Demonstratiebord

Door:
B. van O.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Demonstratiebord

 1. Peter zegt:

  Rutte met zijn aanhang hebben niks ,maar dan ook helemaal niks met Nederland .

  Geliked door 6 people

 2. ronjaspers zegt:

  Als 90% van de nederlandse bevolking is uitgemoord (vooral blanken) komt de overige 10% gechipte slaven in deze megacity,s te wonen.Uiteraard worden de slaven 24/7 gefilmd en afgeluisterd,welcome in the NWO (great reset)

  Geliked door 3 people

  • R Thomasson zegt:

   @Ronjaspers. Waarheid als een koe. Maar zoals het nu uit ziet, zijn er steeds meer mensen in Nederland die de leugens en vooral de leugenaars niet meer vertrouwen. Nog leuker … Zij zijn ze zat! Nu proberen de Pippo’s van Ernst Kuipers een nieuw leven in de Corona-fabeltje in te blazen. Ja! het is terug! En wij zouden er nooit van afkomen. De Corona was heel gevaarlijk in de beginfase. Dat was geen kattenpis. Maar wat wij nu ervaren is een gewone zomergriepje. Bill Gates en zijn mattie, de moderne Dr. Mengele, zijn bang dat hun selectieve uitroei programma vertraging oploopt. Dat fase 1 van Agenda 2030, met geplande uitroeiing van ouderen, zwakken en zieken niet op schema loopt. Wat gaan ze aan baas Schwab zeggen? Zij kiezen bewust niet voor het nazi model van Tutungsanstalt 4 https://www.youtube.com/watch?v=xjLEpPPE9Oc. Deze achterhaalde methode vereist te grote logistieke inspanning, en dat kost veel geld. Zij geven de voorkeur hun slachtoffers thuis te doden; voor de televisie, tijdens koffiedrinken, of tijdens zitten in hun tuin of balkon op een zwoele zomerdag. Dat ziet er elegant uit …bereikt een hoop, kost een beetje. Wat er overblijft van de bevolking, zou te zwak zijn om het op te nemen tegen het Jihad-leger van hun vriend Soros en zijn liefdadigheid stichtingen. Voor de nazi’s hebben leugens subliem gewerkt, waarom voor de Europeanen anno nu niet? Vertel ze maar kloten verhalen …Een “Pandemie” …met a-symptomatische verschijnselen, vaccins die ze moeten nemen omdat anders werkt hun immuun systeem niet toereikend. De Mengeles van deze tijd adviseren ook kinderen te vaccineren…al worden ze niet ziek. Dan komt de CO2 en stikstof verhaal die de boeren moet kapot maken, en zorgen dat wij NIETS TE VRETEN ZOUDEN HEBBEN. Hopelijk creperen wij van de honger. Wat goed was voor de Winterhonger is goed ook voor nu. Bill Gates is nu de grootste grondbezitter in de VS!

   Geliked door 3 people

  • oudmarinier zegt:

   GAAT NIET gebeuren .

   Geliked door 2 people

   • ronjaspers zegt:

    oudmarinier.Alleen een wonder kan die satanische globalistische elite tegenhouden met hun NWO (great reset) Die satanisten plannen die NWO al ongeveer 100 jaar,nu steeds meer mensen wakker worden gaan ze vol op het NWO orgel.

    Like

 3. Belozersky zegt:

  Een grote meerderheid in de TK heeft afgelopen dinsdag de stikstofplannen goedgekeurd. Er moet ruimte gemaakt worden voor woningen. M.a.w men heeft land nodig om te bouwen? Je kunt ook een nieuwe stad bouwen van bv 70000 of 100000 woningen ergens in Nederland voor asielzoekers.? De meesten gaan toch niet meer weg. Neem je de druk van de ketel en kunnen woningzoekende Nederlanders gemakkelijker woonruimte vinden. Daarnaast ga je kijken waar de natuur een handje geholpen moet worden want de kern van natura2000 is de stikstofuitstoot , aantasting natuur. Daar ben ik geen kenner van.

  Like

  • R Thomasson zegt:

   @Belozersky. Ik ben ook geen kenner. Maar wat ik zie, in Friesland, is dat er in de tuinen groeien de mooiste wilde bloemen. De bomen groeien als kool, langs de weg groeien madeliefjes, margrieten, boterbloemen en paardenbloemen zoveel als je maar wil. In de vijvers hoort men kikkers. Er zijn ook behoorlijk wat vogels. Weide vogels in mindere mate. Maar daar wordt er ook aan iets gedaan. Dus, hoe is de natuur dan in de agrarische gebieden aangetast? Waarom moeten zo veel boeren het werk van hun ouders en voorouders opgeven? Koeien, schapen en paarden in de wei horen bij de natuur en Nederlands landschap. De Pippo’s in de TK horen bij twee categorieën: a) realistische mensen die begrijpen dat het gaat helemaal niet om de natuur, maar om de grond van de boeren. Stikstof is een zwendelpraktijk van het soort waarin Pinnokio tuimelde in met de lamme vos en de blinde kat. b) geldt vooral voor TK leden tussen de 30 en 45 jaar oud. Zij werden vanaf dag een, in de kleuterschool, blootgesteld aan linkse dogma’s die ze moesten vormen: Zij groeiden op als een soort Greta Thunberg met klimaat, gat in de Ozonlaag, CO2 (stikstof is nieuw op het programma), Vigen, multiculturele samenleving enz. Yuri Bezmenov heeft ons geleerd hoe men zo’n generatie kan vormen, en hoe lang het duurt. Christiane van der Wal hoort bij de tweede categorie https://www.youtube.com/watch?v=5gnpCqsXE8g

   Geliked door 2 people

  • Kunnen dat dan niet beter nissenhutten zijn en dan hopen dat de volgende winter iets van – 25 wordt.

   Geliked door 1 persoon

 4. Eppo zegt:

  Dat kankergezwel van Islamiserend Nederland zit al in Besturend Nederstan .
  Die heulers steken geen klauw uit waar Zij door het Volk zijn voor gekozen .
  Hang ze maar aan de hoogste lantaarnpaal doen Ze in Iran ook hun nieuwe meesters .

  Geliked door 5 people

 5. karton zegt:

  Ik heb een welgemeend advies aan alle Boeren die zijn aangehouden betr. hun demonstraties.
  Ik geef dit advies als voormalig rechercher bij de politie.
  De verhoren zullen vermoedelijk gedaan worden door een zg. “Gouden Koppel”, dat is een koppeltje van rechercheurs die tgv hun tunnelvisie en het daarmede behaalde “resltaat” zich vér boven de andere rechercheurs verheven voelen en worden ingezet om met de meest smerige praktijken een “bekentenis” uit een verdachte te wringen. Door dát soort “rechercheurs” zijn al vele zg. “gerechtelijke dwalingen” ontstaan, o.a. de Puttense moordzaak, de Schiedamse parkmoord, veel zg. “daders” zijn door dát soort politiemensen in de gevangenis geraakt, volledig onschuldig !
  Mijn advies a.d. Boeren : houd zolang als u kunt, uw mond dicht, laat die gasten kletsen en laat u niet verleiden tot uitspraken en onderteken helemaal niets ! Óók uw verklaring kan, zélfs na ondertekening, door hen aang epast worden in hún voordeel.
  In zo’n “Gouden Koppel” is meestal één persoon de Bad Guy, hij zal trachten u te treiteren en te verleiden tot uitspraken, de andere persoon is de zg. Good Guy, die na afloop van het “verhoor” door de Bad Guy, u zal “kalmeren”, sigaret aanbieden en over “koetjes en kalfjes” (hoe toepasselijk !) met u zal gaan praten.
  Houd ze in de gaten, dat politie-schorem !!
  De huidige politie is één van uw grootste vijanden.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s