Krekels vreten bij de Lidl. . . “Future Foods”

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Ageettie“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Krekels vreten bij de Lidl. . . “Future Foods”

 1. karton zegt:

  Krekel-gehaktballetjes ? Die springen zomaar van je bord af ! Nederland is een Derde Wereld land geworden, waar de bevolking wordt bedreigd met een watertekort , een olie-en gastekort, en nu moeten ze óók nog eens krekels gaan eten ! Hoe meer inwoners er komen hoe groter zullen de tekorten worden; maar de “leiding” weet dat nog niet.

  Geliked door 4 people

 2. Ik vraag mij af of hier echte insecten in zitten. Ik denk eerder dat het een “proefballonnetje ” is. Iedereen die reptielen/slangen houdt weet dat insecten kweken een moeizaam en energievretende bezigheid is. ( ik heb ervaring) Om insecten, bv sprinkhanen of kakkerlakken tot voortplanting te krijgen is warm en drooghouden. Mis je net de juiste temperatuur dan komt er niets terecht van de kweek. Ook heb je dan kans op mijt of schimmels, dus weg hele kweek. Om dit in het groot te doen vraag een enorme investering. Niet voor niets zijn de doosjes gekweekte insecten die je koopt bij de dierenwinkel voor je reptielen duur. Je moet van tevoren bestellen en soms stagneert de aanlevering. Als je dus niet zeker weet of het publiek jou “sprinkhaan gehaktballetjes “wel vreten willen, ga je niet een grote investering doen ( kweekkooien, kweekruimte, energie, anti biotical etc.). Ik denk dus dat het meer bestaat uit (vee) slachtafval. Kijken of het aanslaat bij het publiek. Lidl is een koploper in het opvolgen van de WEF/Covid Hoax ideeën. 🤔 Tis maar een gedachte……

  Geliked door 7 people

  • karton zegt:

   @ Linda. Ik weet niet of ‘t fokken van krekels een moeilijke/dure zaak zou zijn. Maar ieder jaar zie ik toch tv-beelden vanuit ‘t Midden Oosten waarbij men kan zien dat triljoenen krekels daar rond-hupsen en álles opvreten , waarom eet dat volk in ‘t Midden Oosten zelf dat beestenspul niet ? Waarom moeten WIJ dat weer doen, ik beloof U : ik zal geen enkele krekel eten en m’n echtgenote wil ze óók niet. Trouwens weet u : is een krekel eenzelfde beest als een sprinkhaan , zo ja dan is een sprinkhaan dus een flink uit de kluiten gewassen krekeltje. Bent u een krekeltjes-expert ?

   Like

 3. Cathja zegt:

  Future Goods?? Zijn er nu al winkels die deze troep als ‘voedsel’ voor de toekomst willen verkopen?
  In Finland willen ze kippenbeenderen vermalen en toevoegen aan vlees, want dat is ook beter voor het milieu. Idioot!
  We moeten onkruid en ongedierte eten, en rioolwater drinken. Een normaal mens zou vragen waar je verstand zit, maar Klaus Schwab wil ons dit opleggen. We zijn toch niks waard in zijn ogen.

  Nou Schwab, ik zou zeggen: “verbeter deze wereld door zelf het ‘goede’ voorbeeld te geven”.

  Laat Schwab met zijn ‘uitstekende ideeën’ zelf eerst eens een aantal van die geweldige prikken nemen, en ons daarna laten zien hoe ‘gezond’ onkruid, insekten en rioolwater voor de mensen zijn, door het zelf te consumeren. En verder zou hij -in het belang van onze planeet- ook zijn uiterst riante landhuis moeten verlaten, en genoegen nemen met een appartementje van 35m2. Je kunt niet jezelf tegoed doen aan de meest luxe diners en de gewone mensen (de wormen, zou de vroegere president van Roemenië zeggen) afval en onkruid laten eten. Eén keer per week 5 minuten douchen (ook om de planeet te redden…), en je kleding niet wassen maar luchten…..

  Wat mij betreft gaat dit heerschap tot het eind van zijn leven achter de tralies. Om na te denken over wat voor fraais hij allemaal voor ons bedacht heeft.

  Geliked door 4 people

 4. scherpschutter1943 zegt:

  Ik zie Schwap liever dood dan levend. Levend kost hij de gemeenschap veel geld en ook nog een kans dat hij vrij komt. Niet doen dus.

  Like

 5. saddy zegt:

  Er is geen (rendabele) industriele methode om de insecten-poep te scheiden van de eiwitten.

  Je eet dus ook een behoorlijk percentage insecten-poep.

  Toch zou ik op de een of andere manier graag zien dat de leraren en ambtenaren het goede voorbeeld gaan geven.

  Like

  • karton zegt:

   @ saddy op 25-6-2022 om 17.28 u.
   Insecten-poep ? Ik ga toch zeker nooit van m’n leven insecten-poep eten , zelfs niet als het insect er nog omheen zit. Wat is dit toch allemaal voor gerotzooi, en dat allemaal omdat Lidl krekeltjes-gehaktballetjes gaat verkopen ?
   Ik eet ’t niet, net zo min alsdat ik vogelnestjes zal gaan eten, óók niet als ’t vogeltje nog op/in z’n nestje zit.
   Óóit at ik een struisvogelbiefstuk, smaakte naar….nou ja…..struisvogelbiefstuk, maar na twee dagen zei m’n echtgenote : “Hé man, snel naar de dokter, je krijgt een heel lange, dunne nek, en je steekt doorlopend je kop in ’t zand en dát ken ik niet van jou !”
   Dus voor mij nóóit meer uitheemse poep- of vleeswaren.

   Like

 6. ronjaspers zegt:

  Dat zal jullie leren,toekomstige “slaven” ik hoop niet dat ik uit moet leggen dat dit cynisch bedoelt is.

  Geliked door 1 persoon

 7. Ravian zegt:

  Ik wordt hier onderhand strontziek van, van al dat anti omnivoren gedram en gepreek.
  Flikker toch eens lekker een heel eind op, en bemoei je niet met zaken die je geen zak aangaan.
  In een vrije samenleving is het aan eenieder zelf om te bepalen wat hij/zij vreet, rookt, zuipt, of snuift.
  En als je dat niet bevalt dan pak je maar lekker je koffertje en zout je maar op naar Noord Korea of zo.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s