Geert Vanden Bossche voorspelt totale chaos: “Dit kan het einde van de westerse beschaving betekenen”

(Door: Robin de Boer)

Er zullen steeds minder ongevaccineerde mensen en steeds meer gevaccineerden in het ziekenhuis terechtkomen. Dat zei viroloog en vaccinoloog Geert Vanden Bossche (foto) in een interview met Clas Sivertsen, oprichter van Assaya.

Dus hoe langer deze pandemie voortduurt, hoe minder voorzorgsmaatregelen de ongevaccineerden hoeven te nemen. Leef gezond en vermijd extreme situaties, adviseerde Vanden Bossche.

Lees verder>>>
(h/t “Konkie”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Geert Vanden Bossche voorspelt totale chaos: “Dit kan het einde van de westerse beschaving betekenen”

 1. Wim Vreeswijk zegt:

  De enige manier om al die vaccinazies met hun pharmapraatjes van je af te houden is zo gezond mogelijk te blijven is: super goed in conditie te blijven elke ochtend een half uurtje op de trimfiets, niet roken, niet drinken, geen overgewicht. Op deze wijze blijft je immuunsysteen in optimale conditie en word je niet geknecht door wat voor politiek systeem ook.

  Like

  • Fred zegt:

   Dat past niet in ieders leven. Persoonlijk hou ik van een biertje. Mijn conditie is goed en ik blijf genieten van mijn biertje ook al ben ik een beetje te zwaar. Mijn leven is in balans. Rust, liefde en regelmaat samen met mijn fantastische vrouw.

   Geliked door 2 people

  • bobzelf zegt:

   TEVENS , VERGEET NIET ALS EXTRA IIMMUNSYSTEEM VERBETERING

   TOCH NOG REGELMATIG JE PUDDINGBUKS DOOR TE BLAZEN !!

   HEEFT U DAAR PROBLEMEN MEE ??

   STUUR DAN EEN FOTO VAN UW ECHTGENOTE OP …

   DAN DENK IK DAT WIJ BEGRIJPEN WAAROM WHAHAHAHAHAHAHA

   DAT DING WEIGERT TE STIJGEREN !!

   DUS KOMT DIE MAN BIJ DE DOKTER . EN ZEGT DOKTER HIJ DOET HET NIET MEER !!

   WAAROP DE DOKTER ZEGT KOM DAN MORGEN TERUG EN NEEM JE VROUW MEE !!

   DUS VOLGENDE OCHTEND. VRAAGTDE DOKTER MEVROUW KLEEDT U ZICH MAAR HELEMAAL UIT .

   JA, JA JA. EN DRAAIT U MAAR HELEMAAL IN HET ROND

   WAAROP DE DOKTER ZEGT . JA IK BEGRIJP HET. IK BEGRIJP HET

   WAAROP DE MAN VRAAGT .

   EN DOKTER WEET U WAT HET IS ??

   DE DOKTER. JA. IK KRIJG HIER OOK GEEN STIJVE LUL VAN

   HUGGIE

   OOM PEESPALEIS

   .

   Geliked door 2 people

  • Julia zegt:

   Wim Vreeswijk Dus u heeft u al laten knechten. Het wil niet zeggen dat mensen die een half uurtje op de trimfiets zitten geen goede conditie conditie hebben en dat gezanik over overgewicht is er bij de linkse schaapjes ook goed ingestampt. Als ik zie dat er veel dictators overgewicht hebben o.a. Frans Timmermans zelfs onze koning dan valt het allemaal wel mee allereerst worden de grootste dictators o.a. Schwab en Timmermans stokoud ondanks ze er zelf op los zuipen, zich met vette bolides en privé jets laten vervoeren van A naar B, feestjes houden en zich rijkelijk van goed voedsel voorzien tijdens de vele diners. Het blijkt dus niet aan het immuunsysteem te schorten waarom goed en gezond voedsel zoals vis en een goed stukje eerste klas vlees zijn o.a. bouwstoffen om het immuunsysteem een booster te geven maar helaas is dat voor de gewone man niet meer haalbaar vanwege de absurde prijsverhogingen. Nu mag het volk het doen met smerig vette vegan troep en worden wijs gemaakt dat de vernietigende experimentele vaccins een booster zijn voor het immuunsysteem om minder ziek te worden van o.a. corona we zien en lezen dagelijks de desastreuze bijwerkingen hiervan en hoeveel jonge mensen hart ontstekingen hebben. Plezier en ontspanning is essentieel en vooral niet meer geloven in het WEF tuig is een weldaad voor de geestelijke gezondheid.

   Like

 2. Léon van Duren zegt:

  Ook Amerika wordt geteisterd door dezelfde van de duivel bezeten geïnstitutionaliseerde pharma maffia vaccinazi’s ,geholpen door de aan alzheimer lijdenden onwettige president Joe B. en z’n geïnstitutionaliseerde pharma maffia boevenbende!!

  https://childrenshealthdefense.org/defender/biden-administration-federal-covid-vaccine-mandate/?itm_term=home

  Geliked door 1 persoon

 3. jantjeuitnl zegt:

  Blijf nee zeggen tegen dat experimentele, dna veranderende gif.
  Als je op de een of andere manier ja zegt (dit kan onder zware druk gaan gebeuren, bijvoorbeeld door uitsluiten van alles via dat demonische europese id dat er aan komt) dan doe je het vrijwillig.
  Nee blijven zeggen is de enige optie ✝🙏
  Het is het eindgevecht tussen Goed en kwaad.

  Like

 4. Julia zegt:

  https://niburu.co/lezersbrieven/17544-de-russen-bluffen-maar-een-beetje Daar zal ik absoluut niet van uitgaan we komen er binnenkort achter. Erdogan is ook omgekocht en akkoord met toetreding van Zweden en Finland tot de NAVO https://www.telegraaf.nl/nieuws/1784668072/wat-heeft-erdogan-gekregen-in-ruil-voor-navo-uitbreiding-opmerkelijk-akkoord Kortom maak allen de borst maar nat de pleuris zal zeer binnenkort losbarsten dankzij de oorlogshitsers NAVO, VS en EU ook onze top verrader Rutte speelt hierin een belangrijke rol. Europa gaat ten onder dat is één ding wat zeker is alle tekenen zijn er al nu is ook onze voedselvoorziening aan de beurt https://niburu.co/binnenland/17546-dit-is-waar-het-werkelijk-om-gaat-bij-coronavaccinatie. Het keiharde begin van de ondergang voedselschaarste. sociale armoede, vaccinatie terreur, energie en gas armoede kortom we zijn nu al de sigaar maar dit is nog niets wat ons te wachten staat.

  Geliked door 1 persoon

 5. koddebeier zegt:

  Beschaving ???? Als ik om me heen kijkt gaat daar weinig aan verloren !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s