Aan Tjeerd de Groot

(Door: Jan Dijkgraaf)

Meneer De Groot,

Ik keek gisteren achter ons huis in het Friese buurtschap Eesterga eens uit over de landerijen. De koeien van boer Theunis liepen rustig te grazen, boer Peter haalde het hooi van het land en ik snoof de vertrouwde geur van mijn jeugd in de Krimpenerwaard weer op.

Als ik een drone de lucht in zou sturen, zou ik links in de verte het IJsselmeer zien, rechtdoor Sloten en een beetje naar rechts Woudsend.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Aan Tjeerd de Groot

 1. Gerrit zegt:

  Zo die zit.!! Integriteit is een voortreffelijke eigenschap die vooral bij D66 aanhangers is uitgestorven .
  Het is daar: Zo de wind waait waait mijn jasje. Deze partij brengt het land naar de ondergang.

  Like

 2. Oliedom zegt:

  Zag je die heerschappen op tv? Heel schichtig om zich heen kijken, net of zij wat te verbergen hebben en dat hebben zij ook, en “onze” knuffel Marokkaan klaver zat weer eens een hoop zeiken.

  Like

 3. julia zegt:

  Dit soort idioten dienen morgen nog van elk voedsel te worden geboycot. Dan mag Nederland wel een grote vleesexport hebben maar het was wel let op was wel een onderdeel van de motor van onze economie. Overal in de wereld staan voedseltekorten voor de deur waar Nederland een grote bijdrage had kunnen leveren. Zuivel vlees alles wordt van de kaart geveegd met alle desastreuze gevolgen van dien wat nu al merkbaar is de consument betaalt nu al de hoofdprijs zelfs voor een pakje roomboter waar Nederland altijd al ruimschoots een overschot in heeft. Al onze economische welvaart wordt nu bewust teniet gedaan door een stel doorgeslagen idioten die denken de macht in handen te hebben. Wat mij betreft mag dit soort idioten de hongerdood sterven alsmede degenen die hierachter staan. Het is een schande hoe een ooit welvarend land naar de ondergang wordt gebracht en waarvoor een corrupt land de Oekraïne wordt geapplaudisseerd en welkom wordt geheten door de ongekozen bende dat zich EU durft te noemen. .

  Like

 4. saddy zegt:

  Perfect.

  Like

 5. Wim Vreeswijk zegt:

  Prima stuk, ben het er helemaal mee eens !

  Like

 6. Leo Corstjens zegt:

  De boeren dn tuinders zorgen voor ons etdn. Als die weg moeten zullen we voedsel uit het buitenland importeren, net zoals het gas uit Rusland. Als ze dat blokkeren hebben we niets te eten. Leren ze in Den Haag het dan nooit.
  Laat de boeren en tuinders gewoon hun werk dien

  Like

 7. johannes zegt:

  typerend mannetje voor een manager vanuit de schoolbankjes , totaal geen liefde voor de inhoud waar ze mee bezig zijn, totaal geen liefde voor het werk , enkel en alleen presteren voor de knuffel van het baasje en daar een riant inkomen voor opstrijken , het type dat iedereen in armoe laat zakken om zelf zn toekomst “veilig” te stellen, maar gelukkig duurt dat soort toekomst nooit zo lang…….neemt niet weg dat ze wel worden aangenomen om te slopen wat u en mij lief is.
  En och wat zijn ze zielig als ze terecht voor lucht worden aangekeken of net zo vals als een achterbakse jesse klaver (yasser faraz of zo) die valselijk een ander beschuldigd van iets waar ze zelf zo veel ervaring in hebben, slangentongen zijn het!

  Like

 8. topofflop zegt:

  Verbazingwekkend hoe die kameleon zijn rol bij de omvolking van dit land speelt. En dan maar denken dat hij de weg naar vrede bewandelt. Feitelijk is hij een duurbetaalde schandknaap, die ons land naar de sodemieter helpt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s