“Vluchtelingen”. . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Gerard de Boer)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op “Vluchtelingen”. . .

 1. R Thomasson zegt:

  De onophoudelijke marche van bruine en zwarte islamitische kloten in de richting van Europa. George Soros heeft waarschijnlijk een grote ingelijste poster van deze afbeelding op zijn kantoormuur. De afbeelding is voor hem de bekroning van zijn werk Europa te omvolken, en haar autochtone bevolking gedeeltelijk uit te roeien. Fase 1 is nog op volle gang. Er is nog veel te doen. Maar daar geeft vriend Bill Gates een helpende hand met zijn spuitjes.

  Geliked door 1 persoon

 2. Wim Vreeswijk zegt:

  Dat roep ik al 40 jaar, doch het wordt alleen maar erger. Wat zijn het toch voor lieden, daar in Den Haag ?

  Geliked door 1 persoon

 3. Harry zegt:

  Even een nieuwe tandarts uitzoeken ………………….

  SLUIT DE GRENZEN , STELLETJE IMBECIELEN !
  PARKEER DEZE OPTOCHT MAAR BIJ V.D. WAL IN DE TUIN !

  Geliked door 3 people

 4. karton zegt:

  Ik kan op de bovenstaande foto geen enkel vrouwelijk wezen ontdekken…….niet ÉÉN !!!!

  Geliked door 2 people

  • Htskday zegt:

   @karton,

   Ja, en ook geen kinderen en bejaarden..
   Alleen maar stoere gezonde mannen tussen 20 en 50 jaar.
   Het lijkt wel of Nederland bezet wordt door een wereldvreemd leger.
   Het zal toch niet??…

   En wat dacht je van al die extra Co2 en stikstof uitstoot,.. weet onze “stikstofminister” daar wel van?
   En zij moeten ook nog allemaal eten en neuken ook..
   Nee, dat gaat niet goed..

   Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    @ Htskday. Nee, dit blijft niet goed gaan. Inderdaad, dat hele moet nog vreten ook, als ze maar van ‘t mijne afblijven, komen ze er tóch aan………..dan krijgen ze van mij ook wat te vretenn.l. een boon ……….. een blauwe !! En voor dat neuken, wat ze kennelijk óók nog doen sturen we ze door naar Artis, Blijdorp of de Apenheul in Apeldoorn,, daar kunnen ze zich de apenpokken neuken. ‘t Wordt dagelijks gekker met die gasten, maar……..gelukkig heeft Rutte de NAVO gered, met zó’n leider mogen we toch wel uiterst tevreden zijn……..Nederland staat in brand en die bultrug zit in Spanje, de lafbek !

    Geliked door 1 persoon

  • R Thomasson zegt:

   @karton. De wijven laten ze thuis …voor eventjes! Zij weten dat de verraderlijke moderne NSB’ers zouden hen later toelaten. De slagzin van de regering is: Hoe meer hoofddoeken, hoe meer vreugde.

   Geliked door 1 persoon

 5. Jean zegt:

  Dergelijke stoet richting Afrika zou GEWELDIG zijn.

  Geliked door 1 persoon

  • R Thomasson zegt:

   @Jean. Maar daar willen ze absoluut niet heen. Zij binden een kompas aan hun lul en lopen achterna richting noorden. Zij weten; hoe meer liefdevolle debielen zij onderweg tegen komen, zijn ze op de goede richting.

   Like

 6. Ravian zegt:

  Exact, en als je, zoals in dit geval, al van te voren kunt vaststellen dat iemand geen recht op asiel kan laten gelden dan hoef je daar ook geen asielaanvraag van aan te nemen.
  We hebben dus geen asielprobleem, we hebben een probleem met een linkse politiek en ambtenarenapparaat dat voor ongewenste immigranten smokkelaar speelt.
  Al deze zogenaamde vluchtelingen zijn gewoon illegaal de Nederlandse grens gepasseerde buitenlanders, ze verblijven illegaal in Nederland, en kosten de Nederlandse belasting betaler dertig miljard per jaar.
  Kan er s.v.p. even gehandhaafd worden?

  Geliked door 1 persoon

 7. oliedom zegt:

  “Wanneer houdt deze ellende eens op en worden deze misselijkmakende asielcriminelen meteen bij de kraag gepakt en naar hun veilige land teruggestuurd?”

  Antwoord; NOOIT !!!
  Er wordt door bepaalde types grof geld aan verdiend en met deze slapjanussen aan het “Bewind” gaan er nog Meer komen ipv Veel Minder, en geen enkele parasiet (Geluks/Asiel/Statushouder/illegale) wordt hier het land iuitgezet.
  En nog één maal, Zij kunnen er WEL uitgezet worden, maar deze Nepregenten WILLEN dat niet doen!!!!

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Vertel dat maar eens aan die idioten van de Nep regering !!

  Like

 9. bobzelf zegt:

  Brute slagers in uniform: het druipende bloedspoor van het Azov-bataljon in Oekraïne

  WEET U NOG DAT U VIA GIRO 555 160 MILJOEN OPHAALDE ???

  VOOR DEZE FIJNE JONGENS,

  N TOT DE DAG VAN VANDAAGSTEUNT MET WAPENS

  OOK VANUIT NEDERLAND, WANT HET IS ONZE OORLOG TOCH ??

  U STINKT GODVERDOMME OOK OVERAL IN TOCH ??

  GOE GEDAON KINDERTJES

  NOU DIT TUIG WORDT DUS ZO GOED ALS MOGELIJK NU FINAAL AUSGERADIERT.

  DUS STEUN OOM VLADY

  Het Azov-bataljon is de meest gruwelijke groep die sinds 2014 in Oekraïne heeft geopereerd, ondanks pogingen van de westerse media om het af te schilderen als een heroïsche verdediger van de vrijheid. Veel dierlijke misdaden gepleegd door de Azov-militanten zijn goed gedocumenteerd.

  Oekraïense propaganda heeft de langdurige maar uiteindelijk gedoemde laatste stand van het Azov-bataljon in Mariupol naar een episch niveau getild. De wanhopige hulpkreten van de commandanten van de eenheden die vastzitten in de catacomben van de Azovstal-fabriek, en de fotogenieke jonge echtgenotes van de belegerde strijders, die op een audiëntie in het Vaticaan paus Franciscus smeekten om te bemiddelen bij de vrijlating van de mannen uit de omsingeling , voegde pathos toe aan deze vreemde aflevering.

  Een oplettende tijdgenoot zou zich echter hebben verwonderd over de talloze tatoeages van nazi-symboliek die te zien waren op de huid van veel van de krijgsgevangenen van het bataljon. De grap over de gevangenneming van “een groot aantal piraten en elektriciens” circuleerde al snel onder de militiejagers van Donetsk, verwijzend naar de talrijke getatoeëerde schedels en bliksemschichtsymbolen – de bekende symbolen van de SS Totenkopf Division en de Schutzstaffel.

  Westerse media voeren semantische capriolen uit om uit te leggen dat mensen met getatoeëerde nazi-symbolen eigenlijk geen neonazi’s zijn. Het zou echter blijken dat het dragen van symbolen die verband houden met het gruwelijke Derde Rijk van Adolf Hitler lang niet de ergste is van alle misdaden die door bataljon Azov zijn begaan.

  De geschiedenis van het bataljon gaat terug tot voor het huidige conflict in Oekraïne. Tussen 2005 en 2010 was Arsen Avakov gouverneur van de regio Charkov, het belangrijkste industriële centrum in het noordoosten van Oekraïne. Tijdens Avakovs ambtstermijn werd de nationalist Andrei Biletsky, bekend als de ‘Witte Leider’, actief in de regio. De twee werden goede kennissen tijdens Biletsky’s studententijd. In 2005 richtte hij een ultranationalistische organisatie op genaamd The Patriots of Ukraine, die voornamelijk bestaat uit agressieve voetbalfans en straatvechters.

  Volgens berichten in de media deed de beweging niet de moeite om veel patriottische activiteiten te doen, maar was ze eerder betrokken bij verschillende semi-legale en ondoorzichtige activiteiten. Biletsky belandde in de gevangenis, niet om politieke redenen, maar puur en alleen voor hooliganisme.

  Na de door het Westen gesteunde coup van Maidan in Kiev in 2014, werd Biletsky vrijgelaten als een “politieke” gevangene van de afgezette regering van Viktor Janoekovitsj. Hij gebruikte zijn connectie met Avakov, die nu de nieuwe minister van Binnenlandse Zaken van Oekraïne was geworden, om een ​​territoriale verdedigingsbataljon op te zetten om in het oosten van het land te vechten – nu bekend als het Azov-bataljon.

  In Oost-Oekraïne escaleerden lokale protesten tegen de Maidan-beweging in de regio’s Donetsk en Lugansk in gewapende opstand. Als gevolg hiervan kreeg het nieuw gevormde bataljon van Biletsky de taak de rebellen onder controle te houden.

  In tegenstelling tot veel andere vrijwillige territoriale defensie-eenheden had Azov vanaf het begin een zeer sterk ideologisch karakter. Het was een extreemrechtse organisatie die alle soorten neonazi’s verwelkomde, van gematigd tot radicaal. Azov-jagers stonden bekend om hun obsessie met heidense rituelen en werden door de reguliere militaire eenheden als dwazen beschouwd.

  Maar juist daardoor was het bataljon zo geschikt voor zijn taak. Als fanatiekelingen schuwden deze mensen het doden niet. Nog voordat in de Donbass milities werden gevormd, vermoordde Azov een aantal pro-Russische activisten. Deze daden van individuele terreur hadden een filosofie achter zich. “Het zal genoeg zijn om in elke stad ongeveer vijftig ‘watniks’ te doden – een denigrerende term voor mensen met pro-Russische sympathieën – om een ​​einde te maken aan dit alles”, beschreef een van de militanten van Azov.

  Op 13 juni 2014 bracht Azov deze filosofie in praktijk door een kleine eenheid van de Donbass Volksmilitie in Mariupol te verslaan als onderdeel van een grotere gevechtsgroep. Het Azov-bataljon kon gevechtsklare soldaten en verschillende gepantserde en gewapende voertuigen leveren, terwijl de militie in Mariupol zwak en slecht bewapend was. Vijf opstandelingen werden gedood.

  Azov en leden van de Oekraïense veiligheidsdiensten aarzelden niet om tijdens deze impasse in Mariupol het vuur te openen op lokale burgers. Er is een video waarin te zien is dat Oekraïners verschillende ongewapende mensen verwonden en doden met gerichte schoten. Een van de slachtoffers was “gewapend” met een plastic stoel.

  Omdat Azov echter – althans formeel – geen deel uitmaakte van het leger, nam het bataljon zelden deel aan daadwerkelijke gevechtsoperaties. In de zomer van 2014 viel een kleine groep van hun strijders de stad Ilovaysk aan. In de winter van 2015 lanceerden militanten een aanval op Shirokino, een dorp aan de kust van de Azovzee, waar ze samenwerkten met Oekraïense legerofficieren, die later zeiden dat het bataljon een ongedisciplineerde eenheid bleek te zijn die moeilijk te bestrijden was.

  Dus vanaf 2022 had Azov geen serieus gevechtsrecord om op te scheppen. Echter, trouwe aanhangers van de Oekraïense nationalistische ideologie, het bataljon, dat inmiddels was omgebouwd tot een regiment, zou later een belangrijke rol spelen in het conflict met Rusland.

  Ondertussen was er rondom Azov een volwaardige nationalistische beweging ontstaan, met een aantal verschillende groepen nationalisten. Biletsky nam uiteindelijk ontslag als commandant en werkte aan de integratie van het regiment in de Oekraïense Nationale Garde met behoud van zijn ideologische oriëntatie. Dit werd uiteindelijk bevestigd door het grote aantal nazi-symbolen en devotionele voorwerpen die werden gevonden op de gevangengenomen strijders en in de veroverde kazernes van het regiment.

  Het bewijs van Azovs ware aard is echter veel duidelijker in de rapporten van de Hoge Commissaris voor de Mensenrechten van de VN, om nog maar te zwijgen van de talrijke berichten in de media over criminele activiteiten waarbij het regiment betrokken was. Vanaf het begin werd Azov de facto verbannen in Oekraïne vanwege zijn onofficiële speciale en “wettelijke” status, en vaak betrokken bij enkele van de meest duistere gebeurtenissen in Oekraïne.

  Aanvankelijk trok de eenheid vooral mensen aan met vage en dubieuze cv’s. Zo dienden de moordenaars van twee pro-Russische activisten, Alexei Sharov en Artyom Zhudov, in het bataljon. De twee mannen werden doodgeschoten tijdens straatgevechten in Charkov op 14 maart 2014 – nog voordat het gewapende conflict uitbrak in Donbass. Hun moordenaars zijn nooit geïdentificeerd – we kennen hun namen niet. Maar we weten wel dat de activisten werden neergeschoten vanuit het kantoor van de “Patriots of Ukraine”, waar ze op dat moment voor stonden.

  Volgens VN-rapporten werd in mei 2014, na een korte schermutseling, een burger genaamd Vladimir Lobach nabij de stad Poltava gedood door strijders van het Azov-bataljon. Zijn moordenaars bedreigden eerst de politieagenten die ter plaatse kwamen en sloegen toen op de vlucht. In juni van hetzelfde jaar ontvoerden Azov-militanten in Mariupol een lokale krantenredacteur genaamd Sergei Dolgov, die sympathiseerde met het idee om Oekraïne te federaliseren. Tot op de dag van vandaag is er niets bekend over de verblijfplaats van deze man.

  Volgens rapporten van de Hoge Commissaris voor de Mensenrechten van de VN was Azov’s meest verschrikkelijke misdaad de groepsverkrachting van een geesteszieke man door ongeveer tien leden van het bataljon in 2014. Het slachtoffer werd opgenomen in het ziekenhuis met ernstig lichamelijk en psychisch trauma. Het incident is nooit onderzocht en de daders zijn nooit voor de rechter gebracht.

  Azov Battalion heeft een lange geschiedenis van allerlei soorten misdaden en misdrijven, van homoseksuele intimidatie en plundering in oorlogsgebied tot marteling en moord. Volgens slachtoffers was het meest voorkomende scenario dat een willekeurig geselecteerde persoon werd ontvoerd en naar een locatie werd gebracht die eigendom was van het regiment. Daar werd het slachtoffer gemarteld en gedwongen te bekennen lid te zijn van een opstandige groepering. Daarna is de persoon overgedragen aan de Oekraïense veiligheidsdienst SBU. Volgens de berichten van de slachtoffers waren ook vaak SBU-medewerkers bij de martelingen aanwezig.

  Zo martelden en bedreigden Azov-militanten in Mariupol in mei 2017 een vrouw om haar een ondervragingsprotocol te laten ondertekenen dat ze hadden geschreven over haar vermeende betrokkenheid bij een opstandige cel. De bekentenis werd gefilmd op camera, waarbij de vrouw met geweld werd uitgekleed. Later werd ze overgedragen aan de SBU. In een ander geval meldde een man dat hij werd gemarteld met elektrische schokken, waarbij elektrische draden aan zijn geslachtsdelen waren vastgemaakt.

  In de regio Zaporozhye ontvoerden militanten van Azov een vrouw, bonden haar handen en voeten vast met kabelbinders, schopten haar, sloegen haar met de kolf van een geweer, duwden naalden onder haar vingernagels en dreigden haar te verkrachten. Een man die eind januari 2015 werd gearresteerd, meldde dat hij was gemarteld met zuurstofgebrek en elektrische schokken. Na een volle week van deze beproeving werd hij overgedragen aan de SBU en “formeel” gearresteerd. De VN heeft verslagen vrijgegeven van talrijke soortgelijke incidenten, maar deze vertegenwoordigen waarschijnlijk slechts een fractie van de misdaden die door Azov zijn begaan.

  De vreemde connectie tussen de Azov-nationalisten en de SBU is verre van toevallig. Dankzij het Azov-bataljon hebben de Oekraïense veiligheidsdiensten de perfecte manier gevonden om aan hun regering te bewijzen dat ze succesvol waren in de strijd tegen de pro-Russische “opstandige cellen” in Mariupol en Oost-Oekraïne – zelfs wanneer dergelijke organisaties niet bestonden.

  De meeste echte opstandelingen en hun sympathisanten waren naar door de rebellen gecontroleerde gebieden gevlucht, of hielden zich tenminste stil over hun loyaliteit. Maar op de een of andere manier was het nationalistische regiment altijd in staat om het juiste aantal ‘verraders’ te vangen, zodat de prestaties van de SBU er op papier goed uitzagen.

  Hoewel de meeste troepen van Azov nu zijn verslagen en zich hebben overgegeven in Mariupol, blijft een aanzienlijke groep nationalisten op vrije voeten. De Kraken-eenheid die in Kharkov is gevormd, dient bijvoorbeeld als een speciale eenheid onder de bataljonscommandostructuur. De strijders van dit nieuw gevormde regiment hebben de afgelopen maanden al naam gemaakt door Russische krijgsgevangenen voor de camera’s in de benen te schieten. Kortom, ondanks alle westerse en Oekraïense inspanningen om hun strijders af te schilderen als heroïsche verdedigers van de vrijheid, is Azov de meest gruwelijke groep die sinds 2014 in het land heeft geopereerd.

  Geliked door 1 persoon

  • R Thomasson zegt:

   De helden van de Azov-bataljon zouden bij de Russen niet lang leven. In de Tweede-Wereldoorlog heeft het Rode Leger iedere Duitse soldaat onderzocht op een tatoeage met een bloedgroep letter onder zijn oksel. Degenen die dat niet hadden, waren Wehrmacht soldaten en die gingen gewoon naar een krijgsgevangenenkamp. Degenen met tatoeage waren leden van de Waffen SS en werden per direct opgeruimd. Wat praktisch was in het verleden, is ook praktisch in onze tijd. Opgeruimd staat netjes.

   Like

   • bobzelf zegt:

    GEGOEDE VRIEND ALS MIJN CIJFERS KLOPPEN !!!!! ZIJN ER BUITEN DE AUSGERADIERDEN DOOR DE CHECHENEN EN DIKKE 6000 AFGEVOERD NAAR RUSLAND . DUS ER WORDT HEFTI AAN GEWERKT . MAAR VOOR DATDAT DAN WEER ZIELIG GENOEMD WORDT DOOR BRUSSEL . WACHTEN HET RESTJE GEWOON AF WHAHAHAHAHAHAHA HUGGIE BOBOBOBOBOB

    Like

 10. Julia zegt:

  Sorry maar persoonlijk heb ik geen enkele draagkracht meer voor die economische uitnemers die massaal ons land worden binnen gehaald.Woning, uitkering levenslang, alles gratis. Tja je bent natuurlijk dom als vluchteling als je hier niet voor kiest Jan en Marie Deugmens zorgt graag voor uw onderhoud en maakt het helemaal niets uit dat eigen burgers dakloos zijn, eigen burgers niet meer in aanmerking voor een betaalbare woningen sterker nog worden gediscrimineerd omdat dat import grut voorrang krijgt op een woning en zelfs eigen kinderen 20 jaar op een wachtlijst moeten. Wat een stel lamlendig volk is de massa Nederlanders. Maar mee huppelen met dit ongekend wanbeleid dat onze samenleving armer maakt en totaal ontwricht. https://www.telegraaf.nl/nieuws/1305167514/weer-gerommel-met-cijfers-asielcriminaliteit-incidenten-onder-het-tapijt-geveegd
  https://nos.nl/artikel/2434549-syrieganger-krijgt-nederlanderschap-terug-omwille-van-kinderen Omwille van kinderen sinds wanneer wordt daar rekening mee gehouden in ieder geval Rutte voor de onterecht uit huis geplaatste kinderen niet. Dan nog zo een stoere boerin die ooit op de NPO was voor het vinden van een vrouw die nog een steek naar de boeren geeft https://www.telegraaf.nl/entertainment/1136114866/boerin-bertie-keurt-rellen-af-denk-ook-aan-gezin-minister Sinds wanneer moeten de boeren denken aan het gezin van de minister Van der Wal verwoest het leven en de toekomst van onze boeren waarvan ook kinderen van deze boeren de dupe zijn. Sorry van dit soort Nederlanders zakt mijn broek af wat een stel huichelaars. Van der Wal haar kinderen worden later misschien wel eens wakker wat moedertje vele boeren heeft aangedaan door haar doorgeslagen volharding over de stikstof misdaad.

  Like

 11. Ronald zegt:

  Dit zeg ik al jaren….buiten Europa was iedere zgn. vluchteling al veilig!!! ECHTE vluchtelingen zitten nl. in de regio’s en hen moeten we helpen!!!

  Like

 12. Rene zegt:

  Dat zou te veel op vallen maar dat komt later wel een maal binnen Bingo

  Like

 13. ronjaspers zegt:

  Het is een vreemdelingen invasie van europa uit het coudenhoven/kalergiplan,en is afkomstig uit de NWO agenda (great reset)

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s