Ongelooflijk dat hij zich nog minister-president van NL mag noemen!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Simone Juffermans)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

69 reacties op Ongelooflijk dat hij zich nog minister-president van NL mag noemen!

 1. Blaffertje zegt:

  Bert, Bert.
  Doe dit nou niet.
  Dit is een slecht begin van de dag als je die rot kop van Rutte als eerste krijgt voorgeschoteld.🤢

  Geliked door 7 people

 2. Harry zegt:

  Er dient een wet te komen waarbij de burgers dergelijke leugenaars , oplichters , schijnheilige manipulators en dergelijke , kunnen afzetten ! Via een referendum óf een groot aantal aangiften .
  De “ man “ wordt keer op keer ontmaskerd als leugenaar , het deert hem niet , het glijdt gewoon van hem af .
  Dan is het óf een psychopaat óf hij heeft opdracht van Schwab om gewoon te blijven zitten , wát er ook gebeurt !
  Maar dat die smerige gladjanus voor geen meter deugt , is hartstikke duidelijk .

  Zijn er nog idioten die ophem gaan stemmen ?

  Geliked door 7 people

  • jungleelephant zegt:

   Een groot aantal aangiften helpt ook niet:dat hebben we gezien met duizenden aangiften tegen de Jonge,die het OM weigerde te behandelen en gewoon onder in een la pleurde!Zie hier het rechtsysteem in NL:net zo verrot als het kabinet!

   Geliked door 7 people

 3. Htskday zegt:

  Ik heb het nooit over onze “MP”..

  Ik noem hem altijd gewoon bij een van zijn voornamen,.. paardelul, vieze rat, of schwanzz’s schandknaapje oid, iedereen weet dan wel wie ik bedoel..

  Zijn echte naam of “functie” kan ik niet uit mijn bek krijgen..

  Geliked door 5 people

 4. waalkade4bd8489a57 zegt:

  De overheid is totaal onbetrouwbaar en is een terroristische organisatie geworden !

  Dit onteigenen van boeren is nog maar het begin. Het is de WEF agenda U ZAL HELEMAAL NIETS BEZITTEN EN U ZAL GELUKKIG ZIJN ….. Over mijn lijk want dat laten wij niet toe mensen !!!!

  STEUN DAAROM DE BOEREN !!!!

  De allergrootste leugen is het hele kiesstelsel en de regering.

  Hoe kun je zien of een regering én tweede kamerleden er voor de burger zitten of dat ze er zitten om private partijen als WEF en WHO te dienen ?

  Dat is helemaal niet zo moeilijk, alleen goed opletten.

  Ik volg al vele jaren Tweede Kamer debatten en vooral als er problemen zijn zoals Dividendbelasting, Schiphol, Joris Demmink, Bonnetjes affaire, Kindertoeslagen affaire, Groningen, Satanisch ritueel kindermisbruik, Stikstof etc etc.

  Al die debatten zijn opgevoerde toneelstukjes door regering én meeste Tweede Kamerleden. Hoe weet ik dat. Wel het eerste wat je hoort is hoe schandalig en een hoop bla bla bla. Z’n toneelstuk is echt afschuwelijke om te aanschouwen want als trouwe volger ken je de uitkomst al.

  Na dat schandalige toneelstuk komen er vele tientallen moties uit de Tweede Kamer EN NU KOMT DE LEUGEN OM DE HOEK KIJKEN : de moties die er toe doen , als bijvoorbeeld, het onderzoek in ziekenhuizen wie gevaccineerd en wie ongevaccineerd , of het opschalen van IC bedden, of een onafhankelijk onderzoek naar satanisch ritueel kindermisbruik, of het vernietigen van die hele stikstofwet , hoe het mogelijk is dat Demmink op kosten van de staat verdedigd wordt, waar die 1675 door de overheid ontvoerde kinderen zijn etc etc.

  Bij al deze stemmingen, STEMMEN VOLGENDE PARTIJEN STEEVAST TEGEN : VVD, CDA, CU, D66, PVDA, GROENLINKS , SGP, GROEP DE HAAN, GROEP OMTZIGT, BIJ1 , VOLT, JA21, BBB, DENK

  De nieuwe partijen pas sinds ze in de Tweede Kamer zitting nemen.

  Een ieder die veelvuldig deze kamer debatten volgt zal dit beamen.

  Om deze reden heb ik de Opzegging Machtiging Bestuur naar de kiesraad verzonden. Ik geef mijn mandaat aan niemand meer, ik bestuur mijzelf ! Ik ben nu niet langer mede verantwoordelijk voor alle misdaden van de overheid.

  Het resultaat van de Opzegging Machtiging Bestuur aan de kiesraad is dat ik vanaf dat moment geterroriseerd wordt door de overheid.
  Mijn Filipijnse vrouw heeft al 3x een visa gekregen voor kort verblijf. De laatste keer dat ze bij mij was dat was van 3 februari 2022 tot 1 mei 2022.
  Op 15 februari 2022 ( mijn vriendin was toen bij mij in Nederland) heb ik die Opzegging Machtiging Bestuur naar de kiesraad verzonden.
  Toen mijn vriendin terug in de Filipijnen was gelijk een nieuw visa aangevraagd voor 2 augustus 2022 en u voelt hem al …. ja geweigerd !

  Reden van weigering :
  1. Er zou geen noodzaak zijn.
  Wij hebben al sinds januari 2018 een relatie en mijn vriendin was al 3x zonder problemen toegelaten.
  2. Mijn vriendin zou niet terugkeren naar de Filippijnen.
  Ze is al 3x in Nederland geweest en heeft nog nooit de 90 dagen overschreden. Ook heeft mijn vriendin een baan als secretaresse/ manager op een advocatenkantoor in Manila en heeft ze een eigen huis.

  Slaat allemaal nergens op. En is allemaal in stijd met de grondwet en hogere EU en VN verdragen.

  U ziet het mensen, als u het niet eens bent met de overheid dan bent u van het een op ander moment een terrorist en wordt u heimelijk gevolgd door de NCTV WAT PUUR ILLEGAAL IS VOLGENS DE GRONDWET. Je wordt dan niet alleen gevolgd maar ook geterroriseerd ( net als bij de kindertoeslagen affaire ).

  De overheid is de grootste criminele organisatie van Nederland.

  Wij zullen NÓÓIT buigen voor voor STAATSTERREUR…… NÓÓIT !!!

  Ohh ja, ik heb naar 30 Tweede Kamerleden deze STAATSTERREUR doorgeven en niet één heeft gereageerd… niet één !

  Geliked door 10 people

 5. Julia zegt:

  Met goedkeuring van heel veel domme Nederlanders. Wat moet men nog vinden van deze verrader, EU hielenlikker. De slappe jaknikker van de EU en van het WEF. Deze laffe vent heeft een ruggengraat van zeer slap elastiek hij knikt en buigt voor Brussel en het WEF. Een beetje volk met verstand had allang massaal opgestaan om het aftreden van dit soort land en volksverraders en vooral leugenaars af te dwingen. Maar ja de gemiddelde Nederlander is een onderdanig vergevingsgezind volkje vandaar dat ons land in een totale chaos is beland waar geen uitweg meer voor te vinden is. Zo hebben veel domoren geen enkel begrip voor de boeren en zijn boos dat ze in een file staan kijken hoe boos dat volkje is als de schappen in de super leeg zijn en voedseltekorten ontstaan. Dan is het huis te klein want daar snappen de domme schaapjes dan ook weer niets van.

  Geliked door 6 people

 6. karton zegt:

  Toen ik ‘t opschrift las werd ik ongelooflijk kwaad, zó kwaad dat m’n echtgenote zei (en ze zegt nóóit iets !) : “Man, maak jij je kwaad om zo’n lulhannes ? Als je ‘m straks ergens ziet fietsen heef je , geheel per ongeluk, een dot gas i.p.v. te remmen. En wég is tie !” Vind ik wel een prima advies. Zodra ik tot rust gekomen ben zal ik proberen serieus te reageren.

  Geliked door 5 people

  • oudmarinier zegt:

   Er zijn meerdere opties , geachte Karton…. U weet wel… “iets met lood” , VERZWAARDE pantoffels , badje met oplossende “vloeistof” , 3m springtouw , etc etc etc Volop keuze ….

   Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   Ná het zien van de “boerenrellen”, gisteravond (28-6-2022) op tv ben ik helemaal rustig geworden en voel me zelfs enigszins opgelucht. Wát ónze BOEREN ook doen……….ik sta achter hen.(het gooien van vuurwerk en andere troep naar hulpverleners vind ik ff niet kunnen !). Zag ik Judas Segers op tv, hij veroordeelde de “demonstraties” fel natuurlijk, vooral bij de villa van v.d. Wal in Hierden ,maar een jonge boer die bij hem aan tafel zat maakte Judas ff duidelijk en zei : “Ze komen óók bij mij in huis en daar zitten óók kinderen bij” , Judas probeerde dat nog te ontkennen ook (typisch Judas-gedrag !).
   Ook onze nationale gierkar, Rutte moest nog ff opmerken : “Das on-acceptabel gedrag”, de gek, hij diende te zeggen : “Door mijn wangedrag en het wangedrag van mijn mede-regeerders is deze toestand ontstaan, IK ben niet-acceptabel als mp. , ik begrijp dat en dien mijn ontslag in ; maar ja mensen, dát kan natuurlijk niet want wat moet NL zónder mij ? Ik ben nu erg druk in Spanje ivm de NAVO en daar moet ik natuurlijk wel bij zijn, IK ben belangrijk als veldmaarschalk v.h. NL-leger”.
   Als, door vertrek van vele boeren, al dan niet gedwongen, de stikstofuitstoot zou zijn teruggedrongen, komt de woningbouw op gang met als gevolg dat de stikstofuitstoot weel zal toenemen !
   Ik ga d’r een punt achter zetten want ik voel wéér ernstige kwaadheid opkomen.

   Geliked door 2 people

  • Blaffertje zegt:

   @Karton
   Jammer genoeg zit hij alleen voor de camera met zijn appeltje op het fietsje.
   99.99% van de tijd laat hij zich in een dikke BMW met chauffeur rondrijden.
   De kans dat je hem dus in het wild tegenkomt op de fiets of lopend is miniem.

   Geliked door 2 people

   • karton zegt:

    @ Blaffertje @ Ravian.
    Worden jullie ook zo moe van dat hele gedoe rond Bultrug Rutte, de “regering”, Boerendemonstraties enz. ?
    Van die Rutte word ik, bijna, dagelijks helemaal kotsmisselijk en zeker als ik ‘m , met z’n gore grijns, daar zie rondglibberen tijdens bijv. de NAVO-bijeenkomst in Spanje. De dwaas loopt daar te paraderen als een aap met 7 lullen.
    In paats van het oplossen van de Toeslagenaffaire én de benadeelde Groningers te hulp te schieten, verkiest onze nationale Bultrug een feestelijk verblijf in Spanje, de schoft !
    De Boeren ? Die blijf ik steunen, door dik en dun, maar dan moeten ze géén vuurwerk e.d. naar hulpverleners gooien, hoewel…………….ik het zéér aannemelijk zou vinden dat de hulpverleners zijn bekogeld door zg. undercover-agenten, de zg. “Romeo’s”; en de schuld in de Boerenschoenen schoven teneinde hun populairiteit (v.d. Boeren) te beïnvloeden !
    ’t Is én blijft gajes hoor, al die zg. overheidsinstellingen, óók de politie !

    Geliked door 1 persoon

   • Blaffertje zegt:

    @Karton.
    Ik zie ze er er toe in staat om de boeren in diskrediet te brengen.
    De romeo’s flikken dat bij meerdere grote demo’s.

    Geliked door 1 persoon

  • Ravian zegt:

   Ik vind dit een prima reactie Karton, niks mis mee 😉

   Geliked door 3 people

 7. Wim Vreeswijk zegt:

  Wij zijn verworden tot een schapenvolk met verstand wat bij velen op NUL staat, vandaar dat we uit een zekere gemakzucht alles goed vinden wat Rutte verzint.

  Geliked door 1 persoon

 8. Oliedom zegt:

  De pest is dat hij ook nog denkt, en zo acteert, dat hij een Wereldlijder is, dus compleet van het padje af, het is de hoogste tijd voor een langdurige opname in de psychiatrie, nog beter was hij uit zijn lijden verlossen, door hem een spuitje te geven.

  Geliked door 5 people

 9. bobzelf zegt:

  DEZE MAN HEEFT U EN MIJ VOLLEDIG NAAR DE KLOTEN GEHOLPEN ….

  MOET IK NOU OP MIJN OUWE DAG ,

  ER OOK NOG ZELF EEN KOGEL DOORHEEN JASSEN ?

  DEZE VUILAK HEEFT TOCH AL HET RECHT OP HET LEVEN VERSPEELD ??

  OF DENK IK NOU VERKEERD ???

  IS DIT WAS WIJ WILDEN ??? IK GELOOF ER GEEN KLOTEN VAN . ….

  11 JAAR LANG DAG EN NACHT BEZIG OMDE TOEKOMST VAN ONZE KINDEREN EN KLEINKINDEREN TE VERNIETIGEN ..

  EN U STEMT ER NOG OP ?????

  BENT UDAN VAN “”DE POT GERUKT “”?
  DOOR DE RATTEN BESNUFFELD ??
  NIET GOED BIJ UW HOOFD ???

  IK HOOR HET WEL HOOP IK ??

  OOM DE DIKKE 16 MILJOEN HERSENDODEN

  Geliked door 7 people

  • Dolf van de Klundert zegt:

   “DENK IK NOU VERKEERD ???”
   Denken is goed.

   “EN U STEMT ER NOG OP ?????”
   De overheid komt weg met moord, en u denkt dat stembusfraude een brug te ver zou zijn.
   Zoals u zelf zou zeggen : “HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

   Geliked door 2 people

  • Blaffertje zegt:

   @Bobje 👍🏻
   “IS DIT WAS WIJ WILDEN ??? IK GELOOF ER GEEN KLOTEN VAN . ….”
   Ik geloof d’r ook geen ene ruk van.
   Ik schat dat zo’n 80% van de mensen die ik spreek, tegen Rutte zijn en dan zou die rat met zo’n meerderheid winnen?
   Echt niet.

   Geliked door 1 persoon

 10. Ton Ruygrok zegt:

  Ach deze man heeft het Zòò druk, ga er maar eens aanstaan, ja dan zal je eens iets vergeten of een misser maken … so what.
  Nee hoor , het zijn alleen Populisten en Poetin likers die zich er over opwinden.
  Ton

  Geliked door 2 people

 11. Jean zegt:

  In Vlaanderen loopt ook zo een miskleun rond, net zo een orakel uit Brakel zoals zijn verwekker. Een regelrechte ramp.

  Geliked door 2 people

 12. Belozersky zegt:

  Rutte is de kat met negens levens. Johnson begint er ook op te lijken. Balanceren op het randje van de afgrond en er niet in vallen.

  Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ Belozersky op 28-6-2022 om 11.07 u.
   Dat soort moet wél konstant om zich heen kijken want…….één klein duwtje en……ze zijn er in gevallen.

   Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Belozersky Hopen dat hij voor het tiende leven staat dat ongenadig afrekent. Ongelooflijk dat zo een oorlogshitser met zijn NAZI mentaliteit en leugens nog vrij rond loopt. De gewetenloze rotzak sleurt Nederland mee in zijn oorlog tegen de Russen durft nog te beweren dat het een oorlog van ons allemaal is nou Rutte ik heb een trieste mededeling ik loop niet achter gewetenloze oorlogshitsers aan die zich mede schuldig maakt aan oorlogsmisdaad vanwege het blijven leveren van dodelijke wapens aan een corrupt land de Oekraïne waardoor vele burgers de dood vinden en zijn uitgeput leger als kanonnenvoer dient. Nimmer zal ik met een vijand waar ik Rutte nu wel onder kan scharen door verraad van eigen land en volk en zich nu als vijand van het Nederlandse volk kan beschouwen. Nimmer zal ik met deze verrader mee heulen omdat verraad niet in mijn bloed zit wat ik helaas van velen niet kan zeggen dat hebben we ook tijdens WOII gezien 1 op de 3 Nederlanders waren fout. De dag dat Rutte met zijn mede trawanten keihard op zijn bek valt en flink wordt afgestraft is de dag dat ik de rood/wit/blauwe weer uit de kast zal halen.

   Geliked door 2 people

 13. BosscheBol zegt:

  Onze zgn “democratie” is een aanfluiting en een poppenkast.
  Nu weer worden de boeren gemaand binnen de wet te blijven met hun protesten. Iedereen weet dat ze dan de dikke middelvinger krijgen. Zelf aarzelen deze regenten geen seconde om de grondwet buiten werking te stellen (bijvoorbeeld: noodwet en maatregelen corona, uitlevering soevereiniteit aan Brussel, oorlogsverklaring aan Rusland door ons lachebekje, hoofd van de regentenkliek)

  WAAR ZIJN DIE 1115 KINDEREN, SMEERLAPPEN?

  Geliked door 6 people

  • karton zegt:

   @ BosscheBol op 28-6-2022 om 11.16 u.
   Ik dacht steeds dat ik niet nóg meer de apenpokkenhekel aan Rutte kon krijgen als ik al had, maar wat blijkt ?
   Ik heb mezelf voor de gek gehouden………het kan nog véél erger !!!
   Dacht ik eerder : Hij valt wel een keer van z’n fietsje of stikt in z’n appeltje tijdens het fietsen, maar ik denk nu aan héél andere manieren.

   Geliked door 2 people

 14. Ad Bos zegt:

  Kolere !!!!!!!!!!!!!!.

  Geliked door 1 persoon

 15. Rosa zegt:

  YEAH ! Simone Juffermans for minister-president van NL

  Like

 16. wauso zegt:

  Op Face-Book een ‘ban’ gekregen bij D’66 en minister-president. Je mag nog niet meer KINDER MOORDENAAR zeggen. De waarheid voor dit gespuis !

  Geliked door 3 people

  • bobzelf zegt:

   wauso zegt:
   28 juni 2022 om 12:01

   WHAHAHAAH OOM BOB REAGEERDE MET 1 VAN ZIJN 3 FEESTBOEKEN

   OP EEN OPMERKING . VAN EEN MEDE SCHRIJVERT

   WAT MOETEN ZE MET RUTTE DOEN ??

   IK SCHREEF 1 WOORD “”” VUURPELETON””

   IK HEB SINDS 2 JAAR NOG MAAR 2 FEESTBOEKEN

   KIJK DAN HEBBIE EEN BAN

   WHAHAHAHAHAHAHA

   OOM VALERY ZAITCHEV

   Geliked door 2 people

   • oudmarinier zegt:

    WEL 100% zeker zijn dat er ook 1 , daadwerkelijk ’n blauwe boon in heeft zitten , ome Bob . Want 6 mensen met een losse flodder schiet ook niet op . OF dat degene met de echte blauwe boon …, MIST !!!

    Like

 17. koddebeier zegt:

  Er zitten teveel kartel handlangers in de oppositie !!! Volt, Groen slinks, JA21, PvdD, PvdA. enz..Vandaar dat moties van wantrouwen het niet halen of ingediend worden !!

  Geliked door 2 people

 18. Bert v zegt:

  Toch stemmen nog veel onnozelaars op deze psychopatische leugenaar. Hij heeft toch een voornaam talent en dat is liegen , bedriegen, wanbeleid etc

  Geliked door 2 people

 19. Paul zegt:

  De ongelooflijke eikel. Staat hij net te verkondigen dat onze boeren niet over de grenzen van de wet moeten gaan. Hij gaat met zijn beleid continue over grenzen heen. Gesteund door het WEF tuig.
  Gezinnen die jarenlang ( generaties lang ) – bedrijven hebben opgebouwd en gerund , door hard te werken. Die een prachtig landschap onderhouden. Ons voor een groot deel van voedsel voorzien. Geld verdienen voor NL door export van prachtige producten. Al jarenlang innovatief hun bedrijven runnen.
  Gelogen tijdens de covid. De zorg afgebroken. Grenzen wagenwijd open gezet . Gezinnen kapot gemaakt met zijn toeslagenbeleid . Nederland verkocht…….
  Piswoest wordt je van dat zooitje in Den Haag.

  Geliked door 5 people

 20. Marc zegt:

  De belangrijkste blunder ontbreekt hier: “De oorlog in Oekraine is onze oorlog.”

  Dat noemen we landverraad in optima forma. En daar past als straf geen eenvoudige verkiezingsnederlaag voor.

  Geliked door 3 people

 21. Léon van Duren zegt:

  Deze gevaarlijke recidiverende pharma maffia psychopaat is letterlijk en figuurlijk een gevaar voor de Nederlandse samenleving!! De leugens van deze recidiverende beroepsleugenaar kunnen niet langer getolereerd worden!! Er moet zo snel mogelijk een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal opgericht worden,om dit stuk geïnstitutionaliseerde vreten minimaal tot het einde van zijn leven gevangenisstraf te geven!! Eventueel kan ook de doodstraf worden heringevoerd i.v.m. de ernst van de gepleegde misdaden!!Deze schaamteloze nietsontziende recidiverende wetteloze sociopatische pharma maffia psychopaat brengt Nederland dagelijks in gevaar!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,JEZUS leeft!!).

  Haelen 6081CZ

  Like

 22. Sinyo zegt:

  ONGELOOFLIJK???? Niks hoor.
  Komt door dat zooitje kiezers , V.V.D. 😒 (bij elkaar Verdomd Veel Domoren)
  Weet je nog van TOEN voor de komst van die Ongelooflijke Oen.
  Hadden we HAJA van S – D, Neeltje S – K , maar die verdween voor mij toen ze de Smit inwisselde voor die Peper(t) en als laatste RITA V.
  Maar toen was ik al weg. Had de D verwisseld voor de P en die voor de beide V’s gezet.
  Stembiljet stuur ik nooit meer op via de P, want toen is mijn biljet verloren gegaan. Een ander biljet kwam, voor mij uit zicht, met het rode puntje bij een andere partij. Ik vrees de V.V.D en daar had ik vreselijk de P in. 😡

  Geliked door 1 persoon

 23. Ravian zegt:

  Ongelooflijk dat daar meer dan 2,3 miljoen Nederlanders op gestemd zouden hebben…
  Haast net zo ongelooflijk als die meer dan 1,6 miljoen Nederlanders die “opeens” op Kaag & co gestemd zouden hebben.
  Een zekere Stalin zei vroeger; “Het gaat niet om de mensen die stemmen, het gaat om de mensen die de stemmen tellen.”
  In dit geval is dat vanuit de VS bekende “sjoemel software” geïnstalleerd op de stemmen tel computers van een bedrijfje dat eigendom is van een D66er.
  En de staatscommissie die dat bedrijfje controleert bestaat uit D66ers en ander linksvolk.
  Heb ik het nog niet over het al even beruchte uit de VS afkomstige “briefstemmen” gehad.
  Gaat u maar weer lekker slapen…

  Geliked door 1 persoon

  • BigLJohn zegt:

   Ravian; Ongelooflijk dat daar meer dan 2,3 miljoen Nederlanders op gestemd zouden hebben…Het is nog veel erger dan jij denkt. Niemand heeft op hem gestemd. Hij kwam wederom aan de macht door gestolen verkiezingen. Door Kaag zijn de USA verkiezingen gekopieerd naar hier. Hij zat samen met Kaag en Hoekstra – in de klas- bij Klaus Swab. De communist en globalist bij wie hij regelmatig op bezoek komt. Rutte kreeg nog een award van Swab die verklaarde trots te zijn dat hij wereldwijd overal volgelingen in kabinetten heeft zitten. Zelfs Maxima gaat naar Swab en niet andersom. Dan weet je het wel.

   Geliked door 2 people

 24. Voight-Kampff zegt:

  Nee hoor, is niet ongelofelijk en zelfs verklaarbaar a.h.v. het gecorrumpeerd bestuursmodel. Slechts ná eliminatie van het systeem van politieke partijen zijn hervormingen mogelijk.

  Geliked door 1 persoon

  • bobzelf zegt:

   Voight-Kampff zegt:
   28 juni 2022 om 12:58

   HE GRAFZERK , STUUR JIJ DIE FOTO VAN JE EUQUALYPTA NOU NOG OP ??

   OF STAAT ZE NOG STEEDS IN DAT SPOOKHUIS OP DE KERMIS ?? .

   WAT TE LACHEN VOOR ONS ZOU WEL LEUK ZIJN
   OOM SCHIETTENT

   Geliked door 1 persoon

   • Dolf van de Klundert zegt:

    Ome Bob, niet reageren op vocht-kramp.
    Op andere sites is hij de boel ook aan het verzieken. Dit is gewoon een betaalde trol.

    Geliked door 1 persoon

   • bobzelf zegt:

    Dolf van de Klundert zegt:
    29 juni 2022 om 10:06

    DANK VRIEND ..
    IK HEB EEN NEUS VOOR DIT GAJUS IK RUIK ZE ZELFS WHAHAHAHAAH

    KOMT GOED .

    DEZE MASTURBATIE EIKELS , KOM IK MIJN HELE LEVEN AL TEGEN

    ZE HANGEN ALLEMAAL ALS LEGE VELLETJES OP DE ZOLDER .GNA GNA GNA

    HIJ IS NU BOOS EN HELEMAAL OVER DE ZEIK .

    EN DAT WAS OOK MIJN BEDOELING . WHAHAHAHAHA

    DIKKE HUG

    OOM BOBOBOBOB

    Like

 25. duinsnip zegt:

  Ik wil toch even benadrukken dat dit mogelijk is doordat de meerderheid van de partijen hem steunt. Dat is ook de verantwoordelijkheid van het volk die dit mogelijk maakt. Inclusief de Judascoalitie.

  Geliked door 1 persoon

 26. Een update zoals beloofd wegens het aftreden van de Bulgaarse regering.
  Zo ver Ik hier kan zien zijn betogers in Sofia de straat op gegaan en hebben weer eens het parlementsgebouw bestormd en de politie aangevallen wegens de corruptie vanuit de regering.
  Ook speelt Macedonië een rol maar in mindere mate, omdat groepen in Bulgarije willen hebben dat Macedonië zijn Bulgaarse wortels erkent.
  Een ander verhaal is dat de premier hier een grote jongen binnen de media benoemd had tot baas van de veiligheidsdienst wat een duidelijke zaak van vriendjespolitiek was.
  Nou hebben ze in Bulgarije echt hun buik vol van de corruptie vanuit de politiek en met de benoeming van Pleevski als baas van de veiligheidsdienst gingen de stoppen door bij de burgers.
  In allereil werd de benoeming terug gedraaid maar daar namen de mensen geen genoegen mee en bestormden het parlementsgebouw waar zo ongeveer de voltallige regering bijeen was.
  Nou moet Gezegt worden dat Bulgaren een heel stuk makkelijker de barricaden op gaan als de west Europeaan.
  Ookmoet gezegt worden dat veel mensen zich bij de protesten aansloten wegens de energierekening omdat die voor veel Bulgaren moeilijk op te brengen is.
  Of er een nieuwe coaltie gesmeed gaat worden of er nieuwe verkiezingen komen is nog even niet duidelijk, maar een coalitie met de gevestigde partijen hier wordt in ieder gevel met het nodige wantrouwen bekeken.
  Wat het verder wordt wil eigenlijk zeggen op naar de volgende reeks protesten, Hahahahahaha

  Geliked door 1 persoon

 27. Hovawart zegt:

  Teflon of antiaanbaklaagjes van nanotechnologie zijn veruit inferieur vergeleken met de bewezen gladheid (non-stick) van de lepe VVD-gladjanussen ……..deze ‘officemanagers’ of draaideurambtenaren (waarvan men zich al decennia afvraagt hoe deze “Jack of all trades” in godsnaam op het Binnenhof terecht komen) worden zeker en vast ‘Goedgekeurd door de Nieuwe Vereniging van Homemanagers”…..(huisvrouwen).

  Geliked door 2 people

 28. bobzelf zegt:

  IK DACHT .. IK STUUR ONZE BEVRIJDERS…., UW VRIENDEN TOCH ??
  EEN BEDANK BRIEFJE
  DUS LEES EFFE MEE WHAHAHAHAHA

  START UW LAATSTE NOG WERKENDE, DANWEL NIET WEGGEZOPEN HERSENCEL EFFE OP !!!

  ZEKER VOOR ONZE SSer ons nazi lid VOIGHT – MEIN KAMPFFF WHAHAHA THE LOSER

  Ter wille van de geschiedenis.
  Je liet twee atoombommen vallen in Japan, verbrandde duizenden mensen die tot op de dag van vandaag lijden, alleen maar om de toenmalige Sovjet-Unie te laten zien dat je kernwapens hebt en dat ze haar mond moeten houden.
  In Vietnam verbrandde je de wereld met napalmbommen, de bossen de infrastructuur van een hele staat, je liet niets overeind, je liet de bommen vallen in de steden en dorpen en vernietigde alles.
  Je hebt Joegoslavië vernietigd door Belgrado zelf te bombarderen, huizen en ziekenhuizen te bombarderen, zonder iets te tellen.
  Je hebt Milosevic als crimineel in Den Haag berecht met een parodieproces en hem vermoord, de ouchekades Kosovo (Albanees) laten dopen, omdat je het leuk vond.
  Je liet de Turken Cyprus binnenvallen, een onafhankelijke staat, en nog steeds 50 jaar nu, we kunnen niet eens de botten van de vermisten vinden, waardoor we tot op de dag van vandaag moeten onderhandelen, met onze slager naar verluidt om de kwestie Cyprus op te lossen, terwijl je goed bent comfortabel met de situatie.
  Je laat de Turken over de Egeïsche Zee zwerven, vraagtekens, de eilanden en je zegt ons “elkaar te vinden” terwijl je goed weet wat er gebeurt en wie wie bedreigt.
  Je hebt Libië opgebroken, samen met je Europese vrienden, omdat je Kadhafi niet mocht, en hij gaf je geen olie voor een gratis prijs.
  Je vocht 6 volle jaren burgeroorlog in Syrië omdat je Assad niet mocht, en je had last van de Russische marinebasis in Syrië, en Assad bleek erg Russisch te zijn.
  Je viel Irak binnen naar verluidt om de kernwapens te vinden, en Afghanistan zou naar verluidt je ex-vriend Biladen vinden en je vernietigde beide landen, bombardeerde ongecontroleerde steden en dorpen en vernietigde alles, stuurde Bagdad-raket Mr. Cruz vanaf je schepen die explodeerden in de schuilplaatsen, waarbij je vrouwen vermoordde en kinderen . Wie kan die nacht vergeten.
  Heb je het over democratie?
  Jullie hebben het perfecte centrum voor fysieke en mentale marteling gebouwd in Guantanamo?
  Degenen onder jullie die Hussein zonder proces ophingen, die minstens een paar jaar geleden je beste vriend en bondgenoot waren?
  Jij die met je oorlogen en beleid ISIS en Taliban heeft gecreëerd.
  Jij die in de bloedigste staatsgreep Salvador Alliente in Chili ten val bracht, een gekozen democratische president, hem vermoordde in het presidentiële paleis en de wreedste dictatuur van Pinochet installeerde.
  U die toen de Berlijnse Muur viel, u Rusland beloofde dat de NAVO geen centimeter zou verlengen en u bereikte het in de voeten van Rusland, ondanks uw beloften en afspraken.
  Heb je het over democratie, vrede en de Russische oorlogsmisdaden?
  Je vulde heel Europa met Persink-raketten en kruiste Rusland omsingeld, wat je niet erg vond.
  U voldeed aan geen enkele voorwaarde van de overeenkomst van Minsk, integendeel, Rusland voldeed aan alle voorwaarden.
  Een leven vol hypocrieten.
  Zelfs Hitler, uw eigen multinationals financierden hem en maakten van hem een ​​beest.
  Dus alleen Oekraïne ontbrak in de puzzel om de strop van de NAVO rond Rusland te voltooien om het te verdrinken.
  Sinds 2009 waarschuwt Poetin u dat Oekraïne een rode lijn is.
  In 2014, met de staatsgreep die u onderwierp, gooide u Yanukovic, gekozen tot president, uitbuiting van nazi- en fascistische regimenten die de wereld afslachten, en installeerde u een marionettenregering die bedoeld was om het land voor te bereiden op de toetreding tot de NAVO en de EU, terwijl u wist dat het een rode lijn voor Rusland.
  Je hebt het over democratie en invasies in onafhankelijke staten?
  Het Rusland van vandaag heeft, als het wilde, in een halve dag heel Oekraïne tot turf gemaakt. Maar hij doet het niet
  Hij wil geen gewone mensen vermoorden. De Oekraïners en de Russen zijn broederlijke volkeren. En dat is het tragische deel.
  Tot op de dag van vandaag vertellen jullie de waarheid niet, vuile leugenaars.
  Je maakt misbruik van de pijn van de Oekraïner, maar ook van het Russische volk en misleidt de wereld.
  JEP. Rusland heeft een punt. Dit is de waarheid.
  Ze waarschuwde, ze schreeuwde, vroeg je de strop om haar nek niet meer te spannen. Maar als je te maken hebt met Illegalen, makers en regisseurs van alle oorlogen op aarde, was er helaas geen andere manier.
  Rusland is geen Irak of Syrië. Je hebt haar in de war gebracht en nu gaat ze je waarschijnlijk bespringen. Ik hoop dat het aan de ene kant snel eindigt, en aan de andere kant dat het de .. raket niet te diep zet, want de kont van de hele planeet zal pijn doen en helaas niet alleen die van jou.
  Deze leugenachtige, farize huichelaars.!!!!!!!!!!

  uw usa massamoordenaars

  Geliked door 3 people

  • delamontagne zegt:

   DE RUSSEN WILLEN OORLOG !

   Kijk eens waar ze hun land hebben neergezet !
   Dichtbij al die Amerikaanse Bases……….

   Economie ? ?, dat is energie. En voorlopig komt deze voor de mensheid zo belangrijke energie vooral uit olie, gas, steenkool (fossiele energie) en dan pas uit wind, zon en water (hernieuwbare energie).
   De Russisch-Oekraïense oorlog heeft weer eens aangetoond dat het z.g.n liberale, maar in werkelijkheid dominante Westen een ernstige fout heeft gemaakt door zijn meedogenloze sancties op te leggen aan de Russische Federatie.
   In werkelijkheid hebben deze sancties het oude Europa meer getroffen met inflatie en werkloosheid.
   En dat gaat bepalen hoe ’t verder zal gaan met de westerse economie, meer dan dat de sancties Russia treffen.
   Rusland, dat enorme winsten heeft gemaakt, die in de afghelopen drie maanden meer dan honderd miljard dollar bedragen.
   Dit komt dan allemaal door de stijgende olie- en gasprijzen. Kortom, het Westen heeft zichzelf letterlijk door het hoofd geschoten.

   Het westerse idee van sancties toont eens te meer haar mislukking aan, want ondanks de vastberadenheid is de luchtspiegeling van het embargo, dat elk land in zijn diepste mogelijkheden het hoofd kan bieden, een bedrog.
   Om dit te doen, heb je alleen een beetje moed en UITHOUDINGSVERMOGEN nodig.

   En daar hebben de Russen genoeg van, dit hebben ze door de eeuwen heen bewezen.
   Napoleon en Hitler weten waar hun moorddadige waanzin hen heeft gebracht. Het was voor de muren van Moskou dat hun droom van “Lebensraum”, werd verbrijzeld.

   ‘Het westerse imperialisme kijkt nooit terug op de geschiedenis’, zoals de Vietnamese generaal Giap in zijn tijd zei.
   Hij haalde o.a. aan op de vernedering van de Amerikanen die Saigon in 1975 in een onbeschrijflijke haastige stormloop moesten verlaten.
   En hetzelfde zal gebeuren in Oekraïne in de vruchtbare vlakten van de Donbass, waar de NAVO binnenkort in het stof zal bijten. Het is gewoon een kwestie van tijd.
   Deze sancties die ten onrechte aan Rusland zijn opgelegd, ondanks het internationaal recht waarmee het Westen zich siert, zijn bedrog.

   Geliked door 2 people

   • bobzelf zegt:

    delamontagne zegt:
    28 juni 2022 om 22:11

    GEGOEDE OUDE VRIEND SEMI ROTTERDAMMERTTTT

    IK BEN WEER HEEL TROTS OP JE,

    DIEPE BUIGING , HOED AF EN KOFFIE MET EEN KANO

    12 POINTS

    VRIEND BOBOBOBOBOBOBOBOB

    Geliked door 1 persoon

 29. Julia zegt:

  Ongelooflijk ook dat het de belastingbetaler miljoenen per jaar kosten om het luizenleven van Willem en Max te bekostigen. Wat een hilariteit weer en wat een zinvol bezoek een dure kookworkshop overigens even een zwaar CO 2 uitstotend regeringsvliegtuig de lucht in voor een staatsbezoek waar uiteraard veel aandacht aan de integratie wordt besteed. Eigen land is een complete chaos en heeft te maken met een flinke toenemende inflatie, boeren worden de nek omgedraaid een WEF MP die de oorlog heeft verklaard aan de Russen, duizenden gezinnen afhankelijk zijn van de voedselbank, vele kinderen in armoede leven, onderwijs ondermaats, zorg flink afgeschaald en zwaar onder druk. Maar de pleziertjes van het edele tweetal kent geen einde was ook interessant artikel dat madam in een witte jurk liep te stralen wit de kleur van de vrede nou dan is deze witte outfit dus op dit moment zeer ongepast. In het gave Rutte landje regeert de leugen, heerst tirannie en nota bene wordt geregeerd door een MP die eigen volk en land heeft verraden. Dat Willem goed Duits sprak is uiteraard geen geheim die vent is van Duitse komaf dus is de taal er al van jongs af aan ingehamerd. We zullen maar zeggen een tweetalige opvoeding. Welk dom mens durft dit land nog een democratie te noemen die mag dan toch wel schoolgeld gaan terughalen.

  Geliked door 2 people

 30. Julia zegt:

  https://www.telegraaf.nl/video/255075088/hilariteit-na-onthulling-over-maxima-tijdens-kookworkshop Geniet vooral van de kookkunst van onze nep koningin. Ongelooflijk wat een trieste bedoening dat hiervoor zoveel belastinggeld moet worden verspild.

  Geliked door 1 persoon

 31. Léon van Duren zegt:

  Deze schaamteloze nietsontziende recidiverende pharma maffia psychopaat Mark R.brengt dagelijks miljoenen Nederlanders in de gevarenzone door zijn belachelijke gecorrumpeerde (WEF) pharma maffia regeringsbeleid !! Deze schijnheilige beroepsleugenaar heeft geen greintje empathisch vermogen, dit is een typische eigenschap van een psychopaat!! Dat is wat anders dan de hardwerkende (geminachte)boeren die met pijn en moeite hun beroep overeind kunnen houden,ik hoop dat de meerderheid van de politieambtenaren begrijpen hoe Nederland wordt bedrogen door een wetteloze collaborerende (WEF) pharma maffia vaccinazi!!

  Shalom van Léon van Duren,(een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,JEZUS leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Like

 32. ronjaspers zegt:

  Die rutte is vrijmetselaar,psychopaat,genocidale gek en een staatsgevaarlijke landverrader.Hij is net als bakellende in het verleden geselecteerd door de nazi bilderberg groep om MP te worden(dus niet door de kiezers) De opdracht van rutte,nederland en de nederlanders slopen,hij wordt beschermd en in het zadel gehouden door de bilderberg groep en het WEF.

  Geliked door 2 people

 33. Olie bol zegt:

  LIVE | Boeren van A28 bij Meppel gehaald door ME, trekker in beslag genomen

  DEN HAAG – Boeren voeren dinsdag actie tegen het stikstofbeleid van de regering. Op meerdere plekken langs snelwegen in Nederland zijn vandaag hooibalen in brand gestoken en wegen geblokkeerd. Meerdere boeren stonden met tractoren én koeien voor de Tweede Kamer. Premier Rutte liet in een reactie weten dat hij de demonstranten die gevaarlijke situaties veroorzaken veroordeelt.

  Like

 34. Léon van Duren zegt:

  Ruim twee jaar heeft deze schaamteloze nietsontziende recidiverende (WEF)pharma maffia psychopaat met behulp van de minkukels in de tweede kamer ,het Nederlandse volk met voorbedachten rade geïntimideerd met het criminele terroristische COVID-19 pharma maffia stappenplan !! Nog steeds heeft Justitie deze machtsmisbruikende recidiverende pharma maffia psychopaat niet achter slot en grendel opgeborgen !! Het is te bizar om te zien dat de geïnstitutionaliseerde pharma maffia vaccinazi’s met behulp van de waardeloze tweede kamer het Nederlandse volk nog steeds mogen manipuleren met leugens en bedrog!!

  Gelukkig zijn er toch nog helden die zich niet laten corrumperen door het bloedgeld van het criminele big pharma maffia complex, en zich niet laten censureren door de machtsmisbruikers van Big TEC!!! In Nederland zijn wij gelukkig gezegend met de vijf helden van FvD!!!

  https://www.blckbx.tv/corona/malone-desmet-en-vanden-bossche-we-moeten-ons-samen-blijven-uitspreken

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,JEZUS leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Like

 35. Hovawart zegt:

  Valt ’t ze op dat er een tegenwind waait
  Als de rook om hun hoofd is verdwenen
  Dat het kabinet boeren en burgers naait?
  Als de rook om hun hoofd is verdwenen
  Valt ’t ze op dat de wind uit een andere hoek waait?
  Dat zij nu mogen oogsten wat men heeft gezaaid?
  Als de rook om hun hoofd is verdwenen
  Dat men de stemming tegen heeft hoezeer men vreemden ook paait?
  Als de rook om hun hoofd is verdwenen

  Geliked door 1 persoon

 36. Léon van Duren zegt:

  Deze recidiverende pharma maffia (WEF) oorlogsmisdadiger Mark R. regisseerde samen met de geïnstitutionaliseerde criminele pharma vaccinazi Ferdinand G. het onnodige Coronabeleid met behulp van het terroristische script van het COVID-19 pharma maffia stappenplan!!

  Geliked door 1 persoon

 37. BosscheBol zegt:

  “Meneer Rutte” is boos, las ik ergens. Boeren hebben het gewaagd om te protesteren en wel op een manier waar anderen last van hebben. Bij ene mevrouw vd Wal, minister van stikstof (!!! ik verzin het niet zelf) zijn ze zelfs in de straat geweest! Hoe durven ze! Mevrouw vd Wal is helemaal niet bang om de helft van de boeren van hun land te zetten, dat regelt ze even in één pennenstreek, maar als de boeren dan in haar straat gaan toeteren, wordt ze “bang”. En dan wordt onze “grote staatsman” weer eens boos. Hij zal nog schelden als ze hem ophangen.

  Van Rutte mogen de boeren een kleine afvaardiging naar het Malieveld struren (niet te veel want dat is slecht voor het gras) die dan een spandoek ontrollen met een tekst als bijv. “beste regering, zouden jullie ons misschien wat beter willen behandelen?” Ze mogen vooral niet schreeuwen en na een paar uur gaan ze dan weer braaf naar huis.

  De grote staatsman zal dan zijn dikke middelvinger tonen en de plannen om de Nederlandse boeren te verwijderen van hun grond om daar windmolens en huizen voor mohammedanen-negers neer te zetten gewoon voortzetten.

  Dat is rutte’s idee van het demonstratierecht …

  Geliked door 2 people

 38. LUCIA zegt:

  VVD
  rijmt voor mij
  voornamelijk
  op nee en plee

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s