Het blijft niet bij insecten – Nu willen ze dat je gemalen kippenbotten gaat eten

(Door: “DissidentNL”)

Voedsel uit gemalen kippenbotten?

Tussen alle alarmerende berichten over een dreigende voedselcrisis meent een Fins bedrijf een manier te hebben gevonden om botten in gehakt kip te verwerken, waardoor de productiekosten van het vlees worden verlaagd en het milieu minder wordt belast. Maar zal iemand het willen eten?

Een Fins startup-bedrijf heeft technologie ontwikkeld die kippenpoten gebruikt om een supplement te produceren om de voedingswaarde van gevogelteproducten zoals kipnuggets of gehaktballen te verbeteren, meldt Free West Media. SuperGround heeft een extrusieproces ontwikkeld dat naar verluidt de verwerking en het gebruik van gevogelte voor consumptie op een veilige en niet te onderscheiden manier mogelijk maakt.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Het blijft niet bij insecten – Nu willen ze dat je gemalen kippenbotten gaat eten

 1. karton zegt:

  Het wordt iedere dag een beetje gekker !! Nou moeten we gvd gemalen kippenbotten gaan eten en ik las dat we ook krekeltjes-gehaktballen moeten gaan eten, verkrijgbaar bij Lidl. Ik zou zeggen : “Meneer Lidl, vreet die zooi maar mooi zelf, wij zitten al vol van de Haagse Gebakken Lucht c.q. Haagse Bluf” ik neem vanavond lekkere gegrilde varkensoortjes op een bedje van geroosterde heidepitten en afgemaakt met een aantal neuten ! Ze bekijken ‘t maar met hun gekkigheid.

  Geliked door 4 people

 2. droevige mof zegt:

  Boeren worden onderdrukt en de voedselproductie wordt beperkt door manipulatie van staatswege.
  Dat dit nauwelijks iets met Oekraïne te maken heeft, kan zelfs uit de officiële cijfers gemakkelijk worden opgemaakt. Nu kunnen wij ons bij ons lot neerleggen of hetzelfde doen als onze grootouders en overgrootouders die rechtstreeks van de boeren kochten toen de staat niet meer functioneerde. De Nederlandse BBB zou extra taken kunnen krijgen, boeren produceren en verkoopen aan de burgers. De Duitse boeren zijn enthousiast over de Nederlandse BBW en willen een partnerorganisatie met dezelfde naam oprichten.

  Geliked door 3 people

  • R Thomasson zegt:

   @Droevige Mof. Dat is zo mooi in deze tijd: WIJ LEREN VAN ELKAAR. Kennis wordt bliksemsnel overgedragen en kent geen landsgrenzen. De globalistische gajes, van wie een groot deel is stokoud- of psychopaat, beseffen dat gelukkig niet. Wat zij ook niet beseffen is, dat mensen in West- en Noord Europa zijn niet uitsluitend afhankelijk van teksten (video’s) in hun eigen taal. Zij spreken- of verstaan meerdere talen. Dat maakt informatie toegankelijk. Niet enkel de Duitse boeren zouden het Nederlandse model van BBB overnemen, maar het zal als een heidevuur zich verspreiden over heel Europa.

   Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    @ R.Thomasson. Rijdende vanaf Venlo richting Keulen, rijd je dears door een aantal Duitse bruinkoolmijnen met de daarbij behorende centrales. Een ongelooflijke hoeveelheid viezigheid wordt daar de lucht ingeslingerd, ongestoord. Wat ik daar zeer miste waren bordjes met het opschrift : “Achtung Achtung !! Östliche Wind strengstens verboten !!” Stapelgek is “Den Haag”, maar dat wist u toch ook al ?

    Like

  • hannah zegt:

   Als we niet kapot gaan van de corona dan gaan we wel kapot van het verkeerde eten … dit gerecht komt beslist niet van de boeren

   Like

   • karton zegt:

    @ hannah. Wat dacht u van de Apenpokken ? Je kunt zo gezond eten als je wilt, krekeltjes-gehaktballetjes , sprinkhanen enz. we gaan allemaal een keer dood, de één vroeger dan een ander, maar je ontkomt er niet aan, en das maar goed ook. Wel vind ik ‘t spijtig dat de mensen waar je véél hinder van ondervindt, meestal langer leven dan de mensen die je liefhebt.

    Like

 3. R Thomasson zegt:

  Ik voorspel dat binnen vijf of tien jaar, zou een start-up komen die onze stront zou recyclen als toevoeging voor onze voeding. Hergebruikt stront past perfect bij de voedingspatroon van arme mensen, die geen geld hebben eten te kopen. Het reduceert aanzienlijk de kosten, is groen en milieu vriendelijk. Het reduceert CO2, en stikstof, en tast niet de Ozon-laag. De EU en onze regeringen zouden warm voor lopen. Eet stront! Zal een slagzin worden in alle mediakanalen – vooral RTL en NPO – en aanbevolen worden door alle mogelijke “experts” en universiteit hoogleraren.

  Geliked door 5 people

  • Htskday zegt:

   Stront, het meest veelzijdige stukje… ehh.. vlees?

   Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ R.Thomasson op 25-6-2022 om 11.46 u.
   Gatver-de-gatver, R.Thomasson toch ! Stront als toevoeging tijdens een diner. ?
   Mag je dan nog wel kiezen tussen bijv. licht- of donkergekleurde saus op je bordje ?
   Om op die manier in de stront te gaan roeren lijkt me een goed “project” voor onze nationale Reetkever………….Robje Jetten.

   Like

 4. BosscheBol zegt:

  De elite eet het vlees, de slaven krijgen de gemalen botjes.
  Maar de zombies blijven hun meesters trouw.

  Geliked door 1 persoon

 5. Julia zegt:

  Zet dat maar vooral op het menu van levensgenieters de Oranjes en het WEF marionetten tijdens de gala diners en etentjes tijdens hun geheime WEF en Bilderberg bijeenkomsten. Ik heb slecht nieuws ik eet wat ik wil en geen enkele elitaire WEF machtswellusteling of doorgedraaide klimaat activist schrijft mij voor wat ik eet. In ieder geval geen vegan vette bende, geen kippenbotjes en geen insecten.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s