
  Stikstof is een D666 probleem! De andere partijen laten hun oren naar het D666 probleem hangen! Wij hebben geen probleem! Laat inze boeren met rust!
  Het gaat om onteigenen van dr boerengrond! Walgelijk

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s