Schapen . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op Schapen . . .

 1. Wim Vreeswijk zegt:

  Grappig, al die blinde schapen.

  Like

 2. johannes zegt:

  mijn ervaring is dat wanneer je ze het verteld ze het ook niet eens kunnen,durven en vooral WILLEN geloven, jarenlang getraind door de tv om te leren dat het altijd wel de vervanjebedshow zal blijven.Tevens geldt voor veel mensen dat ze graag willen lijken op types met een stropdas of witte jas die in hun ogen oprechte mensen zijn die het beste met jou en mij voorhebben en het allemaal het beste weten want gestudeert, en ook nog in een groot huis wonen met een dikke bak voor de deur , daarvan geloof je toch niet dat ze het mis hebben , zij zijn toch succesvol in hun ogen.

  Geliked door 3 people

 3. Het overgrote deel van de bevolking is dan ook te stom om voor de duvel te dansen.
  Daar is dan ook zowat alles mee gezegt

  Geliked door 6 people

 4. Eppo zegt:

  Al zouden Ze het wel weten kijken ze nog de andere kant op en ontkennen het ook nog eens.

  Geliked door 3 people

  • Julia zegt:

   Eppo De blinde domme schaapjes kun je alles wijsmaken en steken bewust de kop in het zand om dat ze te laf zijn de waarheid onder ogen te zien. Wie gelooft nog in Rutte een aanhanger die de hielen likt en miljoenen uitgeeft om moordwapens te leveren aan een corrupte oorlogshitser. https://www.frontnieuws.com/zelensky-bepaalt-deadline-voor-einde-conflict-rusland-oekraine-media/ De schaapjes weten niet wat er om zich heen gebeurt nee ze zijn in een ontkennende fase maar worden pas wakker als de bommen en de kogels om de oren vliegen want ieder weldenkend mens realiseert zich dat WO III voor de deur staat. Alle tekenen zijn er al zo begon de ellende voor WOII in de jaren 30 ook.

   Geliked door 1 persoon

 5. delamontagne zegt:

  Het 2e gedeelte vond ik het treffendste…..
  en dan uiteindelijk…………..

  Geliked door 6 people

 6. Belozersky zegt:

  Neem bv de oorlog in Oekraine. Vraag je aan 10 mensen bij een winkel, waarom is Rusland de Oekraine binnengevallen , zullen er 9 het niet weten. Hun grote leider heeft verteld, Rusland is zonder reden Oekraine binnengevallen. Poetin is de agressor. Johnson zei vandaag, je moet het zo zien alsof we tegen Hitler vechten. Er worden gebieden afgepakt van een soeverein land. Dat pikken we niet. Maar dit is een geschiedsvervalsing van Boris. De waarheid mag niet gezegd of onderzocht worden. We hebben te maken met een groot leugencircus(EU/NAVO).

  Geliked door 5 people

 7. bobzelf zegt:

  IK DENK DAT DE BEDRUKTE T SHIRTS
  DE WINKELS UIT ZULLEN VLIEGEN

  MET ……… I AM SURROUNDED BY 16 MILLION BRAINDEAD IDIOTS

  WILT U ER OOK 1 ???

  OOM EN EEN DIKKE 16 MILJOEN HEE !!!

  Geliked door 5 people

 8. Htskday zegt:

  Men WIL het niet weten!
  Zo ongemakkelijk, je zou er maar nerveus van worden..
  Het komt vanzelf wel goed…

  Geliked door 2 people

 9. Boike zegt:

  @ Htskday 28 juni 2022 om 04:42

  Toen ik lang geleden aan mijn werkzame leven begon, had ik een baas, die, als er problemen op te berde werden gebracht, pleegde op te merken, dat de meeste problemen zichzelf oplossen. Ik was nog jong en onervaren en nam deze opmerkingen voor kennisgeving aan.

  Na enige tijd begon ik te merken, dat de problemen zichzelf niet oplosten, maar begonnen op te stapelen. Die stapel werd alsmaar groter en groter. Op een gegeven moment konden we niet meer naar voren vluchten. De problemen versperden de nooduitgang.

  Toen werd er door hoger hand ingegrepen. Maar helaas was de stapel inmiddels te groot gegroeid en een oplossing niet meer binnen bereik.

  Eer we het beseften, werd de stekker eruit getrokken en was de zaak failliet. Mijn collega’s en ik konden een andere baan gaan zoeken.

  We keken elkaar nog eens goed aan. Zonder een woord te spreken, begrepen we elkaar. We hadden een levenles geleerd. Problemen lossen zichzelf niet op. Het komt niet vanzelf goed.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s