VIDEO Edgar Mulder (PVV): “U moet 3 miljoen Duitsers deporteren, anders haalt u de doelstellingen niet”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op VIDEO Edgar Mulder (PVV): “U moet 3 miljoen Duitsers deporteren, anders haalt u de doelstellingen niet”

 1. Olie bol zegt:

  Het is weer draaien van de vvd Duitsland is niet bezig wat zij noemt met het Nederlandse stikstof problemen ze klets uit haar nek.

  Geliked door 2 people

 2. Olie bol zegt:

  Het citaat.

  Stel je de hoeveelheid propaganda eens voor die er voor nodig was om de mensen te laten geloven dat koeien het probleem zijn.

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @Olie bol op 26-6-2022 om 14.36 u. Het enige probleem :………… de “POLITICI”.

   Like

   • Olie bol zegt:

    Klopt maar ook een hoop dwaze mensen die niet in de politiek zitten, zijn gek aan het worden de boer kan en mag niet weg

    Geliked door 1 persoon

  • Juila zegt:

   Olie bol De meeste vervuilers zitten onder het elitair politiek schuim dat graag gebruik maakt van o.a. privé jets, heel veel vlees eet en zuipt. Idem de Oranjes met hun reisjes per regeringsvliegtuig en de betrokken politici daarbij. Dus eerst maar eens flink stikstof belasting heffen met deze vervuilen. Onze koeien zijn de motor van onze economie en zeer belangrijk voor onze voedselvoorziening. Den Haag zit vol met nietsnutten de voortrekkers en het WEF personeel dat zich in opdracht van Klaus Schwab het land verder dient te slopen en het volk in de kou te zetten en vooral schaarste aan voedsel te veroorzaken.

   Like

 3. BosscheBol zegt:

  Mijn God … en dit mens is minister. Edgar Mulder mah het woordje “deporteren” niet gebruiken, daar voelt ze zich ongemakkelijk bij. Dus moet de juf Edgar op de vingertjes tikken.
  Veel meer komt er niet uit. Nog iets over een “onafhankelijke ecologische autoriteit” maar daar voel ik me dan ongemakkelijk bij, want dat zijn haar slaafjes die braaf doen wat zij wil.

  Geliked door 1 persoon

  • droevige mof zegt:

   Dit zou een herhaling zijn van het Bakker-Schut plan van 1946, dat eveneens de deportatie van 3 miljoen Duitsers inhield. Op dat moment was het niet mogelijk om dit af te dwingen tegen de geallieerden. Misschien zal het deze keer, met de hulp van Ursula en Frits, lukken.

   Like

   • BosscheBol zegt:

    @ Droevige. Ik ben bang dat we langs elkaar heen praten. Edgar Mulder wil bij mijn beste weten helemaal geen Duitsers deporteren. Zo gek is hij echt niet. Het is een soort stropop-constructie die hij minister vd Wal in de schoenen schuift om haar eens aan het denken te zetten. Zelf weet Edgar Mulder ook wel dat vd Wal helemaal geen Duitsers wil deporteren. Het is een spel van Edgar om duidelijk te maken dat vd Wal irreële wensen heeft aangaande stikstof. Het is retoriek.

    Geliked door 1 persoon

 4. boorzalf zegt:

  Je zou er moedeloos van worden over dat stikstof gezwam. Het is gewoon agenda 2030 wat uitgerold wordt. Heeft niks met de natuur te maken.

  Geliked door 4 people

 5. Olie bol zegt:

  DEN HAAG – De roerige stikstofweek heeft zijn weerslag op de coalitiepartijen. VVD, CDA en D66 zakken diep in de nieuwste peiling van Maurice de Hond. Het is één partij die daar duidelijk van profiteert: BBB van Caroline van der Plas.

  Caroline van der Plas (BBB) tijdens een debat over het stikstofbeleidⒸ ANP
  BBB peilt zondag, slechts een paar dagen na de boerenprotesten in Stroe en het stikstofdebat in Den Haag, 18 zetels in de Tweede Kamer. De partij is daarmee virtueel de tweede grootste partij van Nederlan. Het stikstofdebat en de lange tijd dat ze daar aan het woord was hebben BBB-voorvrouw Caroline van der Plas geen windeieren gelegd, denkt zij. „De bijna twee uur spreektijd die ik kreeg, dankzij de interrupties van bijna alle andere partijen, hebben hun uitwerking niet gemist”, stelt Van der Plas. „Ik had oorspronkelijk zes minuten spreektijd.”
  In de nieuwste peiling zakt VVD met 13 zetels naar 21 zetels, en blijft daarmee nog wel de grootste partij. Maar D66 en CDA zakken met een verlies van 12 en respectievelijk 8 zetels ver naar beneden. Het CDA komt daarmee op 7. Van de coalitiepartijen weet alleen CU in de plus te komen: die partij peilt er na de stikstofweek twee zetels bij.
  Tijdens het debat namen partijen elkaar flink de maat op het stikstofdossier. Ook binnen de coalitie knetterde het flink. Het debat duurde tot in de late uurtjes op donderdag, maar onderaan de streep blijkt dat de stikstofdoelen gewoon overeind blijven. „We hebben geen keuze”, zei stikstofminister Van der Wal. „Het is een verschrikkelijke boodschap, maar het is wel nodig. We wisten dat dit moment een keer
  ging komen.”

  PS nu maar hopen dat zij met de vvd CDA en D66 niet in zee gaat.

  Geliked door 1 persoon

  • koosv8 zegt:

   ER IS GEEN STIKSTOF PROBLEEM!!!

   FVD, DE ENIGSTE ECHTE OPPOSITIE
   IN WAKKER NEDERLAND.

   Geliked door 1 persoon

   • Olie bol zegt:

    De pvv was er ook op de betoging bij de boeren, helaas volgens de peiling is het weer 2 zetels gezakt hij steekt nu tot 2 keer zijn nek uit bij de boer helaas pindakaas

    Like

 6. Harry zegt:

  Dit wijf is gewoon een vals secreet , ingehuurd om de stikstof-onzin door ons strot te duwen .
  Zij is kennelijk zwaar getraind om NIET TE LUISTEREN , maar wél geprogrammeerd om haar zin door te drammen , DE BEKENDE WEF DOCTRINE . Ingehuurd tuig !
  Een soort van geniepige dictator met een vagina .
  Ze dreigt de boeren te onteigenen en te verdrijven , met haar uitgestreken smoel , maar als DIEZELFDE BOEREN OP HÁÁR ERF ALLEEN MAAR KOMEN PRATEN VOELT ZE ZICH BEDREIGD !
  HOE VOELEN DIE BOEREN ZICH ?
  En een tekst op een vrachtwagen geldt al als een doodsbedreiging .
  Als iemand nou twintig kogels door haar huis zou schieten , kon ik zoiets begrijpen .
  Maar een oningevulde tekst ???
  Zo’n mens zou in het normale bedrijfsleven toch binnen een paar weken weer op straat worden gedonderd ?

  Geliked door 2 people

 7. Htskday zegt:

  Onze “stikstof” minister…
  Whahahaaa…
  Minister van gebakken lucht..
  Deporteren dat zeikwijf.

  Geliked door 1 persoon

 8. Even een wat duidelijkere uitleg van hetgeen werkelijk achter die hele “stikstofcrisis zit.
  Het gaat hier dus om vele miljoenen die feitelijk al verdeeld zijn tussen overheid en projectontwikkelaars maar alleen nog even de boeren kwijt proberen te raken.

  STIKSTOF

  Is er weer eens maatschappelijke opwinding, dan is het soms interessanter te onderzoeken wat je erover niet in de media hoort, dan je aandacht te schenken aan al het geschreeuw en getouwtrek, dat via de sensatiezoekende betaalde pers aan de oppervlakte komt. Net als in de voormalige Sowjet-Unie leren we door al het gekrakeel tussen de regels te lezen, vermoeden we dat er nog een andere werkelijkheid bestaat en speculeren we af en toe – bij gebrek aan “wetenschappelijk bewijs”.

  Overigens diegene die er nog steeds van overtuigt is dat de regering er is voor de bevolking wens Ik bij deze een hartaanval.

  https://www.vrijspreker.nl/wp/2022/06/stikstof/

  Like

 9. Lucia zegt:

  Het gaat helemaal niet om stikstof, ze willen de boeren kwijt zodat ze ons beter kunnen manipuleren met voedselschaarste… daar draait het om. Bovendien willen ze dat koeien en schapen en lamsvlees /groot vee moet verdwijnen… ze weten dat mensen dan allerlei tekorten krijgen en de gezondheid afneemt.
  Bijkomend voordeel voor hen is dat ze(deze ellendige etterbakken), weer een zoveelste splijtzwam gecreëerd hebben.

  Geliked door 2 people

 10. roheline1 zegt:

  Ruim alle politici maar eens……alle problemen weg!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s