Gênante poppenkast: “Prinses Amalia dankbaar dat ze ondanks woningnood een kamer heeft gevonden”

Prinses Amalia is zeer dankbaar dat ze ondanks de woningnood in Nederland een kamer in Amsterdam heeft gevonden. Dat vertelt de troonopvolger aan NU.nl tijdens de jaarlijkse zomerfotosessie met het koninklijk gezin.

Amalia realiseert zich dat het voor veel studenten lastig is om een woning te vinden. “Ik heb ook vriendinnen die vorig jaar echt moeite hebben gehad met het vinden van een kamer. Daarom ben ik ontzettend dankbaar dat ik wel een kamer heb kunnen vinden. Ik kijk ernaar uit om daar met medestudenten te mogen wonen.”

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

30 reacties op Gênante poppenkast: “Prinses Amalia dankbaar dat ze ondanks woningnood een kamer heeft gevonden”

 1. delamontagne zegt:

  Laten we hopen dat ze niet al te lang heeft moeten zoeken om iets voor ’n betaalbare prijs te kunnen aannemen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Julia zegt:

  Gelukkig maar. Vreemd dat de papa en mama de stumper moeten onderbrengen en zelf geen enkele moeite hebben genomen om voor dochtertje lief onze toekomstige koningin geen appartement hebben gekocht de familie van deze vrouw hebben toch al inmiddels miljoenen vergaard via een staatsuitkering over de ruggen van de belastingbetalers. Schande dus dat deze vrouw beroep moet doen op de toch al schaarse kamers ze moet zich nu al kapot schamen. Maar ja gelukkig heeft ze ook al haar jachtbrevet gehaald om in de toekomst het koninklijk domein op de Veluwe te beheren waar onterecht subsidies voor worden opgestreken. Dus gratis een goed stuk wild is verzekerd terwijl de rest van de bevolking aan de hongerstaf ligt. Persoonlijk walg ik van de foto shoots van die profieurs die belastingbetalers miljoenen per jaar kosten en eenmaal per jaar het perfecte plaatje moeten leveren van een nietszeggend in stand gehouden sprookje dat niet meer in deze tijd past. Bent u allen ook zo onder de indruk??????

  Geliked door 1 persoon

 3. Julia zegt:

  De ORANJES schaamteloos en gewetenloos. Onze toekomstige koningin is blij dat ze een kamer heeft gevonden. Ze zou zich samen met haar ouders de ogen uit het hoofd moeten schamen. Kunnen dakloze burgers niet zeggen die kunnen niet eens onderdak vinden. Dat kind is nu al vergiftigd door het egoïsme van de Oranjes en bezit nu blijkbaar al geen enkel empathisch vermogen meer. Ongelooflijk waar de linkse MSM überhaupt nog aandacht aan besteed wat interesseert het een gemiddelde Nederlander of madam een kamer heeft gevonden die hebben wel andere zorgen aan hun hoofd vooral de ouders die nog steeds kinderen in huis hebben omdat deze niet in aanmerking komen voor een betaalbare woning laat staan een kamer elders. Kan dat in de zon zetten van die Oranje uitnemers en de publicatie hierover niet eens van de baan het is een dolk in de rug en ergenis van vele Nederlanders die wel verplicht moeten bijdragen aan de uitkering van miljoenen aan de Oranje kliek.

  Geliked door 1 persoon

 4. Oliedom zegt:

  Goh, wat ja goed dat zij toch nog wat heeft gevonden, zij is dus met HAAR KONT IN DE BOTERVLOOT IS GEVALLEN en tja jammer voor degenen die nog geen onderdak hebben gevonden, niet iedereen heeft dat “GELUK” he?

  Like

  • Julia zegt:

   Oliedom wat een walgelijk artikel madam heeft gelukkig een kamer kunnen vinden. Ongelooflijk de nieuwe generatie van de Oranjes dat nota bene koningin moet worden. Je bent toch wel een ongelooflijke egoïst dat die gevonden kamer niet beschikbaar wordt gehouden voor een student die niet uit één van de rijkste familie komt en überhaupt geen kamer kunnen krijgen. Zo zien wel al dat mevrouw geen haar beter is dan haar papa, mama, oma en noem de rest van die Oranje uitnemers maar op. Ze hebben gewoon maling aan het volk maar wel het volk dat de miljoenen uitkering moet opbrengen wat doen ze een trap na. Helaas ik zal er geen kaartje sturen met de felicitatie dat ze gelukkig een kamer heeft kunnen vinden.

   Like

 5. Olie bol zegt:

  Haar Oom Bernard zal daar wel voor gezorgd hebben.

  Geliked door 1 persoon

 6. Harry zegt:

  Ach , geld is geen probleem in deze kringen !
  Beatrix heeft er wel voor gezorgd dat ze niks tekort komen .
  Zelfs toen ons land in crisis zat en IEDEREEN moest inleveren , moest ZIJ en haar lieve zoontje met zijn ongeschoren smoelwerk ER HEEL VEEL GELD BIJ HEBBEN !
  Wat maakt Willempie een paar honderd euro extra in de maand nou uit ?

  Ben benieuwd of Amalia ooit koningin gaat worden .
  Het begint al een enorme vetklep te worden !
  Een weinig verheffend ideaal voor een koningin .
  Wie wel eens op de Amerikaanse tv kijkt naar een programma , genaamd “ my 600 pound life “ , snapt welke kant het uit gaat .

  Tja , “ ons “ vorstenhuis !

  Like

  • Julia zegt:

   Harry Laten we hopen dat het einde nadert van de zogenoemde monarchie en Nederland een republiek wordt. Wat een egoïsten en verspillers. Overigens dit door en door rotte kabinet mag de Oranjes wel eens een flinke stikstof toeslag gaan heffen het zijn mede de grootste vervuilers voor wat betreft CO 2 uitstoot om de haverklap vliegen ze met het regeringsvliegtuig ook oma Bea maakt er voor haar vakantie nog gebruik van. Daarbij hebben ze geen enkele toegevoegde waarde meer voor de Nederlandse samenleving sterker nog zij staan volkomen achter het WEF beleid o.a. Klaus Schwab waar bezoekjes aan worden afgelegd en doen actief mee aan de geheime Bilderberg conferenties. Maar ja we hoeven alleen maar de geschiedenis van de Oranjes te lezen dat zegt meer dan genoeg.

   Like

 7. karton zegt:

  Wát fijn dat ons koninklijk Dikkertje tóch nog op ‘t nippertje een kamer heeft gevonden ! Anders zou dat arme kind tijdelijk onder een brug moeten bivakkeren, zoals veel échte Nederlanders. Wat een kut-verhaal van die koninklijke snotneus !

  Geliked door 2 people

 8. bobzelf zegt:

  WAT KNAAGT DIT VOGLEVRETEN “”DE RANITZ “” VARKEN

  NOU MAANDELIJKS WEG AAN DE FRICANDELLEN VAN MORA ??

  EN EMMERS PINDASAUS

  EN DAN OP DE FOTO NA EEN DAGIES WINKELEN MET HET HELE GEZIN

  BIJ “”DE ZEEMAN “”

  TERING … WAT IS DIE FAMILIE MET AL DIE MILJARDEN ROTTIG GEKLEED .

  KIJK DIEARGENTIJNSE STOEPHOER , DIE WEET NIET BETER .

  MAAR DE MEIDEN, DIE SNOLLENFABRIEK VAN DE FAMILIE “”WIJDBEENS “”

  ONGELOFELIJK

  MAG IK ZE EVEN UITLACHEN ?? JA BOBBIEDAT MAG .

  MIJN GOD WAT HAAT IK DIE KUT FAMILIEIEIEIEIEIEIEIE

  Geliked door 2 people

 9. Groene Leeuw zegt:

  Dat soort lieden schrijven zich vandaag in en hebben direct een kamer. Opzouten die koninklijke poppenkast.

  Like

 10. Frits zegt:

  De appel en de boom.

  Geliked door 1 persoon

 11. Angélica zegt:

  Kamernood in Amsterdam…
  Overal is er een groot tekort aan woonruimte. Ik ken mensen die in een kamer van 4×4 m2 woonden, zónder ramen (!) voor € 550,- / maand, een kamer van 2,5 x 2,5 m2 (muurkast waar de deur uit was gehaald en er paste juist een bed in) voor € 350,- / maand… Veel studenten wonen illegaal (meer studenten dan toegestaan in een verbouwd huis) en ze klagen niet want ze zijn hemeltjesblij dat ze niet op-en-neer hoeven reizen. Elektrische bedrading hangt los aan plafonds, soms gaat het mis en brandt er iets door omdat de bedrading illegaal is aangelegd door de huisjesmelker die ‘wel íets weet van elektriciteit maar niet veel’, jazeker: super brandgevaarlijk allemaal maar niemand zal er iets over zeggen want dan sta je op straat. Bang voor de brandweer, want als die komt controleren… sta je met alle studentes op straat! Huisjesmelkers op de ASW en omgeving in Utrecht verdienen er kapitalen aan.
  Amalia is blij dat ze iets gevonden heeft… De arme schat… Ze is ook zo gewoontjes… Nu gaat ze leren hoe het eraan toegaat in Nederland… Ik ken nog wel mensen in Utrecht die haar graag willen rondleiden en dan ziet en hoort ze dingen die ze op een goed georkestreerde ‘Koningsdag’ niet snel zal beleven…

  Geliked door 1 persoon

 12. LUCIA zegt:

  Dit soort inteelt mensen vervult je met een dosis gefundeerde weerzin maar erger nog vind ik de fans en slippendragers van deze mensen..zum kotsen !!!!

  Geliked door 2 people

 13. boorzalf zegt:

  Als dat ding straks koningin wordt zie ik het slecht in voor Nederland. Die wordt later gedekt door een Duitser, let maar op. En de deugschapen maar zingen “we zijn van duitse bloed”.😝

  Geliked door 2 people

  • Des zegt:

   Zoals de rest van het illigale, satanistische pedovore kkkoningshuis, die al vd aardbodem verwijderd zijn, is het een clone. Bekijk foto’s “toen en nu” en zoek de verschillen.

   Like

 14. bobzelf zegt:

  IK ZAG OP WAT FAMILIE FOTOOS VAN DE BASTAARDEN FAMILIE v.d. RANITZ !!

  DAT ZE WEER FLINK HUIS HADDEN GEHOUDEN IN DE KOOPJESKELDER BIJ DE ZEEMAN

  BIERTJE MET EEN KOSTUUM VAN MUSSOLINE EN 2 MATEN TE GROOT

  WEL ITALIAN STYLE . WHAHAHAHAHA

  1 IN EEN PYAMA DRESS EN ONZE FRICANDELLEN KONINGIN

  HAD EEN BUNGALOW TENT AANGETROKKEN . OM DE KILO’S TE MASKEREN

  NOU DIE ARGENTIJNSE TAFELDANSENDE STOEPHOER. DAT GING DAN NOG EEN BEETJE

  VOOR EEN STOEPHOER DAN

  JA EEN COUTURIER INSCHAKELEN IS TE DUUR DENK IK ???

  OMA OLIE VOOR ISLAM STOND ER NIET BIJ MET DAT PLASTIC HAAR EN DIE PERKAMENTEN KOP

  IK VIND FOTO’S KIJKEN ZOOOO LEUK .. WHAHAHAHAHAHA

  OOM BOBOBOBOBOBOBOBOB

  Geliked door 2 people

 15. pepo Copyright zegt:

  “Ik kijk er naar uit om daar met medestudenten te gaan wonen ”

  Hou deze in de gaten.
  Dit gaat precies zoals van 1986/1990 in Leiden van haar vader.
  Deze “kamergenoten” zijn over 20 jaar op hoge functies terug te vinden in de maatschappij.
  Ieder wordt op de juiste plaats gezet om zijn opdracht uit te voeren..
  Niets gebeurd met toeval.

  Geliked door 2 people

 16. Cathja zegt:

  Ik geef jullie op een briefje dat Amalia geen enkele moeite hoefde te doen om een kamer te vinden, want een prinses die wordt van A tot Z geholpen en in de watten gelegd. Stel je voor dat ze een kamer zou kunnen krijgen in een achterstandswijk….., zou ze die dan geaccepteerd hebben, vanwege de ‘woningnood’? Mooie praatjes, maar ik geloof er geen biet van.
  Dus laat die ‘dankbaarheid’ maar achterwege.

  Geliked door 2 people

 17. Harry zegt:

  Ben benieuwd hoeveel stikstof deze uitstoot .
  zag haar gisteren op tv , het wordt al net zo’n dikbil als die Blonde d’ Aquitaine koeien uit Frankrijk .
  Zonde hoor !

  Like

 18. Joepiedepoepie zegt:

  Een toekomstige koningin, die een jaar in een tentje op de dam moet bivakkeren?

  Like

 19. Des zegt:

  ‘Zij’ is een hij. Zoals zovelen. Onderzoek Baphomet de transgender geit.

  Like

 20. Hovawart zegt:

  Dat prinsesje loopt nu al in lange jurken, binnenkort met een hoofddoekje en later onder een sluier achter een islamietje aan, ze moet als (voorbeeld) zondebok fungeren binnen de multiculturele beschavingen.

  Like

 21. Hovawart zegt:

  Binnenkort komen de voorstellen om het gendergewauwel te stoppen, dan spreekt men over een XX-individu of een XY-individu, een XXX of een XXY-individu……..let maar op.

  Like

 22. Boike zegt:

  Wat een lulverhaal over Amalia, die in Amsterdam zoveel moeite moest doen, om een kot (stdentenkamer) te vinden.

  De ogen van Oranje zijn weer helemaal gericht op het Oranje zelf in plaats van op het land en Nederlanse bevolking. Het is weer vanuit de ivoren toren neerkijken op de mensen in plaats van vanaf de werkvloer opkijken naar de mensen.

  Ik ken studenten, die vanwege het gebrek aan kotten, al jarenlang dagelijks vanuit het land op en neer naar Amsterdam moeten treinen.

  De papa van Amalia heeft een heel groot huis in Amsterdam. Het staat op de Dam. Dat huis heeft heel veel kamers. Was daar dan geen kot voor Amalia beschikbaar ???

  En had prins huisjesmelker ook helemaal niets leegstaan ???

  Als al die kamers in dat grote huis, die niet gebruikt worden, nu eens beschikbaar gesteld zouden worden aan studenten, zou er helemaal geen kottennood meer zijn in Amsterdam.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s