Oekraïense leger vernietigt tienduizenden tonnen graan en maïs: “Geloof niet alles wat in de pers staat”

(Door: Robin de Boer)

In de media lezen we al weken dat Rusland de export van Oekraïens graan, maïs en andere landbouwproducten zou tegenhouden. Westerse experts en journalisten beweren dat Rusland verantwoordelijk is voor graantekorten, terwijl ze acties van het Oekraïense leger negeren.

Het Russische ministerie van Defensie stelt dat het Oekraïense leger zich vaak opstelt nabij graanschuren. De Russische Onderzoekscommissie spreekt van ‘voedselterrorisme’ en heeft een onderzoek ingesteld.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Oekraïense leger vernietigt tienduizenden tonnen graan en maïs: “Geloof niet alles wat in de pers staat”

 1. paulzwueste zegt:

  Tuig van de richel….!!!!

  Geliked door 1 persoon

 2. jungleelephant zegt:

  En nog staat de meerderheid achter Oekraine!Ongelooflijk!Lezen die dan over alle schoftenstreken heen?

  Geliked door 1 persoon

 3. R Thomasson zegt:

  Het is heel belangrijk dat te weten. Wij mogen Alina Lipp bedanken voor haar informatie. In een door en door bedorven en diep verrot land, waar niets slechts is te vreemd- of te gek, is zo’n actie van voedselterrorisme HEEL NORMAAL. De Oekrainse overheid heeft al genoeg gedaan om te laten zien dat ze in staat is letterlijk alles te doen. a) Denk aan de rijen baby’s in de wiggen die in Kiev wachten op HUN KOPERS. Welk normaal land laat zoiets toe? Massaal! Alsof het is de normaalste zaak van de wereld. https://www.youtube.com/watch?v=BgPPOaNhPKk&t=2s b) denk aan alle kinderen die worden in dat land verkocht voor de meest verschrikkelijk praktijken https://www.ninefornews.nl/schimmige-praktijken-in-oekraine-rode-kruis-houdt-lijst-bij-van-kinderen-met-gezonde-organen/ c) het is een land waar het nazisme is springlevend. https://www.youtube.com/watch?v=fy910FG46C4 en https://www.youtube.com/watch?v=HGdUtUefjCA d) Om geld te sprokkelen – Where money tolks, bullshit walks – liet de Oekrainse regering duistere entiteiten (w.o. de drugsverslaafde, en pedofiel, Hunter Biden) de bouw van niet minder dan 15 laboratoria waar chemische- en biologische wapens worden geproduceerd. Een daarvan was in Marioepol https://dpa-factchecking.com/netherlands/220228-99-326681/ De vraag rest: WAAROM WIL DE EU zo’n totaal verrot land als EU lid-kandidaat hebben? Zelensky rekent nu al dat de EU zal de oorlogschade bekostigen. Dit land zal de EU-lidstaten financieel LEEGZUIGEN….. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

  Geliked door 1 persoon

 4. Maar gelukkig is men in Duitsland nou wel een onderzoek begonnen naar Alina Lipp wegens het vertellen van de waarheid, waarbij als het verkeerd af loopt zij een gevangenis straf kan krijgen van drie jaar.

  Like

 5. R Thomasson zegt:

  @Henk der Niederlander. Als men in Duitsland een onderzoek is begonnen naar Alina Lipp, kan men nu al vaststellen dat ZIJ zouden haar, al bij voorbaat, schuldig vinden voor het verstrekken van “onjuiste informatie”. Zij zouden zelfs de brutaliteit hebben om haar de bak in te gooien. Duitsland is nog steeds een vazalstaat. Met de nieuwe DDR-mentaliteit is voor de waarheid geen plaats meer.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s